Steffie . . .

Screenshot_211

(Door: B.J.)

Er word vaak gedacht dat burgers oerdom zijn. Volgende schaapjes. …en dan… mooi hè, hoe een Stef Blok verdwijnt? De minister spreekt de waarheid. Er is geen land op aarde te vinden waar verschillende culturen vreedzaam samenleven. Maar dit is niet politiek correct. De bevolking moet en zal samenleven met moslims en Afrikanen. Diversiteit is juist goed voor de samenleving.  Als ik gewoon om mij heen kijk en zie wat er gebeurt; moslims krijgen een vaste baan in ons bedrijf, maar zitten apart met elkaar? Na hun aanstelling zijn ze vaak ziek, hebben rugklachten en noem maar op. Jihad gaan ze tegen ons voeren toch? Werken kunnen ze niet. Hoe win je dan de strijd met die rugklachten? Niet met hun werkinzet… Dat geloof ik niet.

Overal in Nederland verschijnen moskeeën. Een verrijking? Heb zelfs een bericht gelezen dat deze Afrikaanse mannen kleuterklassen leiden. Wie verzint zoiets? Gebedsoproepen zijn er nog niet in mijn woonplaats, maar hoe lang nog. Waarom wordt die islam zo verheerlijkt? Waarom word iedereen gedwongen zich te bekeren? Geloven betekent niet meer dan…ik weet het niet zeker. De moslims hangen dus een idiotologie  aan. Afrikanen zijn te dom om ook maar iets te leren. Dat noemt men dus verrijking. Ziet u ook die domme mutsen bij de kassa? De bedelaars bij de ingang van de AH. met hun straatkrantje. Worden ze later opgehaald in een dikke Mercedes met chauffeur met een sigaar in  zijn hongerige mondje. Maar dan zie ik hoe dik die man is. Kan nog net achter het stuur en ik denk dan weer…ontwikkelingsgeld… is dat alleen bij hem aangekomen? Miljarden en miljarden hebben we uitgegeven met als resultaat nul komma nul. En nog blijven investeren in dat volk.

Nu worden ze zelfs uitgenodigd om onze kant op te komen. Ze nemen onze huizen, verkrachten de vrouwen, steken onze auto´s in de fik, zuigen het sociaal stelsel leeg, verdommen het om te weken of te integreren. Kunt u wel iets positiefs opnoemen? Stef Blok had toch gelijk en mag nu het veld ruimen voor de meer linksere kant. Hoe breng je de samenleving naar de afgrond, en alsof dat niet genoeg is, hebben we nog iets als de zorgverzekering. Betaalde je vroeger 25 gulden… nu is dat ongeveer € 110,- Toch iets verhoogd dus. Hoe zit dat? De zorg moest geprivatiseerd worden om zo beter te kunnen concurreren. Zie je hoe het werkt? Zo krijgt u steeds minder zorg voor een steeds hogere prijs. Maar daar zijn de medicijnen. Je slikt een pilletje en weg zijn de klachten. Klachten niet weg… dan maar even langs de huisarts. Bent u trouwens ooit weggegaan zonder recept? Nee toch, want dat zijn zijn verdiensten. Het is niet de bedoeling u beter te maken, maar om u ziek te houden. Dan wordt er geld verdiend. Waarom moet u na een paar dagen terugkomen voor een eenvoudig bloedonderzoekje? Juist. Geld, nog een consult in rekening brengen.

Zorg is nu dankzij wijlen minister Borst verworden tot wat het nu is. In en in verrot. Het gaat nog een stapje verder, want al die Afrikanen en Midden-Oosten figuren met hun verrotte tanden laten zich hier wel behandelen. Krijgen het nog gratis ook, terwijl u en ik de volle mep betalen. Stef Blok had gelijk… culturen gaan niet samen. Maar gelukkig kunnen we stemmen. Wij stemmen massaal op de heer Rutte? Gelooft toch niemand. Manipulatie is het eerste wat in mij opkomt. Stemmen op Pinokkio? Maar stemmen  is slechts het idee wat de burgers hebben. Alsof zij iets bepalen. Maar hallo… er is nog een Jesse Klaver toch. De linkse redder. Hij gaat ons milieu redden, mensen. Door auto´s te verbannen uit steden, maar vooral ook door belastingen. Het is niets anders dan geld van je afpakken. De enige die invloed heeft op het klimaat is onze zon. En geen meneer Klaver. Kan de Nederlandse staat dan niks anders doen dan belasting heffen, buitenladers binnenhalen en de bevolking ziek houden? Had Stef Blok toch gelijk?

