“Salaam aleikum” i.p.v. “Bonjour”: Hoe de stad islamiseerde, waarin vanmorgen de islamaanslag plaatsvond

Screenshot_277

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanwege de door ISIS opgeëiste terroristische aanslag met een mes in Trappes zorgde de Franse stad vandaag voor krantenkoppen. Maar nauwelijks iemand weet dat die volledig in handen van de islam is gevallen. Daar zijn inmiddels alle slagerijen halal en in het enige café zitten, net als in de Oriënt, alleen nog mannen in traditionele gewaden. De sharia-politie heeft het voor het zeggen. Een achtergrondbericht.

journalistenwatch

Van de meer dan 30.000 inwoners domineren tegenwoordig de moslims. Wie het nog niet was, is bekeerd – zoals de enig overgebleven boekhandelaar van de stad, die ongeveer 30 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Parijs verwijderd ligt. Zelfs de Europees kampioen voetbal Nicolas Anelka, die uit Trappes afkomstig is, heeft zich bekeerd tot de islam en noemt zichzelf nu Bilal Abdul Salam.

Zonder verzet aan de moslims overgelaten

De ooit Frans beïnvloede kleine stad geldt tegenwoordig als centrum van de Islamitische Staat in Europa. 67 inwoners hebben zich bij de terreurorganisatie aangesloten. De stad is in het begin van het jaar in de schijnwerpers gekomen door een boek, dat werd geschreven door twee krantenjournalistes. “We wilden oorspronkelijk een verhaal van de immigratie vertellen”, zegt een van de schrijfsters, “maar we stuitten op een tweeklassen-maatschappij.”

Trappes staat sindsdien als Frans symbool voor islamisering en mislukte integratie – het zou wel eens een modelstad voor de nabije toekomst kunnen zijn. De kleine stad zou als blauwdruk voor Michel Houellebecq´s bestseller “Onderwerping” gediend kunnen hebben. Want net als in het werk van de bekende schrijver lieten ook in Trappes linkse politici “hun stad zonder verzet aan de ´islamisten´ over”, zoals de “Welt” in februari schreef. De burgemeester zou het woord “jihad” niet in de mond nemen, hoewel die al lang plaatsvindt en vanuit zijn stad aangestuurd wordt.

Perfect klimaat voor ISIS

Trappes is ook de enige stad in Frankrijk, waarin na het einde van de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog een joods gebedshuis in brand werd gestoken. Ook de Franse Intifada, de wekenlange onlusten in de Franse voorsteden, woedde hier het felst. In de criminaliteitsstatistieken staat Trappes bijna overal mee bovenaan. Conflicten worden, net als in de Oriënt, met het mes opgelost. De politie geldt als vijand en wordt aldus behandeld.

In dit klimaat kan ISIS gedijen en zoals vandaag een aanslag plegen. De dader had twee vrouwen doodgestoken, zijn moeder en zijn zus. Of het om een eer-moord gaat, omdat de familieleden zich niet aan alle islamitische regels hielden, is nog niet duidelijk, maar mogelijk.

De sharia-politie heeft het voor het zeggen

De moslims hebben de stad ingepikt, velen zeggen “veroverd”. Een “sharia-politie” heeft het er voor het zeggen, die let op islamitische zeden. Alle slagerijen zijn halal – het slachten is niet alleen toegestaan, maar gangbare praktijk. Alcohol wordt praktisch niet meer verkocht. Wie desondanks alcohol koopt, riskeert het nodige. En pas goed wanneer hij alcohol drinkt. Het stadsbeeld heeft zich aan de Arabische steden aangepast. De detailhandel is bijna uitsluitend in Noord-Afrikaanse handen, de etalages zien eruit als in de landen van herkomst van de exploitanten. In het koffiehuis zitten uitsluitend mannen, meestal in traditionele dracht en met lange baarden – een ontwikkeling, die echter ook al zichtbaar is in Berlin-Neukölln.

De groet in de winkels en op straat is van “Bonjour” en “Bonsoir” veranderd in “Salaam aleikum”. Vrouwen worden behandeld zoals in islamitische landen; ze mogen niet roken in het openbaar, en zwempakken in het zwembad zijn ook verboden. Hoe hoog inmiddels het aandeel van de moslims in de stad is, wordt verdoezeld, omdat de Franse regering weigert om daar statistieken van bij te houden.

