Vrijheid van religie?

Screenshot_259

(Door: H. Numan)

Dat schijnt een heel groot goed te zijn. Hebben we eeuwen voor gevochten. Het leek een beetje of religie langzaam aan het verdwijnen was, maar nee. Oude religies worden vervangen door nieuwe. Da’s alles. Aan de ene kant zien we nieuwe groene religies opkomen. Koran groen en milieu groen. Beiden zijn alles behalve tolerant – maar ze eisen wel vrijheid van religie. Mag ik dan ook even wat eisen? Ik wil namelijk vrijheid van religie. Ik heb geen boodschap aan 72 maagden, of vis op vrijdag. Dat doe je maar in je vrije tijd. Verveel de rest van de samenleving er niet mee.

Laten we beginnen met te stellen dat niet alle religies gelijk zijn en gelijk behandeld moeten worden. Ik denk dat iedereen het er wel over eens is dat het een hele goede zaak is dat de Thuggee religie niet meer bestaat. Dat was een religie waarin mensenoffers aan de hindoegod Kali gebracht moesten worden. Een nogal extreme vorm van hindoeïsme zullen we maar zeggen. De Britten hadden destijds ballen en roeiden die religie volledig uit. Voor zover ik weet bestaat het niet meer, alleen in Indiana Jones films.

Leuk voorbeeldje van een man met titanium-ballen is Sir Charles James Napier. Toen hij gouverneur van India was, was het gebruikelijk om overbodige weduwen levend te verbranden als hun echtgenoot overleden was. Geeft minder gezeur bij erfenissen en zo. Kun je de boel lekker in de familie houden. Sir Charles moest daar niets van hebben en verbood dat. Natuurlijk werd er direct geklaagd over ‘vrijheid van godsdienst’, ‘iesse ons koeltoer’ en meer van dat gebazel. Nou, daar had Napier compleet poep aan:

Toen priesters kwamen zeuren dat ze hun religieuze vrijheid (van het levend verbranden van weduwen) eisten zei hij:

“Oké. Als het verbranden van weduwen uw gewoonte is, bouw dan uw brandstapels. Maar mijn land heeft ook een gewoonte. Als mannen vrouwen levend verbranden, hangen wij ze op en nemen al hun bezittingen in beslag. Daarom zullen mijn timmerlui galgen bouwen naast uw brandstapels. Zij hangen dan iedereen op die betrokken is bij het verbranden van uw weduwen. U volgt uw gewoontes, wij volgen die van ons.”

Dat loste het probleem vrijwel direct op. Natuurlijk waren er een paar diep gelovigen die dat even wilden uitproberen. Kijken of Napier inderdaad ballen had. Geen probleem, die bungelden snel aan een galg. Daarna was de boodschap duidelijk. En het gezeur verdween direct.

Hindoes zijn over het algemeen heel vredelievend in ons land, maar er zitten wat donkere kantjes ook aan die religie. Dan hebben we het niet eens over religies die mensenoffers eisen of waar mensen geofferd en gegeten worden. Kortom, niet alle religies zijn gelijk.

En dat brengt me dan bij de religie waar ze zo snel mogelijk vanaf moeten. Namelijk, die van de maangod. Dat gaat spaak lopen, grotendeels doordat onze bestuurders NOG STEEDS geen flauw idee hebben waar ze mee bezig zijn.

Samen leven is een kwestie van aanpassen. Daar zijn mohammedanen het volkomen mee eens. Zolang iedereen zich maar aanpast aan hen. Andersom, dat gaat niet gebeuren. Elke aanpassing, hoe gering ook, moet afgedwongen worden. En dan nog proberen ze er meestal aan te ontkomen. Maar bakker Achesoes is zo aardig, en heeft van die lekkere broodjes … aan mijn hoela. Bakker Achesoes kan u niet direct in uw gezicht spuwen, want dat kost omzet. Bakker Achesoes geeft u z’n minste broodjes, want u bent namelijk een dhimmi. Dat valt meestal niet op, want Nederlandse mensen die bij bakker Achesoes brood kopen zijn over het algemeen elitefiguren die sowieso geen smaak hebben, maar er wel graag mee geuren. Dezelfde querulanten die je de loftrompet hoort steken over Pleegzuster Bloedwijn, als je het in een dure fles giet.

