VIDEO: Finse politieman verspreekt zich; geeft op de staatstelevisie toe dat de Somalische gemeenschap geen Fins leert en leeft op kosten van de belastingbetaler


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t L. v.d. S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Finland, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: Finse politieman verspreekt zich; geeft op de staatstelevisie toe dat de Somalische gemeenschap geen Fins leert en leeft op kosten van de belastingbetaler

 1. boorzalf zegt:

  Dat heb je in Nederland ook die na 20 a 30 jaar de taal totaal niet machtig zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Hier in NL zijn we ook decennia VOORGELOGEN en BEDROGEN door de OetlullenMafia met Verneukcijferbrei!! Iemand met een beetje gezonde kritische achterdocht wist wel beter. Misschien wel 70% of nog meer van de immigranten leeft van ONS GELD! Afgejat van Nederlanders die soms wel 50 jaar hebben gewerkt en belasting betaald! De afgelopen decennia heeft de Nederlandse regering een misdaad tegen de Nederlanders begaan; gelogen, bedrogen, spaarcenten afgejat en Klokkenluiders voor racisten uitgemaakt! Bewijs maar eens dat het niet zo is!

  Geliked door 7 people

 3. Pietersen zegt:

  Dat is bijv. in Nederland niet anders. Geldt voor alle groepen moslims, niet alleen Somaliërs.
  Maar wacht minister binnenlandse zaken Wouter Koolmees D66, is bezig met een plan op een D66 manier uiteraard, dat er voor zorgt dat het allemaal goed komt met die integratie. Dwz. voor wie het gelooft dan want als er een partij is geweest die alle integratie heeft tegengewerkt decennia lang samen met de PvdA dan is het wel die huichelclub met zijn vermanende vingertje.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Waren er maar meer die zich gingen verspreken. Wat je dan allemaal te horen zou krijgen. Opeens zou je tot de ontdekking komen dat je je oren kunt laten flapperen. En dan die indringers. Ook hier zijn de Somaliers de taal niet machtig. Niet nodig, want werken hoeven ze niet. Wij dhimmy’s zijn zo zot hun een levenslange uitkering te geven, met gratis zaken zoals een advocaat en gratis zorgverzekering. Als dank daarvoor handelen zij grootschalig in drugs, verkrachten zij onze vrouwen, en islamiseren ze ons land….

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Da’s toch geen verspreking? Hij vertelt gewoon de waarheid.

  Like

 6. jack black zegt:

  Loop maar aan zo een groepje arabische geitenneukers voorbij,
  en je hoort dat ze alleen maar arabisch onder zich spreken !
  Maar afgezien dat het me een barst interesseert wat die onder
  zich te bespreken hebben, ik will alleen maar dat ze oprotten
  uit Europa ! Nu zijn we al zover dat we deze Moslimtroyaner
  zonder Burgeroorlog al niet meer los worden !
  Die denken werkelijk dat we zang en klangloos we ons Europa
  aan hun afgeven om hun sharia te instaleren !
  Ik kann het niet afwachten om een van de eerste te zijn ze
  aan hun hammelkloten het land uit te donderen !

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Dat is niet Uniek in Finland ….In zowat alle Europese landen waar ze (nog) welkom zijn leven ze als parasieten om de kosten van den brave , maar ietwat onozele belastingbetaler

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ook hier in Nederland voert het overgrote deel van de Somalische gemeenschap geen flikker uit en leeft van de bijstand !!

  Like

 9. flo zegt:

  Wanneer zal de bom echt barsten…….

  Like

 10. freda110 zegt:

  Goh, daar hebben ze heel andere politie als bij ons, hij heeft niet eens oorbelletjes in en kijkt ook niet uit alsof hij in regenbogen gelooft.
  Eindelijk eens iemand die zegt zoals het is en daar is dunkt mij weinig tegenin te brengen, ik hoop van ganse harte dat deze man hierdoor niet zijn baan verliest..

  Like

 11. Dit geldt voor de HELE INVASIE…..!

  Like

 12. ReaGluurder zegt:

  De waarheid vertellen, problemen analyseren…. Is tot verspreken, vergissen, gedegradeerd!! Zegt alles over de situatie in West-Europa. Verrot, verkloot tot in de haarvaten!!

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  Het is wel deprimerend, dat, hoewel alle agenten weten dat er heel wat aan de hand is, ze toch niet tegen hun meerderen in verweer komen.
  Net als voor en tijdens ww2.

  Like

 14. Jan zegt:

  Woestijnparasiet klaagt: Er zijn veel te veel Finnen in Finland en integreren met ons doen zijn niet, maar dat komt wel goed als wij met meer zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s