GroenLinks Amsterdam: “Refugees Welcome!” . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op GroenLinks Amsterdam: “Refugees Welcome!” . . .

 1. scherpschutter1943 zegt:

  geschift

  Like

 2. alwine kerkhof zegt:

  Dit is ook Groen Links, maar dan in Belgie.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Groen Links heeft niets te willen. De Nederlandse overheid heeft toevallig wel het laatste woord!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   In Amsterdam isdat nou groen links heb ik begrepen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 22 augustus 2018 om 13:10

   Jammer dat de Nederlandse ‘overheid’ ons ook vijandig is gezind, en de mohammedaan belangrijker vindt dan de echte Nederlander, die van de ‘overheid’ mag creperen.
   Stiekem vinden Markje en zijn linkse kameraadski’s het Amsterdamse initiatief wel hartstikke goed. Het zou me niets verbazen.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat

    Ik begrijp je reactie, maar ik heb toch echt ergens gelezen (vorige week) dat men de ‘vluchtelingen’ niet wil toelaten in de Amsterdamse havens. Er is te weinig opvangcapaciteit en dat kan tot problemen leiden. En die zijn er al genoeg in Amsterdam.
    Ik deel je mening dat de Nederlandse overheid ons niet goed gezind is, maar kennelijk zien ze in dit geval problemen ontstaan. Er is duidelijk gezegd dat Amsterdam geen ‘vluchtelingen’ mag toelaten als de overheid hiermee niet akkoord gaat. Amsterdam zal zich hoe dan ook aan de Nederlandse wetten en regels moeten houden.
    Ik heb het niet bedacht.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 22 augustus 2018 om 14:12

    Ach, Cathja, of die schepen nu via Amsterdam of Rotterdam of waar dan ook hier binnenkomen, zal de ‘overheid’ een worst zijn. 😦
    Liegen kan men als de beste.
    De islamisering kan immers niet snel genoeg gaan?
    Die mohammedaanse parasieten komen tóch wel hierheen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Cathja, dat hebben we gezien met die krakers, dat heeft jaren geduurd en volgens mij nog steeds niet afgelopen.
    We horen er alleen niks meer van.
    Het maakt de regering geen hol wat daar gebeurt.
    Ze mopperen wat, of ze zijn geschokt, maar er gebeurt helemaal niks.

    Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Het amsterdamse gemeentebestuur is een kwaadaardig gezwel in het lichaam van de nederlandse staat. Af en toe komen er kwaadaardige uitzaaien los en die komen dan terecht in de regering of de 2e kamer. Helaas is hiertegen nog geen medicijn voorhanden. Het enige wat over blijft is die kwaadaardige cellen met wortel en tak uit te roeien en hopen dat ze zich nog niet vermenigvuldigd hebben.

   Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Zoals hier al reeds vele malen gezegd: “Amsterdamned is naar de knoppen!!”

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Republikein 22 augustus 2018 om 14:06

   De stakker is door honger zó verzwakt dat-ie niet eens tegen een balletje kan trappen.

   Heb je die vetrollen in z’n speknek gezien?

   Like

   • Republikein zegt:

    Gaan we nog een keer paddo’s eten?
    Kunnen we wellicht ook eens lachen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Republikein 22 augustus 2018 om 19:27

    Ik bak wel een keer een spacecake voor je.

    Like

   • Republikein zegt:

    Spacecake al op hoor, rare situatie en alles gedaan behalve gespoten, nou ja, behalve, en zo jammer dat we enkels die korte keer op Koekamp, en dat we eigenlijk niet door oorzaak en gevolg niet dichter bij elkaar wonen, het is wat het is.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Republikein 22 augustus 2018 om 21:22

    Eén van mijn favoriete typetjes: Koos Koets.

    Like

   • Republikein zegt:

    Ja, dna van opa.
    Altijd zo maar foutje van natuur is mogelijk. Eva was bewust geschapen uit penisbot en Erectus stond niet meer op door liever lui dan moe.
    Dat is wel relevant, elk rijk gaat ten onder.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Republikein 22 augustus 2018 om 14:06

   De mouwen van z’n colbertje zijn ook veel te lang. 😆

   Enkele jaren geleden heb ik een artikeltje geschreven over ene Prins Laurent. Ik zal het voor de aardigheid hier even plakken.
   ————————————————————————————————-

   Hallo Royalty liefhebbers!

