Bisschop onthult: Achter de coulissen werd de uitroeiing van de Europeanen besloten

Screenshot_205

(Vertaling: E.J. Bron)

Een plan om de etnische en religieuze identiteit van Europa te ondermijnen. Bisschop Athanasius Schneider (foto, met paus Franciscus) start de wekroep aan alle christenen. Een plan, zegt hij, zou “lange tijd voorbereid zijn”. Hij heeft er met de journalist Bozi over gesproken, maar hij zou er ook met Bergoglio (paus Franciscus) over moeten praten.

“Het fenomeen van de zogenaamde immigratie is een plan, dat heel lang geënsceneerd en voorbereid werd door internationale machten om de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen. Deze machten maken gebruik van het enorme morele potentieel van de kerk en haar structuren om hun anti-christelijk en anti-Europees doel effectiever te bereiken. Voor dit doel wordt het ware begrip van het humanisme en zelfs het christelijke gebod van de naastenliefde misbruikt.”

Begrijp je? Hij heeft het over het Kalergi-plan. Het is geen toeval dat Bergoglio, evenals Merkel, enige tijd geleden met de gelijknamige prijs werd onderscheiden. De kerk is een bewust of onbewust instrument van het grote plan van de etnische substitutie geworden.

Wat vindt u van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini?

“Ik ken hem niet noch de Italiaanse politieke situatie, daarom kan ik daar niets over zeggen. Wanneer echter een regering van een bepaalde Europese natie zou proberen haar soevereiniteit en haar historische, culturele en christelijke identiteit met het oog op het totalitarisme van een soort van nieuwe Sovjet-Unie, die tegenwoordig Europese Unie met een ideologie wordt genoemd die nadrukkelijk onmiskenbaar een vrijmetselaarsideologie is, is dat zeker te prijzen.”

Kortom, zelfs in de katholieke kerk vindt een oorlog plaats tussen goed en kwaad. Nu eerst zit het kwaad in de commandopost.

Bron:
https://deutschelobbyinfo.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, Europa, Globalisering, Illegalen, Immigratie, Islamisering, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Bisschop onthult: Achter de coulissen werd de uitroeiing van de Europeanen besloten

 1. delamontagne zegt:

  Niet alleen een splijting in de EU, maar nu wellicht ook in de R.K.Kerk.
  Hij is ’t ook niet eens met de “open borders” die Popi Frans zo vurig verkondigt.
  Dus afwachten tot hij wordt geëxcommuniceerd……

  Bishop: Mass migration part of plan to water down Europe’s Christian identity

  https://www.lifesitenews.com/news/bishop-mass-migration-part-of-plan-to-water-down-europes-christian-identity

  Geliked door 1 persoon

 2. Taljaard zegt:

  De door de Nederlandse regering (Paars I en II) destijds gestimuleerde vorming van de PKN fusiekerk, die uiteindelijk in 2004 gestalte kreeg, was een duidelijke opzet om te voorkomen dat er vanuit het Nederlandse protestantisme kritiek op het regeringsbeleid zou kunnen worden uitgevoerd. De PKN is een verkapte staatskerk, die via talloze lijnen en personen op sleutelposities, in het bijzonder vanuit de academische wereld, aan de staat gebonden en onderworpen is.

  Daar werd ik mij al van bewust in 2002. Mede omdat het onderwerp van mijn academische scriptie uit 1996 de Afscheiding van 1834 en de reactie van de toenmalige overheid daarop was. In mijn daaropvolgende doctorale proefschrift uit 2001 signaleerde ondergetekende dat het pastoraat, d.w.z. de begeleiding en geestelijke hulpverlening van gemeenteleden in traumatische situaties, zich in nagenoeg alles ondergeschikt had gemaakt aan de seculiere, lees links ideologische menswetenschappen. En dat dit verschijnsel een zaak was die zich over het verloop van de laatste 30 jaar vanuit de academia binnen de protestante Nederlandse kerken had voltrokken.
  Omdat het vakgebied pastoraat in feite het hart uitmaakt van alle andere ambtelijke en kerkelijke werkzaamheid kan hier van een regelrechte sluipende en geleidelijke seculier-linkse machtsovername binnen de protestante Nederlandse kerken worden gesproken. Een machtsovername die de weg heeft gebaand voor de vorming van de PKN, die in vrijwel alles kan worden beschouwd als een verkapte staatskerk.