Er komen steeds meer “vluchtelingen”

De boekhandelaar is de zoon van een Amerikaan en een Française. Hij noemt zichzelf tegenwoordig “Ibrahim”, heeft het islamitische geloof aangenomen en kleedt zich net zoals de mannen in het koffiehuis. Fransen, die het zich konden veroorloven, zijn vertrokken. In plaats van hen komen er “vluchtelingen” bij, die zich in de stad op grond van de ambiance goed voelen. Trappes staat ver bovenaan bij de opname van migranten in Frankrijk.

Het is het klimaat, waarin de islamitische aanslagen gedijen. Heel goed mogelijk dat na de ISIS-aanval van vanochtend we nog vaker over Trappes zullen lezen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Salaam aleikum” i.p.v. “Bonjour”: Hoe de stad islamiseerde, waarin vanmorgen de islamaanslag plaatsvond

 1. delamontagne zegt:

  TRAPPES: Hij stond geregistreerd bij de Autoriteiten, hij riep “Allah-akbar”, maar het is geen terroristische aanslag.

  Een nieuw concept is geboren in de olichargische Media, goed uitgedrukt door de formule:
  “de Franse moeten er maar aan wennen, ze moeten er mee leren leven, WANT het zal nooit ophouden… “

  Like

 2. Pingback: “Salaam aleikum” i.p.v. “Bonjour”: Hoe de stad islamiseerde, waarin vanmorgen de islamaanslag plaatsvond – biologische oorlogvoering als represaille lijkt mij best te doen. Waar komt Trappes drinkwater vandaan? | toodlessss

 3. Eric zegt:

  Ik ken Frankrijk zeer goed, ik zwierf er rond in de jaren ’80, werkte, luierde, trok van de ene stad naar de andere. Het was toen nog prachtig, met vriendelijke, uitgelaten mensen. Maar ik kende in de Pyreneeën een oude man die in Parijs gewoond had. Hij haatte de moslims daar omdat ze vuil waren en voor overlast zorgen. Toen was het hem al duidelijk dat moslims onmogelijke mensen waren. Nu durf ik Frankrijk niet meer in. Waar moet je nog heen zonder al die zwaar gesluierde vrouwen en die woeste baardmannen te zien? Het prachtige, vrije Frankrijk bestaat niet meer, het is een hel geworden die lijkt op Egypte of Pakistan. Moeder, waar kunnen we nog naartoe?

  Like

  • delamontagne zegt:

   CORRÈZE
   CREUSE
   LOT
   LOT ET GARONNE
   DORDOGNE
   GERS
   etc
   en nog meer departementen….
   , in de campagne geen moslim te bekennen.
   De steden is als in heel Europa

   Geliked door 2 people

  • Peter zegt:

   Ga eens naar Metz !
   Prachtige stad . Groen ,prachtige kathedraal , gezellige terrassen.
   https://www.anwb.nl/vakantie/frankrijk/top-10-bezienswaardigheden-in-metz
   O ja , vergeet niet in september Lille te bezoeken !
   Altijd al eens naar dé Brocantemarkt (Braderie de Lille) van Europa gewild? Pak nu je kans en ga gezellig met een groep vriendinnen, collega’s en/of familie mee naar de grootste brocante en antiek/rommelmarkt van Europa in Lille!
   In 2018 vindt de markt plaats op zaterdag 1 september.

   Dwars door de hele stad zijn meer dan 12.000 kramen te vinden; dat is meer dan 100km!!!

   Wil je genieten van historisch Lille? In de kronkelstraatjes van Vieux Lille met leuke winkeltjes, restaurants en bars is volop joie de vivre te beleven en ieder straatje heeft zijn eigen sfeer!
   En het laatste advies
   Drink een goed glas champagne !
   : « Le Champagne aide à l’émerveillement. »
   George Sand
   à votre santé !
   Peter

   Like

 4. delamontagne zegt:

  De Minister van Binnenlandse Zaken, Gérard Collomb.
  Hij was toevallig in de buurt, in de stad Parijs zelf, vanwege de herdenking van de bevrijding van de stad door de Nazies.