Door:
B.J.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, lafheid, Multiculti, politici, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Steffie . . .

 1. koddebeier zegt:

  Het Haagse zooitje hoort in een inrichting !!

  Liked by 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Klopt Koddebeier,..maar niet alleen het zooitje in Den Haag,…Brussel mag er ook bij, tesamen met hun beleidsbepalers de sinterklazen met hun clubhuis het Vaticaan,..lekker bij elkaar op de borrel helemaal te lazurus zuipen zo Lazurus dat je rugpijn hebt (ala Junker),..en als het nog even kan wat nieuw en vers bloed zo rond de jaar of 12, voordat men zich weer nestelt in hun grote adelijke paleisjes met 24 uurs bewaking!

   Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Zó iets zou ik nooit willen zeggen.
   Ze horen niet in ’n inrichting.
   Ik heb daar geheel andere voorstellen voor.

   Liked by 2 people

  • bigljohn zegt:

   koddebeier; Ik zie ze liever op de elektrische stoel !

   Liked by 3 people

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  WIJ kunnen hierover PRATEN tot wij een ONS wegen, is allemaal NUTTELOOS!
  Ondertussen is DIT wat er gebeurt! In DECEMBER 2018 is dit een WET!!

  LEES BESPREEK DEEL! WIJ MOETEN ONS VERZETTEN en WEL NU!

  Ik heb t idee dat DIT de LAATSTE WAARSCHUWING IS…

  WAARSCHUWING! DE BEVOLKINGSUITWISSELING WORDT WET!
  16 augustus 2018 11999 7

  BEVOLKINGSUITWISSELING

  Het is mogelijk dat er lezers zijn die nog steeds niet geloven dat de wereldelite bezig is met een bevolkingsuitwisseling.
  Een uitwisseling waar Europa het slachtoffer van gaat worden.

  Misschien dat er een aantal mensen zijn die denken dat onze beweringen in de artikelenreeks “Multi-Culti Eindstation” overdreven waren.

  Dat we een te donker scenario schilderden. Intussen moeten we helaas mededelen dat de Verenigde Naties (VN) bezig zijn de bevolkingsuitwisseling formeel door te voeren.

  Nog dit jaar moet de hele zaak zijn beslag krijgen, zodat de plannen in de komende jaren kunnen worden uitgevoerd.

  Hoe dit alles in zijn werk zal gaan zullen we hieronder uitleggen.

  We kunnen vooraf al vast wel een ding zeggen; het is nog erger dan we al dachten.

  Zo als we al eerder aangaven is de elite over gegaan tot de bevolkingsuitwisseling om twee redenen.

  Ten eerste wil men de migranten gebruiken als goedkope werkkrachten.
  De plannen gaan immers uit van het wereldkapitalisme, dus zal er altijd een geld kant aan zitten.

  Maar de tweede reden is misschien nog wel veel belangrijker.

  Men wil de migranten gebruiken om Europa te verzwakken, de Europese volkeren te ondermijnen, en om eindeloos verdeel en heers spelletjes mee te kunnen spelen.

  Het einddoel is een verzwakt Europa met een soort eenheidsworstbevolking, dat kan worden gebruikt voor een grote oorlog tegen Rusland.

  Wij gebruiken ook met opzet het woord migranten en niet vluchtelingen,
  omdat het bij de bevolkingsuitwisseling, die nu geformaliseerd wordt,
  om migranten gaat die zullen blijven.

  Echte vluchtelingen kunnen immers terug, als de reden voor de vlucht is opgeheven.

  Wat er nu op Europa afkomt zijn dus migranten, in veel gevallen figuren waar men in de landen van herkomst graag van af wil.