  Een luguber bijkomend verschijnsel is, dat een dergelijke onderwerping van de PKN aan seculiere en inherent onbijbelse uitgangspunten en beginselen een ongeevenaarde leegloop tot resultaat heeft. Daaruit kan de gevolgtrekking worden opgemaakt, dat het niet slechts de bedoeling was van de Nederlandse politieke en culturele elite om de protestante en christelijke kerken aan zich te onderwerpen en monddood te maken. Maar deze op termijn ook te elimineren.
  Ten gunste van…….???

  Geliked door 4 people

  • Aegolius cs zegt:

   Geloof is in Europa al ’n eeuwenoude machtstrijd tussen aardse machthebbers en zij die gaan over het politiek heden en het hiernamaals. Doodsangst en zeker zonder de medische hulpmiddelen werden geëxploiteerd , na het vergankelijke zonder klachten daarna. Die de ene wang de ander toekeert past überhaupt niet bij de islam, zoals de koran beschrijft. Dood de ongelovigen…. en als martelaar wordt niet alleen u, maar ook u familieleden beloond. Heel anders dan een gouden stoeltje bij Jezus.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Ik las dat in Duitsland de kerken ook leeglopen, @Taljaard

   Om dezelfde redenen en met hetzelfde doel.

   Griezelig dat de ‘elite’ de islam blijkbaar de vrije hand wil geven.

   De jongelui leggen hier nog ‘geloofsbelijdenis’ af, maar daarvoor krijgen ze flink geld van familie, kennissen en buren.

   Ik heb verschillende jongeren horen zeggen: “Mij zien ze daarna niet weer in de kerk”.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Wachteres.De elite geeft geen zak om de islam en moslims,het is hun proxyleger de moslims worden gebruikt om hun new world order te realiseren.Google agenda 21 en kijk op youtube.

    Like

  • Harry zegt:

   `Ten gunste van ` ???

   Het gezond verstand wellicht ?
   Jammer alleen dat een andere club met alles aan de haal gegaan is .

   Stop alle godsdienstwaanzin !
   Promoot het twee voeten op de grond en een gezond verstand beleid .
   Verzet je tegen het socialistische gezwel .

   Op naar een seculiere gezonde samenleving zonder enige vorm van aanbidding van verzonnen figuren .
   Gewoon zelf nadenken over wat goed en verstandig is .
   Wat een bevrijding moet dat wel niet wezen , zeg !

   Like

 3. alwine kerkhof zegt:

  Als je de geschiedenis van die Papenkerk na gaat, zit er alleen maar kwaad en hebzucht in. Het “goede”wat ze deden was alleen maar om die clan groter te maken voor meer macht.

