Frans Timmermans (EU) zaait verdeeldheid met extremistische retoriek “tegen nationalisme”

Screenshot_242

En daarom moet u verplicht van de EU houden, anders weer “geschiedenis herhaald” etc.

Frans Timmermans, de vicevoorzitter van de Europese Commissie, waarschuwt Europa voor nieuw nationalisme. Hij doet dat in een verklaring ter gelegenheid van de jaarlijkse EU-herdenkingsdag voor de slachtoffers van totalitaire en autoritaire regimes.

Post online

“We moeten doorgaan met te vertellen wat in het verleden in Europa is gebeurd, zodat we niet dezelfde fouten maken in de toekomst”, schrijft hij in een gezamenlijke verklaring met commissaris Vera Jourova (Justitie). “Temeer nu de Europese normen voor menselijke waardigheid, fundamentele rechten, de rechtsstaat en democratie opnieuw worden uitgedaagd door extremistische, nationalistische en verdeeldheid zaaiende retoriek.”

De EU-herdenkingsdag is jaarlijks op 23 augustus, de dag waarop in 1939 nazi-Duitsland en de Sovjet-Unie het zogenoemde Molotov-Ribbentrop-pact sloten, het niet-aanvalsverdrag tussen de twee machtsblokken.

“Dit pact stortte Europa nog dieper in een van de donkerste periodes. Miljoenen mensen werden vermoord en generaties Europeanen getekend”, aldus Timmermans en Jourova. “De namen van de miljoenen slachtoffers van dictatoriale regimes moeten behouden blijven en de herinneringen levend worden gehouden.”

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, politici, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

92 reacties op Frans Timmermans (EU) zaait verdeeldheid met extremistische retoriek “tegen nationalisme”

 1. ReaGluurder zegt:

  Gevaarlijke Gek!!!

  Geliked door 5 people

 2. koosv8 zegt:

  De reacties van de volken is door hun eigen onkunde opgang gebracht, en als het aan mij ligt gaan ze allemaal tegen de muur.

  Geliked door 2 people

 3. Pietersen zegt:

  Wie hebben nationalistische gevoelens op hun geweten meneer Timmermans, nou wie, zeg eens, wie ?
  Gelukkig hebben hebben de socialisten onze nationalistische gevoelens niet kunnen kaltstellen Herr Timmermans.

  Geliked door 2 people

 4. ruud zegt:

  We moeten doorgaan met de wandaden van de moslims te openbaren, over heel de wereld zijn ze aan het moorden alsof het normaal is. Timmermannetje je mag van mij begraven worden in een kafta maar liefst zo snel mogelijk. Onbenul.

  Geliked door 3 people

 5. jack black zegt:

  Vuile smerige tering rat !
  Zoek snel een ander baantje
  voordat de EU hel losbreekt !

  Geliked door 2 people

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Zeg Fransje Timmermans,

  Zou je eens willen bedenken dat een reactie van (gezond) nationalisme een goede basis kan hebben? Welke basis: een tegenkracht op die grenzeloze, identiteits-loze globalistische open grenzen politiek, die nu zoveel ellende oplevert in EU?!

  Geliked door 1 persoon

 7. Patriot 2.0 zegt:

  De islam is ons verhaal?
  – Immigratie-ellende, slag bij Wenen, Karel Martel/slag bij Poitier? Is dat wat we willen en waar we deel van uitmaken, Fransje? Leg eens uit, kerel!

  Geliked door 3 people

 8. Aegolius cs zegt:

  Hitler, over zijn toekomstig Deutsche Reich, sprak het volk toe met soortgelijke visioenen.

  Geliked door 4 people

 9. dondorp zegt:

  nu maar even google en bij de mormonen op zoek naar jourova gegevens; wie is dat vogeltje?

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Franske zal vast tranen met tuiten hebben gejankt terwijl hij die hypocriete, dwaze flauwekul schreef.
  Ik ken niemand die zó prachtig kan janken. En nog ‘op commando’ ook.
  Vinden jullie dat ook zo knap van ‘ons’ eurofiele, islamofiele aardmannetje?

  Geliked door 2 people

 11. Thoth zegt:

  Die gast is compleet de weg kwijt. Hysterisch gekrijs van’m.

