“Gestoord door bergen afval, lawaai en rattenbesmetting” – burgemeester van Duisburg slaat alarm

Screenshot_267

(Door: Sven Reuth – Vertaling: E.J. Bron)

In Duisburg slaat burgemeester Sören Link (SPD) alarm, omdat inmiddels 19.000 Roma en Sinti het ene na het andere stadsdeel bezetten en uitrusten in de sociale hangmatten. Zijn eigen partij garandeert echter nog steeds stabiele politieke randvoorwaarden voor zulke toestanden.

CompactOnline

Volgens een zojuist gepubliceerde peiling van “Forsa” voor RTL beschouwt in Duisburg 41% van de burgers buitenlanders en asielzoekers als “groot probleem”. Men hoeft zich niet te verbazen over dit aantal, maar meer over het feit dat dit percentage nog zo laag is. De stad in het westen van het Ruhrgebied is namelijk een van de Duitse bolwerken van het georganiseerde kinderbijslagbedrog door Roma en Sinti. Vele inkomenzwakkere mensen in het Ruhrgebied, die zelfs dagelijks om hun bestaan moeten vechten, krijgen deze fundamentele onrechtvaardigheid dagelijks mee en zouden dan wel eens aan de wijsheid “de eerlijke is de domme” kunnen denken.

De business is in ieder geval uiterst winstgevend. In Bulgarije betaalt de staat namelijk een bedrag van € 20,- per kind in de maand, in Duitsland echter € 196,- Bovendien heeft het Duitse Rijkskantoor voor Arbeid ondertussen vastgesteld dat er veel vervalste buitenlandse geboorteaktes in omloop zijn en dat dus de Duitse belastingbetaler ook rijkelijk geld overmaakt voor kinderen die helemaal niet bestaan.

In Duisburg – en dan in het bijzonder in de stadswijken Hochfeld, Marxloh en Bruckhausen – is deze manier om jezelf op kosten van de belastingbetaler te financieren al lang een normale toestand geworden. Er leven 19.000 Roma en Sinti in de stad, van wie velen het volgens de SPD-burgemeester Sören Link het alleen maar hebben voorzien op het verkrijgen van sociale uitkeringen en/of kinderbijslag, wat er op zijn beurt voor zorgt dat de smokkelaar altijd zullen zorgen voor aanvoer.

In een gesprek met de Deutsche Presseagentur had Link bovendien gezegd dat hij zich met het probleem zou moeten bezighouden, want “de buren voelen zich gestoord door bergen afval, lawaai en rattenbesmetting”.

Deze openhartige uitlatingen hadden voor een storm van verontwaardiging gezorgd. Romani Rose, de voorzitter van de Centrale Raad van de Sinti en Roma, had zich in een brief aan de voorzitster van de SPD, Andrea Nahles, over de zogenaamde “racistische uitlatingen” van de burgemeester opgewonden en haar opgeroepen zich hier duidelijk van de distantiëren.

Link wilde het echter niet toelaten dat ook dit debat eens temeer met de racismeknuppel verstikt wordt en doet er nog een schepje bovenop met een statistiek, volgens welke 3.636 valide mensen met een uitkering uit Roemenië en Bulgarije in Duisburg er op dit moment maar 1.448 een baan zouden hebben. Weliswaar zouden er in andere delen van Duitsland vast en zeker Bulgaren of Roemenen zijn die een beroep uitoefenen als verpleegster of arts, maar in Duisburg ziet de levensrealiteit grotendeels nu eenmaal heel anders uit.

Eén ding verzwijgt echter ook Link: een aanpassing van de kinderbijslag aan de kosten voor levensonderhoud in het thuisland mislukte zojuist aan het verzet van de SPD in het Europees Parlement, en de Duitse regering zit het probleem opnieuw een keer gewoon uit in plaats van met een wetgevende soloactie de mensen voor voldongen feiten te plaatsen.

En zo moet men in het Ruhrgebied waarschijnlijk dat toenemend aantal mensen gelijk geven dat van mening is dat voor buitenlanders gewoon meer gedaan wordt dan voor Duitsers.

Bron:
www.compact-online.de
Door: Sven Reuth

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bulgarije, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Roemenië, Roma en Sinti, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Gestoord door bergen afval, lawaai en rattenbesmetting” – burgemeester van Duisburg slaat alarm

 1. Ronald zegt:

  Overal in iedere stad in EU het leger inzetten en de EU SCHOONVEGEN!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Leuk hè…
   Dat woord: “waarschijnlijk” in die laatste zin…!
   En dan dat getal van 41% Duitsers dat buitenlanders (maar óók) asielzoekers (alsof daar ’n wezenlijk verschil in zou zijn) als groot probleem zien.
   Zogenaamd maar 41% en geen 80%…
   Na al jarenlang onder een dramatisch toegenomen druk en geweldsexplosies te hebben moeten leven!!!
   Het is voor mij duidelijk dat de Duitsers geen vrijheid van meningsuiting hebben.

