Multiculturalisme . . .

Screenshot_216

Het zwartmaken en de vernietiging van Europese verworvenheden onder gelijktijdige verheffing en het verzinnen van prestaties van minderheden (slavernij, menselijke offers & kannibalisme bestonden in de nieuwe Wereld al vóór Columbus).

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Multiculti. Bookmark de permalink .

21 reacties op Multiculturalisme . . .

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Het is maar wat je cultuur noemt.

  Like

 2. King Arthur zegt:

  Ook Angela Merkel is niet wie ze lijkt

  Menigeen heeft zich al afgevraagd hoe een vrouw als Angela Merkel zolang aan de macht heeft kunnen blijven. Hoe zij erin geslaagd is om als machtigste vrouw van Europa de poorten wijd open te zetten voor asielzoekers waardoor het continent werd en nog steeds wordt overspoeld door andere culturen.
  We weten dat wat er met en in Europa gebeurt wordt uitgevoerd in het kader van het beruchte Kalergiplan. Een plan dat via de heer Kalergi werd gelanceerd via de vrijmetselarij, een instituut volledig geïnfiltreerd en onder controle van de Chazaren.

  Het is het befaamde Kalergi plan, geschreven door een vrijmetselaar: In een Oostenrijkse maçonnieke uitgave van “Het Baken” uit 1925 stond te lezen: “De Vrijmetselarij, met name de Oostenrijkse Vrijmetselarij, kan zeer tevreden zijn om graaf Coudenhove-Kalergi tot haar leden te rekenen. De Oostenrijkse Vrijmetselarij kan rapporteren dat broeder Coudenhove-Kalergi vecht voor zijn pan-Europese overtuigingen. Broeder Kalergi zijn programma is een maçonniek werk van de hoogste orde en om er gezamenlijk aan te werken, is een verheven taak voor ons allen.”

  De werkelijke machthebbers op deze wereld die zelfs de Deep State aansturen zijn zij die de controle hebben over het geld en die nooit genoemd mogen worden. Wij doen dat toch en formeel heten ze Joods, wat ze niet (per definitie) zijn want het zijn Chazaren en wij noemen ze daarom de Chazaarse Mafia (CM). De individuele landen in Europa moeten worden vernietigd en dit gebeurt door het laten binnen stromen van allerlei culturen, waardoor er uiteindelijk een gemengde bevolking ontstaat die geen enkele identiteit meer heeft en daardoor gemakkelijker is te controleren.

  De kampioen op het gebied van de uitvoering van dit plan (zie onderaan dit artikel een interessante award die ze hiervoor ontving) is ongetwijfeld Angela Merkel, de domineesdochter uit Duitsland. Angela die opgroeide in het voormalige Oost Duitsland en is grootgebracht onder het communistische regiem. Het socialisme en de extremere vorm ervan genaamd het communisme, zijn bedenksels van de CM. Het wordt door hen met veel succes toegepast na hun Russische revolutie in 1918 en fungeert als blauwdruk voor de door hen gewenste New World Order.

  Gezien al het bovenstaande lijkt het vreemd dat een vrouw als Angela Merkel zich zo inzet voor de promotie van de agenda van de CM. Echter, het wordt opeens heel logisch wanneer je erachter komt dat zij één van hen is. Het volgende is wat de Wikipedia zegt:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel

  Merkel is de dochter van de lutherse dominee Horst Kasner, wiens vader uit Polen afkomstig was, en zijn vrouw Herlind Kasner-Jentzsch. Het gezin verhuisde in het najaar van 1954 van Hamburg naar het Brandenburgse Quitzow in de DDR, waar de vader de leiding van een protestantse Luthers-Evangelische gemeente overnam. Kasner was er betrokken bij de Pastorale Raad van de Evangelisch-Lutherse Kerk, die nauw samenwerkte met de SED-autoriteiten. Daardoor genoot het gezin Kasner onder andere het privilege vrij te kunnen reizen naar ‘niet-socialistische’ landen, o.a. naar de VS en Italië. Het gezin kon ook moeiteloos pakjes ontvangen van familie uit het westen en later zou Angela toegeven dat ze nooit ‘DDR-kleren’ heeft gedragen. Op zich is het natuurlijk al merkwaardig wanneer iemand vrijwillig vanuit het vrije westen vertrekt om te gaan leven achter het ijzeren gordijn. Je moet daar wel een hele goede reden voor hebben. En wat belangrijk is om te weten is dat Angela vrij kon reizen naar iedere gewenste bestemming, iets dat een ongekende droom was voor normale inwoners van de DDR.

