Zweeds politiek leider: Wat je leest over Zweden in de alternatieve media is waar, we bevinden ons in een burgeroorlog van lage intensiteit

Screenshot_217

(Door: “Voice of Europe” – Vertaling: E.J. Bron)

Gustav Kasselstrand is de leider van de onlangs opgerichte partij “Alternativ för Sverige” (Alternatief voor Zweden, AfS). Hij heeft een bachelor degree economie van de Universiteit van Gotenburg en een masters degree van de Aalto Universiteit in Helsinki (Finland). Hij heeft ook gestudeerd in Duitsland en Singapore. Kasselstrand is 30 jaar oud en is politiek actief sinds 2006, toen hij lid werd van de Zwedendemocraten, de partij die op dat moment klein was met een ondersteuning van 2-3% in de peilingen.

Waarom bent u bij de Zwedendemocraten weggegaan?

In 2015 werd ik uit de partij uitgesloten. Men sloot niet alleen mij als voorzitter uit, maar de hele jeugdorganisatie met haar 5000 leden. Het was een heksenjacht door de partijleiding om ervoor te zorgen de macht en functies in de partij te behouden, maar dat zei men uiteraard niet. In plaats daarvan argumenteerde ze met het typisch politiek correcte gezwets dat de jeugdorganisatie “extremistisch” was.

Iedereen kon zien dat dit onzin was. Het bewees alleen maar dat de Zwedendemocraten dezelfde politiek correcte terminologie in de richting van haar eigen jeugdafdeling gebruikte als de liberale partijen jaren achtereen hadden gebruikt tegen de Zwedendemocraten zelf.

Hoe slecht staan de zaken er in Zweden ervoor?

Heel slecht. Wat je over Zweden leest in de alternatieve media is waar. Wij hebben te maken met ergere problemen dan ooit tevoren in onze geschiedenis. We staan tegenover een situatie waar Zweden over 20 jaar in de minderheid zullen zijn als er niets gedaan wordt om de vervanging van onze bevolking een halt toe te roepen.

Screenshot_219

Ik zou de problemen in Zweden willen omschrijven als een soort burgeroorlog van lage intensiteit (die dagelijks aan intensiteit toeneemt). Wat de situatie nog moeilijker maakt, is uiteraard de extreme politieke correctheid die Zweden al decennia achtervolgd, maar die nu eindelijk openbreekt.

De situatie is zo ver gekomen dat de politiek correcte mensen terrein beginnen te verliezen en we naderen een fase van vergelding tegen politici en media die er de verantwoordelijkheid voor dragen mijn voorheen vreedzame en welvarende land veranderd te hebben in een echte puinhoop, die nu gebruikt wordt als waarschuwend voorbeeld voor andere Scandinavische en Europese landen, ja, zelfs voor landen in de hele wereld.

Het politieke establishment is niet bereid en niet in staat om ook maar iets aan de problemen te doen. Het is alleen maar gepraat en geen actie. Zij is de oorzaak van de problemen en moet gewoon vervangen worden zodat Zweden in staat is zich te herstellen.

Ondanks de puinhoop waar we in zitten, zijn we nu getuige van een enorm interessante ontwikkeling in Zweden. De Zwedendemocraten, waarvoor ik nog steeds sympathie heb, stijgt in de peilingen en zal een ongekend verkiezingsresultaat behalen in september en het paradigma blijven veranderen.

Dat is goed, maar het is niet genoeg – ze zijn steeds passiever, politiek correcter en gelijker aan de gevestigde partijen geworden. Zweden heeft een nieuwe kracht nodig in het parlement, een partij die ervoor zorgt dat de Zwedendemocraten terugkeren in hun oppositionele rol tegenover de oude partijen. De enige partij die daarvoor kan zorgen, is “Alternativ för Sverige”.

Veel mensen denken dat Zweden verloren is. Wat zou u tegen hen willen zeggen?

Daar ben ik het absoluut mee oneens. Geen enkel land is verloren als er mensen zijn in dat land die er klaar voor zijn om zich te verzetten en een andere manier voorwaarts bieden. De waarheid is dat veel Zweden zich nog maar net beginnen te realiseren wat er aan de hand is in hun land.

Screenshot_220

Als je tien jaar geleden vergelijkt met nu, natuurlijk zijn de immigratieproblemen heel veel erger geworden, maar we hebben nu ook een vitale en sterke patriottische beweging in Zweden, zowel parlementair als in de sociale media, sites met alternatief nieuws en andere platforms.

