De medische vooruitgang maskeert een opkomende geweldsexplosie: Een uitvoerig onderzoek concludeert dat traumazorg honderden potentiële moordslachtoffers heeft gered

Screenshot_208

(Door: Jack Montgomery – Vertaling: “Wachteres”)

Een uitvoerig nieuw onderzoek geeft aan dat de gewelddadige misdaadgolf in Engeland nog erger is dan de cijfers die voorpaginanieuws zijn, en suggereert dat het land tot 1.656 meer sterfgevallen ten gevolge van moord en ernstig letsel zou hebben als er geen vooruitgang in de traumazorg was geweest. 

Breitbart

Het onafhankelijke rapport, dat is samengesteld door het Trauma Audit and Research Network (TARN) aan de Universiteit van Manchester en is gepubliceerd in ClinicalMedicine door The Lancet, heeft ernstige letseluitkomsten onderzocht bij 110.000 patiënten die tussen 2008 en 2017 waren opgenomen in 35 ziekenhuizen, en ontdekte dat de overlevingskansen met bijna 20% zijn toegenomen.

“Deze studie toont aan dat veranderingen in de traumazorg, die ontwikkeld zijn door artsen, honderden levens per jaar redden”, aldus professor Chris Moran, NSE nationaal klinisch directeur voor traumazorg in Engeland.  “Grote traumacentra hebben zowel te maken met de slachtoffers van steekpartijen als van zuuraanvallen en van auto- en motorongevallen,” voegde hij eraan toe. “We hebben allemaal de verschrikkelijke toename van de mes criminaliteit in onze steden – in het bijzonder in Londen – gezien en het lijdt geen twijfel dat de nieuwe methode van trauma aanpak veel levens heeft gered, omdat deze patiënten veel sneller dan vroeger bloedtransfusie en specialistische chirurgie krijgen”.

Hoewel de toegenomen overlevingskansen voor slachtoffers van gewelddadige aanslagen en ongevallen als gevolg van de medische vooruitgang een aanwinst zijn, suggereren de cijfers ook dat de ernst van de gewelddadige misdaadgolf in Groot-Brittannië hoe dan ook te laag is ingeschat.

Cijfers die zijn vrijgegeven door de London Assembly Police and Crime Committee [Congregatie van de Londense commissie voor handhaving van de openbare orde en voor de misdaad] en die bijvoorbeeld in de hoofdstad van Groot-Brittannië een verbazingwekkende stijging van 44% van het aantal moorden per jaar tot maart 2018 laten zien, waren mogelijk nog dramatischer geweest als artsen en paramedici niet zoveel beter waren geworden in het terugbrengen van zwaargewonde mensen van de rand van de dood dan ze eerder waren.

Voor ambulancepersoneel is het ook duidelijk dat de situatie veel slechter is dan in de voorgaande jaren. Dr. Gareth Grier, hoofdarts van de London Air Ambulance [helikopterdienst], die nu voor het eerst in zijn 30-jarige geschiedenis meer steekpartijen en schietpartijen meemaakt dan verkeersongevallen, heeft gezegd dat het nu “niet ongebruikelijk is voor onze teams om tweemaal per dag een open borstoperatie voor steekwonden uit te voeren … Dit zou een paar jaar geleden nog ongekend zijn geweest”.

Ziekenhuispersoneel beschrijft eveneens een snel verslechterende situatie – Dr. Martin Griffiths, medisch specialist [chirurg] bij Barts Health NHS Trust, zegt dat het Londen van 2018 “meer op Zuid-Afrika lijkt” dan op Groot-Brittannië, en dat “militaire collega’s hun ervaring [in zijn ziekenhuis] hebben beschreven als vergelijkbaar met hun verblijf in [kamp] Bastion” in Afghanistan.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Jack Montgomery

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, gezond realisme, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Wetenschap. Bookmark de permalink .

23 reacties op De medische vooruitgang maskeert een opkomende geweldsexplosie: Een uitvoerig onderzoek concludeert dat traumazorg honderden potentiële moordslachtoffers heeft gered

 1. Tistochwat zegt:

  Wat gek toch, hè, dat de zorgkosten zo oplopen.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Met een massale instroom van agressieve laaggeletterden, is een tribale samenleving met geweldsincidentjes het enige wat men kan verwachten.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Ja wie had nu zoiets verwacht?