  Hoe zal de formalisering van de uitwisseling in zijn werk gaan?

  Centraal staat een zogenaamd pact dat door de Verenigde Naties (VN) is opgesteld. Het pact heet Global Pact for Migration, en het heeft als doel om in de komende jaren op een “geordende” wijze meer dan 100 miljoen mensen uit Afrika en andere continenten naar Europa te laten verhuizen.

  Het pact is intussen in juli ondertekend door 191 landen, waaronder Duitsland en Nederland.

  Alleen de Verenigde Staten en Hongarije hebben geweigerd om het pact te tekenen.

  In december 2018 zullen de plannen in het pact officieel van start gaan.

  Voor dat we een oordeel geven is het goed om te kijken wat er precies in het VN pact staat.

  De bedoeling is dat de migratie makkelijker en veiliger wordt.

  Men is in 2015 al met de uitwisseling begonnen, maar omdat er veel kritiek kwam, wil men geen herhaling van de stromen migranten aan de grenzen,
  de smokkel over zee, en de zichtbaarheid van het binnenkomen van de vooral jonge mannen, die de voorhoede van de grote stroom vormden.

  Het moet nu allemaal veel meer geruisloos gaan, zodat de miljoenen kunnen binnentrekken zonder dat we het in de gaten hebben.

  Om dit te bereiken zal er heel anders naar vluchten en migratie worden gekeken.
  In het verleden moesten vluchtelingen nog aantonen uit een oorlogs- of geweldssituatie te komen.

  Met andere woorden; ze moesten kunnen aantonen dat ze vreesden voor hun leven.
  Onder de nieuwe regels is dat niet meer nodig. Een potentiële migrant hoeft alleen nog maar te zeggen dat hij of zij in een moeilijke situatie verkeert.

  Dat is voldoende om de deuren naar een Europees land naar keuze open te zetten.

  In de praktijk zullen dat altijd de landen zijn met de beste sociale stelsels;
  dus Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, de Benelux landen en Scandinavië.

  De migrant kan dus kiezen, en hoeft ook niet meer op gammele bootjes over te steken naar Europa. Hij of zij kan gewoon ingevlogen worden.

  Makkelijker kan het dus niet. Verder zullen deze migranten papieren krijgen, zodat de illegaliteit wordt opgeheven, en heeft men ook recht op sociale uitkeringen.

  Op termijn komen daar natuurlijk ook huizen, huisraad en natuurlijk gezondheidszorg bij. Wie dit allemaal gaat betalen is niet moeilijk te raden.

  We zien nu al de BTW, een indirecte belasting, met 3% omhoog gaan volgend jaar. Er zal geen verschil meer gemaakt worden tussen echte vluchtelingen en economische migranten.

  Verder mogen ouders en kinderen niet gescheiden worden.
  Alleen in de uiterste gevallen kan iemand nog worden teruggestuurd.

  We dachten dat in 2015 de poorten waren open gezet, maar dat is niets vergeleken bij wat er nu op ons afkomt. Als men een formule voor chaos wilde ontwikkelen is dat aardig gelukt.

  We moeten hier nog wel bij vermelden dat het pact niet bindend is voor de landen die tekenen, en dat ook de soevereiniteit niet zal worden aangetast.
  Dat betekent echter niet dat we nu opgelucht kunnen adem halen.

  Men heeft het pact met opzet niet bindend gemaakt.
  Dit betekent namelijk dat parlementen er niet over kunnen praten, en ook niet stemmen.
  Regeringen kunnen het gewoon invoeren, zonder verdere discussie.

  Men heeft het dan over een zogenaamde ‘soft law’, een zachte wet.
  Maar daar moeten we wel bijzeggen dat een soft law heel snel een gewone wet kan worden, als de omstandigheden er om vragen.

  Kortom; het is weer een toonbeeld van westerse democratie, er wordt ons iets opgedrongen zonder dat we daar een mening over mogen geven.

  Het spel kan eigenlijk niet smeriger gespeeld worden. Als klap op de vuurpijl vermeldt het pact ook nog dat de tekenende landen hard moeten optreden tegen iedereen die zich tegen de overeenkomst verzet.

