Kouwe drukte in de zaak Ami A.: Duitse regering wil van Tunesië garantie voor folterverbod

Screenshot_254

Osama Bin Laden (links) en zijn voormalige lijfwacht Sami A.

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Blijkbaar bezorgt de zaak Ami A. de Duitse regering slapeloze nachten. Het welzijn van de bedreiger, die in het geval zijn uitzetting dreigde met “Duitsland zal bloed huilen”, ligt de politiek verantwoordelijken na aan het hart. Hoewel de ex-lijfwacht van Osama Bin Laden niet in de gevangenis zit en zich vrijuit kan bewegen in zijn thuisland, wil de Duitse regering van Tunesië een garantie voor een folterverbod. Nauwelijks te overtreffen aan brutaliteit, want deze overgevoeligheid suggereert immers dat Tunesië een folter- en onrechtstaat zou zijn, hoewel Tunesië de anti-folter conventie van de VN heeft ondertekend en een soevereine staat is.

politikstube

“Rheinische Post” persportaal:

In de zaak van de illegaal uitgezette Tunesiche bedreiger Sami A. is het ministerie van Buitenlandse Zaken opnieuw actief geworden. De Duitse regering spant zich op dit moment in voor een diplomatieke verzekering van Tunesië Sami A. niet te folteren, zoals de “Rheinische Post” uit Düsseldorf van het ministerie van Buitenlandse Zaken te weten kwam. Men zei dat men na de rechtbankvonnissen opnieuw contact zou hebben opgenomen met de Tunesische autoriteiten “om gezamenlijk een zo mogelijk snelle oplossing te vinden”. Op verzoek van het ministerie van Integratie van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen zou men bovendien verschillende mondelinge nota´s aan de Tunesische regering hebben overgebracht. Daarbij ging het eerst in twee nota´s om vragen over de repatriëring van Sami A. naar Duitsland en om diens behandeling in Tunesië. De administratieve rechtbank in tweede instantie in Münster had verleden week woensdag de uitzetting van A. in laatste instantie “evident illegaal” verklaard. De autoriteiten moeten zich daarom inspannen om Sami A. weer terug te halen naar Duitsland.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, politici, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kouwe drukte in de zaak Ami A.: Duitse regering wil van Tunesië garantie voor folterverbod

 1. Cathja zegt:

  Wat is het toppunt van krankzinnigheid?
  Lees dit artikel en u weet het. Kan het nog ziekelijker, nóg krankzinniger?

  Geliked door 2 people

 2. Sabeltant zegt:

  Afspraken maken met barbaren die vinden dat wij nog minder dan stront zijn, hoe kunnen ze het bedenken. Wat een idioten, zoiets verzin je toch niet?

  Geliked door 1 persoon

 3. bertje zegt:

  ik krijg altijd een vreemd gevoel bij de foto van Bin Laden. Hij was de aanstichter toch van dat hele 9.11 gebeuren? gewoon een mannetje die leeft in een grot en veranderd op eigen houtje eventjes de hele wereld. Just like that en op deze manier bijna de hele wereld in oorlog stort …. door 1 mannetje.. gek hoor dat ik daar zo mijn vraagtekens erbij zet. Waar waren de Russen in die tijd? Niemand dacht aan hun hun toch? dat hele 9.11 was gewoon van te voren gepland door Amerika zelf omdat er nog altijd landen zijn die geen gebruik maken van hun centrale banken en dat moet veranderen.. schuld van de bevolking is het verdienmodel. Onder het motto van democratie invoeren kwamen zij de landen bevrijden. Bevrijden van wat? Dictators. Burgers? Eerst oorlog in Afghanistan ,dan Irak omdat daar ook weer zo een nare tiran de macht heeft. De tiran waaraan de burgers geen belasting hoefde te betalen. de tiran bij wie gezondheidszorg en onderwijs gratis waren, rente niet bekend was, de benzineprijs een lachertje was en Ieder kind verwelkomd werd met een mooi bedrag. Niet zoals pinokkio die u een worst voorhoud. U begrijpt wat ik bedoel. Hebben we meneer Saddam niet op het journaal gezien in een of ander schuilkeldertje. Een doodsbange man met een baard die gifgasaanvallen doet op zijn eigen volkje. en dan.. de wereld hoort het…ladies and gentlemen we got him. de man van de massavernietigingswapens. De man die echt zijn volk leidde. De beelden van hoe ze deze man ophangen maakt me misselijk. Wie wil dit zien? .Ik heb niks met moslims maar dit verdiende hij ook weer niet.. Ze hebben een man opgehangen die goed was voor zijn volk. Zijn ophanging was zelfs in het NOS journaal te zien. Echt walchelijk. maar word gebracht als zijn verdiende loon. Zelfde verhaal gaat op over Ghadaffi van Libie. deze hongerde zogenaamd zijn volk uit en liet ze creperen buitte ze uit en liet ze sterven in complete armoede. Wat een onzin. Hij wilde slechts niet meer de dollar gebruiken en een eerlijk geldsysteem invoeren gedekt door goud. Deze man was net als Saddam goed voor zijn volk. zo zie je maar.. de Amerikanen brengen overal vrede, en democratie. Net zoals de islam dat in Europa doet. Maar er zijn nog meer landen zonder centrale bank. Dat zijn Iran ,Noord Korea en ook Rusland. Er komt dus nog meer ellende.Deze oorlogen komen eraan. Maken we eigenlijk nog een kans tegen Rusland of gaan we gewoon weer pang roepen. Dat zal ze leren. En onze koning is ook weer nergens te vinden. vast een vluchtroute aan het plannen of zit in het cafe. Hopelijk heb ik geen gelijk maar ben bang dat deze oorlogen veel sneller komen dan je denkt. God zij dank hebben wij premier Rutte die de problemen voor ons oplost en kunnen we gewoon weer rustig slapen

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Folteren mag niet dat hoort niet bij de Duitse cultuur ?…. Foei Tunesie Foei ….Maar de regering heeft wel een alternatief aangeboden De naakte voetzolen bewerken met een “pluim” wordt door de Duitse regering toegestaan

  Like

 5. Peter zegt:

  Wat het kost,en hoeveel juristen zich hier mee bezig houden ,ze zijn totaal van de pot gerukt daar ,een terrorist is het ,en dan hemel en aarde bewegen om die terug te halen ,ze zouden zich beter druk maken om de mensen die belasting betalen

  Like

 6. Thoth zegt:

  Ach, als je iemand aanbidt, zoals Laden, dan mag je hem toch folteren en executeren? Ik dacht het wel…

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Verdomd, als dat geen D’66 eis is, maar dan in Duitsland.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Slim van de Duitse regering. Immers, het is niet onaannemelijk dat de Tunesische regering een dergelijke verklaring zal weigeren.
  Daarop kan Duitsland het weer aan de slapende burgers verkopen dat ze niet anders konden dan de terrorist terughalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s