Alice Weidel: “Deze Steentijd-cultuur hoort niet bij Europa!”

Screenshot_249

Syriër en Afghaan doden uit “culturele redenen”: Deze Steentijd-cultuur hoort niet bij Europa!

(Door: Dr. Alice Weidel)

In Wenen ging vandaag een proces ten einde, waarbij uiteindelijk een Afghaan (leeftijd onduidelijk) levenslang kreeg voor het vermoorden van zijn zuster. Hetzelfde in Duitsland, beter gezegd in Hannover. Hier staat op dit moment een Syrisch staatsburger (17) voor de rechter, die een jonge vrouw levensgevaarlijk verwondde met een mes. Beide gaven tegenover de rechter aan uit culturele redenen gehandeld te hebben.

Dit zijn er slechts twee van de talrijke voorbeelden van dat de islamitische cultuur met die van ons in Europa niet verenigbaar is. Wie uit culturele redenen naaste familieleden vermoordt, of alleen maar omdat het om een vrouw gaat en daarom om een lager schepsel, die heeft noch in ons land noch op het continent iets verloren.

Sinds 2015 worden onze vrijheid, onze veiligheid en niet in de laatste plaats de gelijkberechtiging van man en vrouw enorm bedreigd, terwijl de politieke elite wegkijkt, alsof dit alles niet reëel zou zijn. De burgers in Duitsland daarentegen moeten er elke dag steeds vaker achter komen hoe bedreigend de realiteit in werkelijkheid is, in de steek gelaten door diegenen die zichzelf “volkspartijen” noemen. Dat moet eindelijk afgelopen zijn – ik roep de leidinggevende mensen van ons land ertoe op om eindelijk de ogen te openen!

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Alice Weidel: “Deze Steentijd-cultuur hoort niet bij Europa!”

 1. flyer210b zegt:

  1000 pro mille mee eens!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Veel politici zijn hier bij betrokken,het is kwade opzet.Hier in europa regeert de (nazi) bilderberg groep, politici zijn marionetpoppen en voeren de bevelen van de bilderberg groep uit.90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden daarvoor hebben ze de islam en moslims als hun proxyleger.Google agenda 21 en kijk op youtube.

  Geliked door 2 people

 3. Trucker zegt:

  Meisje en tevens Dr. (dokter in de rechten ?) Alice Weidel is een slimme dame.
  ‘Deze steentijd-cultuur’ heet ze de de islam(ieten), louter toevallig pende ik deze middag ergens in een comment ‘Neanderthalers’ in de context islamieten invaders.
  Zij is een intellectuele en is één van de weinige die er niet voor schroomt het gevaar te duident, waarom is zij in de minderheid ?
  Dat is iets dat ik nooit begrepen heb vrouwen hebben nog meer als mannen (de echte) te vrezen voor de islamieten invaders, en toch is het aantal “welcome” zangeresjes hoger als de slimme Alice Weidel’s in deze wereld.

  Geliked door 3 people

 4. Ronald zegt:

  Alice Weidel is een voorbeeld van een ECHTE EUROPEAANSE!!! Deze TOPVROUW heeft ALTIJD gelijk!!! Een realiste die opkomt voor haar volk en de echte Europeanen!!!
  De top bereikt zij nog wel…..de Duitsers pikken het niet langer dat al die moslims het land binnen vallen…..AfD wordt de grootste partij dankzij Alice Weidel!!!

  Geliked door 2 people

 5. Ronald zegt:

  Merkel moet voor het gerecht!!! Levenslang!!!

  Geliked door 2 people

 6. Guus Velraeds zegt:

  Ik ga voor niet minder dan de doodstraf.

  Laf politiek correct humanisme dat alles behalve humaan is.

  De slachtoffers worden dubbel getroffen en geschoffeerd.

  Een humane samenleving die rechtvaardig is hanteert de doodstraf bij moord met voorbedachte rade. Waarbij ook moord hoort om een ander misdrijf te verhullen of te ontlopen.

  Like

 7. Peter zegt:

  Alice Weidel mooi/ intelligent/charismatisch.
  Helaas lesbisch, maar wat een vrouw.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Nou en, heb je daar last van. Ik heb gruwelijk de pest aan dat idiote LGBT (hèhè een keertje zonder er van te stotteren). Alice Weidel ook niet, of heb je haar er al eens gezien of gehoord bij een demo van die gendergekken.

   Je doet je hier wel heel aardig en vriendelijk voor, schrijft wat we ook wel lezen willen, maar je opmerkingen tussendoor zullen je ooit eens ontlarven als een enge trol. Dit is nu echt mijn mening.

   Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Beste mevrouw Weidel , je slaat de bal mis ….Bij mijn weten bedekte de Stenen-tijdperkers hun vrouwen niet met dekens…integendeel .De vrouwen in dekens hullen ie iets van onze tijd, of een beetje daarvoor…..Het is een product van een idiote en fanatieke …zogezegde , godsdienst die de wet van de jungle…. of de wet van de sterkste toont. Het is een achterlijk volk dat nooit in staat is geweest een bijdrage te leveren tot verbetering van leefomstandigheden , zoals het Westen op allerlei gebied , muziek , medische wetenschap, technologie ….och noem maar op ! Nu komen zij naar hier en zeggen dat is allemaal van ons..met steun van .Rood en Groen die al even verrachterlijk zijn als hun getaande oogappels

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s