  Nu is het dus allemaal duidelijk. Men gaat hele hordes vreemdelingen naar Europa halen, die eigenlijk geen reden tot vluchten hebben, en ons continent in chaos zullen storten.

  De hele operatie zal honderden miljarden Euro’s kosten, die door de Europese burgers moeten worden opgebracht.

  Nu al zien we de chaos in Duitsland en de stijgende criminaliteit.
  Als het aantal migranten nog verder oploopt stevenen we af op een regelrechte ramp.
  Geen natuurramp, maar een ramp veroorzaakt door de westerse politieke elite.

  Het hele plan is totaal onacceptabel en we moeten het dan ook massaal afwijzen.

  Ten eerste is het economisch niet op te brengen.
  Als al deze vreemdelingen geld gaan krijgen raakt de kas op een zeker moment leeg.
  Ze zullen dan alleen nog maar hulp in goederen kunnen krijgen, maar daar komen ze natuurlijk niet voor.
  Als de geldkraan dichtgaat zal de hel zondermeer losbreken.

  Wat er dan gebeurt hebben we laatst in het klein kunnen zien, toen illegale Afrikaanse migranten de Spaanse grens aanvielen.
  Precies dat soort scènes zullen beelden van alle dag worden.

  En natuurlijk zal dat ook de soevereiniteit van de Europese landen aantasten. Het gaat immers om een fundamentele verandering, waar ook de toenemende islamisering een hoofdrol in gaat spelen.

  Kortom; Europa zal nooit meer hetzelfde zijn.

  Ieder weldenkend mens zal de risico’s en de schaduwkanten van dit soort plannen zien.

  Maar het criminele tuig dat zich de politieke elite noemt heeft hier geen interesse in. Men wil alleen het eigen project doordrijven, wat de kosten ook mogen zijn.

  Hiermee is voor ons het punt bereikt waarop we zeggen; tot hier en niet verder. We laten onze landen niet afpakken of kapot maken door een stel volkverraders, en hordes migranten die hier niets verloren hebben.
  Er zijn al genoeg slachtoffers gevallen.

  Het enige antwoord op dit criminele plan is verzet.

  Verzet tegen de politieke elite, tegen dit pact, tegen de illegale massamigratie en tegen de islamisering.

  Als we niet massaal in verzet komen hebben we straks geen leven meer.

  Om dit verzet op gang te krijgen is het belangrijk om deze informatie zo breed mogelijk te verspreiden.

  De elite wil hun plan in de schaduw uitvoeren.

  Laten we er voor zorgen dat dit ze al vast niet gaat lukken. Praat dus met iedereen om je heen.

  Leg uit wat men van plan is, en wat dat voor ons allemaal gaat betekenen.

  Schets een beeld van het vernietigde Europa dat het gevolg zal zijn van deze gelegaliseerde bevolkingsuitwisseling.

  Laat je niet het zwijgen opleggen, dat is immers wat de politieke elite van plan is.
  Iedereen die wordt aangevallen heeft het recht om zich te verdedigen.

  Van dat recht zullen we dan ook gebruik maken.

  Laat je ook niet bang maken, de volksverraders grossieren in angst om het verzet te breken. Trap daar dus niet in.

  Als we massaal opstaan om deze bedreiging, misschien kunnen we zelfs van een oorlogsverklaring spreken, het hoofd te bieden, verlammen we onze vijanden van de politieke elite.

  Dan valt het hele onzalige kaartenhuis in elkaar.

  We hebben het al vaak gezegd, en zullen dat ook blijven doen;
  WE HEBBEN HET ZELF IN DE HAND.

  Als wij het allemaal willen komt er vandaag nog een einde aan de migratie en Multi-Culti waanzin.
  Dan gaan de poorten van Europa dicht en kunnen we orde op zaken stellen.

  Sluit dus de rijen, en breng het verzet op gang.

  De toekomst van een vrij en onafhankelijk Europa hangt van ons allemaal af.

  Een Europa waar onze identiteit, onze veiligheid en onze tradities gewaarborgd zijn.