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Een verbeterde traumazorg die ingezet word na alweer moslimgeweld. Dit is hetzelfde als aspirientjes slikken tegen een zere rotte kies, en nooit naar de tandarts gaan. De pijn zal telkens terug komen. Trap liever al die mohammedanen je land uit, in plaats van allerlei lapmiddelen in te zetten. Schiet ze desnoods allemaal af. Zolang dat niet gebeurt is iedere dag die erbij komt een dag naderbij voor onze totale ondergang !

  Liked by 2 people

 5. jack black zegt:

  Moordenaars besteld !
  Moordenaars geleverd !

  Liked by 1 persoon

 6. Henk.V zegt:

  En dan te bedenken dat deze zorgwekkende ontwikkelingen – in het gunstigste geval- slechts mondjesmaat worden vermeld in de mainstream media en dan ook nog -als het even kan- zo verhuld mogelijk beschreven.
  Het grote publiek mag in geen geval de ernst van de situatie weten. Een situatie die zonder meer rechtstreeks is verbonden met de instroom van mensen uit niet-westerse landen, om het maar eufemistisch te stellen. De situatie in het Verenigd Koninkrijk laat zich gemakkelijk lokaliseren OVERAL in de EU.

  Import van massa’s mensen die niets hebben van onze manier van leven leidt ONHERROEPELIJK tot een groeiend aantal SLACHTOFFERS onder de bevolking.
  In elk gezond rechtssysteem zouden de bedrijvers van de beschreven misdaden na een gepaste gevangenisstraf als ongewenste gasten het land zijn uitgezet, terug naar de goot waaruit ze zijn gekropen.
  En dan te bedenken dat de waanzin van de massa import van” Europa verbeteraars” nog maar net is begonnen. Er wachten ons nog veel jaren van hetzelfde: steeds meer anders gekleurden ( een goede bekende van ons sprak over de opbouw van ”arbeidspotentieel”) die gestaag de gezeten burgerij zullen verdringen totdat die aan de rand van de samenleving is belanden vreemdelingen in eigen land.is geworden.
  Zoals dit artikel scherts zal deze import een ondraaglijke wissel trekken op ALLE sectoren van de samenleving Alle geledingen van de maatschappij zullen van slag raken.

  Ieder mens die dit inziet mag NIET meer werkeloos toezien. Alleen al het stemgedrag zou drastisch moeten worden bijgesteld.

  Wie de partijen in het zadel houdt die zich akkoord verklaren met deze georkestreerde waanzin wordt MEDEPLICHTIG aan alles wat daar uit voort vloeit. De waarheid moge hard klinken, maar die MOET worden verkondigd.

  Wegkijken ,niet meer willen stemmen, of gewoon op de verkeerde partijen blijven stemmen zijn gedragingen van lamzakken die de vrijheid, welvaart en cultuur die hun voorvaderen hebben opgebouwd NIET meer waard zijn. Wie kan er ooit berusten in het ONDULDBARE??? In deze satanische EU politiek?
  Tegen dit kwaad MOETEN wij ons met hart en ziel verzetten

  Liked by 4 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @Henk.V
   Henk geloof jij nog in eerlijke verkiezingen?
   Ik zet daar steeds meer mijn vraagtekens bij.
   Die blijven maar de grootste(denk aan Harbers, ondertekening overeenkomst marrakech)

   Liked by 2 people

   • tinekevanschagen zegt:

    De VVD

    Like

   • Henk.V zegt:

    Daar heb ik grote twijfels over gekregen, Tineke en niet alleen omdat bijvoorbeeld de prognoses die voor de landelijke verkiezingen werden afgegeven ,destijds de indruk wekten dat de PVV stevig aan de leiding zou gaan. De verkiezingsuitslag gaf een ander beeld. De VVD handhaafde zich met een comfortabele voorsprong..
    Deze wanverhouding tussen de theorie en de praktijk laat zich alleen maar verklaren wanneer wij aannemen dat de PVV kiezers lang niet allemaal hun stem uitbrachten (wat ik niet geloof) ,of dat er bepaalde ”rekenfouten”bij het tellen van de uitgebrachte stemmen hebben plaats gevonden.
    Dus geloof ik in werkelijk eerlijke, betrouwbare verkiezingen? nee, omdat er teveel voor politiek correct op het spel staat. Partijen als de PVV en het FvD MOGEN gewoon niet in een machtspositie belanden, omdat er dan een koerswijziging in de tot dan toe gevolgde politieke koers kan optreden

