VIDEO: Wanneer de politie zich niet meer verzet tegen Merkel´s gasten

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Sachsen/Plauen – Beelden uit Plauen in Sachsen laten zien welke catastrofale gevolgen de ongecontroleerde immigratie van cultuur-vreemde, overwegend islamitische jonge mannen niet alleen de bevolking te dragen heeft. Zelfs het “openbaar gezag” is hulpeloos uitgeleverd aan de archaïsche terreur.

journalistenwatch

Uiterlijk na het zien van bovenstaande beelden vraagt niet alleen de AfD-parlementariër van het deelstaatparlement in Sachsen, Benjamin Przybylla, zich af: “Wanneer de politie in het ´land waarin we goed en graag leven´ zichzelf al niet meer kan beschermen, waarom zou de burger dan nog vertrouwen in dit soort ´openbaar gezag´ moeten hebben?”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op VIDEO: Wanneer de politie zich niet meer verzet tegen Merkel´s gasten

 1. jackholland zegt:

  direct schieten als ze niet meewerken

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Politie ?????? Hebben die idioten geen pistool ???

  Geliked door 2 people

 3. IkBenHet zegt:

  Het boeit ze echt helemaal niets dat het om politieagenten gaat.
  Zij zijn de baas en maken de dienst uit.

  Geliked door 2 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Bam, bam, bam, bam und die 4 Ausländer sind kaputt. Das schafft man in nur zwei Sekunden. Hahaha, comedy Capers.

  Geliked door 1 persoon

 5. Willem Sterk zegt:

  No Tolerance, afschieten en de hele familie deporteren. Wedden dat het werkt.

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  De politie kan alleen zoveel doen als de deelstaatregering van Saksen toestaat. Dertig jaar geleden zou in Plauen de toenmalige Volkspolizei van de DDR krachtig opgetreden zijn.
  Wat bedoel ik daarmee? Het is allemaal een kwestie van interesse.

  Geliked door 2 people

 7. Guus Velraeds zegt:

  In hun eigen land werden ze ter plekke neergeschoten en niemand zou omkijken.

  Dood schieten?

  Een knieschot doet ook wonderen.

  Het tuig weet dat hun hier niets kan gebeuren.

  Daarom dit gedrag.

  Het zal vele malen erger worden.

  Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Een “knieschot”, Bent u wel helemaal goed bij uw fontanel!??
   Krijgt zo’n “vluchteling” bovenop alle cadeautjes óók nog eens een invaliditeits-uitkering en een scootmobiel 😦

   Like

 8. freda110 zegt:

  Allemachtig wat een stel kneuzen dat kun je toch geen handhavers van de wet meer noemen, dat zijn de onderkruipsels van de wet, overigens zijn ze hier geen haar beter.
  Maar het zal daar wel net zo gaan als hier dat men het gespuis met handschoentjes aan moet pakken anders…. baantje kwijt,
  En als je net een huis hebt gekocht of verantwoordelijk bent voor een aantal jonge kinderen laat je veel over je heengaan blijkbaar.
  Ik ben zeer benieuwd hoe die lui zichzelf voelen als ze s;nachts in hun veilige bedje liggend terugdenken aan deze scene, ik zou er van schaamte bedplasser van worden.

  Geliked door 2 people

 9. Asgard zegt:

  Mogen alleen op witte mensen schieten, is afgesproken met Brussel!

  Geliked door 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  Wat dankbaar zijn ze toch, die arme, zielige, getraumatiseerde, uitgehongerde, meegaande, mohammedaanse ‘vluchtelingen’.

  Ik had hem gelijk neergelegd. of hadden die agenten alleen maar een klappertjespistooltje?

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Wanneer de politie het krapuul niet aanpakt maar beschermt, en de burgerij aan zijn lot over laat, word het tijd dat de burgerij zichzelf bewapend, en zowel de politie als het krapuul onschadelijk gaat maken. Er moeten spijkers met koppen geslagen worden wil Europa zichzelf nog kunnen redden. Maar ik vrees dat het daarvoor nu al te laat is. De tijd dat iedereen zichzelf gaat bewapenen komt pas als de mannen van allah al rondschietend in onze straten aan het rondrijden zijn !

  Geliked door 3 people

 12. ReaGluurder zegt:

  Mooi inkijkje in het ‘Oh zóóóóó fantasties landje van Mark Rutte’!!! Hekwerken en kogelwerend glas gaat booming bizniss worden!! Met dank aan Salonsocialisten en andere Landverraders!!
  https://www.rijnmond.nl/nieuws/171969/Hek-voor-voordeur-beschermt-bejaarde-man-tegen-overvallen

  Like

  • Thomasson zegt:

   @ReaGluurder. Dat is een onderdeel van de Kalergi-plan. Het Nederlandse volk samen met andere west Europeanen moeten worden verdelgt om plaats te maken voor gefokte producten die half blank is en half afkomstig uit minder intelligente volkeren uit de Derde Wereld. Dat zal in de toekomst ook daadwerkelijk gebeuren, als wij politieke leiders accepteren die van mening zijn, dat hen eigen volk niet de moeite waard is.