  We mogen niet wachten tot het te laat is,

  de tijd van handelen is nu aangebroken.

  https://www.stopdebankiers.com/waarschuwing-de-bevolkingsuitwisseling-wordt-wet/

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  WIJ kunnen hierover PRATEN tot wij een ONS wegen, is allemaal NUTTELOOS!
  Ondertussen is DIT wat er gebeurt! In DECEMBER 2018 is dit een WET!!
  LEES BESPREEK DEEL! WIJ MOETEN ONS VERZETTEN en WEL NU!
  Ik heb t idee dat DIT de LAATSTE WAARSCHUWING IS…

  WAARSCHUWING! DE BEVOLKINGSUITWISSELING WORDT WET!
  16 augustus 2018 11999 7

  BEVOLKINGSUITWISSELING

  Het is mogelijk dat er lezers zijn die nog steeds niet geloven dat de wereldelite bezig is met een bevolkingsuitwisseling.
  Een uitwisseling waar Europa het slachtoffer van gaat worden.

  Misschien dat er een aantal mensen zijn die denken dat onze beweringen in de artikelenreeks “Multi-Culti Eindstation” overdreven waren.

  Dat we een te donker scenario schilderden. Intussen moeten we helaas mededelen dat de Verenigde Naties (VN) bezig zijn de bevolkingsuitwisseling formeel door te voeren.

  Nog dit jaar moet de hele zaak zijn beslag krijgen, zodat de plannen in de komende jaren kunnen worden uitgevoerd.

  Hoe dit alles in zijn werk zal gaan zullen we hieronder uitleggen.

  We kunnen vooraf al vast wel een ding zeggen; het is nog erger dan we al dachten.

  Zo als we al eerder aangaven is de elite over gegaan tot de bevolkingsuitwisseling om twee redenen.

  Ten eerste wil men de migranten gebruiken als goedkope werkkrachten.
  De plannen gaan immers uit van het wereldkapitalisme, dus zal er altijd een geld kant aan zitten.

  Maar de tweede reden is misschien nog wel veel belangrijker.

  Men wil de migranten gebruiken om Europa te verzwakken, de Europese volkeren te ondermijnen, en om eindeloos verdeel en heers spelletjes mee te kunnen spelen.

  Het einddoel is een verzwakt Europa met een soort eenheidsworstbevolking, dat kan worden gebruikt voor een grote oorlog tegen Rusland.

  Wij gebruiken ook met opzet het woord migranten en niet vluchtelingen,
  omdat het bij de bevolkingsuitwisseling, die nu geformaliseerd wordt,
  om migranten gaat die zullen blijven.

  Echte vluchtelingen kunnen immers terug, als de reden voor de vlucht is opgeheven.

  Wat er nu op Europa afkomt zijn dus migranten, in veel gevallen figuren waar men in de landen van herkomst graag van af wil.

  Hoe zal de formalisering van de uitwisseling in zijn werk gaan?

  Centraal staat een zogenaamd pact dat door de Verenigde Naties (VN) is opgesteld. Het pact heet Global Pact for Migration, en het heeft als doel om in de komende jaren op een “geordende” wijze meer dan 100 miljoen mensen uit Afrika en andere continenten naar Europa te laten verhuizen.

  Het pact is intussen in juli ondertekend door 191 landen, waaronder Duitsland en Nederland.

  Alleen de Verenigde Staten en Hongarije hebben geweigerd om het pact te tekenen.

  In december 2018 zullen de plannen in het pact officieel van start gaan.

  Voor dat we een oordeel geven is het goed om te kijken wat er precies in het VN pact staat.

  De bedoeling is dat de migratie makkelijker en veiliger wordt.

  Men is in 2015 al met de uitwisseling begonnen, maar omdat er veel kritiek kwam, wil men geen herhaling van de stromen migranten aan de grenzen,
  de smokkel over zee, en de zichtbaarheid van het binnenkomen van de vooral jonge mannen, die de voorhoede van de grote stroom vormden.

  Het moet nu allemaal veel meer geruisloos gaan, zodat de miljoenen kunnen binnentrekken zonder dat we het in de gaten hebben.

