“Goedmenschen-echtpaar” fietst door ISIS-territorium om te bewijzen dat mensen goed zijn; wordt vermoord

Screenshot_256

(Vertaling: E.J. Bron)

“Het kwaad is een voorstellingsconcept, dat we bedacht hebben om met de complexiteit van mensen om te gaan.”

Een Amerikaans echtpaar (foto) uit de uiterst linkervleugel werd vorige maand tijdens een door de “Islamitische Staat” voorbereide terreuraanslag gedood, toen het op een fietstocht rondom de wereld was.

Jay Austin en Lauren Geoghegan, extreemlinkse extremisten, allebei achter in de 20, zegden vorig jaar hun bureaubanen in Washington op om op reis te gaan. Austin, een veganist, die voor het Amerikaanse ministerie van woningbouw en Stadsontwikkeling werkte, en Geoghega, een vegetariër, die op het toelatingsbureau van de Georgetown University, werkte, besloten dat ze hun leven aan het verspillen waren door te gaan werken.

“Ik ben het zat om de beste uren van mijn dag voor een oplichtende rechthoek door te brengen en de beste jaren van mijn leven in grijs en beige te kleuren”, schreef Austin in zijn blog voordat hij stopte. “Ik heb teveel zonsondergangen gemist, terwijl ik pijn in mijn rug heb. Ik heb teveel onweersbuien niet gezien, teveel zwakke briesjes niet opgemerkt.”

De beide linksen documenteerden hun jarenlange reis op Instagram en in een gezamenlijk blog. Zoals de “New York Times” het uitdrukte, deelden ze “de openhartigheid, die zij wilden belichamen, en de daden van vriendelijkheid, die door vreemdelingen beantwoord werden.”

“Je leest dagelijks de krant en gelooft dat de wereld één grote, griezelige plek is”, schreef Austin. “Mensen”, zegt men, “zijn niet te vertrouwen. De mensen zijn slecht. De mensen zijn kwaad.” “Dat geloof ik niet”, ging hij verder. “Boosaardigheid is een voorstellingscomplex dat we bedacht hebben om met de complexiteit van medemensen te kunnen omgaan, die waarden, overtuigingen en perspectieven hebben die anders zijn dan die van onszelf… Over het algemeen genomen zijn mensen vriendelijk. Vaak egoïstisch, vaak kortzichtig, maar aardig. Royaal en prachtig en vriendelijk.”

Screenshot_257

De verkeerde kant op gestuurde reis van Austin en Geoghegan kwam echter tot een tragisch en gruwelijk einde toen ze in Tadzjikistan kwamen, een land met een bekende islamitische terreur-presentie. Ze reden op hun fiets op 29 juli door het land toen ze geramd werden door een auto, beschrijft CBS News. Er stapten vijf islamitische mannen uit de auto die het blanke echtpaar dood staken, samen met twee Europese fietsers, eentje uit Zwitserland en de andere uit Nederland.

Twee dagen later publiceerde ISIS een video, waarin dezelfde mannen te zien zijn voor een vlag van ISIS. Ze keken in de camera en beloofden plechtig “ongelovigen” te doden, aldus de “New York Times”.

De aanhangers van het links-radicale extremisme zullen Austin en Geoghegan ongetwijfeld als martelaren in de strijd voor een betere wereld beschouwen of gewoon als ongelukkige slachtoffers. Altijd blind tegenover de gevaren van hun perverse ideologieën.

Bron:
https://schluesselkindblog.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

59 reacties op “Goedmenschen-echtpaar” fietst door ISIS-territorium om te bewijzen dat mensen goed zijn; wordt vermoord

 1. Steven zegt:

  Had dit al ergens gelezen..maarehhh… eigen schuld.. weer een paar volksverziekers weg..

  Like

 2. jack black zegt:

  “Ik ben het zat om de beste uren van mijn dag voor een oplichtende rechthoek door te brengen en de beste jaren van mijn leven in grijs en beige te kleuren”, schreef Austin in zijn blog voordat hij stopte. “Ik heb teveel zonsondergangen gemist, terwijl ik pijn in mijn rug heb. Ik heb teveel onweersbuien niet gezien, teveel zwakke briesjes niet opgemerkt.”

