Pazderski: Machteloze staat laat politieagenten in de steek

Screenshot_264

De stad Plauen in de Duitse deelstaat Sachsen.

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De plaatsvervangend landelijk woordvoerder van de AfD, Georg Pazderski, bekritiseert de aanval op politieagenten in de stad Plauen in Sachsen en waarschuwt voor een toenemende machteloosheid van de staat.

politikstube

Screenshot_265“Op grond van de ongecontroleerde immigratie van respectloze en criminele migranten verliest de rechtsstaat zijn standvastigheid en openbaart hij zijn machteloosheid. Wanneer politieagenten op straat worden aangevallen door bendes buitenlanders, beledigd en bedreigd worden, toejuichers de overval filmen en de daders aanmoedigen, dan dreigt het einde van het machtsmonopolie van de staat in Duitsland.

Onze politieagenten worden door de knuffeljustitie en de niet achter hen staande politiek dusdanig beperkt, dat ze zelfs niet eens meer hun dienstwapen trekken om zichzelf te beschermen.

De AfD eist dat eindelijk die rugdekking wordt gegeven aan de politie die zij nodig heeft om haar taak uit te voeren. Alleen zo kunnen agenten in gevaarlijke situaties zelfbewust en in de zin van de openbare veiligheid gevaren afweren.  We mogen niet toestaan dat de staat met zich laat sollen door criminelen.

De AfD eist een grote uitbreiding van het politiepersoneel, een verbetering van het opleidingsniveau van toekomstige politieagenten, moderne uitrusting voor alle denkbare situaties en een beter salaris.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Pazderski: Machteloze staat laat politieagenten in de steek

 1. Roni zegt:

  Heeft iemand wel eens, mits ze al niet verwijdert/gecensureerd zijn, de filmpjes op YouTube gezien van politieagenten bij de flat Heesterveld in de Bijlmer? De politieagenten laten zich gewoon slaan door een familie van Joegoslavische zigeuners. Wat een menselijk afval en dat denkt dan dat het normaal is om illegaal stroom af te tappen. Wat een lossers ook die politieagenten !

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Binnen 2 sec. had ik ‘m.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    BertG. Ik zag het volgende in dat filmpje; Het intimideren en mishandelen van die politieagente door die zigeunerin. Die politieagente liet alles toe. Ze werd geschopt, geslagen en uitgescholden. Maar ja, ik zie dat het in Amsterdam was. De stad waar het tuig de baas is en de fatsoenlijke burger op zijn tellen moet passen.

    Like

   • orelius zegt:

    Maar als het Nederlanders waren hadden ze wel klappen gehad of was wel het dienstwapen getrokken laffe kut agenten ze nemen enkelt watjes aan uit linkse hoek bhaaa bhaa.

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Dat is de man van Ellie Lust.

    Like

 2. Ronald zegt:

  Meteen schieten moet worden toegestaan!!! Just like the US of A!!! Zelfprotectie!!!

  Like

 3. Willem Sterk zegt:

  Zijn dat Nederlanders???

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Duitsland…….Het lijkt Nederland wel. ook hier staat regelmatig de Politie voor lul en laten de ‘heren’ rechters + het OM de politie barsten !

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  En zo valt de een na de andere stad in handen van ISlamitische families die op dezelfde wijze hun rijkdommen gaan vergaren als in die shit-holes waar ze vandaan kwamen.
  Deze slag heeft Duitsland al verloren, de goedgelovige Duitsers worden opgevreten door goed bewapende lieden die zich jarenlang in oorlogssituaties in leven hebben gehouden. De ingeslapen Duitsers, al jarenlang murw geslagen door Groen Linkse luchtfietserij, bieden geen enkele weerstand, het leger is door de socialisten vernietigd, de politie zijn een stel hersenloze sukkeltjes die nog net parkeer bekeuringen uit kunnen schrijven, veel plezier met Merkels islamitische barbaren.
  Duitsland heeft de derde wereld in huis gehaald, nu wordt het zelf de derde wereld.
  De enige oplossing is dat het AFD zoveel stemmen krijgt dat er wetsvoorstellen gemaakt kunnen worden om Duitsland te zuiveren. Ik gun de Duitsers veel wijsheid bij het stemmen, als ze deze keer geen goede keuze maken raken ze niet alleen de grote steden kwijt maar zijn ze zelfs als land verloren.

  Like

 6. Saskia Dubbeldam zegt:

  Met een knuppel op die pols meppen en vrouwke laat wel los hoor.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/23/duitsland-68-jarige-valt-hoofddoek-aan-omdat-het-slachtoffer-een-islamiet-is-wordt-de-straf-verhoogd/

  Duitsland – 68-jarige valt hoofddoek aan: omdat het slachtoffer een islamiet is, wordt de straf verhoogd

  Voor het eerst in haar leven is een 68-jarige vrouw bij de politie bekend geworden: In Berlijn probeerde ze de hoofddoek van een moslima af te trekken en viel haar aan. De straf werd verscherpt omdat het een “islam- vijandige aanval” is, de gepensioneerde werd zwaarder gestraft dan gebruikelijk met eerste overtreders.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/23/duitse-vrouw-opengesneden-syrier-voor-de-rechtbank-als-moslim-mag-ik-dat/

  Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat

  Een naar eigen zeggen zeventienjarige Syriër wordt berecht omdat hij met een wrede mesaanval een 24-jarige Duitse vrouw bijna heeft vermoord. De “vluchteling” Abdullah A. had de vrouw van de borst tot en met de onderbuik opengesneden. Hij vertelde de rechter dat zijn religie het hem toeliet. Het slachtoffer heeft het als bij wonder overleefd.

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Waarom slaat die agente niet terug? Dit lijkt me typisch zo’n gevalletje dat het geoorloofd is om je gummiknuppel te trekken om dat stuk addergebroed volledig uit te schakelen. Ik kan me niet voorstellen dat dit van hogerhand niet mag.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s