Zweden en andere Europese volkeren zouden naar het verleden moeten kijken voor inspiratie. We hebben altijd oog in oog gestaan met grote gevaren en obstakels door onze hele geschiedenis heen. Europeanen in het verleden, die zeiden “het is verloren” toen Arabieren grote delen van het moderne Spanje controleerden, of toen de Turken Wenen belegerden, of toen Mongolen het grootste deel van Oost-Europa controleerden, zijn niet diegenen die onze historie hebben bepaald. Zij hadden het fout in het verleden en ze hebben het nu weer fout.

De meeste Europeanen worden zich er nu pas van bewust wat er gaande is. Onze worsteling, onze “Reconquista”, is nog maar net begonnen. En de zwartkijkers die claimen dat alles verloren is, voordat het eindspel überhaupt begonnen is, zouden aan de kant moeten gaan en de weg moeten vrijmaken voor diegenen van ons die beter weten.

Screenshot_221

Gustav Karrelstrand, de leider van de nieuwe Zweedse partij “Alternativ för Sverige”. 

De Zweedse verkiezingen in september zijn niet de “laatste kans” om Zweden te redden. Ze zijn de eerste kans! Het gevecht voor Zweden en voor Europa begint nu. Laat me verwijzen naar het Poolse nationale volkslied met zijn beroemde eerste woorden: “Nog is Polen niet verloren!” – dat is exact de mentaliteit die we nodig hebben: Nog is Zweden niet verloren, zolang we nog leven!

Wat is het belangrijkste dat er veranderd moet worden in Zweden?

Op de korte termijn moeten we een volledig eind maken aan de immigratie en beginnen met de repatriëring van honderdduizenden illegalen, criminele aliens en immigranten, die op welke manier dan ook een last zijn voor onze samenleving.

Op de lange termijn moeten we onze zelfkennis als een volk compleet veranderen om er zeker van te zijn dat de desastreuze politiek van de afgelopen decennia nooit meer herhaald wordt.

Wat vindt u van de arrestatie van Tommy Robinson in Groot-Brittannië?

Ik denk dat die schandalig is. Het is ook een duidelijk signaal welke kant West-Europa opgaat. Regeringen in heel West-Europa maken zich duidelijk meer zorgen over hun eigen mensen die protesteren tegen het verval van hun landen, dan te proberen de massa-immigratie te stoppen die in de eerste plaats al deze problemen veroorzaakt. Dit laat heel duidelijk de ware agenda van het Europees establishment zien.

Denkt u dat de vrijheid van meningsuiting in Europa onder druk staat?

Zeker! Zogenaamde “hate-speech”-wetten zijn niets anders dan de criminalisering van de vrijheid van meningsuiting. Die zouden afgeschaft moeten worden.

Op welk resultaat hoopt u bij de komende verkiezingen in september (en wat is realistisch om te hopen?)

Ons doel is om de kiesdrempel van 4% te halen die nodig is om in het Zweedse parlement te komen. Dat is een grote uitdaging, omdat de gevestigde partijen het hele politieke systeem in hun eigen voordeel hebben opgetuigd – maar onmogelijk is het absoluut niet.

Screenshot_113

Bron:
https://voiceofeurope.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zweeds politiek leider: Wat je leest over Zweden in de alternatieve media is waar, we bevinden ons in een burgeroorlog van lage intensiteit

 1. Marc zegt:

  “… een fase van vergelding tegen politici en media..”

  Dat klinkt mij als muziek in de oren. Moesten we hier ook maar eens doen!

  Geliked door 3 people

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Als ik lees; Op de korte termijn moeten we een volledig eind maken aan de immigratie en beginnen met de repatriëring van honderdduizenden illegalen, criminele aliens en immigranten, die op welke manier dan ook een last zijn voor onze samenleving…..De politiek kan zoiets wel willen, maar is het wel uitvoerbaar ? En wat kost zo’n massale uitzetting wel niet. Kan het getergde Zweden daarvoor fortuinen inzetten, want dat gaat het kosten, zonder zelf aan de bedelstaf geraken. Aan bla, bla, bla hebben we niets. Die indringers zullen heus niet zelf gaan opstappen. Ze hebben de Zweden al bergen geld gekost, en hun uitzetting zal ook veel kosten, compleet met oprotpremie. Als je het mij vraagt krijg je al die indringers er nooit meer uit. Misschien is er ook nog een heel legertje advocaten en hulpverleners c.q. particulieren actief die de goede zaak in het honderd laten lopen.