  Geliked door 1 persoon

 4. Asgard zegt:

  Het mag nu onderhand toch wel duidelijk zijn dat deze zwarte jezuite paus het eindproduct is van een lange agenda van een satanische orde, heel katholiek Zuid-Amerika slacht elkander af d.m.v drugsoorlogen en armoede,….in Europa begon de proef met de zogenaamde gastarbeiders die eerst afkomstig waren uit Zuid-Europa, dit werkte goed omdat het christelojke wortels had,..daarna begon de reformatie om Islamitische gastarbeiders in te voeren onder het mom van dat de Nederlanders het vieze werk niet wilden doen,..zo zijn de allochtonen nu nog gehersenspoeld met het idee dat de Nederlanders het vieze werk niet wilden doen en daarom hun ouders het moesten opknappen,..dit is de grootste leugen in de Nederlandse geschiedenis die vanuit politiek Nederland ook nog eens gemotiveerd werd tegn het Nederlandse volk,..mijn totale familie heeft in de kolenmijnen, de lood en metaal industrie gewerkt, net zoals alle ander Nederlanders die daar werkzaam waren, ook ik ben daarin mee opgegroeid,…en nu mag je als Nederlander naar de kloten lopen,…Willie Dille’s verhaal word onder het tapijt geveegd want dat kan wel eens helemaal verkeerd gaan uitpakken in Nederland, om het verhaal van Willie Dille naar de achtyergrond te brengen in de hoop dat het stil bloeit, krijgen we een prachtig staaltje media werk te zien met de 200Km zwem elfstedentocht om het volk af te leiden van de werkelijke problemen die er zijn,…kanker, is big business voor de gezondsheids industie waar veel aan te verdienen valt, dus daar gaat niets aan veranderd worden,…om even terug te komen op de zwakste schakel die in Rome op de troon zit, hij behoord tot de grondleggers van de vernietiging die uitgevoerd word over de wereld,…hij laat zich graag zien als een charismatische pipo die het met alles goed voor heeft,…deze paus verblind de ogen van de katholieken en meerderen.

  Geliked door 2 people

 5. Gert zegt:

  Paus Franciscus is meer een linkse politicus die daarom door links wordt omarmd dan een geestelijk leider van de RK kerk. De strijd tussen Goed en Kwaad heeft ieder mens, ook gelovigen mee te maken. Het Kwade probeert steeds je van het Goede, de liefde en vrede het Goede, het evangelie af te houden. Het kwade is een doodlopende en destructieve weg. Bijv. de islam die fascistisch is of zoals een ex-moslim die christen werd (een van de 10 miljoen moslims wereldwijd die christen of afvallige worden) kernachtig zei; “De islam is duisternis”. Goede bisschop die het helder en goed ziet. Verheugend was laatst een bericht dat er met name in midden en oost Europa het christendom opveert. Meer mensen komen tot het (conservatieve) chr. geloof.

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Conclusie, niet alleen weg de met criminelen van de E.U maar ook met de criminelen van de kerken. Hebben weer een vijand erbij. Beter een bekende vijand dan een vijfde colonne met wijwater en kwasten en dominees met donderpreken. Oproep tot alle gelovigen, ga niet meer naar de kerk, laat u uitscjhrijven als lid en geef niets meer aan een kerk van welke soort ook.. Citaat van Maarten ’t Hart: “Wie god verlaat heeft niets te vrezen”. Dus, dag kerk, dag dominee, dag pastoor, dag collectezak, dag kerkbelasting, dag hel en donder, dag dreiging van hel en verdoemenis. Fijne dag verder. Bij schijnt hier de zon, ook zonder god.

  Geliked door 1 persoon

 7. scherpschutter1943 zegt:

  weg met alle kerken dus. Zijn vijanden van de mensen op wiens kosten zij grote status voeren. Zegt het voort, zeg uw lidmaatschap van de kerk op. PS, God bestaat niet.

  Like

  • Asgard zegt:

   PS, God bestaat niet.

   De wind ook niet, electriciteit ook niet, gas ook niet, Ed en Willem bever ook niet, of toch weer wel? 🙂

   Like

   • Harry zegt:

    Wat een onzinnige reactie , Asgard !
    Wind bestaat , je kunt het iedere dag ondervinden in meer of mindere mate .
    Elektriciteit bestaat ook , je kunt de resultaten zien als je een schakelaar om zet .
    Je kunt het ook meten .
    Je kunt het ook vasthouden , dan weet je meteen dat het geen onzin is .
    Gas bestaat echt , ik zit er al zeventig jaar door niet in de kou thuis .
    Ik kook er al zo´n vijftig jaar op .
    Soms spettert er een heel huis door uit elkaar .

    En god ?
    Dat is een illusie die je niet vast kunt houden , niet kunt meten , die ook je huis niet verwarmt als het vriest .
    Continu wordt er in de techniek voortgang geboekt , zoals ik vanmorgen zag , dat men met een laser dwars door de fundamenten van een 1400 jaar oud kasteel kan kijken .
    Knap he ?

