Komt de “vesting Europa” nu toch? Bondskanselier Kurz eist afwijzing van migrantenschepen

Screenshot_201

(Vertaling: E.J. Bron)

De migratie van Afrika naar Italië is sinds de maatregelen en het heldere statement van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini met 95% gedaald. Salvini heeft aangekondigd bootmigranten in het vervolg direct naar Libië terug te sturen – tenzij andere EU-landen hen opnemen. Daarvoor kreeg Salvini de media over zich heen – echter meestal buiten Italië.

De jonge bondskanselier van Oostenrijk, Sebastian Kurz, verraste nu met een compromisloos statement dat nog verdergaat dan de eis van Matteo Salvini. De Oostenrijkse kanselier eist dat migrantenschepen aan de Eu-buitengrens actief gestopt moeten worden.

Hij zou, aldus kanselier Kurz, hierover met de minister-president van Malta, Joseph Muscat, hebben gesproken en zou het er met hem over eens zijn dat niet ieder schip in de EU kan aanmeren. Ook andere EU-landen zouden schepen uit Noord-Afrika niet gewoon toestemming moeten geven om aan te meren. In plaats daarvan moeten de migranten per kerende post naar hun landen van herkomst of naar een veilig derde land aan de Afrikaanse kust gebracht worden.

De EU en de Verenigde Naties hebben echter kritiek op het terugsturen naar Libië. Daar zou de migranten misbruik en foltering dreigen, het zou een schending van internationaal recht zijn om de mensen daar naartoe terug te brengen.

Deze eis van de Oostenrijkse bondskanselier is een nieuw hoofdstuk in de vluchtelingenpolitiek van de EU. Na de weigering van Italië om nog meer migranten op te nemen, de weigering van Malta, het bittere verzet van alle Visegrád-landen en de uittreding van Groot-Brittannië vanwege de migratiegolf en onlangs de afwijzing van migranten aan de Spaans-Franse grens, schijnt nu de ommekeer in de Europese vluchtelingenagenda te beginnen. Mogelijkerwijs zien ook de globale strategen in dat anders hun project “EU-imperium” snel uiteen zal vallen. Dat hierover de beslissingen wellicht pas enkele weken geleden genomen zouden kunnen zijn, doen het zwijgen van de Juncker-Merkel-Macron-club en het verrassende bezoek van Sebastian Kurz aan de uitgelezen Yellowstone-Club vermoeden.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk, Patriottisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Komt de “vesting Europa” nu toch? Bondskanselier Kurz eist afwijzing van migrantenschepen

 1. koddebeier zegt:

  Media ??? Wie interesseert zich nog voor de mening van die linkse randdebielen !!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Maar Markje zal alle ‘vluchtelingen’ dan toch wel hier binnenhalen?
  In Amsterdam, bijv.?
  Hij heeft de ‘deugers’ mee, de stommelingen die niet snappen dat niet heel Afrika in Nederland past, die niet snappen dat daar gewoon geen ruimte voor is, die niet snappen dat wij die parasieten niet tot aan hun kist aan de vreet kunnen houden.

  Zou die veerdienst van Afrika naar Europa trouwens niet voor veel ‘CO2-uitstoot’ * zorgen?
  Dat moeten we toch met z’n allen niet willen?

  * Dat CO2-uitstoot-gedoe is grote flauwekul.

  De EU en de Verenigde Naties hebben echter kritiek op het terugsturen naar Libië. Daar zou de migranten misbruik en foltering dreigen, het zou een schending van internationaal recht zijn om de mensen daar naartoe terug te brengen.

  Gut-o-gut, wat zielig. Maar kennelijk genieten alleen de asielparasieten maar bescherming. Je kan ‘de mensen’ natuurlijk niet terugbrengen naar Libië. Je kan ‘de mensen’ beter hier hun agressie op de ‘ongelovigen’ laten botvieren.

  ‘MIGRANTEN’ 👿

  Liked by 2 people

  • Wachteres zegt:

   Volgens mijn berichten stuurt Markje de ‘vluchtelingen’ door naar Noord-Groningen, Tistochwat. 😛

   Daar zIjn er nog nier genoeg. . 😛

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 21 augustus 2018 om 15:15

    Breng die zak nou niet op rare ideeën!

    Like

   • Harry zegt:

    Wachteres , het valt me op dat je steeds beroerder begint te vingeren op je toetsenbord .
    Als je een leerling van jezelf was kreeg je hooguit een zes .
    Gelukkig is je intentie en de toon nog goed , maar ánders ……………

    En als het aan dat toetsenbord ligt , voor een paar tientjes heb je toch een nieuwe ?
    Maar koop dan geen Amerikaans ding , zoals ik , dan krijg je woorden als Köhler er gewoon niet foutloos uit !
    En je weet hoe gevoelig dat ligt bij de arme man .

    Liked by 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 21 augustus 2018 om 21:47

    Wachteres , het valt me op dat je steeds beroerder begint te vingeren op je toetsenbord .