   Like

 13. Glockie17c zegt:

  Direct schieten !? Wie denk je dat er dan de gevangenis invliegt !!!??? Een goed pak rammel geven die ze nog lang zou heugen. Maar ook dat mogen ze weer niet. Respect voor de politie is in deze dan ook heel ver te zoeken. De enige taal die ze verstaan is de straattaal en dat is nou net de “taal” die de politie ook weer niet mag gebruiken. Man man man…..waar moet dit toch allemaal heen. Onze voorouders draaien zich inmiddels voor de zoveelste keer om in hun graf.

  Geliked door 2 people

 14. orelius zegt:

  Noemen ze dat politie ze maken ook het politie apparaat kapot door alleen watjes aan te nemen . In Rotterdam liep een dikke negerin in een politiepakkie ze waggelde over het Doelenplein . Onvoorstelbaar dat zulke ons moeten beschermmen. Europa is totallos.

  Geliked door 1 persoon

 15. scherpschutter1943 zegt:

  De politiek en de autoriteiten hebben de macht en het gezag van de politie op straat afgenomen. De politie is geen zelfstandigheid in de staat maar voert alleen ORDERS uit. Niet meer en niet minder. Merkel c.s., natuurlijk met die linke en de groenen voorop zijn schuldig aan het gebrek aan gezag op straat. Voorbeeld: Als elke burger in duitsland en wie daarvoor doorgaat, weet dat, wanneer hij een agent slaat, hij een jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf met verzwaard regiem krijgt opgelegd, dan is het direct afgelopen met geweld tegen de politie. Het islamitische gespuis zou ik dit geval niet alleen gevangenisstraf opleggen maar ook lijfstraffen . Dat zijn ze gewend, de intruders. Ze hebben alleen een groter respect voor het geweld dat ze zelf niet kunnen oproepen. In het uiterste geval geval, stuur ze naar Allah door middel van onthoofding op het grote plein voor de Keulse dom. In de tijd van franco in Spanje, was de bevolking hevig bang voor de guardia civil. Nu nog, heeft men angst voor dat uniform. Agenten in duitsland (en nederland), laat Merkel c.s. ( ook Rutte), de pest krijgen want zij hebben minachting voor u. Daarom is al de macht op straat aan de politie ontnomen. Begin eens met de linkse politici niet meer te beschermen en te bewaken. Laat ze villen door de moslims. Piepen ze wel anders. Zoek ook ander werk. Blijf je langer in leven

  Geliked door 3 people

 16. Cathja zegt:

  Mijn bloed kookt weer eens bij het zien van deze walgelijke vertoning!

  Het is opnieuw duidelijk: Merkel’s ‘gasten’ hebben geen enkel recht om nog langer in Europa te verblijven, want zij erkennen gezagsdragers niet. Sterker nog, ze zijn in staat om geweld tegen de politie te gebruiken. Ze hebben dus lef. Waarom de politie niet in de benen schiet is me een raadsel. Ze laten zich beledigen en uitschelden. Dat zouden die gasten in Marokko eens moeten doen! De gummiknuppel is dan nog het minste waarmee ze te maken krijgen.

  Welk normaal mens kan en wil met dit tuig samenleven?

  Geliked door 2 people

  • Benesha zegt:

   Het is afschuwelijk en een metafoor voor Europa dat door de islam wordt vernederd en bespuwd. In België maakt de staatsveiligheid zich zorgen over burgerwachten die deze toestanden willen aanpakken. Het zijn extreem rechtsen volgend de policor politiek en pers. Je zou eigenlijk willen bidden voor revolutie.

   Like

 17. Ronald zegt:

  Ze hadden, net als in de US, meteen moeten schieten. Ze vallen de agenten aan….gebeurt in de US niet!!!
  Nu alsnog dit ongedierte oppakken, een torenhoge boet laten betalen en uitzetten op eigen kosten!!!