  Om dit te bereiken zal er heel anders naar vluchten en migratie worden gekeken.
  In het verleden moesten vluchtelingen nog aantonen uit een oorlogs- of geweldssituatie te komen.

  Met andere woorden; ze moesten kunnen aantonen dat ze vreesden voor hun leven.
  Onder de nieuwe regels is dat niet meer nodig. Een potentiële migrant hoeft alleen nog maar te zeggen dat hij of zij in een moeilijke situatie verkeert.

  Dat is voldoende om de deuren naar een Europees land naar keuze open te zetten.

  In de praktijk zullen dat altijd de landen zijn met de beste sociale stelsels;
  dus Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, de Benelux landen en Scandinavië.

  De migrant kan dus kiezen, en hoeft ook niet meer op gammele bootjes over te steken naar Europa. Hij of zij kan gewoon ingevlogen worden.

  Makkelijker kan het dus niet. Verder zullen deze migranten papieren krijgen, zodat de illegaliteit wordt opgeheven, en heeft men ook recht op sociale uitkeringen.

  Op termijn komen daar natuurlijk ook huizen, huisraad en natuurlijk gezondheidszorg bij. Wie dit allemaal gaat betalen is niet moeilijk te raden.

  We zien nu al de BTW, een indirecte belasting, met 3% omhoog gaan volgend jaar. Er zal geen verschil meer gemaakt worden tussen echte vluchtelingen en economische migranten.

  Verder mogen ouders en kinderen niet gescheiden worden.
  Alleen in de uiterste gevallen kan iemand nog worden teruggestuurd.

  We dachten dat in 2015 de poorten waren open gezet, maar dat is niets vergeleken bij wat er nu op ons afkomt. Als men een formule voor chaos wilde ontwikkelen is dat aardig gelukt.

  We moeten hier nog wel bij vermelden dat het pact niet bindend is voor de landen die tekenen, en dat ook de soevereiniteit niet zal worden aangetast.
  Dat betekent echter niet dat we nu opgelucht kunnen adem halen.

  Men heeft het pact met opzet niet bindend gemaakt.
  Dit betekent namelijk dat parlementen er niet over kunnen praten, en ook niet stemmen.
  Regeringen kunnen het gewoon invoeren, zonder verdere discussie.

  Men heeft het dan over een zogenaamde ‘soft law’, een zachte wet.
  Maar daar moeten we wel bijzeggen dat een soft law heel snel een gewone wet kan worden, als de omstandigheden er om vragen.

  Kortom; het is weer een toonbeeld van westerse democratie, er wordt ons iets opgedrongen zonder dat we daar een mening over mogen geven.

  Het spel kan eigenlijk niet smeriger gespeeld worden. Als klap op de vuurpijl vermeldt het pact ook nog dat de tekenende landen hard moeten optreden tegen iedereen die zich tegen de overeenkomst verzet.

  Nu is het dus allemaal duidelijk. Men gaat hele hordes vreemdelingen naar Europa halen, die eigenlijk geen reden tot vluchten hebben, en ons continent in chaos zullen storten.

  De hele operatie zal honderden miljarden Euro’s kosten, die door de Europese burgers moeten worden opgebracht.

  Nu al zien we de chaos in Duitsland en de stijgende criminaliteit.
  Als het aantal migranten nog verder oploopt stevenen we af op een regelrechte ramp.
  Geen natuurramp, maar een ramp veroorzaakt door de westerse politieke elite.

  Het hele plan is totaal onacceptabel en we moeten het dan ook massaal afwijzen.

  Ten eerste is het economisch niet op te brengen.
  Als al deze vreemdelingen geld gaan krijgen raakt de kas op een zeker moment leeg.
  Ze zullen dan alleen nog maar hulp in goederen kunnen krijgen, maar daar komen ze natuurlijk niet voor.
  Als de geldkraan dichtgaat zal de hel zondermeer losbreken.

  Wat er dan gebeurt hebben we laatst in het klein kunnen zien, toen illegale Afrikaanse migranten de Spaanse grens aanvielen.
  Precies dat soort scènes zullen beelden van alle dag worden.