  Het antwoord op dit alles is heel eenvoudig: Angela Merkel is Joods, alleen komt ze er publiekelijk niet voor uit dat ze dit is. Merkel hoort thuis in de categorie Crypto Joden, zij die zich voordoen als van alles behalve wat ze werkelijk zijn. De meeste serieuze onderzoekers zijn het dan ook met elkaar eens dat Donald Trump een Cryptojood is. Iemand die zich voor doet als protestant of katholiek, maar in werkelijkheid gewoon Joods is. Opvallend dat hij zijn Joodse afkomst verloochent met zijn Presbyteriaanse geloof. Waarom doet hij dat zou je je kunnen afvragen? En het antwoord is dus: Cryptojood. Angela Merkel is niet geboren als Merkel, maar als Angela Kasner. Merkel is de naam van haar eerste echtgenoot, Ulrich Merkel, van wie ze inmiddels is gescheiden, maar wiens naam zij nog steeds draagt. De grootvader van Angela was Ludwig Kasner. Echter hij was geboren in Poznan in Polen onder de naam Kazmierczak. Na de Eerste Wereldoorlog verhuisde hij naar Berlijn en veranderde de familienaam in 1930 naar Kasner.

  Kazmierczak is een bekende Joodse naam in Polen en is de aanduiding van een beroep zoals veel voorkomt ook bij Joodse namen. In dit geval betekent het cantor (voorzanger) in de synagoge en is afgeleid van het Hebreeuwse woord Chazan. Een andere variatie van dezelfde naam is bijvoorbeeld Khazan. De Wikipedia zegt het volgende over Poznan:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Pozna%C5%84_(stad)

  Aanvankelijk vormden de Joden een belangrijk deel van de Duitstaligen, maar hun aantal nam door emigratie, met name naar Berlijn en andere Duitse steden, sterk af. Het lijkt erop dat Angela al op jeugdige leeftijd werd geselecteerd voor haar latere rol. Dat ze daarom moest verhuizen naar de DDR om een grondige opleiding te krijgen in het politieke bestel dat de basis vormt van de New World Order. In dat kader doet op dit moment nog een interessant verhaal de ronde. Angela zou haar opleiding voor een deel hebben ontvangen in het beruchte Tavistock Instituut in Engeland, waarover wij eerder het volgende schreven:

  Het is dan ook geen verrassing dat de sekseveranderingsinnovatie afkomstig is van het Tavistock Instituut, reeds lang bekend als het centrum voor hersenspoeling voor de massa. Een volwassene kan ieder lichaamsdeel vervangen en/of verwijderen zolang de gemeenschap maar niet voor de kosten opdraait. Vanuit Tavistock wordt eigenlijk alles gerund zoals duidelijk wordt uit video hieronder. Tavistock wordt ook wel het best bewaarde geheim in Amerika genoemd. Volgens een bericht op de website van de Joodse onderzoeker Henry Makow zou Soros eigenaar zijn van Tavistock. Of dit waar is of niet, er zijn wel degelijk banden met de grote investeerder in Tavistock, de Chazaar miljardair Joe Lewis. Er zijn verslagen die melding maken van Hitler die ook training en hersenspoeling heeft genoten aan Tavistock. Tavistock is het centrum van een wereldwijd web:

  Zoals we eerder aangaven is het belangrijk om te weten dat Angela vrij kon reizen naar andere landen. Wat dat betreft zou het heel goed kunnen dat ze bij Tavistock een deel van haar opleiding heeft genoten. Merkel is Rothschild puppet met opleiding aan Tavistock. Daarom is ze zo onderdanig. Er is een foto van een jonge Angela Merkel en een jonge Theresa May op het Tavistock instituut. Oost Duitsland had toen nog die beroemde muur maar Merkel reisde de hele Wereld over. Platte Wereld datdanweerwel. Er bestaat de nodige twijfel over wie er werkelijk op die foto staan, maar het feit dat onder andere Snopes, een bekend front voor de CIA, hier vol op duikt om het te ontkrachten is uiteraard ook zeer verdacht.

  Of die foto wel of niet echt is, is eigenlijk minder belangrijk dan datgene wat absoluut echt is en dat is de afkomst van Angela Merkel, wat eveneens verklaart waarom zij de vrouw is die de sluizen van Europa wijd openzet(te). Bovendien ontving Merkel in die context ook niet voor niets in 2010 de European Award by the European Society Coudenhove-Kalergi: In 2010 werd aan de Duitse Kanselier Angela Dorothea “Merkel” (Kasner/Kazmierczak) de European Award by the European Society Coudenhove-Kalergi verleend. Daarbij is zij een counselor van deze foundation, net als voormalig Duits Kanselier Helmut Kohl (Cohn), Jean-Claude Juncker (EU-commissie president), en Herman van Rompuy (president van de Europese raad) waren. (Redactie: voor een lijstje van andere personages die een dergelijke award kregen, volg de voorafgaande link).