   Prins Laurent is eigenlijk is ook ‘a pain in the ass’ en een beetje een overbodige prins omdat hij is opgevoed als zogenaamde ‘reserveprins’.
   We kunnen hem vergelijken met een ‘thuiskomertje’, zo’n reserveband die je nog nét kunt gebruiken om thuis te komen als je een lekke band hebt.
   Of met zo’n soort van spuitbusje met schuimdichtingsmiddel waarmee je bij een lekke band nog met 50 km per uur naar huis kunt sukkelen. Autofabrikanten leveren dat tegenwoordig graag bij nieuwe auto’s, onder het mom dat “daarmee veel gewicht (en dus brandstof) voor een reservewiel wordt bespaard”.
   In werkelijkheid gaat het die fabrikanten er natuurlijk allereerst om, zichzelf de kosten voor een reservewiel te besparen.
   Awèl zunne, bij d’ne prins Laurent is het zjuust andersom. Van gewichtsbesparing is geen sprake, om over kostenbesparing al helemaal maar te zwijgen. Zo’n spuitbusje wordt alleen maar gebruikt om iets dat eventjes leeg is tijdelijk op te blazen, maar d’ne Prins is altoos al opgeblazen en ook altijd al vol (behalve dan in z’n hoofd).

   Prins Laurent is een strontverwend en daardoor ook strontvervelend ventje want hij heeft nog nooit één dag hoeven te werken voor de kost en dat is misschien voor hem wel erg prettig, maar bepaald niet voor zijn omgeving en al helemaal niet voor de Belgische belastingbetalers die gedwongen worden om al die strapatsen te financieren.

   Het mooie is, dat de prins –ondanks het niet werken- tóch volop kan genieten van gezellige feestjes, verre reizen, het verzamelen van peperdure horloges en het aanschaffen van nog veel duurdere leuke autootjes. Vooral snelle auto’s vallen bij hem in de smaak en dat mag heus al wel een simpele Ferrari zijn of een luxe terreinwagen van Mercedes; zó veeleisend is de prins tenslotte nou ook weer niet.
   Maar toen Zijne Koninklijke Hoogheid te weten kwam dat de Subaru Impreza de ideale vluchtauto is, wilde hij er meteen ook eentje hebben, en wel in turboversie. Ja, dát is pas een auto die bij prins Laurent past: een gangsterauto!
   Maar een gangsterauto en een Ferrari zijn niet genoeg voor de genietende prins en daarom heeft hij gelukkig een hele collectie autootjes voor de deur staan. En ook is hij de bezitter van een paar fraai glimmende zware motorfietsen.
   Als de prins lekker hard scheurt op de openbare weg, krijgt hij regelmatig een boete – zijn rijbewijs is zelfs al een keer afgepakt – maar soms zijn de politieagenten een beetje bang voor de prins. Ja, laten we eerlijk zijn: een prins mag nu eenmaal meer dan wij – simpele onderdanen – mogen.

   Toen Zijne Koninklijke Hoogheid nog vrijgezel was, verzamelde hij ook allerlei leuke dames om zich heen.
   Hij nodigde zijn vrouwelijke fans graag uit om zijn dure speeltjes te komen bewonderen en om hen mee te nemen voor een ritje achterop zijn motorfietsen.
   Eén van die dames kennen jullie misschien nog wel: Wendy Van Wanten http://nl.wikipedia.org/wiki/Wendy_Van_Wanten van o.a. de De PinUp Club. http://nl.wikipedia.org/wiki/De_PinUp_Club
   Dat was een beetje een schunnig TV programma, maar voor een dáftige prins moet dat natuurlijk kunnen.
   Hij heeft in 1995 ook een keer geprobeerd om een journaliste van het blad ‘Woef’ te versieren tijdens een interview en dat vond deze mevrouw helemaal niet leuk.
   Snappen jullie dat nou? Iedereen wil toch graag een keer de lakens delen met zo’n charmante prins?
   En hij is altijd zo elegant en reuze fotogeniek. Kijken jullie bijvoorbeeld maar eens naar onderstaande foto.
   Die is gemaakt tijdens een deftig feestje. De prins was er natuurlijk weer als de kippen bij toen prins Albert II en Charlene Wittstock in Monaco gingen trouwen.
   Het was echter jammer dat die arme prins Laurent toen pardoes zijn evenwicht verloor en struikelde over de rode loper:

   Die prachtige foto van Laurent is genomen toen hij bij dat huwelijk kennelijk een ietsiepietsie teveel had gezopen.
   Ja, van alle prinsen op aarde is Laurent wel de allergrootste nietsnut. Andere prinsen en prinsessen weten meestal nog een beetje de schijn op te houden, maar zelfs dat is voor Laurent nog te veel. Als hij niet als prins geboren was, lag hij nu als een dakloze dronkaard op de stoep zijn roes uit te slapen.