  En natuurlijk zal dat ook de soevereiniteit van de Europese landen aantasten. Het gaat immers om een fundamentele verandering, waar ook de toenemende islamisering een hoofdrol in gaat spelen.

  Kortom; Europa zal nooit meer hetzelfde zijn.

  Ieder weldenkend mens zal de risico’s en de schaduwkanten van dit soort plannen zien.

  Maar het criminele tuig dat zich de politieke elite noemt heeft hier geen interesse in. Men wil alleen het eigen project doordrijven, wat de kosten ook mogen zijn.

  Hiermee is voor ons het punt bereikt waarop we zeggen; tot hier en niet verder. We laten onze landen niet afpakken of kapot maken door een stel volkverraders, en hordes migranten die hier niets verloren hebben.
  Er zijn al genoeg slachtoffers gevallen.

  Het enige antwoord op dit criminele plan is verzet.

  Verzet tegen de politieke elite, tegen dit pact, tegen de illegale massamigratie en tegen de islamisering.

  Als we niet massaal in verzet komen hebben we straks geen leven meer.

  Om dit verzet op gang te krijgen is het belangrijk om deze informatie zo breed mogelijk te verspreiden.

  De elite wil hun plan in de schaduw uitvoeren.

  Laten we er voor zorgen dat dit ze al vast niet gaat lukken. Praat dus met iedereen om je heen.

  Leg uit wat men van plan is, en wat dat voor ons allemaal gaat betekenen.

  Schets een beeld van het vernietigde Europa dat het gevolg zal zijn van deze gelegaliseerde bevolkingsuitwisseling.

  Laat je niet het zwijgen opleggen, dat is immers wat de politieke elite van plan is.
  Iedereen die wordt aangevallen heeft het recht om zich te verdedigen.

  Van dat recht zullen we dan ook gebruik maken.

  Laat je ook niet bang maken, de volksverraders grossieren in angst om het verzet te breken. Trap daar dus niet in.

  Als we massaal opstaan om deze bedreiging, misschien kunnen we zelfs van een oorlogsverklaring spreken, het hoofd te bieden, verlammen we onze vijanden van de politieke elite.

  Dan valt het hele onzalige kaartenhuis in elkaar.

  We hebben het al vaak gezegd, en zullen dat ook blijven doen;
  WE HEBBEN HET ZELF IN DE HAND.

  Als wij het allemaal willen komt er vandaag nog een einde aan de migratie en Multi-Culti waanzin.
  Dan gaan de poorten van Europa dicht en kunnen we orde op zaken stellen.

  Sluit dus de rijen, en breng het verzet op gang.

  De toekomst van een vrij en onafhankelijk Europa hangt van ons allemaal af.

  Een Europa waar onze identiteit, onze veiligheid en onze tradities gewaarborgd zijn.

  We mogen niet wachten tot het te laat is,

  de tijd van handelen is nu aangebroken.

  https://www.stopdebankiers.com/waarschuwing-de-bevolkingsuitwisseling-wordt-wet/

  Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  “Er is nog een Jesse Klaver toch. De linkse redder. Hij gaat ons milieu redden.”

  Misschien moet J. Klaver dit filmpje eens bekijken.
  Snapt hij wellicht dat de stand van de aarde (hoek en afstand) t.o.v. de zon gedurende duizenden jaren constant aan verandering onderhevig is en dus het klimaat ook constant verschuift.

  Liked by 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   Is ook “maar” een stelling, kan ook in twijfel getrokken worden. Zelf geloof ik dat de klimaatverandering ook te maken heeft met het gedrag van ‘de mens’. Waarschijnlijk een combi van verschillende factoren.

   Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Mensen laat je niet langer VERNEUKEN door Die Zooi op Het Binnenhof! Hebben ze nog geen penthouse, dan krijgen ze er wel eentje zomaar in de schoot geworpen! Het is 1 Grote Verneuk / Leugen / AfjatZooi! Decennia mooie praatjes en verneukcijferbrei, met als resultaat toenemende instabiliteit en criminaliteit! Het is genoeg geweest! Hopelijk wordt het Stef Blokdebat een eyeopener voor velen. Verheug me er op. Hebben we toch maar mooi even te danken aan een “vergissing” van de Min. van Buitenlandse Zaken. Opsodomieteren met die VerneukZooi!