  Dus kon hij snel ter plekke zijn in Trappes om de boel te “evalueren” ! ..bagatelliseren ? ………..
  In begin, in midden en einde “het was een psychiatrisch geval” etc.
  De man stond geregistreerd als een “Fiche S”.
  Dat betekent extremistische moslimmers die door de Staat [ z.g.n.] extra in de gaten worden gehouden.
  Er zijn er meer dan 10.000 van in Fr.

  Een reageerder:”dan zijn er in Frankrijk miljoenen en miljoenen GESTOORDEN, want er zijn even zovele Moslims”.
  Dat is een realistischer kijk op de dingen dan de Minister zelves.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Een vroegere collega van de “verwarde” man uit Trappes:
  “Ik heb met hem gewerkt bij de RATP [ Parijs transport system ].
  Hij schreeuwde eens:”bij allah, jullie gaan er allemaal aan”.

  Ik heb hem goed gekend die kerel. Ik moest met hem samenwerken en eens heeft hij me bedreigd omdat ik het “secularisme” verdedigde.
  De rillingen liepen over m’n rug.

  (( Vanwege het personeelsgebrek was er de noodzaak voor Parijs om moslims aan te nemen.
  De RATP heeft er dus beweust voor gekozen om haar reizigers in gevaar te brengen. ))

  De Minister herhaalde verschillende malen dat het niet om een terroristische daad ging maar het betrof een Verwarde man.

  1 ) Hij was bij de autoriteiten bekend sinds 2016 wegens het verdedigen van terrorisme en werd in de gaten gehouden voor verdere radicalisering.
  Hij was als chauffeur bij de Parijs transport als buschauffeur aangenomen.

  2) Hij werd door hetzelfde bedrijf ontslagen omdat verschillende keren in de bus had geroepen:
  “bij allah, jullie zullen allemaal sterven”.

  Like

 6. ildiko zegt:

  Langzaam maar zeker dat wegens deze West Europese shithole landen, de Oost Europese landen met hun beste vriend de Russen zullen meer verbonden zich voelen. Het eene domme beslissing is nog niet eens over al volgt het volgende; Merkel wilt GEEN Russische gas maar uit Uzbekistan en uit Turkije?????dat vindt zij zekerder, en de idiote domme westerse leiders wedden dat mee eens worden????

  Like

 7. paddekopje zegt:

  In Sarlat zitten veel noordafrikanen, de zoon van een Franse vriendin die daar woont werd vorig jaar nog neergestoken door een pied noir….
  De stadjes in de Ardeche zijn vergeven van het tuig, Montpellier is Marsaille in het klein, en wil je reizen is het roulette waar je overnacht, langs de snelwegen zijn de wc’s een risicoplek. Mobiel bandietisme is ook op het platteland. Er is geen oplossing en het zal niet beteren, het stopt als ofwel de moslims weg zijn, ofwel de autochtonen dood zijn. Het gaat nu hard richting dat laatste…..

  Frankrijk was voor mij het mooiste land ter wereld, het is nu een rottende lappendeken met scheurende naden. Ook ik zoek andere bestemmingen, en het aantal toerisen dat met geweld en erger is geconfronteerd in Frankrijk word krampachtig stil gehouden, net als het geweld tegen Fransen zelf, net als alle misdrijven gepleegd door immigranten en moslims. De toon is gezet, en nu rolt Frankrijk, de bloem van Europa de afgrond in.
  Zelfs in Nederland is een wandeling in het bos al gevaarlijk, net als terugkomen bij je auto op een stille parkeerplaats. Onze wereld is kapot gemaakt door verraders en moslims.

  Ik heb de eerste vluchtelingen uit Parijs al ontmoet, praten over het probleem laat ze wegkijken en moedeloos worden, zo ver is het moraal nu, lamgeslagen, niet weten wat nog te doen.