   Het cabinepersoneel van Brussels Airlines is ook altijd zo blij als de goedlachse prins Laurent mee vliegt.
   Hij hoeft zich als prins vanzelfsprekend niet aan de regels te houden die voor ons wél gelden.
   De slimmerik is een beetje gierig want hij schijnt altijd goedkope b.light-tickets te kopen om vervolgens met zijn hele gezin in de business class te gaan zitten of, op zijn minst, in b.flex (dat is ietsjes minder dan business class).
   Dat vindt hij heel normaal; hij is toch immers een prins en hij heeft altijd zo lekker comfortabel kunnen vliegen.
   Al sinds de tijd van Sabena. Toen vlogen de prinsen kennelijk gratis en kregen ze een VIP-behandeling.
   Want prinsen moeten natuurlijk een prinsheerlijk leventje hebben. En je gaat toch zeker geen dure vliegtickets kopen van het zuurverdiende geld van de belastingbetalers, die alles voor de prins betalen?
   Zuinigheid met een neut bouwt immers huizen als kastelen? En als je gewend bent om altijd je zin te krijgen, wil je natuurlijk steeds meer hebben. En het is daarom schandalig als een stewardess aan die goudeerlijke prins vraagt of ze zijn ticket even mag zien.
   Dan is Zijne Keuninklijke Heugheid op zijn teentjes getrapt.
   En dit gebeurt niet zo af en toe, maar élke keer. Het is zelfs zo erg, dat er bij het cabinepersoneel van de vliegmaatschappij paniek ontstaat als de naam ‘Laurent’ op de passagierslijst voorkomt.

   Gepensioneerd kolonel Noël Vaesen, de enkele jaren geleden wegens valsheid in geschrifte veroordeelde oud-adviseur van prins Laurent, herinnert zich hoe het vroeger was: “De mensen van Sabena waren blij en zelfs vereerd als ze hoorden dat er een prins zou meevliegen. Onmiddellijk werden plaatsen vrijgemaakt in de business class. Het cabinepersoneel maakte een ingestudeerde buiging als de prins het toestel binnenkwam. Het ging zelfs zo ver dat de zetel achter hem, zelfs al was die geboekt door een goede Sabena-klant, werd vrijgemaakt. De prins ‘had het niet graag’ dat er iemand achter hem kwam te zitten. Hij wilde zijn rugleuning zo ver als mogelijk naar achteren kunnen klappen.”
   Pech voor die goede (en duur betalende) Sabena-klant, dan had hij maar niet zo hondsbrutaal moeten zijn om met hetzelfde vliegtuig mee te willen als de doorluchtige prins.

   Toen de prins op 11 juni 2010 weer eens op weg was naar een knalfuif in Zweden -het huwelijk van prinses Victoria- was hij samen met zijn echtgenote ook weer vooraan in het vliegtuig neergeploft, in de heerlijk comfortabele stoelen van de business class.
   Er wachtte hem in Zweden een zware taak; hij moest tijdens die huwelijksplechtigheid namelijk het Belgische koningshuis vertegenwoordigen.
   Dan mag je als prins wel wat noten op je zang hebben.
   Het is dan ook logisch dat de prins zwaar ontstemd raakte toen hem naar zijn boarding pass werd gevraagd.
   En het valt te begrijpen dat hij niet meteen opstond, maar eerst geruime tijd wilde besteden aan het zorgvuldig uitkafferen van het cabinepersoneel.
   Maar hij ging uiteindelijk tóch maar naar zijn plaatsje in de economy class, tussen het gewone kleutjesvolk. Parbleu, wat een narigheid voor de prins en het is dan ook geen wonder dat hij uit zijn hum was.