    En wat is er over het bestaan van een `god` bekend geworden in die tijd ?
    Helemaal niks !
    Verontrustend he ?
    Toch maar in de categorie illusies rangschikken , dan ?

    P.S. Ed en Willem Bever waren illusies om kinderen zoet te houden .
    In god vinden sommigen een opvolger .

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Harry
    Dus alles wat niet tastbaar is, bestaat niet?

    P.S. In de Bijbel staat veel over God hoor, maar die heeft u natuurlijk niet gelezen (begrepen).,

    Like

   • Asgard zegt:

    Harry,..70 jaar en nog zie je het niet, ga lekker in een zandbak wonen met het eeuwige gezeik over christenen bij jou in het dorp en je eeuwige trauma daarmee, wellicht dat je je daar fijner voelt als ongelovige tussen al die mossels die jou graag willen onthoofden.

    Like

   • Blaffertje zegt:

    @BertG.
    Weer terug onder je oude naam PietSnot?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee hoor, onder geen van beide namen.

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Het atheïsme is nooit bewezen!

   Like

   • Harry zegt:

    Dat is de wereld op zijn kop zetten , Patriot .
    Wij promoten niet dat iemand atheïst moet worden , wij proberen enkel de waanideeën die sommigen er over ( god e.d. ) aanhouden te relativeren .
    Maar hoe vaak gebeurt het hier niet , dat iemand uit het niets met een misselijkmakende preek met allerlei bijbelteksten en aanverwante onzin ons probeert te beïnvloeden ?
    Dan vraag ik me af , waarom doet zo iemand dat ?
    En niet eens op een vrijblijvende manier , nee , nogal opdringerig , dreigend haast .
    Dan haken er meestal een aantal aan op dat verhaal , zodat je acuut weer in een hersenspoelende cycloon terecht komt .
    Als iemand thuis wil geloven , best !
    Maar ik ben het na zeventig jaar godverdomme spuugzat om door een stel neo-jezussen nog op m’n nek gezeten te worden om me aan te sluiten bij een clubje van labielen die het zonder schertsfiguur niet kunnen redden .

    Ik heb het al tientallen keren verteld hier , ik zit midden tussen die vrome kloten van de bible belt .
    Je wilt niet weten hoeveel daarvan een rare tic hebben of zelfs af en toe opgenomen worden omdat ze de weg helemaal kwijt zijn .
    En dat is allemaal te danken aan die refo-dominees met hun uitgestreken smoelen en hun hel en verdoemenis preken .

    Hoorde van mijn dochter nog een leuk verhaal .
    Een gereformeerde vrouw , ooit braaf getrouwd , ging nogal eens vreemd .
    Ze werkte in een instelling voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten .
    Met nogal wat artsen , het bekende patroon !
    Regelmatig moest ze “ overwerken “ .
    HEEFT ZE ME ZELF VERTELD !
    Ze heeft het met mij ook geprobeerd , maar ik vertrouwde haar niet , het ging té gemakkelijk . Ben er gelukkig niet ingetrapt .
    Maar dit even terzijde .
    Het huwelijk hield geen stand , het was dan ook een secreet .
    Nou is scheiden bij de refo’s eigenlijk geen optie , maar het was onontkoombaar .

    Mijn ex ging daar op verjaardagsvisite dit voorjaar en het hele verjaardagsfeest bestond uit koffie , een taartje en verder de hele avond psalmen zingen !

    Hypocrisie ten top !!!

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Ik heb trouwens ook op een christelijke school gezeten , Patriot .
    Maar op veertien jarige leeftijd vroeg ik me al af hoe iemand zo onnozel kon wezen om in die onzin te geloven .
    Ik kom uit een familie van techneuten , lui die zelf dingen construeerden , berekenden en vervaardigden .
    Dat ben je een realist , anders gaat dat niet !
    Dromers en labielen produceren niks .

    Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Harry
    Het was maar een grapje, hoor (van E. Levinas).

