Hongarije kan met nieuwe regeling het aantal “asielzoekers” tot NUL terugbrengen. Dat zit er achter de “hongerende vluchtelingen”

Screenshot_250

(Vertaling: E.J. Bron)

Veel gedoe in de westerse media rondom de zogenaamde “hongerende vluchtelingen” in de transitzone van Hongarije. Zoals gebruikelijk is de kop “Hongarije laat vluchtelingen verhongeren” echter mateloos overdreven en ook fout. In de eerste plaats, omdat het bij de binnengekomen buitenlanders niet om “vluchtelingen” in de zin van het asielrecht gaat, en ten tweede, omdat ze niet uitgehongerd worden, maar er vrijwillig voor kiezen om niet te eten. Hieronder de motivering:

Mitteleuropa

Begin juli trad een nieuwtje van de asielregeling in Hongarije in werking, die het volgende ten doel heeft: de asielaanvraag is onrechtmatig wanneer de aanvrager door een veilig derde land is gekomen. Omdat alle landen rondom Hongarije veilig zijn, kunnen in feite alle asielaanvragen worden afgewezen. Weliswaar kan men hiertegen in beroep gaan, in dat geval zal een andere autoriteit (de vreemdelingendienst) de zaak onderzoeken. Omdat men in zo´n geval echter al in richting Servië kan uitreizen, hoeft Hongarije de verzorging niet te garanderen. Op dit moment bedraagt het aantal zogenaamde “verhongerende vluchtelingen”, die zelf schuld zijn aan hun miserabele situatie, acht.

Wat er dus daadwerkelijk gebeurt, is rechtmatig. Dat vluchtelingen in de transitzone blijven in plaats van te eten, kan onmogelijk de schuld van de regering zijn. Dit systeem, evenals de wetgeving van Hongarije in dit geval, is dus geen negatief voorbeeld van Oost-Europa, maar zou voor ieder land een voorbeeld moeten zijn.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", asielwaanzin, Desinformatie, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hongarije kan met nieuwe regeling het aantal “asielzoekers” tot NUL terugbrengen. Dat zit er achter de “hongerende vluchtelingen”

 1. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/22/veiligheidsdeskundige-moslims-zien-europa-als-prooi/

  Veiligheidsdeskundige: Moslims zien Europa als prooi

  Complete delen van West-Europese steden worden al bestreken door no-go-zones, zo vertelt de veiligheidsdeskundige Jozsef Horvath in het Hongaarse dagblad Magyar Hirlap.

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  https://thehungaryjournal.com/2018/08/22/muslims-see-europe-as-prey-expert/

  He said that Western European societies are giving up their culture and space to people who see Europe as a prey.

  Like

 3. Marc zegt:

  Nu Rutte nog!

  Geliked door 1 persoon

 4. Thom zegt:

  Vroeger was het spreekwoord: “Niet werken, niet eten”. Oude tijden herleven want In Hongarije geldt nou het gezegde: “Hier blijven, niet eten”.

  Geliked door 2 people

 5. Lars030 zegt:

  CLEVER!!! “Waar een wil is, gaan ze weg” 🙂

  Nu nog in West-EUropa invoeren… oh wacht…

  Geliked door 2 people

 6. Ronald zegt:

  Respect voor Hongarije en Victor Orban!!! Een voorbeeld voor echte EU landen en de rest van de wereld!!!

  Geliked door 3 people

 7. alwine kerkhof zegt:

  Heb nog geen magere vluchteling gezien.
  Ze willen niet eten?
  Lekker dood laten hongeren!

  Geliked door 5 people

 8. boorzalf zegt:

  NPO OP radio 1 verdraaide weer flink de feiten.

  Like

 9. Johan zegt:

  Geef die arme islamitische asielparasieten een stukje varkensvlses en een borreltje. Kan je niet zeggen dat ze niets krijgen. Als een moslim dreigt te verhongeren mag er immers per uitzondering varkensvlees gegeten worden van Allah, en een borrel daar zal die ouwe pedo dan ook wel geen probleem mee hebben zeker?

  Like

  • Thom zegt:

   Ze kotsen niet in een borrel. In Bangkok is een hele wijk Soi Arab rond het hoerenhotel Grace-hotel in handen van Arabieren waar ze de islamitische hoeren uit Oezbekistan komen bestijgen.. Ze komen daar om te hoeren, te snoeren en te zuipen.

   Like

 10. Mary zegt:

  De enige manier om niet door de NWO/EU club overspoeld te worden met uitvreters, moordenaars, verkrachters die de EU(figuren zoals Merkel, Juncker, Verhofstadt etc., VN, Vaticaan etc.etc. zo gaarne in Europa zien verschijnen om Europa te vernietigen, de Hongaarse regering doet het goed voor zijn volk, land en ook voor Europa, de grote criminelen zitten in bovenstaande clubjes.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Ja maar Hongarije deinst er niet voor terug de hongerende asielers te folteren …Regelmatig doet een regering.. petat fritkraam haar ronde tussen de hongerlijders om ze te pesten met de geur van vers gebakken frietjes ,zelfs gebakken varkens- corteletjes- braadworsten zijn beproefde folterpraktijken. Ze verwachten na ongeveer 40 dagen een stormloop na al dat aangeboden lekkers….. hallal of niet…., het paradijs van Allah of niet

  Like

 12. Jan zegt:

  Dat hek helpt erg goed

  Like

 13. Eigen volk eerst zegt:

  Hongarije staat volledig in zijn recht. Wat zal het daar rustig wonen zijn! Ik hoop dat Orban volhoudt en zich niet laat dwingen door de EU dictatuur.

  Like

 14. Pingback: Hongarije kan met nieuwe regeling aantal asielzoekers tot Nul brengen! | eunmask

 15. abelshausen Jan zegt:

  Als ik één dezer dagen de mogelijkheid heb om daar iets te kopen emigreer ik naar Hongarije alles goedkoper behalve de kledij en de taal leren dat zal wel lukken hier in België moet we ook veel talen kennen eer ze ons verstaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s