   Maar Zijne Koninklijke Hoogheid was hiermee nog niet aan het eind van zijn zware beproeving, want hij moest zijn eten en drinken dat daar werd geserveerd ook nog zélf betalen!
   Hij riep verbolgen tegen de stewardess dat hij nu nog moest gaan betalen ook! Een schande: een echte prins zomaar laten betalen voor voedsel en drank! Dat was hij niet gewend!
   Kijk, dat de andere mensen in het vliegtuig hun eigen hapjes en drankjes wél moeten betalen, is natuurlijk iets heel anders.
   Enkele Zweedse passagiers die de verwende kwal niet kenden, gingen ook maar wat lekkere drankjes bestellen en zeiden dat ‘die vervelende man daar’ dat maar moest betalen. Steeds meer mensen riepen tijdens die vlucht dat ze ook gratis drankjes wilden hebben.

   Op 14 augustus 2010 ging de prins na een broodnodige vakantie in Italië, met zijn gezin aan boord van de Brussels Airlines-vlucht naar Brussel. Hij had 6 b.flex-tickets (economy) op zak, maar de adellijke lieden pikten alweer lege plaatsen in de business class in. Ook de nanny ging daar zitten.
   “Hij plofte daar gewoon neer,” zegt een ooggetuige. “Zonder wat te vragen. Het cabinepersoneel overlegde en besloot niet nog eens het risico te lopen op een scène. Het gedrag van de prins was zonder meer grof. Hij had zich via een aparte gang naar het vliegtuig laten brengen, liet de andere passagiers wachten en kwam pas aan boord toen iedereen al zat. Opnieuw bestelde het gezelschap drankjes en voedsel en werd er niets betaald. Tijdens de vlucht kreeg de prins jeuk en moest de nanny onder het oog van iedereen zijn rug krabben. Een mooi gezicht.”

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat

    😀 😀 😀

    Geweldig!!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Prins Laurent is eigenlijk is

    Het begint al goed: twee keer het woord ‘is’. 😡

    Like

   • kampersrene zegt:

    Beste Tistochwat moest je nu echt over die Laurent beginnen …nu is mijne hele dag verpest….Als Vlaamse Belg (Antwerpen) schaam ik me diep dat wij zo’n exemplaar in huis hebben en….. bovendien worden wij gedwongen die clown te onderhouden

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ kampersrene 23 augustus 2018 om 03:06

    bovendien worden wij gedwongen die clown te onderhouden

    Jullie zijn niet de enigen met zo’n hinderlijke verplichting.

    Like

 5. BertG. zegt:

  Ze hebben nog een keer dunnetjes over gedaan.
  De 1ste keer lukte het ook.

  Een groep van tweehonderd Afrikaanse migranten heeft zichzelf toegang verschaft tot fort Europa door bewapend met zelfgemaakte vlammenwerpers, ongebluste kalk, zuur en uitwerpselen over de zes meter hoge hekken van de Spaanse enclave Ceuta in Marokko te klimmen.
  https://www.powned.tv/artikel/afrikaanse-migranten-bestormen-grens-met-vlam

  Like

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen iets anders,
  https://www.omroepwest.nl/nieuws/3682916/Geen-politiek-onderzoek-naar-gang-van-zaken-rond-zelfmoord-Willie-Dille

  Geen politiek onderzoek naar gang van zaken rond zelfmoord Willie Dille

  DEN HAAG – Er komt voorlopig geen politiek onderzoek naar de gang van zaken rond de vermeende verkrachting en de zelfmoord van Willie Dille. De meerderheid van de Haagse gemeenteraad ziet nu geen rol voor zichzelf weggelegd. Daarmee blijven de vele vragen die er leven rond het trieste lot van het Haagse PVV-raadslid voorlopig onbeantwoord.

  Eerder werd al duidelijk dat het Openbaar Ministerie te weinig aanknopingspunten ziet voor een strafrechtelijk onderzoek naar de vermeende ontvoering en verkrachting van het PVV-raadslid. Een aantal oppositiepartijen wil daarom een eigen politiek onderzoek naar de rol van de politie en burgemeester Krikke. ‘Maar het is aan politie en justitie om dit te onderzoeken’, zeggen collegepartijen D66 en GroenLinks. Ook Groep de Mos en de VVD zijn terughoudend. Ze vinden dat de PVV aan zet is en die heeft voorlopig om rust gevraagd. Daarmee is er geen meerderheid voor een onderzoek.

  Like

 7. Marc zegt:

  Ik ben voor een onafhankelijk Amsterdam!

  Like

 8. fleckie zegt:

  Wat zei. de huidige vrouwelijke burgemeester )van groen links,FEMKE HALSEMA( van Amsterdam ook weer?

  Like

 9. Republikein zegt:

  Labbekakken onder ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s