Bremen is bontgekleurd: Nog een hulpkreet van een directrice

Screenshot_253

“Het is mij nu bontgekleurd genoeg hier!”

(Door: “Roland” – Vertaling: E.J. Bron)

Het schoolvoorbeeld van falende rood-groene politiek, de kleine Hanzestad Bremen, weer eens in het nieuws. Deze keer zijn er geen mensen, groepen mannen, jongeren etc. crimineel geworden, ook al die minderjarige onbegeleide vluchtelingen, Noord-Afrikanen en de Miri-clan zijn plotseling gekalmeerd, ook de vrouwenbetasters in de uitgaansstraat en bij het station zijn plotseling volledig geïntegreerd. Het zou allemaal zo mooi kunnen zijn als daar niet die impopulaire niet-goedburgers waren, die zouden klagen over de boze, boze Merkel-gasten/asielparasieten.

politikstube

Deze keer is het een directrice van een school die wijst op de catastrofale toestanden, grotendeels teweeggebracht door Merkel´s economische wonder en toekomstige ondersteuners van de sociale stelsels. En wanneer zelfs het rood-groene propagandablad “Weser Kurier” er over bericht, dan moet de druk waarschijnlijk groot zijn.

[…] Basisschoolleerlingen en hun familieleden bedreigen leerkrachten. Het ziekteverzuim onder de collega´s is hoog. Kinderen uit clans van de Grohner Düne komen zonder speelcompetentie op school en bederven de motivatie van de medeleerlingen die zin in de les hebben. Bovendien heeft 40% van alle nieuwe leerlingen migratie- of vluchtervaring en spreekt nauwelijks Duits. Met deze omschrijvingen heeft Astrid Drüke, directrice van de Schule am Wasser, een hulproep tot de politiek gericht. […]

Is het al zover gekomen? Waar zijn de ouders, die klachten indienen of zich zorgen maken om de toekomst van hun kinderen? In Bremen maakt het echt allemaal niks uit, hoofdzaak de anderen gaat het goed, hoe diep wil men in deze hippie-commune eigenlijk nog zinken?

[…]  Het zou gaan om slechte opvoeding, culturele conflicten zouden mee naar school worden genomen, net zoals conflicten tussen de families van de Grohner Düne. Het zou bijvoorbeeld zijn voorgekomen dat twee mannen een lerares bedreigd zouden hebben. Drüke bitter: “We hebben toen van de politie geleerd dat het juridisch pas een bedreiging is wanneer ze met wapens voor ons staan. Tot dat moment is het juridisch ´ongeoorloofde dwang´.”[…]

Dat betekent dat er eerst messen getrokken of in elkaar geslagen moet worden? De ontwikkeling van autochtone kinderen en hun toekomst maakt niets uit, de toekomstige parallelsamenleving kan zich blijven uitleven en haar archaïsch, mensverachtend wereldbeeld uitleven? Die Bremers zijn niet goed snik!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Roland”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Bremen is bontgekleurd: Nog een hulpkreet van een directrice

 1. Republikein zegt:

  Plizie.
  Er staat een vent voor mijn deur met een pistool.
  Heeft ie al geschoten?
  Nee, nog niet.
  Bel nog een keertje als hij geschoten heeft.
  Dit is een herhaling, als u deze krant niet ontvangen heeft moet u velken met bovenstaand bummer.
  Ondertussen moet ik Liga nemen als tussendoortje, met een nichterige nadruk op door.
  Namens de fans van Doortje, van de fam. Doorzon, en groot succen bij mensen tussen 85_115.
  Tis ook niet uit te leggen, zit tussen de oren, daar zit alles.
  Tis, ‘k bedoel jou niet, fijne paddo liefhebber.
  Gnif, of hihi, maak me niks uit, gewoon als een bruine boon, wel lekker trouwens, balletje er bij.

  Like

 2. Peter zegt:

  Quizvraag: Wat was het antwoord van de apostel Paulus op een ieder die een ander evangelie predikte?

