Red Sus Scrofa de slachtschapen?

Screenshot_262.png

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De strengere regels voor het ritueel slachten van dieren hebben in Nederland voor verdeeldheid gezorgd binnen de islamitische samenleving en dat lijkt mij een prima begin. Ten eerste hoeven dieren niet onnodig angstig te zijn of pijn te lijden wegens een 1408 jaar achtergebleven ‘religie’. Ten tweede wordt er helemaal NIETS geofferd, maar wordt het vlees, net als de rest van het jaar, eenvoudigweg geconsumeerd, dus waarom zou het voor een offerfeest aan andere eisen moeten voldoen dan de rest van het jaar?

Waarom is verdoving een probleem?

Die vraag is eenvoudig te beantwoorden: omdat dit niet in de koran genoemd wordt. En dat is vandaag de dag gezien vrij logisch, omdat de mensheid en de wereld, anders dan de islam, in 14 eeuwen wél een evolutie hebben doorgemaakt waarbij de mogelijkheid tot verdoving eenvoudig bestaat en inmiddels gelukkig (!) verplicht is. Ik durf overigens te wedden dat als moslims in persoon, wegens een ziekte of aandoening, geopereerd moeten worden verdoving wél is toegestaan en dat niemand daar dan moeilijk over doet, ondanks dat dit eveneens NIET in de koran staat…

Toch hoort u moslims nu openlijk klagen dat zij ‘tegengewerkt’ worden in het belijden van hun ‘geloof’, omdat verdoven volgens de koran niet zou mogen. Er staat echter nérgens dat dit niet zou mogen, dus wie heeft dit verzonnen/bepaald? Sterker nog, en ik citeer: “De imams wijzen erop dat het verdoven van het dier vóór de slacht in principe niet is toegestaan. Maar gebeurt dat daarna om de bewegingen van het beest te stoppen, zoals dat vorig jaar noodgedwongen is afgesproken met de overheid, dan mag dat wel”… Blijkbaar staat het verdoven van een dier TIJDENS de slacht (na 40 seconden) dus wél in de koran? En dan nog, hoeveel tijd gaat er overheen voordat die verdoving alsnog wordt gegeven en hoe lang lijdt het dier extra tot de verdoving uiteindelijk werkt? Dat roept bij mij echter de vraag op: wordt er dus vooraf NIET verplicht (!) verdoofd als dit na 40 seconden pas ‘mag’? Wie verzint deze achterlijke regelgeving en waar is het toezicht op het ‘verplicht’ verdoven bij slachten? Is 40 seconden lijden geen lijden? Waar komen die 40 seconden vandaan? Had Allah een stopwatch?

Illegaal slachten

Een mogelijk gevolg zal zijn dat dergelijke toestanden (als 30 tot 40 jaar geleden) van illegaal, in de wei (of op het balkon!) geslachte dieren wederom op zal duiken. Dan hebben we het derhalve over diefstal en het ter plekke doden van schapen in de wei. Een wolf wordt er (al dan niet, eveneens illegaal) voor afgeschoten… Hoe hoog moet een hek zijn om ‘gelovige’ moslims te weren? En voorziet de overheid daar in? Gezien onderstaande, reeds eerder uiteengezette materie is het illegaal slachten in de wei een totaal onzinnige actie en daarnaast uiterst haram (!).

Gered door Sus Scrofa?

Het wordt tijd dat de Europese islamitische gemeenschap eindelijk eens duidelijk wordt gemaakt dat de islam volledig hypocriet is t.a.v. hun leven in het vrije Westen en daar kunt ú in helpen door onderstaande naar alle moskeeën, moslimadressen en asielopvangplaatsen te sturen die u maar kunt vinden. Of deelt u er, net als de moslims inmiddels doen om u tot de islam ‘te verleiden’, flyers van uit aan moslims op straat. Moslims ontkennen namelijk al decennia lang (de nieuw aangekomenen weten het nóg niet) dat ze in Europa op duizend eeuwen oude varkensgrond leven. En ú wilt toch ook dat zij hun vermeende paradijs, schoon van varkens DNA, mogen bereiken? Pegida, PVV, Partij voor de Dieren, Forum voor Democratie, doe er iets moois mee, in eerste instantie voor de dieren en daarnaast voor uw moslim medemens.

In Europa hebben duizenden jaren lang, rotten wilde en gedomesticeerde varkens rondgelopen . Tamme varkens werden 5000 tot 6000 jaar geleden gedomesticeerd en worden gezien als een ondersoort van het wilde zwijn (Sus Scrofa). Zowel het wilde zwijn als het gedomesticeerde varken heeft in Europa, door de tijd heen, op bijna elke vierkante centimeter geleefd, zijn/haar behoefte gedaan en is er gestorven. Hun resten liggen in Europa overal in de grond! Die grond (met gewassen en grasgronden die nog altijd bemest – geïnjecteerd – worden met varkensmest en dus varkens-DNA) dient als voedingsbron voor schapen en andere graas-dieren en tevens worden daarop gewassen en groenten verbouwd. Gronden die zijn doordrenkt van varkensresten en uitwerpselen die tevens duizenden jaren in ons grond- en drinkwater zitten. Met elke slok water, hap groente en/of stuk schapen- of geitenvlees neemt u het in de grond en de groenten/gewassen zittende varkens-DNA tot u. Met de hedendaagse grond injecteer techniek in de landbouw komt het zelfs nóg effectiever in de plant. Het zit dus in het graas-gras van de schapen, in de groenten en gewassen die we eten en derhalve in het diervoer voor het vee (waaronder geiten en schapen). Ook het fruit en de groentes zijn hierdoor vervuld van varkensmest en dus varkens-DNA. Dit is bewezen materie, dus ontkennen en weg liegen heeft geen zin. En daar bouwt u uw moskeeën op en begraaft er uw dierbare overledenen in?