    Politiek correct, hetzij op landelijk, of op EU-niveau wil KOSTE WAT HET KOST aan de macht blijven.
    Dus is de kans groot dat men gaat knoeien met stemmen.
    Alleen een breed gedragen, wetgevend referendum met een zeer eenduidige uitslag heeft nog een kans om een koersverandering in de politiek te bewerken.
    Dat weten de elites en daarom zien wij de intentie bij de EU slaafjes in Den Haag om volksraadplegingen onmogelijk te maken.
    In Duitsland krijgt de AfD het voor elkaar meer en meer mensen tegen Merkel te laten demonstreren. Wanneer de aantallen protesterende mensen sterk groeien, dan zal in ook binnen de Bondsdag er een totale verschuiving in de machtsverhoudingen optreden.
    Nederlanders krijgt men moeilijk massaal op de been.

    Ik denk dat het vasthouden aan een zuiver politieke weg om onze toekomst veilig te stellen uiteindelijk misschien niet meer reëel is.., omdat onderdrukkers ALLE middelen zullen benutten om aan de macht te blijven en wij weten het zo langzamerhand wel: Politiek correct IS zeer dictatoriaal.
    Ik voorzie geweld tussen bevolkingsgroepen.

    Ik heb Wilders per mail gevraagd om de desastreuze plannen van Marakech aan het grote publiek uit te leggen
    Iedereen moet worden wakker geschud.

    Liked by 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 21 augustus 2018 om 17:40

   (…) ,niet meer willen stemmen, of gewoon op de verkeerde partijen blijven stemmen zijn gedragingen van lamzakken die de vrijheid, welvaart en cultuur die hun voorvaderen hebben opgebouwd NIET meer waard zijn. (…)
   Tegen dit kwaad MOETEN wij ons met hart en ziel verzetten

   Maar hoe verzetten wij ons tegen het kwaad van de ‘stembusfraude’? 😦

   Liked by 2 people

   • Henk.V zegt:

    Dat kwaad is moeilijk te bestrijden. Toezicht houden in stemlokalen en tellingen van de stemmen bijwonen is wenselijk, maar die controle bestrijkt slechts een deel van de hele stem procedure.
    Niemand heeft voldoende inzage in het hele proces, Tistochwat.
    Ik mag er je bijvoorbeeld aan herinneren dat -een paar jaar geleden- men bij een verkiezing in een grote plaats ( Rotterdam, meen ik) naderhand ontdekte dat er een aantal stembussen met ingevulde stemformulieren waren verdwenen… ( dat betekent dus dat er een paar honderd stemmen buiten de verkiezingsuitslag zijn gehouden ) Was deze verdwijning opzet? Niemand kan het met zekerheid zeggen, maar bevreemdend is het zeker.Die bussen zijn namelijk nooit weer boven water gekomen. In het betreffende kiesdistrict vond geen nieuwe stemming plaats!
    Dit is hoe dan ook een onacceptabele afwikkeling geweest waarbij niemand ter verantwoording werd geroepen en bestraft….

    Liked by 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Zou kunnen, in Zoetermeer i.i.g., een klokkenluider was na een paar maanden plots overleden.

    Liked by 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Is dit satire?

  Like

 8. Kijk alleen maar even naar de voorpagina van de Daily Express…..daar nam ik vanmorgen een foto van….!

  Like

 9. fleckie zegt:

  Bij jet lezen van diverse( het ‘ gemoed’ aangrijpende ). artikelen, kunnen lijders aan (acute?) milgraine- aanvallen moed putten uit een artikel uit het. NIEUW ISR. WEEKBLAD , 21.9.2018.
  …’ MEDISCH’….. ‘ Goed nieuws voor migrainepatiënten: :: een geneesmiddel v.d Israelische farmareus Teva is goedgekeurd door de FOOD and. DRUG ADMINSTRATION (FDA) , de Amerikaanse overheidsinstantie die toezicht houdt op de productie en verkoop van ( nieuwe ) medicijnen. Het gaat om een fremanezumab -injectie, op de markt gebracht onder de naam Avojy ,die migraineaanvallen moet voorkomen. .Teva had het goede nieuws hard nodig., het bedrijf heeft een schuld van een slordig 25 miljard euro en kondigde eind vorig jaar aan wereldwijd een kwart van zijn werknemers te moeten ontslaan. Met het op de markt brengen van Avojy hoopt Teva oplossing voor zijn financiele hoofdpijndossier gevonden te hebben’.+~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s