  “Maar ook al zouden wij, of een engel uit de hemel, u een evangelie verkondigen, afwijkend van hetgeen wij u verkondigd hebben, die zij vervloekt!
  Gelijk wij vroeger reeds gezegd hebben, zeg ik thans nog eens: indien iemand u een evangelie predikt, afwijkend van hetgeen gij ontvangen hebt, die zij vervloekt!” (Galaten 1:8-9)

  Een duidelijk antwoord.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Merkel heeft eens gezegd dat de Duitsers er maar aan moeten wennen dat hun land islamitisch wordt….
  Wilde ze hiermee zeggen dat de autochtone Duitsers nu niet meer op bescherming, begrip en hulp hoeven te rekenen?
  Want wie een klein beetje weet wat de islam betekent voor ‘de mens’, kan beter maar zijn biezen pakken en een veilig heenkomen zoeken.
  Zolang dit nog mogelijk is.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Ja, ze zegt hiet niet maar ze bedoelt het wel. Voor Duitsers geen bescherming etc. meer. En als het later dan verkeerd afloopt, en dat zal het zeker doen, dan zal merkel zeggen dat ze toch gewaarschuwd had.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Ze heeft het niet een keer gezegd, maar meerde keren. In het openbaar op aanplakposters etc. Hoe vaak heb ik al lang niet meer geteld. Heel vaak dus. En er bovendien bij gezegd, dat we hun gewoontes, zoals messenstekerijen, hals af snijden en verkrachten etc. moeten accepteren.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Cathja. De Duitsers net als de Zweden zijn nog niet losgekomen uit de modus van diepe hersenspoeling waarin zij al decennia lang inzitten. Zij zijn doodsbang dat zodra zij hen rechten van bestaan als vrije mensen zouden eisen, zou iemand hen van racisme en neo-nazisme beschuldigen,
   Deze angst is precies wat de EU en hen NWO/Bilderberg bazen wensen. Er wordt er alles aan gedaan om deze situatie in stand te houden en te bevorderen. De Kalergi-Plan moet doorgaan. Daarom doen Social media platforms zo veel moeite om vrijheidlievende mensen de mond te snoeren, als het gaat om de schade dat multiculturalisme brengt en de slachtoffers daarvan. Kijk maar naar reclamespotjes op TV. Het maakt niets uit of het gaat om koffie, kleding, auto’s enz.. Men ziet bijna altijd een blank vrouw die het lekker doet met een flinke neger. De boodschap achter deze reclame is: de neger als een kerel die vrouwen een stevig orgasme geeft
   (spotje voor Durex) en als het om huiselijk tafereel gaat – bijv: het drinken van koffie of eten van bepaald product – ziet men een blanke moeder met twee kleine Kalergi-productjes met lichtgetint huid en leuke donkere krullenbos. Ook hier wordt de lichtgetinte of donkergetinte man als een geweldige kerel en vader gepresenteerd. Men neemt absoluut niet in acht de realiteit. De donkergetinte man levert meestal geen problemen op. Hij blijft niet lang bij vrouw en kinderen. Hij verdwijnt met de noorderzon: in de armen van een andere vrouw of in de bak. Het lichtgetinte exemplaar is in alle opzichten problematischer. Hij eist van zijn blanke vrouw te veranderen van geloof. Als zij geen een heeft, moet ze het gezag accepteren van zijn maffiabaas Allah . Ze moet in de hitte bergen van vodden dragen, hoe heet het ook is. Zij wordt bont en blauw geslagen als ze niet gehoorzaamt, af en toe ook vermoord of verminkt. Heel vaak worden haar kinderen door hem afgepakt en naar familie in de woestijn gestuurd.
   Echter deze tragedies zijn voor de NWO/Bilderbergers triviaal. Ze zijn al decennialang zo niet eeuwen geen mensen meer, maar verveelde monsters die goden spelen op de Olympus. Hen EU-valets in Brussel en Straatsburg hebben perfect geleerd zich aan de grillen van de NWO/Bilderberg-goden aan te passen. Er wordt ervoor dik betaald.
   Ik heb gisteren in DOC2 op de TV een huiveringwekkende programma gezien over de werkers in de Chinese fabrieken die elektronica produceren. Hier is een link over de werkomstandigheden in een fabriek die de leuke I-phones produceert . https://www.youtube.com/watch?v=5ItLIywwepY en https://www.youtube.com/watch?v=_7pucA5-gpc
   Bij het zien van zulke video’s kan men begrijpen waarom moet de Kalergi-Plan doorgaan: het fokken van loonslaven op Europese bodem.