    Al die misstanden van gelovigen die u noemt, bestaan natuurlijk, zeker vroeger. Dat maak het Geloof “an sich” nog geen onzin. De Bijbel is echt geen onzin, maar je moet het natuurlijk niet al te letterlijk lezen, en niet als een techneut lezen. Dat is uiteraard geen vrijbrief om je maar elke interpretatie die je goed dunkt te permitteren.

    Like

 8. bozeoudeman zegt:

  sommige meest recente werken van de man die zich paus noemt

  Mgr. Aguer van het bisdom van La Plata moest van Bergoglio zo snel mogelijk vertrekken.

  Priester met excommunicatie bedreigd indien hij geen trouw zweert aan Bergoglio

  Opnieuw een associatie van gelovigen in het vizier van Bergoglio – dit keer ‘Heralds of the Gospel’ met nauwe banden met Paus Benedictus

  Door Bergoglio ontslagen Grootkanselier van de Orde van Malta, Fra Festing, mag niet naar Rome om verkiezing van nieuwe Grootmeester bij te wonen

  De Bergogliaanse vervolging: priester in Colombia geschorst omdat hij ‘doctrinaire’ en ‘pastorale’ leer van Bergoglio bekritiseerde

  Bergoglio ontslaat drie priesters uit de Congregatie van de Geloofsleer: ‘Ik ben de paus en ik hoef mij niet te rechtvaardigen’

  Bergoglio ontslaat alle leden van de Pauselijke Academie voor het Leven

  Geliked door 2 people

 9. a s n den haan zegt:

  Landverraders zijn het en moeten hangen aan de hoogste boom.

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  De systematische vermenselijking van duivel en artsengel zal vele (on)gelovigen aanspreken. Europa is overigens goed op weg met de uitvoering van het duivels/aartsengelplan: Kalergi-plan.

  En de binnengehaalde islam? De koran is een politiek strijdboekje de ongelovigen te onderwerpen en uit te buiten waarna of ervoor de tegenwerkende zal worden onthoofd of iets dergelijks.

  Geliked door 2 people

 11. Lars030 zegt:

  ENERZIJDS de anti-ons en steeds dictatorialer wordende Bende-van-Brussel [zich houdende aan het Kalergi-plan (jaren 20), Resolutie van Straatburg (Den Uijl, 1975), Resolutie 1741 (Via Raad van Europa, 2010) en onlangs het Verdrag van Marrakesh (hoi, VVD via Harbers)].

  ANDERZIJDS het eveneens anti-ons en dictatoriale Vaticaan: De jezuïeten zijn de inlichtingendienst van de “Rooms-Katholieke” kerk, een militaire organisatie met aan het hoofd Generaal Overste Abascal, een Venezolaanse marxist, de zogenaamde zwarte paus (jezuïeten zijn in het zwart gekleed). Franciscus, ook jezuïet, is een Argentijns marxist, treedt naar buiten daarom altijd in het wit (witte paus) en dan hebben we nog de grijze paus, Orsini, telg uit een van de rijkste en machtigste Italiaanse families (maffia) die alleen bepaalt wie de volgende paus wordt; ze zijn allemaal ook Vrijmetselaar net zoals de rest van de elite van de NWO, dus je zou kunnen zeggen dat die samen de baas zijn in het Vaticaan en de wereld!

  # De bedoeling van Brussel+ Vaticaan is dat Europa i.i.g. een groot federaal supranationale marxistische heilstaat wordt: gewoon communisme dus zoals de vroegere USSR!

  # Dit is groter dan wij denken; de analfabete immigranten zijn de nieuwe slaven voor de nieuwe heilstaat, vandaar ook dat men het met opleiding, taal en integratie etc. niet zo nauw neemt en iedere domme imbeciele halve gare mag blijven; ja, voor de bühne wordt er een beetje werk van gemaakt anders valt het teveel op, maar ze hoeven niet eens meer hun inburgeringscursus zelf te betalen dus daar komt helemaal niets meer van terecht, maar daarom niet getreurd: hoe dommer hoe beter! En alles wat blank en bijdehand is moet verdwijnen!