   De Nazi-tijd is er niks bij!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Misschien moeten ze links ook maar met de racismeknuppel het land uit timmeren ?

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Welkom in de wereld van de socialisten.
  Sociaal democratische (lees marxistische) gedachte.
  Je eigen land vernietigen door kansloos volk van over de hele wereld tot aan hun dood met de hele familie te vreten te geven.
  Het kapitalistische Duitsland wordt op deze wijze grondig afgebroken.
  Merkel zal tevreden zijn met haar bereikte resultaat.
  Van rijkste land van de EU naar een shit-hole in nog geen tien jaar!

  Geliked door 3 people

 4. Lars024 zegt:

  The Neverending Story, tenzij grenzen dicht! Zijn eigen partij, de (joh) sociaal-democratische SPD, zeg maarde PvdA van Duitsland, “garandeert echter nog steeds stabiele politieke randvoorwaarden voor zulke toestanden”. Wat is dat toch met die linkse zelfhaat en dan-maar-alles-kapot mentaliteit?! Links = hersenaandoening? Ik als realist en patriot snap het anders niet meer.

  Zie o.a. deze tekst en filmpje: https://www.geenstijl.nl/5138878/zondagschool-voor-sjw-s-lefty-liberal-legt-uit-waarom-identiteitspolitiek-een-losing-game-is/

  Like

 5. tinekevanschagen zegt:

  @ Sabeltant

  Het is hier en elders in Europa niet anders.
  Merkel heeft dan wel het voortouw genomen,maar echt niet zonder toestemming van haar meerdere.
  Ik geloof namelijk niet, dat zij deze beslissing op eigen houtje heeft genomen.

  Ze kreeg niet voor niets de Coudenhove-Kalerghi prijs.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Het zou toch voor dit soort oelewappers ook duidelijk moeten zijn dat dit niet betaalbaar is en zoals het nu gaat zeker niet blijft! Hoe graag men ook, in de regel andermans geld, wil verdelen, hoelang denkt men dat hier nog ingetrapt blijft worden? Helemaal als daarnaast blijkt dat de oorspronkelijke bevolking de bietenbrug op kan!

  Dit waren niet de afspraken, de gemaakte afspraken waren, als iedereen zijn stinkende best zou doen, ook iedereen mee kon profiteren. Nu zitten we met een stelletje uitvreters opgescheept! Nog nooit iets bijgedragen en de waarschijnlijkheid waar dat eventueel wel zou gebeuren, zijn miniem!

  Ondertussen ontstaan er overal no-go zones waar complete anarchie heerst! Als er niet heel gauw een omslag komt, gaat heel Europa gewoon regelrecht naar de klote. Dan valt er helemaal niets meer weg te geven!

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Je vraagt je af waarom deze stad een SPD-burgemeester heeft, waar de SPD in heel Duitsland samen met Merkel de schuld an de ellende heeft.
  Drie antwoorden:
  1. Er zijn mensen die op SPD stemmen op de manier waarop anderen naar de kerk gaan.
  2. Zolang we geen DENK-partij hebben, stemmen Turken en Arabieren, de mensen met de twee paspoorten, op de SPD.
  3. Er zijn veel uitkeringstrekkers in Duisburg en zij stemmen natuurlijk ook op de SPD.

  https://www.duisburg.de/wahlen_2017.php

  Like

  • Wolf zegt:

   Die linkse Duitsertjes kennen zeker niet de Oer Nederlandsche uitdrukking; “Laat niet ondanks uw aangenaam verpoozen , den natuur die schillen en de dooschen “.

   Like

 8. Feniks zegt:

  Merkel hat schuld en Merkel moet hiervoor terech4staan, tesamen met de verantwoordelijken die Europa willen ontwrichten met massale immigratie van negers uit Afrika.
  Rutte, Timmermans, VVD, Groenlinks, PVDA, enzovoorts.
  Alle lieden die het omverwerpen van de Europese natiestaten op hun agenda hebben staan.

  Dit soort delft uiteindelijk het onderspit.

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  De Duitse steden met problemen stapelen zich op. Hopelijk komt dit ten goede van de AFD.

  https://alternatievemedianederland.com/2018/08/20/mooi-duits-stadje-onherkenbaar-nadat-het-1-200-migranten-accepteerde/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s