Aanpassen doen mohammedanen niet, gaan ze niet doen, willen ze niet doen en beginnen ze niet aan. U moet zich aanpassen aan hen. Niet andersom. Dat is een gegeven. Van hoog tot laag, van links naar rechts en van oud tot jong.  De aarde is gecentreerd rondom Mekka. De natuurlijke taal is Arabisch. De koran is het letterlijke woord van hun maangod. Niet verhalen opgetekend over de eeuwen. De koran is woord-voor-woord waar. Er is maar één wet: sharia. Er zijn twee soorten mensen: mohammedanen en de rest. De rest zijn apen (wij) en varkens (joden). De overigen vereren beelden of zijn atheïst en zijn dus geen mensen.

Hoelang zijn ze bezig het Westen te koloniseren? Meer dan vijftig jaar. Als u het leugentje ‘je moet ze de tijd geven’ nu nog gelooft, dan hoort u in een gesticht thuis. In die halve eeuw zijn ze eerder minder, minder, minder dan meer geïntegreerd. Laat ik het zo zeggen: als een Marokkaans jochie in 1985 zijn onderwijzeres corrigeerde dat er geen Holocaust was geweest en of die gore dhimmi hoer haar leugenachtige bek wilde houden, werd hij van school verwijderd. Vandaag houdt die gore dhimmi hoer wijselijk haar leugenachtige bek en vermijdt het onderwerp. Zoals een goed dhimmi betaamt, onderwerpt ze zich.

Islam betekent namelijk onderwerping. Zij aan hun maangod, wij aan hen. Meer smaken zijn er niet. U heeft drie keuzes: 1) U laat zich besnijden (alleen mannen) en wordt een van hen. 2) U onderwerpt zich en wordt dhimmi. 3) De dood. Als u er voor kiest om dhimmi te worden, dan behoort u zich ook als een dhimmi te gedragen. Maakt u zich geen zorgen, dat wordt heel snel geregeld. Als u de Neurenberger rassenwetten vernederend vond, gewoon vergeten. Hitler ging zo ver hij durfde en dat was – in de ogen van mohammedanen – helemaal niet ver. Die vele verkrachtingen bijvoorbeeld zijn niet toevallig.

“Maar je kunt het de meeste mohammedanen niet kwalijk nemen, want ze hebben nu eenmaal geen goede opleiding”, wordt u sinds jaar en dag wijsgemaakt. Zekers, een groot deel van mohammedaanse gastarbeiders en gelukszoekers in de jaren 60-70 waren analfabeet. Hun sjamanen (‘imams’) zijn dat vaak nog steeds. Maar hun politici zijn dat niet. Die hebben vaak een hele goede opleiding en geloven bovenstaande ook. Denk aan Denk.

Een goede opleiding zegt … helemaal niets. Wijlen Christopher Hitchens (PBUH) was in debat met een mohammedaanse journalist. Die had een universitaire opleiding gedaan. Christopher vroeg hem of hij serieus geloofde dat Mohammed op een paard naar Mekka gevlogen was in een nacht en terug. Ja natuurlijk, zei die journalist. Dat staat in de koran, dus is het zo. Geen twijfel over mogelijk. Christopher vroeg verbaasd of hij dat werkelijk meende. Zonder blikken of blozen bevestigde de man dat. Dan houdt debatteren gewoon op.

De terroristen die aanslagen pleegden in Londen, Parijs en New York waren grotendeels afgestudeerd. In exacte vakken. Die van Londen waren zelfs arts. Dus niet in theologie of Tibetaans trommelen, zoals onze milieu groene ‘experts’, maar mensen die serieus beter zouden moeten weten.