  Like

 12. Sabeltant zegt:

  De Europese Unie is een onder socialistische vlag varende totalitaire staat en mensen zoals Timmermans praten met mooie woorden maar ondertussen verbieden ze alles wat ons mensen uniek maakt en verkwanselen ze ONZE landen aan Afrikaanse analfabete islamitische barbaren.
  Het is een vuile schoft die het leven van miljoenen Europeanen tegen onze wil in veranderd.
  Na een kort volksgericht tegen de muur! Samen met zijn collaborateurs!

  Geliked door 6 people

 13. Jan zegt:

  Het Molotov-Ribbentrop-pact had niets met nationalisme, het was een niet-aanvalsverdrag. Het zijn ideologieën die leiden tot geweld. Hitler was geïnspireerd door o.a. het sociaal Darwinisme*, de ideeën van Carl Jung**
  Als nazistaten tot oorlog zouden leiden waren na WO-I geen nieuwe staten, onafhankelijke staten gesticht, zoals Kroatië, Servië, Slovenië, Tsjecho-Slowakije, Irak, Syrië, enz.
  Der fette Franz schwafelt

  * Richard Weikart, Hitler’s Ethic: The Nazi Pursuit of Evolutionary Progress.
  ** Richard Noll, The Jung Cult : Origins of a Charismatic Movement

  Geliked door 1 persoon

 14. freda110 zegt:

  Wat dat derderangs figuur allemaal uitkraamt is enkel en alleen in belang van hemzelf.
  Hij is een narcist van het zuiverste water en alleen maar geïnteresseerd in hemzelf, voor aanzien en een baan in Brussel is hij bereid zelfs zijn moeder te verkopen.
  Een heel misselijk en gevaarlijk mannetje waar we als landgenoten bepaald niet trots op hoeven te zijn.

  Geliked door 3 people

 15. Petra DeBoer zegt:

  Timmermans predikt het Europese socialisme en is niks anders dan het nationaal socialisme (Nazi).
  Er is met nationalisten niks mis maar wel met socialisten, en of ze nu internationale socialisten heten, EU socialisten, of globalisme socialisten…het leid allemaal naar de weg die Hitler ook bewandelde. Dat Timmermans dit allemaal met droge ogen beweerd is ten hemel schreiend.

  Geliked door 2 people

 16. ReaGluurder zegt:

  We zijn gvd door toedoen van oa. deze Landverrader een land geworden waar de burgers argwanend en wantrouwend over straat gaan, met betonblokken alom en na zonsondergang de deur niet meer uitdurven. En die zal mij even ‘historisch besef’ bijbrengen? Allah’meHoelah!

  Geliked door 5 people

 17. bozeoudeman zegt:

  Tja die gekkenhuizen zitten nog steeds volgeboekt, hopelijk komt er snel een plekje voor deze dramaqueen vrij, kan hij daar Napoleon gaan spelen, samen met z’n vriendje Jupiter.

  Geliked door 4 people

 18. ReaGluurder zegt:

  En wij gaan bij de Eu-verkiezingen stemmen op een partij waar Franzke niet blij van wordt! Heeft Franzke zelf om gevraagd! Ik durf te stellen dat Franzke bewust heeft bijgedragen aan een hele gevaarlijke ontwikkeling, die in de toekomst grote onrust en instabiliteit in zijn oh zo beminde Europa zal geven!! Franzke, Kwezel, gaat het beleven!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik stem nooit met EU verkiezingen.
   Er heeft nooit iemand op kunnen stemmen, ze hebben zichzelf benoemd.
   Als ik op ze stem, geef ik ze een soort van erkenning.
   En dat weiger ik.

   Geliked door 3 people

 19. Jean zegt:

  De onnozelaar kweekt eerst een baard en trekt dan de vodden aan hopende op erkenning van die zandbakbarbaren, hij snapt niet dat hij de eerste zal zijn die ze te grazen nemen want van verraders moeten islamieten niet weten (heb ik horen vertellen).
  Voor mij mogen ze hem nog vanavond te grazen nemen aan van lafaards heb ik een gruwelijke hekel en die EU club is een verzameling laffe verraders van onze cultuur en beschaving, hun taak is deze te beschermen maar als ze dat doen komen de centjes in gevaar, dus…..

  Geliked door 4 people

 20. Marc zegt:

  ‘Dit’ verhaal is uiteraard het tegendeel van ons verhaal.

  Timmermans liegt op klaarlichte dag. Omdat hij, jammer genoeg, politicus is, mag hij om die reden per direct het loodje leggen.