  Nu hebben ze daar geen problemen meer mee !
  Wie zich in gevaar begeeft, komt daarin om !
  En wanneer Europa niet ontwaakt, dan kunnen we
  er op wedden dat de fietsers hier ook niet meer
  zeker zijn ! Of alweer vergeten dat Theo van Gogh
  ook met zijn fiets onderweg was ?
  Het moslimgift verspreit zich overal !

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Hemelfietsers, de zaaduientelers.

  Geliked door 1 persoon

 4. King Arthur zegt:

  Ach ja, de gutmenschblik straalt van hun gezichten af, helaas zijn ze ingehaald door als collateral damage te dienen voor de complexe werkelijkheid van een kwaad voorstellingsconcept.

  Geliked door 2 people

 5. flo zegt:

  Door dit soort stupide blinde links fietsers worden wij, de andersdenkenden (fascisten volgens fascisties links), de pislam ellende ingesleurd.
  Geen medelijden met die kloten fietsers….

  Geliked door 2 people

 6. koosv8 zegt:

  Kunnen er niet meer die kant op, meneertje Soros met al uw centjes moet het toch mogelijk zijn om daar een globalisten hotelletje te plaatsen, met een FLINKE EHBO post uiteraard.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Een bijdrage aan het verminderen van overbevolking.
  In overeenstemming met de linkse ideologie wordt het witte ras (? Pardon, ik heb geen ander woord) op een genderneutrale manier verminderd.

  Like

  • Nemesis zegt:

   niet witte maar blanke ras

   Geliked door 2 people

   • droevige mof zegt:

    Je hebt gelijk. Het verschil is politiek cruciaal. Nederlands is voor mij een vreemde taal en ik doe mijn best.

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Daarvoor dat Nederlands voor jou een vreemde taal is, kun je er prima mee uit de voeten. Ik heb nog geen “vreemde” dingen van je gezien.
    De blanke mens nu witte mens te noemen is iets wat die sozi’s een tijdje geleden hebben uitgevonden, gewoon als belediging en omdat het kan. Daarom weiger ik ook op Duitse blogs of FB, de neger als bijv. donker gepigmenteerde mens te omschrijven, want neger is niet pc oftewel politiek correct. Een neger blijft bij mij een neger zowel hier alsook in Duitsland.

    Duits is in principe voor mij ook een vreemde taal, die ik ook heb moeten leren, ooit. Te maken kreeg ik met een zogenaamd probleem. Toen ik me heb ingeschreven bij de universiteit, moest ik, omdat ik een buitenlandse was, eerst een flink werkstuk schrijven met een door hen gekozen onderwerp. Dit om te testen of ik wel in staat was de voorlezingen te volgen en te begrijpen. Ik kwam er vanaf met een 1,9 en werd aangenomen, grinsssss., ik miste dus net o,1 punt voor een 1 😀

    Like

   • Wolf zegt:

    Blanke Ras met Hoofdletters!!!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Wat u wenst hoor 😀

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Links vernietigt zichzelf, dat is hiermee weer ’n keer bewezen.
   Nu de rest nog.

   Like

  • Wolf zegt:

   Minder ,minder ,minder van dat schorem? ISIS gaat het regelen!

   Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Wellicht gaan er voor de linksmensch nu meer georganiseerde fietstochten door IS gebied plaatsvinden. Al is het maar om, net als hun voorgangers, te bewijzen dat de islam vrede betekent.

  Geliked door 3 people

 9. Jan zegt:

  Bosbranden, terroristen en zwaartekracht trekken zich niks aan van een droomvakantie
  Zie ook het vega-millennial koppel dat in Tadzjikistan werd vermoord

  Het vega-millennial koppel dat in Tadzjikistan werd vermoord door een terroristische groepering bewijst eigenlijk de ultieme arrogantie van het Westen: expres gaan fietsen in gevaarlijk gebied om te bewijzen dat alle mensen goed zijn.
  ….
  https://tpo.nl/column/esther-van-fenema-bosbranden-terroristen-en-zwaartekracht-trekken-zich-niks-aan-van-een-droomvakantie/

  Like

 10. freda110 zegt:

  Heb ik hier medelijden mee? Sorry nee.
  Loontje komt om door zijn eigen linkse boontje zullen we maar zeggen.
  Hoe wereldvreemd kun je zijn om te denken dat je met je linkse gedachten de wereld kunt verbeteren, nooit iets over de Mislam gelezen zeker.
  Dan ga je ook nog al zalvende en vrede prekende fietsen in een land waar ze bekend staan als terroristen tsja, dan is er 99,9% kans dat je de verkeerde tegenkomt.
  Dat ze min of meer afgeslacht zijn is de gewoonte van islam aanhangers dus daar hoeven we niet verbaasd over te zijn.
  Wat mij wel verbaasd is het feit dat er blijkbaar mensen zijn die ziende blind en horende doof willen zijn en zulke risico’s nemen, geen haar op mijn hoofd wat erover denkt om naar wat voor islamitisch land dan ook op vakantie te gaan, al kreeg ik het voor niks.

  Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Ik wil niet eens meer voor niks naar Europa,nee ook niet naar Nederland…..zou me dood ergeren en ongemakkelijk voelen als ik die waggelende zwarte vuilniszakken moest ontwijken of soepjurken.Mart Brasil.

   Like

 11. delamontagne zegt:

  Dat ze dat gedaan hebben, alla[h], daar zijn[waren] ’t groentjes voor, jeugdigen.
  Maar dat de jongste zus ( 61 jaar oud ! ) van m’n vrouw daar op haar eentje, weliswaar met de trein, is heen gegaan, vindt m’n vrouw erger.
  Het buurland Kiergië, ook al zo’n onbeschaafd moslimland…………
  Maar zij heeft ook van die goedmenschelijke gedachten.
  Is vorig jaar met dochter naar Colombia geweest, ook voor goedmenselijke hulp en familiebezoek.
  Dat vind ik dan weer anders, want dat zijn mensen die daar wonen.
  Wonen natuurlijk ook slechterikken tussen, maar niet allemaal………….

  Geliked door 1 persoon

 12. Pietersen zegt:

  Goed dat ze gegaan zijn. Weer 2 anti Trumpstemmers minder.

  Geliked door 2 people

 13. kampersrene zegt:

  Wat was hun commentaar na de moord…het zijn en blijven goede menschen ?…Ik schreef reeds eerder Jezus was de goedheid zelve…hij stierf een folterdood ..Goedheid heeft zijn grenzen

  Geliked door 1 persoon

 14. A Ruygrok zegt:

  Als je de wereld bekijkt door een rosse bril.., ben je helaas toch naïef en dom…, wel..,idg maak men deze fout nooit meer.., dat is dan wel weer een zekerheid..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 15. Sabeltant zegt:

  “Om met de “complexiteit van medemensen” te kunnen omgaan.”
  Fundamenteel zweeftevengeleuter, er is weinig complex aan het neersteken van mensen, maar evenwel bedankt voor het inzicht dat jullie ons hebben gegeven.
  Nu weten we tenminste 100% zeker dat we ISlamitische shit-hole landen NOOIT als vakantiebestemming moeten kiezen.

  Geliked door 1 persoon

 16. aquarius4422 zegt:

  Stupiditeit kan dodelijk zijn.

  Like

 17. Klaas zegt:

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  WHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA! Proest, grinnik, grijns, gniffel.
  Sorry, ik kom niet meer bij.

  En dan waren die hemelfietsers nog ‘veganist’ en ‘vegetariër’ ook.
  Kan het nóg ‘vredelievender’?
  Kijk toch eens naar die gelukzalige gezichtsuitdrukkingen.
  Wat een stel naïeve watjes: DE WERELD IS JUIST DOOR- EN DOORVERROT!

  En maar blaten dat de realist, de ‘populist’, een ‘racistische nazi’ is.
  Ze zouden weleens even bewijzen dat de wereld één groot pretpark is.
  ‘Peace, man, peace.’
  Het veganistische boontje kwam in dit geval om zijn loontje.
  Ik zou zeggen; word wakker!
  O nee, daar is het te laat voor, dat is waar ook.

  Ik heb (…) teveel zwakke briesjes niet opgemerkt.

  Heeft zijn vrouw dan nooit eens een harde wind gelaten?

  PS: Over de doden doorgaans niets dan goeds, maar deze linkse ‘deugers’ hebben er zelf om gevraagd.

  Geliked door 2 people

 19. ieznogoedh zegt:

  Tsja, donheid wordt gestraft.
  En nou had die man nog wel zijn baard laten groeien om er ook een beetje als terrorist uit te zien.