We hebben tenminste twee boerkameesters die openlijk zeggen dat hun dochters niet thuis hoeven te komen met een Nederlandse jongen. Aboutaleb en Marcouch. Laat dat even tot u doordringen. Stelt u zich eens voor dat de burgemeester van Maastricht zegt dat zijn dochter niet met een refo mag thuis komen, of die van de burgemeester van Leeuwarden met een Marokkaanse of Turkse jongen. Dat zou tot kabinetsvragen leiden. Vrijwel zeker moeten ze dan al dan niet vrijwillig opstappen. Maar onze twee pareltjes van integratie? Geen woord. “Isse koeltoer.”

Houd er heel goed rekening mee hoe wijdverspreid dat is onder onze medelanders met meer dan een paspoort. De verguisde professor Ruud Koopmans (want hij komt met echte getallen en de waarheid is bijzonder pijnlijk) onderzocht en constateerde dat:

 • 55% van alle mohammedanen in Nederland wil graag terug naar de wortels van zijn geloof.
 • 76% vind dat er maar één interpretatie is mogelijk van de koran.
 • 70% stelt religieuze wetten boven seculiere wetten.

In andere landen (Frankrijk, Engeland, Zweden, Duitsland) is het nog erger. In Engeland bijvoorbeeld zijn er al sharia rechtbanken. In Zweden woedt de eerste fase van een burgeroorlog en de rest zit er niet ver van af.

Nee, niet iedereen van die 55 tot 76% van alle mohammedanen gaat strijden in de jihad. Dat hoeft ook niet. Er zijn er meer dan genoeg die dat wel doen. De rest ondersteunt ze of kijkt de andere kant op. En dat is angstwekkend. Twee miljoen (zoveel zijn er al) ‘Nederlanders’ die ofwel het land willen veroveren te vuur en te zwaard ofwel de andere kant op kijken. Zelfs als er maar 1% serieus terrorist gaat spelen en 10% die terroristen daadwerkelijk ondersteunt, is dat een niet te beschrijven ramp.

Laat u niet foppen. Weet u wat u gemeen hebt met Willem-Alexander en Alexander Pechtold? Nee, niet een appartement. In geval van de eerste Alexander, heel veel appartementen. Allemaal hebben we één stem. Er is maar één partij die wat probeert te doen tegen de islamisering, dat is de PVV. Die andere partij, het Forum voor Democratie (FvD), vindt dat net zo goed als alle andere partijen maar niks. Die zegt, net als alle andere partijen: ze zijn er nu eenmaal. Wen er maar aan.

Als u er aan wilt wennen, prima. Dan is Baudet uw man. Als u er niet aan wilt wennen, dan moet u toch eventjes op Wilders stemmen.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Religie. Bookmark de permalink .

51 reacties op Vrijheid van religie?

 1. edwin vissers zegt:

  Ik ben als een burcht beveiligd door de almachtige ,en zijn zoon heet Jezus

  Geliked door 2 people

  • E.J. Bron zegt:

   Dat is hartstikke fijn voor u!

   Webmaster

   Geliked door 6 people

  • BertG. zegt:

   In Den Haag daar woont een graaf
   En zijn zoon heet Jantje
   Als je vraagt: “Waar woont je pa?”
   Dan wijst hij met zijn handje
   Met zijn vingertjes en zijn duim
   Op zijn hoed draagt hij een pluim
   Aan zijn arm een mandje
   Dag mijn lieve Jantje

   Like

   • Wachteres zegt:

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik kwam hierop door de reactie van Edwin, over ze vriend die in een burcht woont en zijn zoon heet jezus.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat doet mij denken aan die zwarte predikant-slangenbezweerder in Amerika.
    Z’n vader was 5 jaar geleden tijdens het slangen bezweren dood neer gevallen, en bij hem beet laatst die slang eerst z’n oor af voor dattie vol met gif werd gespoten.
    Die slang had kennelijk schijt aan God

    Of God heeft schijt aan jou.
    Kan ook natuurlijk.
    En jij maar denken dat je in een vaste burcht zit.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ja, dat begreep ik wel, BertG. Ik ken je al langer dan vandaag.