  Wanneer pakken de Fransen de wapens op? Wanneer wij? Of sterven we gewoon uit en laten we onse kinderen en kleinkinderen opgroeien om te worden gebruikt als voorwerp?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Erg droevig wat U hier schrijft maar waarschijnlijk wel waar ALHOEWEL niet voor alle steken van Fr.
   Frankrijk is een groot land en er zijn echt gebieden waar je ze niet tegen komt.
   Een “pied-noir”! is overigens geen N-Afrikaanse moslim, maar een Fransman/vr of andere europeaan die na de Algerijnse oorlog uit Algerije wegvluchte naar Frankrijk.
   Wij kennen hier ook zo’n iemand, een Katholieke vrouw, geen muslim.
   Wat die veiligheid betreft bij ’t reizen:
   Vroeger, jaren ’90 reisden wij heel Fr door met onze camper en gingen staan op allerlei plekken, waar ’t ons uitkwam.
   Geen camperplaatsen, die had je toen nog niet.
   Eens kwamen we laat in een stadje aan en gingen in een park in de buurt van een soort monument staan.
   Eerst wilde ik er vlakbij, maar toch maar niet.
   s’ochtend 5 -6 uur werden we wakker, de hele boel werd klaargemaakt voor de ceremonie van bevrijding van WWII
   We werden niet weggejaagd.
   Ook in de Pyreneën, van Oost naar West en vice versa, gereisd.
   Gingen op de prachtigste plekken staan en overnachten, waren helemaal alleen en voelden ons niet onveilig.
   De enige die op zo’n doodlopende Col waren, de wilde paarden en schapen, verder niemand.
   Op weg terug naar NL op die Auto-route-parkeerplaatsen gingen we tussen de vrachtwagens staan.
   Nu zou ik dat niet meer durven, maar we gaan eigenlijk alleen hier in de buurt nog op weg.
   We wonen feitelijk al in de natuur.
   Wat die natuur betreft, die is voor de moderne mens blijkbaar ook al dreigend.
   Een tijd terug hadden we bezoek van een NL-kennis met z’n dochter van een jaar of 3 -24. Ze wilde mobieltje gebruiken maar we hebben hier geen Reseau.
   Je moet eindje het bos inlopen. Het was tegen de schemering aan, maar ze durfde niet alleen een stukje het bosweggetje op-te-lopen, haar vader moest mee.
   De NL-stadsmens 2017.
   Verder [helaas] eens met Uw reactie, niet met de eerste regel, tweede alinea.
   Dan kun je heel Europa wel een ROTTEND KADAVER vinden………..

   Like

   • Elisah zegt:

    Delamontagne, wij hebben in het verleden ook twee keer zo’n campertrip door Frankrijk gemaakt en geen problemen gehad, tegenwoordig durven we zoiets echt niet meer.

    Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Britten zouden massaal naar Frankrijk vertrekken i. v.m. brexit.
   Ilja Gort is een droge.

   Like

  • Fred Z zegt:

   Welke wapens? Dat is wel het laatste wat linkse overheden willen, burgers die voor zichzelf op kunnen komen.

   Like

  • Eric zegt:

   Ik herken je ervaringen, paddekopje. Heb de mijne hierboven al beschreven. Frankrijk is definitief om zeep. Het heeft geen enkele toekomst. De streken die hierboven worden opgesomd, waar het nog wel leefbaar zou zijn, zullen ook voor de leeuwen worden geworpen. Waarom zou ik daarheen gaan? Het zijn voorlopig vredige eilanden in een zee van geweld. Maar is dat dan een leven, op een plaats verblijven waarvan je weet dat ze ook ten dode opgeschreven is? Dat enkel een beetje tijd die plaats scheidt van de ondergang en de verknechting? Je moet Houellebecqs ‘De kaart en het gebied’ eens lezen. In die roman wordt de schrijver ergens in een romantische boerderij op het platteland onthoofd en zijn hond wordt levend gevild en in stukken gesneden. Houellebecq kreeg er de Prix Goncourt 2010 voor, natuurlijk omdat de moordenaar niet nader beschreven wordt (uit de context kan je natuurlijk afleiden dat het om een moslim gaat). Dat is de werkelijkheid: we kunnen ons in geen enkel bos meer verstoppen. Als we dit nachtmerrie willen overleven zullen we ons moeten BEWAPENEN ! En knallen op het juiste moment.