  Like

  • Republikein zegt:

   Je moet die Zweden dan ook steunen, op elk mogelijke wijze.
   Zo is mijn vrouw met vriendin vanavond naar “Mama Mia II” geweest, kijk, die hebben het begrepen, goed voor de Zweedse economie.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @BigLJohn. De repatriëring hoeft de Zweden geen cent te kosten, als zij de zaak slim aanpakken. Zij moeten het leven van immigranten en asielzoekers uit de woestijn en de jungle zo zuur mogelijk maken a) alle uitkeringen aan beide groepen stopzetten. b) gigantische Goelangs bouwen in het noorden van het land; zo tegen de Poolcirkel aan. Zij zouden erheen sturen iedere immigrant en asielzoeker met een strafblad. Hij zou begeleid worden door zijn uitgebreide nest; anders voelt hij zich zo alleen. De kampen zouden een perfecte kopie zijn van DDR-kampen uit de Stalinistische tijdperk. Zo ook het leefomstandigheden daar. Het is met 100% zekerheid aan te nemen dat geen een van de verrijkte immigranten en asielzoekers zou in zo’n land willen blijven. Ze zouden hen poten oplichten en rennen als een Marathon-winnaar. Ze zouden zo FOETSI ZIJN.

   Like

 4. BertG. zegt:

  Als we niks doen, dan weten we zeker dat we aan de bedelstaf raken.
  Elk bedrag, wat het ook zou kosten is een besparing op de toekomst.
  Nu kosten ze ook miljarden per jaar wat nooit meer terug komt.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Eindelijk de waarheid boven tafel. ( Wat wij allang wisten)
  Ook in Nederland zijn we in oorlog met de islam…………hoelang duurt het nog voor dat ze het hier inzien ????

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Zolang er mensen zijn die er belang bij hebben om de moslimimport te stimuleren ( en dat zijn er velen die er dik geld aan verdienen) zal de politiek zich verzetten tegen elk vorm van vermindering van die import. De politici hebben hun eigen geheime agenda waar wij
   ( het volk) niets mee te maken mogen hebben) Dat bewijs wordt geleverd door het door nederland ondertekenen van het verdrag van Marrakesh, dat betekent dat binnenkort nog meer de pleuris uitbreekt dan dat het al doet. Dit stiekem voorbereide verdrag is de politiek zeer zwaar aan te rekenen. De schuldigen zullen daarvoor gestraft moeten worden. Ik hoop dat in de toekomst mee te maken.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @scherpschutter1943. Een tijdje geleden was Nederland in de baan van de wolf. De wolven kwamen via de Duitse grens Nederland binnen (misschien nog steeds). Gewone Duitse toeristen gaan naar een restaurant als ze honger hebben, maar een wolf kan zich dat niet permitteren; voor hem bestaat geen McDonalds. Dus, hij pakt een schaap en eet haar op. Het nieuws zorgde voor veel aandacht in de media. Maar hoe veel media-aandacht wordt geschonken aan schapen die door de Halalvretende beesten van Allah worden ontfermd en in het veld geslacht? Nada!. Een verschil moet zijn. Wat de beesten van Allah zich kunnen permitteren, is voor de wolf uit Duitsland taboe. Hij valt onder andere paragrafen; al is hij een onderdaan van Angela Merkel en zo ook een burger van een EU-lidstaat. Het verdrag van Schengen geldt ook voor hem.
    Het verdrag van Schengen zoals het (toekomstige)Verdrag van Marakesh hebben een ding gemeen: ze worden als instrumentarium gebruikt door mensen die belang hebben om moslimimport te stimuleren en via duistere financiële constructies dik geld ermee te verdienen. Het wordt steeds duidelijker dat de huidige politici hebben een geheime agenda die zonder meer schadelijk is voor het land die ze regeren.
    POLITICI DIE HEN LAND NIET DE MOEITE WAARD VINDEN TE DIENEN EN HET LEVEN VAN HEN EIGEN BEVOLKING LAAT HEN KOUD, moeten zo snel mogelijk uit de politieke arena verdwijnen. Politici zijn vervangbaar, een land en mensenleven niet.

    Like

   • koddebeier zegt:

    De guillotine wacht op deze landverraders !

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Geen oorlog zonder oorlogsverklaring door de regering. De Nederlandse regering bestaat voor het overgrote merendeel uit collaborateurs. Zo’n oorlogsverklaring zal er dus niet komen, tenzij de regering wordt afgezet. Maar dan moet het volk, de kiezer, wel in actie komen. Ziet u het al gebeuren? Ze hebben het immers veel te druk met GTST, HHB, etc. En voor hun informatie kijken ze naar het Journaal, Eén Vandaag, Nieuwsuur en wat dies meer zij. Het komt nooit meer goed.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • Thoth zegt:

   Heel lang… Nu hebben we een nieuw slinkse opperhoofd in Amsterdam, Halsema. Voort is dit de enige linkse partij die nog voordeel haalt wanneer de verkiezingen worden gehouden. Het zijn vooral de meisjes vanaf 18 jaar, naïef, onnozel zijn die op deze partij stemmen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/22/vrijspraak-voor-de-vier-eritreeers-die-beschuldigd-werden-van-verkrachting-zweedse-geestelijk-gehandicapte-vrouw/

  Vrijspraak voor de vier Eritreeërs die beschuldigd werden van verkrachting Zweedse geestelijk gehandicapte vrouw

  Het was op 5-6 mei in Bromma, noordwestelijk Stockholm, dat de daders volgens de tenlastelegging de verstandelijk gehandicapte vrouw vasthielden en met geweld tot anale en vaginale gemeenschap dwongen.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Gustav Kasselstrand is de juiste keuze voor een partijleider. Hij is jong. Maar tegelijkertijd heeft hij een voortreffelijke achtergrond en brede kennis die vergaart werd tijdens zijn studies in diverse Europese en Aziatische universiteiten. Juist deze combinatie heeft hem behoed voor de verstikkende linksige politiek-correcte hersenspoeling die studenten in west- en noord Europa aan zijn onderworpen. Zijn kijk op de realiteit is haarscherp. Let op zijn volgende zinnen: ‘Wat je over Zweden leest in de alternatieve media, is waar. We staan tegenover een situatie waar Zweden over 20 jaar in de minderheid zullen zijn als er niets gedaan wordt om de vervanging van onze bevolking een halt toe te roepen’. b) ‘Ik zou de problemen in Zweden willen omschrijven als een soort burgeroorlog van lage intensiteit (die dagelijks aan intensiteit toeneemt)’.
  Zijn realistische beschrijving van de situatie in Zweden heeft veel gemeen met die in Nederland. Ook Nederland bevindt zich in een soort burgeroorlog van lage intensiteit; lager dan die van Zweden, maar ook hier neemt de intensiteit met de dag toe. Ook hier valt de geïmporteerde vijand uit de woestijn en de jungle weerloze burgers aan. En dat gebeurt op dagelijkse basis.
  DEEL 2

  Like

 8. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Net als in Zweden zoekt de geïmporteerde vijand vooral zwakke slachtoffers die hij makkelijk aan kan. Bijvoorbeeld: Mensen die alleen op straat lopen, homo’s, bejaarden of gehandicapten die in hun huizen worden aangevallen en genadeloos in elkaar geslagen- of vermoord. Hier zijn paar links dat verslag doen uit het front : https://www.youtube.com/watch?v=rKUMs6B4ViI  De aanvallen treffen steeds grotere delen van de Nederlandse bevolking. Tot voor kort waren het mensen die in achterstandsbuurten wonen. Mensen die de maatschappij en VOORAL DE POLITIEK aan de kant laat liggen. Zij zijn NIET DE MOEITE WAARD. Verluidt een bekend gezegde: de appetijt komt met het eten. De vijand uit de woestijn en de jungle begrijpt dat het is veel lucratiever slachtoffers te zoeken – en te vinden – die juist in de nettere buurten en zelfs villabuurten wonen. Waar de gegoede burgerij waant zich beschermd te zijn. Ook de aanvallen zijn aan mode onderhevig. De hippe wijze van mensen met wagens omver te rijden, is nu voor een deel vervangen door een nieuwe trend: messensteken. Het is tevens heel trendy om artsen in hen praktijk met een mes aan te vallen. Een leuke mode die uit Duitsland is overgewaaid. https://www.youtube.com/watch?v=aFDlsWfm9tI
  De daders worden op fanatieke wijze door hen linksig en liberale engelen beschermd. De beschermengelen media beschrijft hen als: “verwarde mannen”, “Kerels met te lage bloedsuiker”, “Ze lijden aan oorlogstrauma” (Ja! Zeker opgelopen in Auschwitz – Birkenau) enz. De volgende video laat zien hoe politiek-correcte beleidsmakers triviale uitleg geven aan overduidelijke oorlogshandelingen tegen de burgerbevolking van Nederland : https://www.youtube.com/watch?v=Dg3CYjr3Odc
  De stelling van Gustav Kasselstrand is correct: De situatie is zo ver gekomen dat de p-c mensen terrein beginnen te verliezen. Wij naderen een fase van vergelding tegen politici en media die er de verantwoordelijkheid voor dragen de voorheen vreedzame en welvarende landen te veranderd in een puinhoop. Hij heeft ook gelijk met zijn stelling dat geen enkel land is verloren, als er mensen zijn in dat land willen beschermen. Die er klaar voor zijn om zich te verzetten. De “Reconquista” kan beginnen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Let op de reactie van de agent (2:25) en later, hij begrijpt nog steeds niks.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s