    Maar nu kun je het ook zingen. 😉

    Like

   • g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

    in den Haag daar liegt men graag,
    dàt is aan het handje
    liegt men zelfs van hoog tot laag,
    wat sneu toch voor ons Landje
    van Delfzijl tot aan goeree
    Hilversum, Over-Flakkee
    van Maastricht tot Mokum
    slacht de fanaat en kookum !
    .
    Jasterke
    .

    Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Als het erop aan komt kijkt de almachtige structureel de andere kant op. Vraag het aan de slachtoffers van IS, Nazi Duitsland en de pedo brigade van de Katholieke Kerk. Alleen als je tegen de tijd dat het zover is gelijk Mozes het water kunt splijten maak je misschien nog een kans.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Als leiders zo stom zijn om het islamitisch geweld naar hier te halen – terwijl zij kunnen weten dat de christenen in het M.O. worden vervolgd en vermoord – en als het volk nog stommer is omdat zij op hen stemmen, dan kun je daar de Almachtige geen schuld van geven, @Guus. [Of je nu gelooft of niet].

    Net zomin als je Hem kunt verwijten dat de mensen op Hitler en zijn partij hebben gestemd, terwijl er genoeg anderen waren die voor het nazi-gevaar waarchuwden.

    Churchill ad het zelfs over de ‘overbodige oorlog’.

    Ik geloof in de eigen verantwoordelijkheid van mensen. Moslims zeggen dat alles de wil van Allah is.

    Als je een klein kind midden op een drukke weg laat lopen en het wordt aangereden dan is het dus de wil van Allah als het kind dood gaat.

    Ik mag hopen dat wij zo niet denken.

    Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Vind ik mooi gezegd edwin vissers, niks aantrekken van de criticasters, de meeste zijn teren religieuze uitingen ik niet integendeel.
   Veel Bijbelse spreuken zijn trouwens waarheden en sommigen hanteren ze hier wel eens (in beeldspraak althans).

   Like

 2. Tijd voor een nieuwe hele drastische “beeldenstorm”…….zoals toen tussen de Hoekse en Kabeljauwen…..Misschien dat we dan pas opnieuw kunnen beginnen.

  Like

 3. Jean zegt:

  Elke religie en wat er voor doorgaat moet onderworpen worden aan de seculiere wetten want religieuze wetten hebben geen bestaansrecht.
  Iedereen is vrij te geloven wat hij/zij wil geloven maar de seculiere wetten staan op de bovenste rij.
  islam is in strijd met onze seculiere wetten en moet dus verboden worden.

  Geliked door 4 people

  • hendrikush zegt:

   Islam is in strijd met de basisregel van de moraal; de gouden regel “wat U niet wilt dat U geschiedt, doe dat ook een ander niet”.
   Islam is in strijd met onze grondwet; ze discrimineert op een weerzinwekkende manier tussen gelovigen en ongelovigen.
   Islam is in strijd met de ratio; ze verbiedt het “Onderzoekt alles en behoudt het goede”.

   Wie de islam goedpraat of verdedigd is een onmens.

   Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Jean, onze grondwet en ook verschillende andere wetten zijn gebaseerd op de bijbel en zijn niet seculier. Gelukkig niet want dan zouden moord en doodslag niet verboden zijn.

   Like

 4. ruud zegt:

  Het valt Geert niet mee om te knokken tegen de linkse en de groene, ik stem al 12 jaar op hem en betreur het dat hij niet door kan stoten.

  Geliked door 2 people

 5. Tanya zegt:

  Dus stem nooit op de FvD want ook zij heulen met deze Slinkse regering. Ook zij hebben er vrede mee dat het moslimgajes hier mag blijven.De HUICHELAARS.
  STEM DUS PVV de enige partij die duidelijk
  voor Nederlanders opkomt. De verkrachtingen, moorden, mesaanvallen en het vernederen van Europeanen door die afgrijselijke, verderfelijke islam.
  We zien het elke dag gebeuren in het land van het monster Merkel en de rest van Europa.
  STEM op Wilders!!!.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Je wilt niet weten hoeveel FvD liefhebbers er hier op de site zijn.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Persoonlijk denk ik dat dit reuze meevalt.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Als het over stemmen gaat, dan zijn er maar weinige die het FvD weg laten/ niet vermelden als keus, in een reactie.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Bert ik denk dat veel reageerders meer antiislam van de FvD verwacht hadden.
    Een soort beschaafdere PVV dus.
    Helaas niet dus.