   Like

 8. kampersrene zegt:

  Geen paniek beste gelijkgestemden …Zo’n 76 jaar geleden was de Duitse bezetter de grote baas over bijna gans Europa Toch werd hij na een tijdje richting exit geschoven en de collaborateurs, kregen hun verdiende straf ….Ik zou niet in de schoenen willen staan van Timmermans en zoveel anderen die Nederland bewust naar de kl…hielpen

  Like

 9. delamontagne zegt:

  De verschillende inzichten wat betreft het bezitten en gebruik van een mes…….

  Like

  • delamontagne zegt:

   HET BEZITTEN EN GEBRUIKEN VAN EEN MES BIJ DE WESTERSE MENS……………….

   De jongelieden in de jaren’50 -’60, hadden altijd een mes bij zich.
   Een pennemes of een zakmes.
   Het lemmet mocht niet langer dan 8cm zijn.
   Het betekende dat je de leeftijd van “moraal-besef” had bereikt, dat je handig werd.
   Het universele ding dat het kind dichterbij de wereld van de volwassenen bracht.
   De wereld van de arbeider, de ambachtslieden, de scouts hadden er altijd een bij zich.

   Het gebruik ervan was altijd omgeven door preciese codes “hoe te gebruiken”,
   Het mes was bedoeld om inert materiaal, hout, touwen te snijden.
   Voor visgerei enz.
   Het was ABSOLUUT verboden om jezelf met een mes te verdedigen of er iemand mee te bedreigen.
   Iemand met een mes doden was een teken van Lafheid, van barbaarsheid.
   Het werd beschouwd als de meest bloedige misdaad.
   Het snijblad van de Guilllotine die ’t hoofd afsnijdt is een symbool van schande en het bloed dat in ’t rond spuit is een teken van vernedering.

   De Cinema had van de verschillende mesmoorden een thema gemaakt, een horrorthema.

   Maar in de jaren zeventig werd de controle op de scholen wat messen betreft, verscherpt en uiteindelijk verboden.
   De generaties erna van de Autochtonen hebben hun kinderen verboden een mes te bezitten.

   Like

   • delamontagne zegt:

    HET GEBRUIK EN BEZITTEN VAN EEN MES BIJ DE MOSLIM………

    Voor de kinderen, de jongemannen van Noord-Afrikaanse afkomst is het bezit van een mes een tekenvan MACHT.
    Een moslimkind dat van z’n ouders zo’n mes krijgt, beleeft het moment van overgang naar de wereld van de volwassenen, een soort ‘Ritueel”.
    Het mes in de wereld van de Arabs, de Noord Afrikanen en de musulmannen in ’t algemeen is onafscheidelijk van de man en het is een teken van Absolute Viriliteit.
    De slaven werd het bezitten van ’n mes verboden.
    Alleen de vrije mannen en de nobelen hadden het Recht een mes of dolk te dragen
    De Jambiya, de Jemenistische dolk wordt met trots voor op de buik gedragen.
    Het is een adelijk teken.

    Het gebruik van het mes is vooral bedoeld om zich ermee te verdedigen, om het gezin te beschermen en om twisten te beslechten.
    Dan is er het “Rituele” gebruik van het mes, nauw verbonden met het offer[dier].
    Het bloed dat door het lemmet tevoorschijn wordt gebracht is een Bron van Vreugde en het hoogste offer aan allah.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb er ook altijd 1tje in mijn jaszak zitten.
    Je weet maar nooit of het nog ergens handig voor is.
    Een zakmes is nog steeds niet verboden.