  En zo allen die met hem zijn.

  Geliked door 1 persoon

 21. Henk.V zegt:

  Timmermans is een nogal fantasierijke man die aan de macht is gekomen in de EU, dankzij zijn verbale begaafdheid en zijn imaginaire kracht . Hij trekt veel op met de grote EU leider/lijder Juncker, die wegens zijn zwakke gezondheid regelmatig vloeibare medicijn moet innemen. Timmermans overlegt veel met deze voorzitter van de Europese Commissie en zijn droom is misschien wel dat hij uiteindelijk de positie van Juncker mag innemen..
  De imaginaire kracht van Timmermans werd zicht- en hoorbaar toen hij de taferelen beschreef die zich tijdens het neerstorten van het MH17 vliegtuig zouden hebben afgespeeld.
  Experts zeiden dat de beelden die Timmermans voor zijn geestesoog zag onmogelijk konden kloppen. Timmerman overdreef schromelijk.

  Timmerman en overdrijven willen nog wel eens samengaan.

  De grote Nederlandse taalkunstenaar blikt terug in de Europese geschiedenis en de les die hij meent te kunnen trekken brengt hij als volgt onder woorden:
  ”de Europese normen voor menselijke waardigheid, fundamentele rechten, de rechtsstaat en democratie worden opnieuw uitgedaagd door extremistische, nationalistische en verdeeldheid zaaiende retoriek.”

  T. heeft zich meester gemaakt van de opvattingen van de politici die de basis legden voor de Europese eenheidsstaat. Ook zij waren van mening dat het aan de Europeanen onmogelijk moest worden gemaakt ooit nog eens oorlog te voeren. Zij waren van mening dat alle zelfstandige naties moeten verdwijnen, omdat uit nationalisme oorlog voortkomt.

  Voor wie het nog niet wist : de intentie om alle staten op te doeken lag er al vanaf het allereerste begin.. Alleen dat kon men niet zeggen tegen de bevolkingen van de staten die meer en meer gingen samenwerken: de Benelux, de E.G.K.S, de Europese Economische Gemeenschap en NU: de Europese UNIE
  En nog steeds weten de meeste mensen dat niet en eigenlijk willen velen het ook niet weten, want de nationale staten vormen de woningen van volkeren en wie wil er nu afstand doen van de afgebakende leefgemeenschap waarin hij zich THUIS voelt??
  Timmermans denkt dat het nodig is. De man vergist zich!
  Conflicten tussen staten ontstaan niet logischer wijs ,omdat we te doen hebben met staten, maar omdat er in bepaalde staten opvattingen kunnen ontstaan, die in botsing komen met opvattingen in andere landen. Niet het bestaan van landen op zich bepaalt of er conflicten ontstaan., met een ander land.De invloed van een gevolgde ideologie bepaalt of het tot oorlog komt of niet in een regio. Kijk maar naar het Midden Oosten!
  Wanneer er in Europa een organisatie van zelfstandige staten was ontstaan die vriendschappelijke betrekkingen met elkaar onderhielden, nauw samenwerkten op velerlei gebied en vrijhandel met elkaar zouden drijven, dan hadden wij nu een gezond en, vreedzame continent waarin de verworvenheden van eeuwen bewaard konden worden. Oud -Presiden Charles de Gaulle was die mening toegedaan.

  Het samengaan van vaderlandsliefde en vriendschap tussen volkeren (heel goed verenigbaar!) wordt door Timmerman bestreden.

  Deze manipulator durft de stelling aan dat door het houden van je land ,de normen voor menselijke waardigheid, fundamentele rechten, de rechtsstaat en democratie onder druk komen te staan.
  Dat beweert hij terwijl hij de komst van de meest antidemocratisch, onderdrukkende kracht ter wereld met miljoenen aanhangers met vreugde begroet! Wat een logica!
  Deze taalkunstenaar, spreekt vele talen vloeiend, maar zijn beheersing van de wartaal is ook hoog ontwikkeld:
  En denkt de man onze waardevolle westerse verworvenheden terug te vinden in de islam waar hij zo positief tegen over staat?? Timmermans weet heel goed dat de islam zichzelf de allerhoogste inzichten in alles toedicht en geen enkel respect voor het Westen heeft.

