Vals spel van de VN: Lavrov onthult VN-richtlijn om de wederopbouw van Syrië te saboteren

Screenshot_247

(Vertaling: E.J. Bron)

De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov (foto), heeft de Verenigde Naties ervan beschuldigd de wederopbouw in Syrië te belemmeren. De VN zou vorig jaar een “geheime richtlijn” hebben verzonden die het haat organisaties zou verbieden om deel te nemen “aan projecten tot het herstel van de Syrische economie”, onthulde Lavrov nu.

Duits - Zuerst

Volgens Lavrov dient het verbod zo lang te gelden, totdat er vooruitgang is geboekt bij de “politieke reorganisatie” van het land. De minister van Buitenlandse Zaken bekritiseerde ontbrekende transparantie in het beslissingsproces en eiste een verklaring van VN-secretaris-generaal António Guterres waarom de Veiligheidsraad niet over de twijfelachtige richtlijn werd geïnformeerd.

Rusland en Syrië werken er op dit moment aan om de terugkeer van ongeveer 5,6 miljoen Syrische vluchtelingen te bespoedigen. Rusland werft bovendien in het buitenland om financiële toezeggingen voor de wederopbouw van Syrië. Sinds het begin van de oorlog in 2011 is meer dan de helft van de Syriërs of vluchteling in eigen land geworden of naar het buitenland gevlucht. Tot 500.000 mensen werden gedood.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, Rusland, Syrië, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

15 reacties op Vals spel van de VN: Lavrov onthult VN-richtlijn om de wederopbouw van Syrië te saboteren

 1. scherpschutter1943 zegt:

  De doden zijn het probleem niet maar de levenden. Graag alle syriers weer terug naar eigen land en werken aan de wederopbouw. Hier hebben we niets aan ze en ze kosten ons alleen maar geld, ons afgenomen door de belastingmaffia van rutte c.s. Komt bij dat Syriërs moslims zijn en daar heb ik gruwelijk de pest aan. De redenen waarom ik GRUWELIJK de pest aan ze heb, staan klip en klaar omschreven in hun heilig boek, de koran. Ook verkrijgbaar in nl.vertaling, uitgegeven met steun van uw belastingcenten door de Nederland islamitische stichting. Koop dat boek en lees het, dan weet u wat uw vijanden denken en wat u van ze kunt verwachten. Waarschuwing, u wordt er niet vrolijk van

  Geliked door 1 persoon

  • Feit dat je zegt dat alle Syriërs moslims zijn zegt al wel weer genoeg wat betreft je reactie, Assad is juist diegene die de minderheden daar al die tijd beschermd heeft. Het feit dat je eigen en dus voorheen ook de mijne, regering er alles aan doet om die “moslims”waar jij het over hebt naar Nederland te halen doet je dus schijnbaar niets. Ik snap dat je het er niet mee eens bent maar als je als Nederlander toestaat dat je eigen regering bebaalde groepen steunt om een oorlog te veroorzaken die ze vervolgens verliezen moet je niet zeuren als die zogenaamde mensen een veiliger oord zoeken. En in dit geval is dat in veel gevallen dat van hun opdrachtgever.

   Geliked door 1 persoon

   • Guus Velraeds zegt:

    Als ze een veilig oord zochten hadden ze in Turkije kunnen blijven. Daar is het betreffende oorlogsgeweld veilig genoeg lijkt mij. Griekenland was ook al veilig, Zo ook de overige Balkan landen (Maar daar is het gratis geld karig) Dus op met zijn allen naar die landen die nu nog een rijk gevulde bijstandskas hebben.

    Like

   • abouneenee zegt:

    Het concept van invloed over de Nederlandse regering hebben als burger zijnde is in Nederland helaas niet-bestaand. Slechts een handje vol oligarchen heeft wat te zeggen, zij zijn o.a. te vinden bij multinationals.

    Als burger mag je ééns per 4 jaar stemmen (of vaker als we geluk hebben), maar directe democratie werd ons als een wortel voorgehouden, om vervolgens afgeschoten te worden door dezelfde partij die zich voor dit concept, zoals nu is gebleken slechts in woord en niet in daad, hard gemaakt heeft. Het fundament van D66 is zogenaamd altijd democratie geweest. Rutte heeft hen in ieder geval effectief uitgeschakeld door bloot te leggen dat ook democratie voor D66 uitwisselbaar is voor macht. Ik denk dat we daarmee het eerste, maar ook het laatste en erg cryptische, beetje hulp vanuit Rutte richting D66-kiezers hebben mogen aanschouwen.

    Like

  • Bob Koster zegt:

   Er bestaat al héél lang een uitstekende vertaling van prof Kramers en Hans Jansen, met achterin een uitgebreid trefwoordenregister. Bijv *afvalligen, *alcohol, *joden, *paradijs.
   Een vertaling die besmet is door een islamitische stichting zou ik nooit kopen.

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Een organisatie als de VN behoort helemaal geen geheime richtlijnen uit te vaardigen. De handel en wandel van de VN behoort 100% transparant te zijn. Het verbaast me dat Lavrov niet de vertrouwensvraag heeft gesteld. Uit welke koker binnen de VN is een dergelijk negatief voorstel boven gekomen.

  Het lijkt een beetje op het gedoe met UNWRA, ook een onderdeel van de VN die echter hand- en spandienst verleen(t/de) aan de Palestijnen, meer speciaal aan HAMAS, zoals het opslaan van raketten en bommen in ruimtes van de UNWRA.

  Opdoeken die hele bende van de VN. Ze dansen toch al naar de pijpen van 59 islamitische landen. Dat is dan een democratisch proces uitgevoerd door landen die volgens de Koran tegen democratie zijn.

  malsion@orange.fr

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Er was een USA president, ik weet nu op het ogenblik echt niet meer welke, die gedreigd heeft als de VN zich niet eens koest hield, hij ze het land zou uittrappen. Ze zitten daar alleen omdat toentertijd, bi de oprichting de USA toestemming heeft verleend dat ze daar hun organisatie mochten opbouwen. Zoveel ik weet is zelfs het grondstuk geen eigendom van de VN

   Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Hufterige Nazi praktijken.

  Like

 4. abouneenee zegt:

  Die hele VN is een poppenkast!

  Geliked door 2 people

 5. de bevolking laten verkommeren voor politiek en commercieel gewin.

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  Syrië moet alle schade verhalen op die landen die deze proxy oorlog van “regime change” zijn begonnen. Te beginnen bij de deep state aanhangers zoals de familie Rothschild.

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Die Syriërs mochten van Brussel naar Europa komen, met de achterliggende bedoeling dat ze nooit meer terug hoeven te gaan. En de prikkel daartoe ontbreekt geheel. Ze krijgen hier een levenslange uitkering, gratis flatbewoning, advocaat en zorgverzekering, en voor de rest is ook alles gratis, gratis, en nog eens gratis. Bovendien zijn ze hier met de missie om de islam er door te drukken. Heel Afrika is al geinformeerd, en een leger van vele miljoenen zwarte Pieten staat al klaar om hier op zijn lauweren te gaan rusten. Hoe zal dat gaan, waar komt die rotzorie toch vandaan zong Sjefke van Oekel. Waar die rotzorie vandaan komt weten we zo onderhand wel, maar hoe dat (verder) zal gaan is een ander verhaal !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s