Feestelijke onthulling Merkelpaaltjes 010 CS!

Screenshot_263

(Door: “Van Rossem”)

Goedemorgen en welkom op alweer een veilige plek in dit land waar we gewoon doorgaan met onze manier van leven: Rotterdam Centraal!

Het probleem met de islam is dat hij onbekend is. En wat onbekend is, maakt onbemind. Daarom moeten mensen vaker met de islam geconfronteerd worden, opdat we hem beter leren waarderen. Zodoende worden de laatste jaren overal kleine, markante monumentjes voor de religie van de vrede opgericht, opdat we nooit vergeten dat we in een inclusieve samenleving wonen.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Rotterdam, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Feestelijke onthulling Merkelpaaltjes 010 CS!

 1. jack black zegt:

  Ik baal bij iedere paal !
  Wat zou ik ervoor geven,
  de tijd terug te kunnen draaien voordat
  de eerste moslim zijn zweetpoten op
  Europese bodem heeft gezet ! Zucht !

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Met scooter en bomvest scheuren ze zo tussen de paaltjes door !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Die paaltjes zouden ons een gevoel van veiligheid moeten geven, maar het tegendeel is het geval. Deze paaltjes zijn zwijgende verwijten aan elke premier van landen waar ontelbare moslims een gastvrij onthaal hebben gekregen, en waar de gastheren en -vrouwen vervolgens ‘getrakteerd’ werden op bloedige aanslagen, verkrachtingen, agressief gedrag, etc.

  Ik heb gelezen (op een Duitse site) dat ISIS opgeroepen is om gifgasaanvallen op onschuldigen uit te voeren. Tenslotte ziet men ons als zeer goddeloze wezens, waarmee allah graag wil afrekenen. Het gaat die nep-god kennelijk niet snel genoeg, dus dan maar niet alleen met messen en vrachtwagens die op mensen inrijden. Er moeten er veel meer tegelijk omkomen….

  De ‘religie van de vrede’ zal dus niet ophouden totdat de hele wereld aan allah toebehoort.

  Toch nog een hele klus…

  😦 😦 😦

  Geliked door 2 people

 4. Thoth zegt:

  Kan de overheid moslims – met een dubbel paspoort – niet uit Nederland gooien? Dan zijn deze paaltjes verleden tijd, net zoals vroeger…

  Like

 5. Neilven zegt:

  Het moet stoppen, wat voor een elende hebben we door die moslims gekregen, eerst vernietigen ze hun eigen landen en nu komen ze dat hier ook nog eens doen, langzamerhand begin ik en met mij velen schoon genoeg van die lui te krijgen, het beste is om ze een eigen planeet te geven en daar kunnen ze zoveel oorlogen voeren als ze willen, onverdraagzaam volk is het. Er moet harder opgetreden worden, eerder het land uitgooien en die dictators al daar laten zitten want dat hebben ze nodig, een hele harde hand.

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Waarom plaatst de overheid overal versperringen en laat tegelijkertijd miljoenen moslim toe?
  Geen moslims / geen paaltjes. Is dat niet oneindig veel beter?

  Geliked door 1 persoon

 7. Guus Velraeds zegt:

  Voor straf Merkel een middag laten paaldansen op de Kurfürstendamm.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Guus Velraeds 23 augustus 2018 om 16:35

   Aan het begin van het filmpje zag ik al meteen dat ze een veel dikkere, stevigere paal nodig had.
   Een paal die bij haar past.

   Al is de juiste maat paal bepaald niet bepalend voor succes, zoals men hier zelf kan bepalen:

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Kan het geld voor die zinloze, betonnen dwaasheid niet veel beter gebruikt worden voor onze bejaarden die eenzaam liggen weg te kwijnen in hun eigen vuil?

  Gloeiende gloeidende gloeiende!!!
  ^%$#@#$%^#!@$^^^&%$#@!!#$&^%$

  Like

 9. Thoth zegt:

  Kijk toen waren ze nog gelukkig in GB. Nu is er islam, sharia en vele moorden door de allah & mo aanbidders.

  Ook in Nederland!

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Ze staan als eerbetoon aan de meer dan gemiddelde inzet van onze regering voor het Nederlandse volk. In feite staat hiermee elke minister in ons nep-kabinet voor paal!

  Like

 11. Trucker zegt:

  Zijn het Merkelpaaltjes of Ruttepaaltjes, ik dacht dat de Merkelpaaltje betonnen blokken waren, hoe zo niet in Nederland heeft de nicht Rutte iets met erecte (metalen) palen ?
  30 40 jaar geleden zag men daar niks van (waren er ook maar half zo veel toeristen) en was de islamiet nog een rariteit.
  Ik herinner me als gisteren de eerste Italiaanse gastarbeiders, “…hey bambino…” zeiden ze met een brede glimlach, woonden paar honderd meter verderop in de straat en iedereen was erover te spreken hoe vriendelijk ze waren.
  Toen was ik amper 8 jaar of zo, later weet ik zijn hun vrouwen met hun kinderen overgekomen en zijn ze gebleven, allemaal weet ik niet meer maar in het dorp waren ze bekend en graag gezien.
  Begin jaren zestig alles nog onschuldig.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s