  Prettiger kan ik het helaas niet maken, wel realistischer…

  Geliked door 2 people

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Veel meer Nederlanders zouden de nl.vertaling van de koran moeten lezen. Niet dat ik ze wil laten geloven in deze doctrine maar dan kunnen ze zien wat ze te wachten staat. Het gros van de Nederlanders (en alle mensen in het westen, zie zweden) zijn vreselijk naïef en denken/verwachten, dat de moslims die hier zijn zich aan het westen aanpassen. vergeet het maar. De moslims zijn erop uit om het westen over te nemen. Het gaat ze lukken als het zo door gaat. “Wij zijn met meer” riep rutte. De geschiedenis leert ons dat een kleine groep (Hitler.c.s.) een compleet land over kan nemen en door middel van terreur naar de bliksem kan helpen. Dat staat nl ook te wachten

  Geliked door 4 people

 13. Jean zegt:

  Heeft die onbetrouwbare Argentijn in Rome die man nog niet op het matje geroepen? Foei, wat zegt die man toch, de waarheid mag men niet zeggen enkel rode en groene leugens en enkel pro islam bullshit mogen uitgesproken worden….
  Wat een bende volksverraders zitten toch overal op belangrijke posten? Zijn het die huichelaars in de EU het niet dan is het die zuid Amerikaan in die burcht Vatikaan.
  Om kotsmisselijk van te worden.
  Culturen kunnen nooit gemengd worden en wij zullen er ook alles aan doen om pogingen te voorkomen, politiekers die aan onze kant staan zullen we steunen en gelukkig zijn die er zoals PVV, VB, FN, FPÖ, AfD enz.

  Geliked door 1 persoon

 14. Inge zegt:

  De kerk heeft ook wel zijn controlerende werking gehad voor de elite, het werkt niet meer in tegenstelling tot de islam die ondersteund wordt door de strenge sharia wetten, dan laat je het wel.

  Like

 15. Jade zegt:

  Die een na laatste alinea loopt niet lekker…
  Mis ik het woord “behouden”???
  Verder, vergeet niet deze zoveelste waarschuwing
  voor de eigen regering. Links of rechtsom worden
  we naar het slachthuis gedreven.
  Hoe laten wij die klootzakken in hun eigen valkuil lopen?

  Like

 16. Pistolen-Paultje zegt:

  Klinkt allemaal onlogisch en vergezocht…. De kerk, vrijmetselaars en NWO hebben nu de meeste macht. Waarom zouden zij dit allemaal op het spel zetten door Moslims/Arabieren te importeren en de Europeanen uit te roeien. Nee wat ik me wel goed kan voorstellen is chaos creeren in Europa, en dan het leger gebruiken om alles af te breken en weer opnieuw op te bouwen. Dus alle verworven rechten en vrijheden komen te vervallen.

  De kerk, vrijmetselaars en NWO hebben 1 doel, zichzelf verrijken en machtiger maken…..

  Geliked door 1 persoon

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Wellicht hebben zij, in hun misplaatste arrogantie boven ONS t kloodtjesvolk te staan,
   een denkfout gemaakt toen zij er mee begonnen dit duivelse plan te ontwikkelen?
   Toen leek het er op, in hun ogen en in die v velen van ons, de mslms SLAAFS alles op te volgen v hun imams en andere gekken en daardoor nog ‘makkelijk’ te hanteren misschien?
   Nou dat is dus niet meer t geval en daarom gun ik hen àllen dat t henzelf en hun familieleden overkomt, ZONDER dat ook maar ENIGE HULP in de verste verte te bespeuren is!

   Like

 17. fleckie zegt:

  ‘DE’ kerk is altijd machtig geweest, ( daar zorgden o.a. OOK. nog meer dan genoeg ‘hielenlikkers, spionnen, voor!) in de zogenaamde ‘christelijke’. gebieden, etc.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Tijd dat de Zwitserse “tinsoldiers” Vaticaanstad de rug toekeren en met groot verlof gaan.