  Like

 20. ieznogoedh zegt:

  Tsss, dat moet natuurlijk domheid zijn.

  Like

 21. BertG. zegt:

  Ik blijf het knap hoe mensen meerdere keren even enthousiast op hetzelfde artikel kunnen reageren, of ze zijn het gewoon vergeten.

  Like

 22. Hovawart zegt:

  ‘A belief is not merely an idea the mind possesses; it is an idea that possesses the mind,’ mensen die willen sterven voor hun overtuiging, daar importeren we er duizenden van, daar zitten de politieke partijen vol van, spijtig dat anderen daar dikwijls het slachtoffer van moeten worden.
  Onbewuste overtuigingen bepalen het grootste deel van ons gedrag, wie gelooft dat niet?, wat we geloven over de wereld en de mensen, verdedigen we daarom vaak met onze meest creatieve argumenten, met geweld of beticht men van nepnieuws en censureert het, omdat het niet in ‘het straatje past’.
  Zoals bijna iedereen wel eens ondervonden heeft, praat je iemands zekerheden niet zo snel uit zijn hoofd, ook al is de schadelijke uitwerking van die ideeën evident, dan nog laten ze deze niet gemakkelijk meer los en hebben de neiging om alle feiten en waarneming zo te filteren dat ze    
  hun overtuiging kunnen behouden, echter, wat tot heden maatschappelijk belemmerende overtuigingen zijn, kan later een grote hinderpaal worden voor verdere ontwikkeling, en een nóg groter gevaar schuilt in het feit dat men een beperkende overtuiging van een ander als vanzelfsprekend aangereikt krijgt.
  In een samenleving is het belangrijk om een overtuiging bij te kunnen stellen, op die manier maak je de weg vrij voor acceptatie in de samenleving, of het moet een overtuiging zijn die je ervan weerhoudt om überhaupt geaccepteerd te willen worden, zoals de islam of andere politieke stromingen.
  Stel je eens voor hoe je je lijf, leden en verstand onder druk zet met zo’n overtuiging, ook bij andere mensen, het is niet de meest gezonde en effectieve manier om vertrouwen te wekken.
  “Vertrouwen vereist actie” ga maar na wat voor effect een overtuiging heeft voor anderen in het dagelijkse leven (positief zowel als negatief), wat heeft het geloven in deze overtuiging opgeleverd? meestal is het antwoord, ‘ dat ze er zijn, zorgt al voor problemen”.
  Hoe je als maatschappij met deze overtuigingen omgaat, is sterk bepalend voor het succes en welzijn van de samenleving, dit vraagt om het vermogen een beperkende overtuiging tot een ondersteunende/krachtgevende overtuiging te transformeren of te verwijderen…Wat jij wilt geloven, is aan jou! wat ik belangrijk vindt is dat iemands belangen en verschillen in opvattingen, wat men wil geloven, overtuigingen over jezelf, over wat hoort, kan, niet kan, zinvol is, of hun leugens nooit in conflict mogen geraken met anderen, helaas worden militante overtuigingen meestal gedreven door de wens om te mogen sterven voor hun ideaal of door hun gezamenlijke noodlot.

  Gezien de huidige verwikkelingen in de wereld zal dat laatste niet lang op zich laten wachten.

  Like

 23. BigLJohn zegt:

  Wie de leeuwenkooi instapt is geen bezoeker meer, maar een dodelijke prooi voor de leeuw. Het was toch zo’n lief beest zeggen de linksen dan. Onbegrijpelijk dat dit gebeurd is ! Linksmensen zijn net de Jehova’s getuigen; En de leeuw slaapt vreedzaam naast het lammetje. Links en verstand, een onmogelijke combinatie !

  Geliked door 1 persoon

 24. koddebeier zegt:

  Bied alle linkse die fietstocht aan , stel desnoods gratis fietsen ter beschikking !

  Like

 25. leefbarbaar zegt:

  Ah, mooi. Ze hebben wel iets bewezen in ieder geval.
  Niet dat andere gutmenschen er iets van leren natuurlijk, maar mocht ik ooit een prijsje winnen, dan ga ik gewoon een weekje naar Terschelling.