  Timmermans is dus geen bouwer van Europa, maar een vernietiger ervan. en eens te meer zeg ik dat wij ABSOLUUT toe moeten naar een Europa van VADERLANDEN

  In dat Europa zal geen plaats zijn voor Timmermans.

  Geliked door 6 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Timmermans gaat er dus vanuit dat staten verschillende ideeen vertegenwoordigen en DUS oorlog gaan voeren. Dat betekent dan juist dat hij tegen diversiteit en identiteit is.

   De oplossing van dit alles is volgens hem dan om met zijn allen identiteitloos te worden en op te gaan in een groot geheel: op te gaan in het grote “niets” dus. Hoe dom kun je zijn?,

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    En dan te bedenken dat die linkse rakkers altijd zeggen dat ze voor diversiteit zijn. Precies hetgeen ze nu zelf aan het vernietigen zijn…. o.a. door een totalitaire ideologie binnen te halen…. pfff…. ik stop er mee voor nu.

    Like

  • orelius zegt:

   Helemaal mee eens Henk V heel goed beschreven.

   Like

  • jack black zegt:

   Wanneer het erop aan komt is ieder land op zichzelf fixeert !
   We hebben het gezien aan de grenzovergang Kehl !
   De fransen hadden daar de grenz blokkeert door het leegkiepen
   van tonnen van agraarprodukten !
   Ze wilden geen duitse produkten meer er door laten !
   Ergo ! Daar aan zie je al hoe ondoordacht deze EU klotezooi is !
   Doordat het ongevraagt aan de EU bevolking instaleert is en niet
   door een bevolkingsreferendum ontstaan is, is een EU begraafnis
   mijn grootste wens !

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Henk.V
   Prachtige en rake reactie Henk.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Is de aanmelding gelukt Tineke?

    Webmaster

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Ja,Heer Bron
    Ik kreeg geen artikelen meer,en ik dacht dat u op vakantie was gegaan en dat ik dat gemist had.
    plots zag ik dat er wel gemodereerd was,maar geen artikelen.
    Toen vermoedde ik dat U wellicht zat te kaarten met Tistochwat.
    Kortom,de verslaving had me bij de keel,vandaar mijn vraag aan u gisterenavond.
    Het is gelukt,ik wil niets missen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen 23 augustus 2018 om 09:30

    Toen vermoedde ik dat U wellicht zat te kaarten met Tistochwat.

    Ahum, dit wil ik toch graag even rechtzetten. Heer Bronmaster doet ook weleens iets anders dan kaarten. Ik zou niet graag zien dat men zou kunnen denken dat er alleen maar gekaart wordt. 😛

    Maar wat bedoel je nou eigenlijk met dat je geen artikelen meer kreeg?
    Geen meldingen via de mail?
    Die heb ik nog nooit gekregen, ondanks de vele pogingen die ik heb gedaan om wél notificaties te ontvangen.
    Soms doet dat ‘belletje’ rechtsboven het ook niet. Je weet wel: waar je kan zien wie er op je reactie heeft gereageerd.

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Ik kreeg helemaal niets meer binnen,terwijl ik alle topics binnen krijg via de mail.
    Dus dat was een trieste bedoening gisteren.
    En ik had niets gedaan of veranderd.
    ik dacht ,dan heeft heer bronmaster zeker andere dingen te doen vandaag.
    op een gegeven ogenblik zag ik dat er gereageerd werd op topics die ik helemaal niet voorbij had zien komen.

    Maar ik ben nu mijn bank en nieuws kwijt,ik heb wederom nergens aangezeten.
    Ik ben de hele morgen al aan het resetten,maar internet doet het gewoon,anders zou ik nu niet kunnen tikken.

    Misschien is mijn laptop naar de klote…
    Dan ben ik echt ridder te voet…….

    Dat kerstbelletje rechtsboven doet het bij mij prima,
    Nog wel……………..

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat 23 augustus 2018 om 12:58

    Gij verklapt ook alles (goeie zaak zo blijven we op de hoogte)

    Heer Bronmaster doet ook weleens iets anders dan kaarten. Ik zou niet graag zien dat men zou kunnen denken dat er alleen maar gekaart wordt. 😛

    is er een verband te leggen met oversekst Bertje op één of andere wijze ?