  Geliked door 1 persoon

 18. delamontagne zegt:

  Er is iets VERSCHRIKKELIJKS gaande op dit moment in Mecca.
  De WOEDE van Allah is opgewekt.
  10-tallen doden door een storm door een woedende aalah/
  Het wrakkige onderkomen van hem, de kaäba is beschadigd.
  STOND DIT NIET OP DE NOS ? ? ?

  https://reseaulibre.org/site/wp-content/uploads/2018/08/39601185_874029352793118_198264185828671488_n.mp4?_=1

  https://reseaulibre.org/site/wp-content/uploads/2018/08/39510983_1647819622006561_1054342719444353024_n.mp4?_=2

  Geliked door 2 people

 19. delamontagne zegt:

  De foto was ik vergeten.
  Hij is door geheime Franse moslim afvalligen gefotografeerd ( met levensgevaar ! )
  * *
  Allah is bijkbaar zo boos dat Europa nog steeds niet helemaal is overwonnen door ’t geleuf van de Wrede en Woestheid, dat in z’n Toorn hij dat zwartfluwelen doek de , Kiswa, van onder tot boven heeft Verscheurd…………

  Geliked door 3 people

 20. Eric zegt:

  Ongelofelijk, deze sterke agenten gedragen zich als mietjes. Ze hebben wapens die ze van Merkel wellicht niet mogen gebruiken. In een normaal land overleven deze gangstertjes dit treffen niet. Maar welk West-Europees land kan je tegenwoordig nog normaal noemen (op Italië en Oostenrijk na, misschien)?

  Geliked door 1 persoon

 21. Hovawart zegt:

  En de politiek komt met dé oplossing……..shariapolitie zo voorspelbaar dat het gênant begint te worden, of men houd de burgers voor oliedom.

  Geliked door 2 people

 22. Elisah zegt:

  Off topic,
  Geweld tegen Trump supporters is o.k volgens cnn….
  https://www.breitbart.com/big-journalism/2018/08/14/cnn-chris-cuomo-antifa-violence-right/

  CNN: Antifa’s Violence Against ‘Bigots’ Is ‘Right’

  Chris Cuomo announced Monday night that CNN will not condemn but instead justify political violence against anyone it defines as “bigots” — which, according to the network’s editorial tone over the past two years, signals open season on all Trump supporters for violent activists like Antifa and the Black Bloc.

  Like

 23. Henk.V zegt:

  In Duitsland hebben de mensen nog steeds het recht handelend op te treden wanneer de Duitse rechtstaat wordt bedreigd en de overheid te kort schiet.
  Eigenlijk vind ik dat de burgers overal in de westerse democratieën dat zelfde recht zouden moeten hebben en een wapen mogen dragen. Het gaat niet aan dat agenten VAN HOGERHAND DE OPDRACHT KRIJGEN zich weerloos op te stellen tegen islamitisch geweld.
  Deze burger-onvriendelijke opdracht leidt tot grote onzekerheid bij de ingezetenen!. Dus moeten de burgers de rol van de overheid overnemen. Mensen die de intentie hebben ons hun wijze van leven met donder en geweld op te leggen moeten onverbiddelijk worden aangepakt en het land uitgeschopt.

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   Grondwet van de Bundesrepublik Deutschland
   Artikel 20 (3,4)
   (3) Die Gesetzgebung ist an die verfassungsmäßige Ordnung, die vollziehende Gewalt und die Rechtsprechung sind an Gesetz und Recht gebunden. (4) Gegen jeden, der es unternimmt, diese Ordnung zu beseitigen, haben alle Deutschen das Recht zum Widerstand, wenn andere Abhilfe nicht möglich ist.

   Like

 24. Pingback: VIDEO: Wanneer de politie zich niet meer verzet tegen Merkel´s gasten… To kingdom come met dat schorem – maai ze neer | toodlessss

 25. Sharon zegt:

  En die domme gans van een Merkel haalt er ondertussen nog 10.000 naar binnen via de spanje deal

  Like

 26. kampersrene zegt:

  Ik wil het nogmaals benadrukken de politie is politiek gebonden , Ikzelf was 36 jaar een politie-inspecteur en ik weet waarover ik spreek…..Ge doet niet , wat ge graag zou willen doen met een bepaald “soort” van zogezegde “mensen” Als morgen het AfD de teugels in handen zou nemen zul je het verschil wel zien…Ik hoop dat ze die baardapen geen pijn hebben gedaan anders moeten die agenten ergens komen waar ze niet graag zijn

  Like

 27. Thomasson zegt:

  In dit geval had de politie het volle recht de schieten op de aanvaller of met een teser uit te schakelen. De politie wordt belemmerd in haar werk om de orde te handhaven. In de VS zouden politieagenten mogen de hele club dood te schieten. Reden: er wordt tegen de politie fysiek geweld gebruikt. Daarmee het leven van politieagenten in gevaar wordt gebracht. Dat kan in Duitsland niet. Wat wel kan is: de zooi arresteren en binnen 24 uur uit het land sodemieteren. Maar dat zal ook niet gebeuren. Angela Merkel en haar regering wachten kennelijk tot de Final Count-Down.

  Like

 28. Thomasson zegt:

  In dit geval heeft de politie het recht te schieten op de aanvaller of met een teser uit te schakelen. De politie wordt belemmerd in haar werk om de orde te handhaven.

  Like

 29. Pingback: Pazderski: Machteloze staat laat politieagenten in de steek | E.J. Bron

 30. Pingback: De “dunne blauwe lijn” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s