  Like

 19. Scarlatti Bombatti zegt:

  Doordat ik maar ‘niet begrijpen kon’ waarom het er in de wereld op deze manier zo aan toe gaat en ik tot de ontdekking kwam dat GEEN ENKELE REGERING in staat is geweest om tot VREDE te komen, integendeel, eerder geleid door hebzucht, macht en geld ben ik steeds op zoek gegaan naar het waarom hiervan en…

  ik had het nooit van mijzelf verwacht, maar ik ben de bijbel gaan lezen, altijd al gehouden van geschiedenis en geïnteresseerd in voorspellingen.
  https://www.jw.org/nl/wat-de-bijbel-leert/vragen/wetenschap-en-de-bijbel/

  Dat lezen werd bestuderen en checken en overleggen met anderen die de bijbel bestuderen en ik kwam tot de conclusie dat wat er in de bijbel staat werkelijkheid is.
  Zelfs voorspellingen die ca. 200 jaar voor t gebeurde, zoals over hóe en wanneer en door wie de stad Babylon zou worden ingenomen en nadien nooit meer bewoond zou worden vond ik erg frappant, https://www.jw.org/en/library/magazines/g201101/babylon-in-bible-history/#?insight%5Bsearch_id%5D=33427402-106c-4bc1-9527-b80786f3f076&insight%5Bsearch_result_index%5D=1

  Verhalen ingegeven door Jehovah God en opgeschreven door ‘mensen’ die zelf zeiden niet te begrijpen wàt ze opschreven, zijn volgens mij nu aan het uit komen, ik vind dat heel interessant en heb hier meer vertrouwen in dat al die liegende oh’ende politici…

  Ik heb daaruit zoveel kunnen opmaken na nu bijna 2 jaar studie, dat WIJ, ONZE regeringen,
  dit nooit gaan oplossen dus, er niet toe in STAAT zelfs zijn.

  Al zijn er mensen zoals Donald J. Trump die t GOED LIJKEN te doen. Ik ben een voorstander van President Trump. Ik hoop dat Geert Wilders al denk ik dat Martin Bosma ook een goede zou kunnen zijn, als Minister President dit wrakke zootje aka de @markrutte regering, alsnog onder Burger Arrest stellen en hen voor een Volkstribunaal berechten voor hun oorlogsmisdaden tegen ons Volk en ons Vaderland.
  Tegelijkertijd geef ik toe dat ik er een hard hoofd in heb helaas…

  Ik ben tot de conclusie gekomen dat wij ons in de EindTijd bevinden en dat kan me eerlijk gezegd niet vlug genoeg gaan.
  Ik hoop dat bij velen de ogen nog op tijd opengaan want ik ben echt tot de conclusie gekomen dat alleen Jehovah God dit kan en ook zàl oplossen.

  ook ik had mijn vooroordelen over de JGetuigen maar niemand is perfect en ook zij hebben gelukkig Voortschrijdend Inzicht en dat toegepast, dus vergeet het #VoetTussenDeDeurSyndroom van de jaren 60 en bekijk t voor je zelf. Onthoud hoe Pim Fortuyn werd en Geert Wilders,
  Donald J.Trump, Viktor Orban en Matteo Salvini worden verguisd…

  Mij heeft t veel meer rust al gegeven ondanks dat ik de politiek op de voet blijf volgen maar ‘anders’ geen wanhoop meer, wel vaak nog WOEDE maar dat helpt toch niet…
  Al mijn postings op mijn FB pagina deden mij steeds meer aan preken voor eigen parochie denken, want degenen die zijn gaan KIJKEN WETEN wat ons is en wordt aangedaan door de NWO,Soros en hun useful dhimmies….

  Ik gun jullie allen die ‘rust’ die ik aan het krijgen ben door met regelmaat en met hulp de bijbel te bestuderen want ik wist er weinig tot niets van dan dat ik t knap gezwollen taal en beeldspraken vond. IK ben er iig blij mee en t kan me niet schelen of ik nu als reli-gekkie wordt gezien…

  https://www.jw.org/nl/ wie weet vind je t ook interessant…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s