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 23 augustus 2018 om 17:55

    Helaas kan ik daar voorlopig geen verdere mededelingen over doen. :mrgreen:

    Like

   • Trucker zegt:

    Tistochwat zegt:23 augustus 2018 om 19:12

    @ Trucker 23 augustus 2018 om 17:55

    Helaas kan ik daar voorlopig geen verdere mededelingen over doen. :mrgreen:

    Ik onthoud hier uit voorlopig , dus alles is nog niet verloren, binnekort (misschien al) meer 🙂

    Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Met fantasie is niks mis, het gaat vaak fout als rario en intuïtie in zware onbalans zijn, dan gaat fictie de overhand krijgen, met de werkelijkheid wordt een loopje genomen.
   Deze man heeft vanwege zijn afkomst een trauma opgelopen en ventileert dat in verschillende talen, het geeft hem een gevoel als een blij kind, zeer tevreden met de geldelijke vergoeding.

   Geliked door 1 persoon

 22. Patriot 2.0 zegt:

  Een gezond, democratisch tegengeluid, tegen de geluiden van een niet-democratische instelling, noemt Timmerfransje “verdeeldheid zaaiende retoriek”. Dat is brutaal.

  Like

 23. Marlies zegt:

  Timmermans: De Europese normen voor menselijke waardigheid, fundamentele rechten, de rechtsstaat en democratie komen onder druk te staan… Beste man, ze STAAN al onder druk, maar niet door populisme Het EU nazi gedrocht met zijn nazi-politici is de oorzaak vant wat u toeschrijft aan oprukkend populisme.

  Geliked door 1 persoon

 24. Hovawart zegt:

  Wie vertelt een bescheten onnozelaar dat het Europese volk geen boodschap heeft aan zijn boodschap, en een dikke boodschap doet op s’mans voordrachten.

  Geliked door 2 people

 25. Kees zegt:

  Wat zal hij afvallen , na het tribunaal.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Blinddoek voor.
   Tegen ’n paal.
   8 Man op 10 meter afstand.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Niet akkoord paulzwueste, we weten allen dat Tistochwat ongetwijfeld een veel betere oplossing bedenkt om dit recht oplopend wezen naar de hel te sturen.

    Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 22 augustus 2018 om 20:22

    TIMMERFRANS! 👿
    Die schurk haalt het slechtste in mij naar boven!

    Ze zouden hem levend moeten villen en daarna in kokend frituurvet laten sudderen!
    Net zoals ze met onschuldige dieren doen (dat levend villen voor het bont).

    Vreselijke foto, maar het moet maar even. Zie waartoe ‘de mens’ in staat is! 😡

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat 23 augustus 2018 om 10:07

    Dit ga ik echt niet “liken” en is toch gebeurd omdat ik niet goed opgelet heb Kan het ongedaan maken maar ik weet dat je het toch ontvangt…
    Ik heb echt een serieus probleem met dierenbeulen en ondanks ik weet dat het in Aziatische landen niet ongebruikelijk is keert mijn maag van dit soort wreedheden.
    Bonthandel…ook in deze heb ik wel eens visioenen over brandende napalm, de imitatie is zo goed dat het bijna niet te onderscheiden is en toch zijn er WIJVEN die echt bont willen.
    Die WIJVEN zouden verplicht de vergassing en het villen moeten zien en daarna naar huis met hun bontjasje met de resten van het dier.
    Zie mijn katje B… al hetzelfde lot ondergaan kan me dat echt niet voorstellen en weet toch dat er soorten zijn die er nog plezier aan zouden beleven…

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 23 augustus 2018 om 17:47

    Ik heb die foto geplaatst om te choqueren, hij is zeer beslist niet leuk, daar heb je volkomen gelijk in.
    Een paar jaar geleden klikte ik via via per ongeluk op een video waarin werd getoond hoe men wasberen levend vilt en daarna als dampend vuil – nog levend! – op een stapel gooit.
    Ik dacht dat ik gek werd van medelijden en heb me verbijsterd afgewend.
    Ik had daar nooit een stukje van moeten bekijken.
    Er zat een fragment in, dat ik niet meer uit mijn hoofd krijg: oogjes met alleen nog maar een stukje huid met wimpertjes die recht in mijn ziel keken.

    *snik* wat een rotwereld…

    Heel veel mensen zijn ‘duivels’.
    Ik zeg altijd: wie niet kan treuren om een dier, deugt niet.

    Geliked door 2 people

 26. flyer210b zegt:

  De woordenbreimachine is opstoom een hoog IQ heeft met wijsheid niets te maken, onzin in 6 talen blijft onzin, woorden schieten te kort om mijn afschuw van deze man te uiten.