   Geliked door 2 people

 4. BigLJohn zegt:

  ….Die Bremers zijn niet goed snik!….En waar zijn ze nog wel goed snik ? In Zweden, Engeland, Frankrijk, Spanje, of de Benelux soms ? Al zo’n 55 jaar is dat gedonder aan de gang. Allerlei termen werden er gebezigd. In de beginne heetten die vreemden gastarbeiders die slechts tijdelijk hier zouden zijn. Dat tijdelijk betekende uiteindelijk dat er nu al tientallen miljoenen zich blijvend in Europa bevinden. Verreweg de meeste van hen zijn moslims. En waarom zouden ze weggaan als ze hier een luizenleventje aangeboden krijgen. Ze hebben ook een missie; de islam in Europa vestigen. Hun hobby’s; Onze vrouwen en kinderen onteren, ouderen en invaliden beroven en mishandelen (soms tot de dood er op volgt) dieren mishandelen, zware drugscriminaliteit, en niet te vergeten hun grootste hobby; kelen doorsnijden. Die Bremers mogen dan niet goed snik zijn, wie eigenlijk nog wel buiten ons om ?

  Geliked door 2 people

 5. Jean zegt:

  Met groen & rood gaat het met een rotvaart regelrecht richting dood.

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Waar zijn de ouders, die klachten indienen of zich zorgen maken om de toekomst van hun kinderen?
  Duitsers klagen alleen als ze heeeel zeker zijn dat niemand die ook maar enige invloed kan uitoefenen het kan horen.
  Het is een laf volk.

  Like

 7. Peter zegt:

  Voor de simpele ziel Bert G
  Peter, jij bent tot op heden de enige hier, die met zo veel eerbied schrijft over mo, door ‘m zelfs een heer te noemen.
  BertG begrijpt de ironie niet van het betitelen van Mohammed als meneer,
  Ironie (uit het Grieks: εἰρωνεία (eirooneia) = geveinsde onwetendheid) is een stijlfiguur waarbij dat wat klaarblijkelijk gezegd of getoond wordt, afwijkt van dat wat bedoeld wordt. Zodoende is ironie veelal alleen herkenbaar voor de geoefende of ingewijde verstaander.

  Like

 8. Peter zegt:

  Voor de simpele Bert G ) waarschijnlijk iemand met dikke lippen ‘
  De enige juiste plek voor Mohammed is de hel.
  Zou een fatsoenlijk iemand een `heer `in de hel willen zien=

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Kappen met persoonlijke kwalificaties nu! Laatste waarschuwing!

   Webmaster

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 23 augustus 2018 om 19:10

    Heel goed.
    Deze ‘gedragswetenschapper’ 😆 annex ‘seksuoloog’ 😆 kan wel een berisping gebruiken.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Meisje Nemesis heeft dit figuur reeds blootgelegd, weet niet goed meer in welk topic maar ook zij is er van overtuigd dat het een (linkse) trol is.
    Lieden die raaskallen over –>heer<– mohamed zijn allesbehalve zuiver op de graat.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat 23 augustus 2018 om 19:28

    net nadat ik mijn comment verstuurde leesde ik de jouwe, ja juist tegen jou was hij ook allesbehalve netjes en wist zelfs niet hoe je aan te spreken…

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 23 augustus 2018 om 19:50

    net nadat ik mijn comment verstuurde leesde ik de jouwe, ja juist tegen jou was hij ook allesbehalve netjes en wist zelfs niet hoe je aan te spreken…

    Dat klopt, maar daar heeft Peter mij niet mee.
    Peter kan nog steeds de boom in.
    Dat gaat hij doen ook, als hij hier niet meer aan de bak kan, vermoed ik.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s