  Like

 6. bigljohn zegt:

  ….Kan de Nederlandse staat dan niks anders doen dan belasting heffen, buitenlanders binnenhalen en de bevolking ziek houden? Had Stef Blok toch gelijk ?…..Als hij het meent, laat hem dan gelijk naar de PVV overstappen. Bij de VVD mogen de leden geen eigen mening hebben, maar moeten in het gareel blijven lopen. Toen destijds de reden voor Geert Wilders om voor zijn eigen te beginnen. En zelfs nu heeft de VVD de PVV nog steeds in de klem, ja zelfs de hele tweede kamer doet er aan mee. Als het Nederlandse volk vertegenwoordigd is in de eerste en tweede kamer, middels al die rare politieke partijen, dan is het Nederlandse volk zomaar een raar volk ! Dat ons volk al die vernederingen maar blijft pikken en telkens weer hun stem geven aan diegenen die hun ondergang willen !

  Like

  • Inge zegt:

   Dit is ook geen democratie maar een aristocratie. Politici zijn vrijmetselaars en zijn er niet voor het volk maar voor de elite. Stemmen heeft dus geen enkele zin! Er zal een grote zuivering plaats moeten vinden om het vervuilde nest op te schonen.

   Liked by 2 people

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Like

  • Jan zegt:

   Je vergeet de stand van de aarde binnen het Melkwegstelsel dat ook zorgt voor verandering van het klimaat, immers ons zonnesysteem maakt er deel van uit en om de x jaren staat de aarde in een spiraal, vervolgens staat hij er weer uit. Ons zonnestelsel draait mee binnen het Melkwegstelsel.

   Overigens, meer zonnevlekken—> warmer, minder zonnevlekken—-> kouder

   Liked by 1 persoon

 8. Anneke, te Groningen zegt:

  191 landen hebben dit pact ondertekent ? ook Nederland, niet te bevatten, ik doe de deur maar dicht en vertrek maar ja waarheen welk land heeft NIET getekend voor Global Pact for Migration?

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  tja… hier valt niet meer tegenop te rijmen…!
  .
  Jasterke

  Liked by 1 persoon

 10. Wachteres zegt:

  Is dit de stijl van Harry? Hoe dan ook, hij heeft wel gelijk, helaas.

  Liked by 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Een glimp van een andere werkelijkheid, achter het alledaagse schuilt een andere werkelijkheid. … Wie een glimp heeft opgevangen van de werkelijkheid achter het alledaagse, wordt bescheiden, en spreekt vanuit een ander bewustzijn, een bewustzijn vanuit de realiteit , geen politieke charade, maar de keiharde realiteit, zoals u en ik dagelijks ondergaan, maar om je daarvoor te excuseren is als het ontkennen van de waarheid………vvd

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  nu of nooit. Van de politiek valt niet veel te verwachten, tenzij er een meerderheid op de PVV gaat stemmen. Dus zal het werk zijn voor handen en voeten. Die handen mogen niet leeg zijn en de voeten moeten snel zijn. Karakter: DRIEST EN VOLHARDEND.
  Eerste vereiste: goed gereedschap.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Is buma/stemra wel eens in een moskeet geweest?
  Stemmen uit het heelal, hemelse muziek van demonen.

  Like

  • Republikein zegt:

   De Inca’s wisten dat al reeds, van die tijdsomtrek van 26.000 jaar, of waren dat Maya’s, kweenie precies meer, zolang geleden, maar lijkt op gisteren.

   Like

 14. Republikein zegt:

  Scarlatti, hoe is het met “zwaan kleef aan”?

  Like

 15. Altijd met mensen ……als ze gelijk hebben en een beetje geluk…..kunnen ze nog blijven zitten…..de meesten worden eruit gekieperd om ergens burgemeester te worden……om nog meer zooi te kweken.
  Pas vele jaren na de dood maak je kans gelijk te krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s