Er is geen sprake van islamisering: 59% meer moskeeën in Baden-Württemberg

Screenshot_238

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland schieten de moskeeën als paddenstoelen uit de grond, terwijl het aantal kerken wegens geldgebrek of steeds minder kerkgangers afneemt, ook omdat de schaapjes van de beide grote kerken vanwege pro-islam en pro-vluchtelingenpolitiek wegrennen. Het aantal moslims neemt enorm toe, enerzijds vanwege het hoge geboortecijfer en anderzijds vanwege de immigratie, de expansieve verbreiding en de invloed van de islam maken vorderingen, er worden steeds meer moskeeën met minaretten en geluidsinstallaties gebouwd, die niet alleen dienen als gebeds- en ontmoetingsplaats, maar een wezenlijk bestanddeel van de islamitische missiestrategie zijn.

politikstube

Over het aantal moskeeën in Duitsland bestaan geen officiële cijfers. Schattingen in het jaar 2016 gaan er van uit dat het aantal in de duizenden loopt. Alleen al in de deelstaat Baden-Württemberg zouden er op dit moment minstens 505 moskeeën en islamitische gebedshuizen zijn, van 2005 tot nu een stijging van 59%, en nieuwe moskeeën worden al gepland. De ontwikkeling is adembenemend en doet vermoeden dat het aantal moskeeën weldra het aantal kerken zal overstijgen. In de loop der tijd nemen ze de meerderheid in Duitsland over – maar er is geen sprake van islamisering.

De “Stuttgarter Nachrichten” bericht:

In Baden-Württemberg zijn op dit moment 505 moskeeën en islamitische gebedshuizen. Dit blijkt uit een onderzoek door het Referaat voor interreligieuze dialoog van het bisdom Rottenburg-Stuttgart. Met 163 moskeeën behoort het grootste contingent tot de omstreden Turkse vereniging DITIB. Gevolgd door 64 moskeeën van de eveneens Turkse islamitische gemeenschap Milli Görüs (IGMG) en 50 gebedshuizen van de Turkse rechts-extremistische Grijze Wiolven (ADÜTDF). Op dit moment zijn er minstens 16 nieuwe moskeeprojecten, twaalf van DITIB, waaronder eentje in Stuttgart, drie van de Ahmadiyya-gemeenschap en eentje van de Vereniging van Islamitische Cultuurcentra in Leinfelden-Echterdingen.

In 2005 telde het bisdom 318 islamitische instellingen, 97 daarvan, bijna een derde deel, van DITIB. Dientengevolge nam het aantal islamitische gebedshuizen met 59% toe.

(Verder lezen)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Er is geen sprake van islamisering: 59% meer moskeeën in Baden-Württemberg

 1. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Merkel heeft gezegd: ‘Duisland wordt een islamitisch land en de bevolking zal dat gewoon
  moeten accepteren’. (Michael Mannheimer)

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Schrikbarende cijfers. Is mijn indruk juist dat het in Duitsland nog ergers is dan bij ons?
  Het is bijna vechten tegen de bierkaai. Maar laten we niet opgeven. Zolang er leven is is er hoop.
  We moeten echter niet aan de kant blijven staan. Ieders inzet zal nodig zijn om de zaak enigszins terug te draaien en gevaren af te wenden.
  Malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

 3. gordon zegt:

  tis accepteren of *gewoon alles kwijt zijn

  Like

 4. Jean zegt:

  Voorkomen is beter dan genezen, dus mosselketen slopen en islamieten die de grens overkomen dadelijk steriliseren..

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Moet het toch ergens kwijt.

  DEN HAAG – Er komt voorlopig geen politiek onderzoek naar de gang van zaken rond de vermeende verkrachting en de zelfmoord van Willie Dille. De meerderheid van de Haagse gemeenteraad ziet nu geen rol voor zichzelf weggelegd. Daarmee blijven de vele vragen die er leven rond het trieste lot van het Haagse PVV-raadslid voorlopig onbeantwoord.

  Eerder werd al duidelijk dat het Openbaar Ministerie te weinig aanknopingspunten ziet voor een strafrechtelijk onderzoek naar de vermeende ontvoering en verkrachting van het PVV-raadslid. Een aantal oppositiepartijen wil daarom een eigen politiek onderzoek naar de rol van de politie en burgemeester Krikke. ‘Maar het is aan politie en justitie om dit te onderzoeken’, zeggen collegepartijen D66 en GroenLinks. Ook Groep de Mos en de VVD zijn terughoudend. Ze vinden dat de PVV aan zet is en die heeft voorlopig om rust gevraagd. Daarmee is er geen meerderheid voor een onderzoek.
  https://www.omroepwest.nl/nieuws/3682916/Geen-politiek-onderzoek-naar-gang-van-zaken-rond-zelfmoord-Willie-Dille

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Criminele binnendringers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s