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13247:ook-angela-merkel-is-niet-wie-ze-lijkt&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De huidige vorm van het Thanatoerisme, ook wel duister toerisme genoemd, (reizen of pelgrimages naar plaatsen die in verleden en heden gekenmerkt zijn door dood en geweldshandelingen,) heeft er weer een paar nieuwe bestemmingen bij……..

  Like

 4. Guus Velraeds zegt:

  Mensenoffers waren in Centraal en Zuid Amerika inheems ver voor Christoffel Columbus (Centraal Amerika) en Fransisco Pizarro (Zuid Amerika).

  Like

 5. Frauke zegt:

  Vroeger was niet alles beter maar wel georganiseerder. Allen voor 1 en 1 voor allen,men had tenslotte niets te verliezen en gooide als het moest alles plat.Vele mensen zitten volledig op slot door hun baan,want moet toch eten en de rotzooi kunnen betalen ,de hypotheek , de auto en noem maar op.Materie=lege rotzooi ,waar men hooguit een ander de ogen mee uit de kop wil/kan steken. Er is ook een grote deel dat te weinig heeft om van te leven en teveel om net niet kapot te gaan. En natuurlijk de beroeps-werke-loosers die vaak beweren voor de lol te leven en denken dat het leven één groot feest is. Waarom zijn wij toch zo vervreemd van elkaar ? Alles word stukje bij beetje afgenomen en wij vinden dat goed ,want ja ze doen toch wat ze willen. Drinken we teveel vruchtensapjes,krijgen we iets via het water binnen Of snuiven we teveel chemtrails op ?Zomaar een gedachte

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De term Dualisme zal een niet op de hiervoor bekende terreinen betrekking hebbende betekenis gaan krijgen, een onoverbrugbare kloof tussen twee categorieën mensen, zelfs een onafwendbare tegenstrijdigheid met onoverkomelijke oorzaken, of zoals Shakespeares Hamlet ooit zei, “Te zijn of niet te zijn, dat is de kwestie”, of het nobeler is om te lijden onder alles wat het wrede lot je toeslingert of om de wapens op te nemen tegen een zee van zorgen en al er al vechtend een einde aan te maken, dat vraag ik u af.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://www.parool.nl/opinie/-de-nederlandse-elite-leeft-in-een-gedroomde-wereld~a4603152/

  ‘De Nederlandse elite leeft in een gedroomde wereld’

  We maken ons zorgen over de multiculturele samenleving, integratie, globalisering en (het gebrek aan) solidariteit. Ik heb me afgevraagd wat de gevoelens hierover zijn bij de Nederlandse elite; mensen die zaken naar hun hand kunnen zetten in de netwerk-, informatie- en dienstenmaatschappij.

  De ontkenning doet zich ook voor bij politici, bedrijfsleven, universiteiten en media. Men wil de realiteit niet zien en verdedigingsmechanismen treden in werking. Men weet niets van de islam. Men is onwetend, naïef en oppervlakkig. Allen zeggen in koor: ‘Diversiteit maakt Nederland een geweldige plek’, terwijl uit empirisch wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het toch anders is.

  We hebben een groot maatschappelijk probleem en de elite maakt daar deel van uit door het te ontkennen. Het gaat geweldig goed met Nederland, althans in economische zin. Maar: ‘It’s not the economy, stupid!’

  Like

 8. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/doorgedraaide-journalist-okke-ornstein-zegt-schiet-wierd-duk-neer-wierd-duk-doet-aangifte/

  Doorgedraaide ‘journalist’ Okke Ornstein zegt: “schiet Wierd Duk neer”, Wierd Duk doet aangifte

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Wij hoeven ons nergens zorgen over te maken: Mark Rutte waakt over ons:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2463487/rutte-belooft-nederlander-gaat-merken-dat-het-goed-gaat

  Rutte belooft: Nederlander gaat merken dat het goed gaat

  Den Haag – Mensen moeten niet alleen in de portemonnee gaan merken dat het beter gaat met Nederland. „Het is ook belangrijk dat mensen merken dat er geld gaat naar zaken die ze belangrijk vinden, zoals de ouderenzorg en defensie.”

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Als Rutte spreekt over ‘De Mensen’ is het een begin van een leugen.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Columbus handelde in opdracht van de Paus?
  Nou, handelen, zeg maar met bruut geweld overmeesteren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s