  Geliked door 4 people

 27. Trucker zegt:

  Die ratten (als hij) hebben de pretentie om de wauwelen dat de eu voor vrede heeft gezord in het voormalige Avondland.
  Dat is op de Gore Al uit de USA met zijn oplichterij na de grootste leugen die de mensheid ooit verkondigd is.
  De knettergekke Verhofstad tapt uit hetzelfde vaatje, ik denk echt dat er toch wel een ondergronds geheim labo bestaat van mallen om hersenen in te planten bij de multikulle islamofiele soorten.
  Ze denken allen krék hetzelfde en verdedigen zich met dezelfde leugens en flauwekul, dat is geen toeval meer.

  Geliked door 2 people

 28. Thomasson zegt:

  Zo te zien hebben Timmerfrans en zijn EU-bobo’s de ideologie van de Frankfürter Schüle en het boek “Pan Europa” van Richard von Coudenhove-Kalergi grondig bestudeerd. De Kalergi-Plan moet uitgevoerd worden; kost wat het kost! Wij moeten van het toneel verdwijnen. Helaas komt nu een kink in de kabel. De tweede decennia van de 21ste eeuw wordt voor zijn club en bazen erg problematisch. Mensen beginnen wakker te worden en eisen hen rechten op hen eigen land terug. Dat klopt natuurlijk niet met de snode plannen van de NWO en Bilderberg. Ze hebben zo veel geld geïnvesteerd om de eerste fasen te realiseren! Vanzelfsprekend hebben de EU-bonzen er aardig aan verdiend. Nu dreigt alles in de soep te lopen. De oplossing die Timmerfrans en zijn vrienden hadden bedacht ,is: teruggrijpen naar het verleden. Wij de kudde ‘slachtschapen’ van Europa moeten van de EU houden, anders herhaald de geschiedenis zich weer op. Wij worden gewaarschuwd OM NIET VAN ONS LAND TE MOGEN HOUDEN. DAT IS NATIONALISME!. Om het toneelstuk perfect uit te voeren, wordt een herdenking georganiseerd voor de slachtoffers van de totalitaire en autoritaire regimes. Voor mensen die het niet weten: ook de DDR sprak over vrije mensen, vrede en de totalitaire kapitalistische regime van west Europa. Helaas kunnen nog Timmerfrans, nog zijn collega’s ons verklaren waarom moeten wij in de naam van de vrijheid onder de juk van de islam leven? Waarom zijn islamitische terroristen, verkrachters, pedofielen en criminelen die ons landen systematisch verwoesten zo belangrijk voor onze vrijheid en welzijn?

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Omdat Frans T. een beeld heeft van vrijheid dat star is, en die “vrijheid” van Fransje is dus GEEN vrijheid, maar een links-liberaal dogma.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Thomasson

   Denk jij dat bijv een Jesse Klaver of een Wilders en de rest van die graaiende plucheplakkers op de hoogte zijn van deze plannen?

   Ik zou zeggen van wel.
   Waarom wordt hier dan helemaal nooit door hen over gesproken?
   Net zoals die geheime Bilderbergontmoetingen.

   Ik volg bijna alle kamerdebatten,en heb hier nog nooit iemand over gehoord.
   Dat is toch merkwaardig?
   Graag uw reactie

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @tinekevanschagen, ik denk wel dat Geert Wilders dit weet maar of Jesse Klaver dit allemaal weet betwijfel ik. Misschien weet hij het nu omdat FvD het wel in de kamer gehad heeft over de “verdunning” (of zoiets) van de oorspronkelijke bevolking van Europa of Nederland.

    Ik ben het met u eens dat het op zich merkwaardig is dat zulke belangrijke thema’s in debatten niet aan de orde komen maar de veiligheid speelt ook een rol want eerlijkheid word afgestraft door de deep state en dan krijgen we bommen of terroristen op “ons dak”. Er werd ook met vacuümbommen gedreigd als Nederland niet het associatie akkoord met de Oekraïne ondertekende.

    Of de Bilderberg conferenties werkelijk fout zijn moet nog bewezen worden. Feit is wel dat er soms figuren komen zoals Henry Kissinger die bij de deep state hoort. Er zijn wat zaken die ik opvallend vind en hou ik in mijn achterhoofd tot het puzzelstukje op de juiste plek valt.

    Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    Hoort waarschijnlijk thuis bij de “Commissie stiekem”.

    P.S. Als premier had ik die bijnaam van de Commissie eruit geslagen, want dat is een afgang.

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Patriot 2.0. niet alleen dat maar Geert Wilders heeft immers contacten in Amerika zoals met het David Horowitz Freedom Center.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dikwijls als Wilders bij het debat het woord mag doen achter de kamermicrofoon daar op die lessenaar. Wordt de uitzending afgekapt. Of het debat wordt tijdverzet uitgezonden en knippen Wilders eruit.

    Geliked door 1 persoon

 29. kampersrene zegt:

  idioten zijn ons verhaal Idioterie maakt deel uit van ons heden en idioten zullen deel uitmaken van onze toekomst…Neem mij als voorbeeld !

  Frans Timmermans

  Like

 30. Republikein zegt:

  Nee, dom is ie niet, er zal wel smeergeld achter zitten, gaan mensen zonder geweten om.
  Wie betaalt bepaalt.
  Volgens de voormalige medewerker van Reagan, Paul Craig Roberts, is de CIA eigenaar van alle gangbare mediakanalen in Amerika en Europa:

  Like

 31. Steven zegt:

  Wie deze vent nog serieus neemt die is NIET GOED.
  Die vent probeert alles uit de kast te halen om je op andere gedachtes te brengen.
  Ik moet er altijd om lachen hoe die gluiperd dingen verwoord…
  De wereld vergaat..we krijgen anders oorlog… ROT OP MET DIE KEREL!

  Geliked door 1 persoon

 32. Marinuslans zegt:

  Dat deze onbenul nog een mening mag uitdragen verschrikkelijk.
  Opsluiten die mafkees hielelikker.

  Like

 33. Marinuslans zegt:

  De gek opsluiten nooit meer loslaten en het salaris van hem storten naar Sofia kinder ziekenhuis ga ik 5 dagen per week voor die 300€ dag vergoeding tekenen.

  Like

 34. A Ruygrok zegt:

  Dhr. F. Timmermans heeft geheel gelijk…, laten we aub de verschillende en verschrikkelijke mistanden en mistakes uit het verleden niet weer maken…, van af nu..!!!.., weg met die.. , en goddeloze .., en gruwelijke .., en dictatoriale .., en wanstaltige .., en walgelijke ..,MOORD en FOLTER religie van allah uit onze landen.!!
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 35. Jos Vroomen zegt:

  Ouwe zeurpiet!

  Like

 36. Thomasson zegt:

  @tinekevanschagen en @Petra DeBoer. Ik weet niet of Jesse Klaver houdt zich bezig met thema’s zoals: de impact van de Frankfürter Schüle ideologie op Europa van nu, de heerschappij van de NWO/Bilderberg, of de Kalergi-Plan. Hij lijkt mij vrij oppervlakkig van geest. Hij is een leuke gozer voor het jonge publiek. Hij kan net zo goed optreden als rapper in Lawlands. Wilders is van deze wel op de hoogte. Sommige graaiende pluchplakkers zijn dat ook. Helaas zitten deze pluchplakkers in de TK uitsluitend voor zichzelf. Iedere dag dat zij in de Kamer zitten, wordt besteed aan een doel: hoe kan men zo snel mogelijk rijk worden. Met wie moet men omgaan, waar zijn de beste gelegenheden om succesvol te graaien enz. Wij interesseren ze geen zier en zo ook niet onze veiligheid. Hetzelfde geldt ook voor de Pravda-media en universiteitintellectuelen. De geheime Bilderberg-conferenties zijn de speelplaats voor verveelde NWO-goden. Met ons veiligheid hebben ze zeker niets te maken.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Thomasson, zo zie ik Jesse Klaver ook en heb de indruk dat hij vooral een “mooi boy” is om stemmen te trekken van domme meisjes en vrouwen.
   Geert Wilders weet veel meer dan hij naar buiten brengt en dat geld ook voor Martin Bosma. Het is ook Martin Bosma die zeer regelmatig aandacht besteed op zijn twitter account aan de blanke boeren in Zuid-Afrika waar we van andere politici niks over horen.

   Geliked door 1 persoon

 37. mahoog zegt:

  Zwarte joekels zijn IN…..blanke boeren niet belangrijk,,,,hebben trouwens weinig plaats in Nederlandje om nog wat te laten groeien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s