Offerfeest boycotten

Elke 7 jaar vernieuwt het lichaam zich weer door de dode cellen af te breken en te vervangen. Na 7 jaar is elke moslim buiten Europa dus verschoond van varkens-DNA en klaar voor het paradijs. Wat doen ze hier dan nog, vraagt u zich af? Gelukkig hebben de strengere regels omtrent het ritueel slachten veel schapen gered van de slacht, omdat er minder besteld wordt. Er zijn zelfs moslims die het offerfeest willen boycotten om hun onzinnige en aftandse eisen kracht bij te zetten t.a.v. de politiek… Zij voelen dit namelijk als tegenwerking in hun geloof door de overheid. Kan/mag het ritueel slachten niet helemáál verboden worden? En behoort het dier sowieso niet, ruim vooraf (!) volledig verdoofd te zijn voordat het mes in de keel wordt gezet?

Gaat u maar sprinkhanen of vegetarisch eten, of beter nog; sodemieter op naar waar u nog wel 1408 jaar terug in de tijd kunt/moet leven. Maar dán ook met alle technologieën, gemakken en wapenuitrusting van die tijd. Daahaaag!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, koran, Moslims, Religie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op Red Sus Scrofa de slachtschapen?

 1. jack black zegt:

  HET EIGENLIJKE OFFERFEEST IS NOG HELEMAAL NIET BEGONNEN !
  EERST WANNEER DE LINKSE SCHLACHT-OFFER-SCHAPEN UIT HUN
  VERDOVINGS-LETHARGIE ONTWAKEN IS DE MOSLIM AAN ZIJN DOEL !

  Like

 2. hendrikush zegt:

  In Mekka wordt nu een bloedbad met 1.000.000 offerdieren uitgevoerd.
  Die koeien, schapen en geiten in ons land moeten niet zo mekkeren.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Leven het varken !!

  Geliked door 1 persoon

 4. ieznogoedh zegt:

  Hoe hoog moet een hek zijn om ‘gelovige’ moslims te weren?

  150 cm, maar wel onder hoogspanning!

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ik heb eens een foto gezien bij barenakedislam van jonge kamelen die geslacht werden.
  Er stonden 6-8 kamelen te kijken naar her moorden totdat ze zelf aan de beurt waren..
  Bij het commentaar eronder stond dat men de dieren bewust liet kijken want dat bevorderde hun angst.
  Door die angst komt er bij die dieren adrenaline vrij die dat vlees malser cq lekkerder maakt.
  Gezien hun gedrag tegen mensen die niet van hun kerk zijn geloof ik het zomaar.
  Gezellige vredelievende mensen die moslims.

  Like

 6. Ronald zegt:

  In Oostenrijk zijn ze bezig met het verbieden van het ‘ritueel’ slachten van schapen!!! De rechtstaat staat boven iedere religie en het belang van dierenwelzijn staat steeds hoger in het vaandel!!! Oostenrijk is GOED bezig met de juiste mensen in de regering!!!

  Like

 7. BertG. zegt:

  Ze zouden er een keer een hersensscan van moeten maken terwijl een dier verdooft gedood wordt, of onverdoofd.
  Dan zou dat toch duidelijk af te lezen moeten zijn bij die hersensscan.
  Gewoon om het verschil even te meten wat er in die koppies omgaat op dat moment.

  Geliked door 2 people

 8. Mary zegt:

  De laatste alinea spreekt me erg aan, sodemieter op met jullie achterlijke ideologie anno het jaar zeshonderd.

  Like

 9. Jean zegt:

  En zeggen dat er met een rechte rug wet alle ellende kan voorkomen worden, “totaal verbod van islam ėn islamieten op ONS grondgebied” in ėėn klap plusminus 95% ellende en geweld minder. Dat doet de rode en groene ratten pijn maar dat vinden wij juist heel fijn.

  Like

 10. Ron zegt:

  Die gasten hebben geen empathie. Niet voor dieren en niet voor mensen met een andere religie dan islam. Deze “mensen” hebben dat niet meegekregen en zullen het nooit begrijpen, en willen het vooral niet begrijpen.. Alleen het feit al dat ze geloven in een “boekje” vol met haat, geweld, pedofilie, en meer ellende zegt genoeg over hun persoonlijkheid. Keihard aanpakken en niets accepteren. Gewoon naar onze regels leven anders wegwezen!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Spaarvarken niet nodig:loket.

  Like

 12. flo zegt:

  Dood aan alle moslims, hoe mooi zou dat zijn, einde aan veel leed zowel voor mens als dier, deze wens is beslist niet stuitend, aangezien die vuile ratten ons dat ook toe wensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s