Duitsland multicrimineel: Mesaanvallen nemen dramatisch toe – aantal “islamisten” neemt duidelijk toe

Screenshot_198

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw kwam het tot een bloedige mes-aanval. Deze keer in Düsseldorf. Een 44-jarige man, volgens informatie van de pers een Iraniër, zou daar een 36-jarige Duitse vrouw hebben doodgestoken. De achtergrond is vermoedelijk een relatiedaad. De man is nog op de vlucht, een speciaal commando van de politie bestormde zijn woning, maar daar was hij niet. Ook het wapen kon niet gevonden worden. Er worden steeds vaker messen als wapen gebruikt. Zo is ook het meerdere gebruik van dienstwapens door politieagenten terug te voeren op het toenemend aantal mes-aanvallen, in ieder geval volgens de politievakbond.

Duits - Zuerst

In de deelstaat Nordrhein-Westfalen werden verleden jaar vijf mensen door politieagenten doodgeschoten en 17 zwaar verwond. In de beide jaren daarvoor waren dit elk drie doden en zeven gewonden, in de jaren daarvoor was dit aantal nog minder. “Er komen steeds meer mes-aanvallen bij conflicten voor. Of er wordt met een mes gedreigd of het mes wordt onmiddellijk gebruikt”, zei Michael Mertens, de voorzitter van de politievakbond in de deelstaat Nordrhein-Westfalen.

Niet alleen het aantal mes-aanvallen nam toe, maar ook het aantal radicale islamieten. Op dit moment worden ongeveer 2220 personen door de veiligheidsautoriteiten tot het radicaalislamitische spectrum gerekend. In mei waren dat er nog ongeveer 1900, een jaar geleden ongeveer 1700. “Dit aantal verduidelijkt het actuele bedreigingspotentieel”, zei Hans-Georg Maaßen, de president van de Binnenlandse Veiligheidsdienst. “De veiligheidsautoriteiten besteden speciaal aandacht aan de observatie van deze personenkring.” De salafistische scene telt zelfs 11.200 aanhangers. Van hen heeft 905 een migratieachtergrond.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Duitsland multicrimineel: Mesaanvallen nemen dramatisch toe – aantal “islamisten” neemt duidelijk toe

 1. delamontagne zegt:

  Ik had dit zelfde artikel nog maar nauwelijks hier op ,n Fr Site gelezen, met verwijzing naar oorspronkelijke Duits krant, of ik tref ’t hier aan.
  Ik zat er tussendoor te bedenken:” het lijkt onderhand wel om de paar dagen, zo’n aanval”.
  Maar waarom kun je dit wel in buitenland lezen over ’n ander buitenland, terwijl je in NL media. nul,,,nul/niks er over leest.
  Wel hoe de banen toenemen, de welvaart tot in de 8ste allah hemel groeit en de mensen geweldig tevreden zijn.
  Iedereen moet meer Internet gaan lezen, als ’t even kan ook buitenlandse sites.
  Kom je erachter hoe de vork in de steel steekt……..

  BRON:
  https://www.bild.de/regional/duesseldorf/polizei/frau-erstochen-mann-auf-der-flucht-56771684.bild.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  De Oost-Duitsers gaan de straat op, zoals in 1989. En in Düsseldorf? Ze worden pas wakker wanneer de Königsallee een omzetdaling heeft.
  https://m.youtube.com/results?q=merkel%20in%20dresden&sm=3

  Like

 3. Jackholland zegt:

  T is toch vreemd de religie van het vliegende spaghetti monster wordt als onzin beschouwd , terwijl islam waarbij bij hoog en laag beweerd wordt wordt dat mo de pedo ooit op een ezel van mekka nr Jeruzalem is gevlogen serieus genomen wordt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Iris Berben gaat er met een gestrekt been in.
  Tegen de AFD en meer multiculti propaganda, te lezen op Conservo.
  Zum kokhalzen.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Toch heb ik medelijden met die arme, onbegrepen, getraumatiseerde Islam-fluchtelingen Als ze ooit sterven en de engelen met luid getoeter op hun bazuinen de hemelpoorten openen, terwijl Sinte Pieter de sleutels laat rammelen , moet het voor die Islamiet toch een hele schok zijn dat hij niet in het pretpark van Allah , met een hoop maagden is terechtgekomen…..Allemaal de schuld van die imams die hem de verkeerde godsdienst in zijn oren geblazen hebben ,terwijl een maar een de echtige en techtige godsdienst is die van God De Vader, zijn zoon en de heilige geest .God de vader is niet mals voor Islamieten ,verkrachtingen , moorden , geweldplegingen , noem maar op ! en het aanbidden van een onbestaande concurrent De doodstraf kan natuurlijk niet…..dan maar voor eeuwig eenzame opsluiting Alleen is hij niet ….In het kot naast hem zit ex Paus Franciscus , een beetje verder Erdogan , Junkers , Timmermans enz enz

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Met dank aan Frau Merkel en haar handlangers !

  Like

 7. De tijd naderd dat de bom gaat ploffen……de burgers komen langzaam uit lange coma.

  Like

 8. Jan zegt:

  Alle moslims zijn landverraders en blankenhaters. Hier een voorbeeld van een zwarte landverrader en racist, blankenhater

  Like

 9. Guus Velraeds zegt:

  Inmiddels ook in Nederland geen uitzondering meer.

  Ga me niet vertellen dat de dader een dolgedraaide Jehova getuige is.

  Dan eerder iemand met lage bloedsuiker spiegel.

  https://nos.nl/artikel/2246978-huisarts-neergestoken-in-praktijk-loosdrecht-verdachte-opgepakt.html

  Like

 10. Guus Velraeds zegt:

  De salafistische scene telt zelfs 11.200 aanhangers. Van hen heeft 905 een migratieachtergrond.

  Dus de meesten zo’n 90% is homegrown.

  Dat wordt nog wat.

  Like

 11. Oud-Commando zegt:

  Welke weldenkende vrouw laat zich dan ook met zo’n hond in..???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s