    Geliked door 1 persoon

 10. J. Vulkanoloog zegt:

  Er zal een lappendeken van mohammedanistische staatjes ontstaan in ons Europa, en vandaar uit zullen ze nog meer jihad gaan voeren om nog meer gebied te veroveren en zoals ik reeds voorspelde zullen meer en meer niet-mohammedanisten zich gedwongen voelen (uit angst en of valse sympathie) zich te bekeren tot deze politieke ideologie, met alle gevolgen van dien voor zij die zich niet wensen te bekeren…
  Of wordt het geen lappendeken van mohammedanistische staatjes maar wordt het dit: https://juergenfritz.com/2018/08/22/2077/ Even zo huiveringwekkend, ons Nederland wordt opgegeven voor een mohammedanistische staat in Europa (tezamen met België en voormalig West-Duitsland).
  Ja, de toekomst zal het uitwijzen. Duidelijk lijkt me wel dat deze niet positief zal zijn, we moeten gaan inleveren.
  Ja, ik zou graag een Reconquista 2.0 zien en erop volgend een Grote Terugkeer (zie geschiedenis Reconquista 1.0 in middeleeuws Spanje en Portugal). Van het ene op het andere moment het Nederlandse (of Belgische etc.) paspoort intrekken van dubbelpaspoortigen die ook een paspoort uit een mohammedanistisch land hebben. Maar ja, ik weet dan gelijk ook dat dit via democratische weg onmogelijk is. Groot gedeelte der Nederlandse bevolking offert liever zichzelf op dan voor zichzelf op te komen en letterlijk grenzen te stellen…

  Like

 11. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://fenixx.org/2018/08/24/zweedse-moeder-drie-dagen-in-dubais-gevangenis-voor-drinken-glas-wijn-je-kinderen-zullen-sterven/

  Zweedse moeder drie dagen in Dubai’s gevangenis voor drinken glas wijn: “je kinderen zullen sterven”

  Op de vlucht van Londen naar Dubai dronk de Zweeds/Iraanse tandarts Ellie Holman een glas wijn. Bij het betreden van de Emiraten wordt haar gevraagd of ze alcohol heeft gedronken. Toen ze bevestigend antwoordde, belandde ze met haar vier jaar oude dochter drie dagen in de gevangenis. Inmiddels is ze weer terug in Londen en krijgt doodsbedreigingen. “Ik heb mijn vergissing begrepen, maar wat er nu gebeurt verdien ik niet”, legt de 44-jarige uit.

  Like

  • BertG. zegt:

   Geen enkel medelijden met mensen die zelf die hell holes opzoeken met een idee om daar een gezellige vakantie te houden.
   Als Zweeds-Iraanse ben je behoorlijk op de hoogte hoe het daar aan toe gaat, lijkt mij.

   Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Zijn er werkelijk mensen die begrip kunnen opbrengen voor zo een ONNOZEL iemand ????
   Ze ging erheen met een toestel van Emirates, van die omhoog-gevallen-arab-“good-for-nothing[s]”, die zonder het Westen NIETS zouden zijn.
   ……EEN PRACHTIG LAND !……,vond ze het ?
   Buiten al dat “klater goud” en de Shopping Malls en de dure hotels is er de WOESTIJN, verder NIETS.
   Geen cultuur, historische bezienswardigheden NIETS….
   En niet te vergeten de Zee waarin je kunt zwemmen tussen de faecaliën, want in de snelheid waarmee ze ’t Westen wilden immiteren, zijn ze vergeten een deugdelijke riolering aan-te-leggen.
   Er zijn zoveel mooie landen, waarom zou je naar zo’n huichelachtig islamland gaan………..
   * * *
   Dubai is een prachtig land, maar iedereen die er naar toe gaat moet de wet kennen. Zelfs een half glas wijn is strafbaar, zegt de Britse tandarts.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-6084153/Death-threats-mother-drunk-glass-wine-Emirates-flight-Dubai.html

   Like

 12. Wolf zegt:

  Droevig. Hadden we de Japanse geleerden nog maar die in Mantsjoerije de Vlooien ZWARTE PEST bommen uitvonden om die bommen alvast weer in te zetten als proef ballonnetje boven dit verloren stadje in linksig Frankrijk……….

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  Ben 4 weken naar Tsjechië geweest. Wat een verademing. Geen moslim gezien.
  Mijn bloeddruk is 10 punten gedaald en mijn nervositeit enorm afgenomen.
  De mensen zijn er behoorlijk achterdochtig, maar als je zegt dat hun land je prima bevalt (en je geen Duitser bent), is er prima mee te praten.
  Deed me denken aan mijn jeugd in de jaren ’70.
  Wat is Europa toch achteruit gehold, door die barbaarse zombies.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s