    Dat heb ik ook weleens na een paar biertjes aan de pokertafel.
    Dan worden je teksten wat ‘cryptisch’ van aard. 😛

    Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Strippoker?
    Ik weet niks van poker maar dat lijkt me wel leuk.
    Kost je geen geld en je ziet nog ’s wat.
    Ik hou er altijd pas mee op als iedereen staat te bibberen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 22 augustus 2018 om 17:37

    Strippoker?

    Hoe kom je dáár nou bij? https://codex.wordpress.org/images/c/c0/icon_eek.gif

    Like

 3. Marc zegt:

  Beter ten halve gekeerd, …

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Beproefde reactie van gutmenschen.
  Folteraars niet aanpakken maar zorgen dat er niemand meer is om te folteren.
  Welnu, in dat licht bezien is het misschien een goed idee om aan de grenzen van die zo gevaarlijke landen in ruime mate bekend te maken dat met bij het binnengaan van het land een grote kans op foltering op de koop toe neemt.
  Dat maakt dan een eventuele foltering een eigen keuze en je mag mensen toch niet teveel in hun keuzes beperken. Daarenboven is er natuurlijk nog zoiets als eigen verantwoordelijkheid.
  Boven dit alles staat natuurlijk het recht van een land om de gang van zaken daar op hun eigen wijze te bestemmen. In hun EIGEN land!
  Dat betekent dan weer dat de bevolking van de diverse links-radicale landen in Europa nu echt anders moeten gaan stemmen omdat uiteindelijk die laatste regel ook op die landen van toepassing is. Dus als de mensen in links-radicaal Europa niet onder de voet gelopen willen worden, moeten ze nu echt hun stemgedrag drastisch gaan veranderen want anders … eigen schuld. We kunnen ons dan alleen nog maar troosten met de gedachte dat misschien juist de verkeerde stemmers door de nieuwe heren te pakken worden genomen. Schrale troost, maar meer is er dan niet.

  Like

 5. Jean zegt:

  Geachte heer Salvini “NOOIT TOEGEVEN” wij steunen u.
  Europa moet islamvrij gemaakt worden en dat asap willen we nog een veilige toekomst nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

  • Ijsbeer zegt:

   Langs geen kanten als het Salvini alleen maar te doen is om de last voor Italië te verminderen , met die dobbernegers door te schuiven richting noord-Europa.
   Als hij daarentegen -zoals Oostenrijk en de visigrad landen proberen te bereiken – meehelpt om nu eens eindelijk onze grenzen dicht te gooien, dus al die pareltjes terug naar afzender, dan mag hij voor mijn part een extra pot met sjekels ontvangen.
   Te halen uit de subsidies voor ontwikkelingsbedrog , en het quadrilloen linkse organisaties welliswaar.

   Like

 6. Het “hek” is van de Dam…..dus ze kunnen massaal hun bootjes achter het Centraal afmeren.

  Like

 7. Johan de derde zegt:

  Wat moeten de Oostenrijkers en Italianen met uitzondering van de extreme neo links Fascisten trots zijn op dat soort leiders die voor hun volk opkomen. Wat hebben wij een rutte, pechtold, klaver allemaal leugenaars en draaikonten. Ohja en een kaag die luisterd naar een zangeresje om 100 miljoen voor het onderwijs te geven in het buiteland zal wel voor 99,9% voor het palestijnse onderwijs zijn. Als er in Nederland een terroristische moslim aanslag wordt gepleegd zijn de verantwoordelijke de extreme linkse neo fascisten die wij verantwoordelijk moeten houden zoals pvda d66 gl sp en antifa. Dus die partijen moet net als moter clubs verboden worden, zij hebben namelijk toegelaten dat die moslims hier binnen kwamen.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  In de oudheid legerde de huursoldaten ook in kampementen nabij het slagveld, de hutten en krottenwijken zullen binnenkort wel worden opgezet, kraakwijken en pestbuurten geannexeerd door kansarmen en uitgeprocedeerde statushouders, hun nieuwe uitvalsbasis voor rooftochten….

  De nieuwe Dark Ages (of in goed Hollands De Gouden Eeuw ), zal de geschiedenis ingaan als een niet-gedocumenteerde periode, vanwege populisme, Nep Fake News en internetcensuur….

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik hou het altijd gewoon bij melaatsen.
   Sinds moeder Theresa er niet meer is hoor je er te weinig van, vind ik.
   Dat spektakel is namelijk niet alleen visueel, maar voor slechtzienden ook audio te beleven.
   Binnenkort hebben we er weer zat van in NL en verder in héél Europa, en kun je elke avond genieten van het het sinistere verschijnsel en die spookachtige roep.
   ’s Morgens wel oppassen dat je niet uitglijdt in afgevallen stukken vlees en ledematen enzovoorts.

   Like

 9. Elisah zegt:

  Daar gaan we weer,
  https://fenixx.org/2018/08/21/boot-met-177-illegalen-mag-desondanks-in-italie-aanmeren/

  Boot met 177 illegalen mag desondanks in Italië aanmeren

  Italië gaat door de knieën en laat nu het Italiaanse kustwachtschip dat 177 illegale immigranten in het Maltese maritieme rechtsgebied heeft “gered” in Italië aanleggen. Dit nadat andere EU-landen ermee hadden ingestemd hen op te vangen en hun asielaanvragen te behandelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s