  Like

 26. Jules Vismale zegt:

  Anne Frank vond ook dat de mensen diep in hu hart goed waren en zie twee links-extremistische fietsers hadden net zo goed joden geweest kunnen zijn die met een fiets naar Auschwitz reden om te denken dat de SS hartstikke aardig tegen hen zouden wezen! Of anders hadden ze koelakken kunnen zijn geweest die in Siberië naar de NKVD op zoek waren om te ontdekken hoe aardig die in werkelijkheid wel niet waren! Om beter te zeggen: helemaal NIET dus!

  Geliked door 1 persoon

 27. Wolf zegt:

  Wat een PRACHTIG en heerlijk mooi nieuws op deze zonovergoten morgen!! Grote klasse van ISIS , Ga Zo Door !!

  Like

 28. That70sman zegt:

  Vele opmerkingen en ‘statements’ hebben het over dom. Maar ik vind het vooral moedig wat ze probeerden. Velen hier komen niet verder dan Landal vakanties en Hart van Nederland, laat staan dat er wat zinnige lectuur is in gegaan als ik het zo lees. Bovendien hadden deze mensen iets wezenlijks en dat is liefde. Liefde voor natuur en hun naasten. En dat is iets waar we ons tegenwoordig voor moeten schamen, want je bent niet cool als je je openlijk kwetsbaar opstelt. De haat jegens de westerse wereld hebben wij zelf gecrëeerd en dat gaan we niet oplossen met haat en onbegrip, maar alleen door verbinding te zoeken en naar elkaar te luisteren; verder kijken dan je neus lang is! Deze reizigers hebben wellicht overmoedig of naïef gehandeld, maar ze hadden een zaak en geloofden ergens in. De meesten hier geloven in een nieuwe tv, auto of weet ik wat voor dure leegte om weer een gat in je ziel op te vullen. Maar die zal nooit heel worden als je je hart niet volg en je opsluit in een hok voor min. 8 uur per dag, papier zitten verwerken en zaken labelen met een nummer. En je proberen te conformeren om vooral niet uit de toon te vallen. De meesten hier zijn te laf om buiten de lijntjes te pissen. En daar bedoel ik niet mee bezopen raken bij de voetbal en dronken naar huis rijden Maar te zien dat we allemaal slaven zijn van hypotheken, onze bazen, de overheden en megabedrijven als Bayer en Shell. Het begrip koopkracht is de beste manier om burgers in het gareel te houden en ondertussen worden natuur en land verkocht aan megaconcerns waar CEOs miljoenen per jaar verdienen. Open je ogen, wordt wakker pleur die tv je huis uit en kijk, luister naar wat er aan de hand is. Als we niet in opstand komen dan is er over 25 jaar geen democratie meer als NL nog bestaat.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Uit uw verhaal blijkt dat u ABSOLUUT GEEN IDEE heeft wat voor mensen hier op de site reageren . . .
   Wat mij als webmaster steeds opnieuw opvalt, is dat nieuwkomers vaak direct hoog van de toren blazen en de vaste club hier wel eens eventjes “de waarheid” zullen vertellen.
   Een club, die al jaren meedraait, goed geïnformeerd is en eveneens exact op de hoogte van wat er speelt in Nederland, Europa en de wereld.

   Een beetje bescheidenheid zou u sieren.

   Webmaster

   Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   @That70sman, Doe wat u niet laten kan. Ga maar onmiddellijk OOK naar Afghanistan en fiets daar ook maar wat rond dan. Even zien of u gelijk hebt ,,,,,,,,,. Vergeet NIET uw rozerode bril op te zetten en uw helmpje naar uw vrienden daarginder. Prettige vacantie en de groeten aan uw Taliban en ISIS ‘NAASTEN’ en vergeet ze niet uw ‘liefde’ te tonen voor uw keel wordt afgesneden of uw kop eraf gehakt wordt , he? [u bent door en door vergiftigd met het NOSlims groenlinkse pvda gedachtengoed en toch niet meer te redden.]

   Like

  • Wolf zegt:

   Citaat, ‘De haat jegens de Westerse wereld hebben ‘WE’ zelf gecréeerd’ Tegen zoveel linkse politiek correcte domheid valt geen ntwoord op te geven. Blijf in uw eigen bubbeltje geloven en leven en prettige reis naar uw ‘Naasten’!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s