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @louis-portugal, ik vind FvD heel erg zwalken over verschillende thema’s in tegenstelling tot de PVV. Het geluid wat de PVV brengt is altijd duidelijk, en zeker als het om de islam, Turkije en de EU gaat. Daarnaast heeft de PVV hele goede kamerleden zoals Fleur Agema, Martin Bosma en Harm Beertema.

    Op zich juich ik FvD toe, want het oude partijkartel bracht en brengt ons niks dan ellende, maar niet ten koste van de PVV.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Petra DeBoer zegt:23 augustus 2018 om 17:36

    “…Op zich juich ik FvD toe, want het oude partijkartel bracht en brengt ons niks dan ellende, maar niet ten koste van de PVV…”

    Niet bijster slim nagedacht, het FVD zorgt er voor dat de PVV nooit kan groeien, de ijdeltuit/egotripper Baudet vist in dezelfde vijver maar zijn doelstellingen zijn allesbehalve dezelfde.
    Hoe komt het dat een Vlaming dit moet duiden?
    In Vlaanderen is er hetzelfde gebeurd het Vlaams Belang verloor (heel) veel stemmen aan de NVA een partij die zich presenteerde als “fatsoenlijk” rechts en Vlaams.
    Ik volg de politiek als van in de jaren tachtig heb altijd geweten dat er maar één partij telde het nl Vlaams Blok/Belang, anderen dachten anders en zie het resultaat.
    In Nederland is de FVD de pest voor Geert Wilders en Baudet is iemand die weinig tot geen probleem heeft met de islamieten invasie.

    Geliked door 2 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Trucker
    Baudet is te naief, en te veel een luxe jongen. Hij is niet gelouterd en heeft in het leven nog nauwelijks geleden. Dat is zijn zwakte.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Trucker, 100 keer liever FvD naast de PVV dan alle andere partijen in Nederland en Geert Wilders heeft op zich ook geen problemen met FvD.
    Uiteraard wil ik ook niet dat FvD stemmen bij de PVV weghaalt maar denk dat ze eerder stemmen bij de VVD weghalen en dat is prima.

    Ik ga dus mede op de mening van Geert Wilders af en kan me daar in vinden want het is een utopie dat de PVV ooit zo groot word dat ze als partij een meerderheidsstem hebben in een volgend kabinet. Dan zijn ze minimaal 76 zetels nodig en dat gebeurd niet, al hoe graag ik dat ook zou willen, en dan zie ik ze liever samen met FvD dan met welke andere partij dan ook behalve de SGP die ook tegen de islam zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Patriot 2.0 zegt:23 augustus 2018 om 20:36

    @Trucker
    Baudet is te naief, en te veel een luxe jongen. Hij is niet gelouterd en heeft in het leven nog nauwelijks geleden. Dat is zijn zwakte.

    Het spijt me te zeggen dat u in deze de vijand (jawel) onderschat.
    Baudet speelt de de rol van de wat stuntelende (pas beginnende) politicus maar wees overtuigd dat hij héél goed weet met wat hij bezig is en dat is stemmen ronselen voor zijn partij.
    Hij slaagt daar wonderlijk goed in en zoals jij denkt ‘ach weinig gevaar van te duchten hij is wat zwakjes en weet nog niet wat het leven is’ zijn er nog maar die kiezen dan op hem.
    Hij speelt zijn spel goed en dat is zijn looks en zijn toneel.
    Het minst slimme in de strijd is je tegenstander onderschatten (Sun Tzu), anders kan ook en ben je ook fout maar in deze is het van belang hem op zijn waarde te schatten.
    Niet vergeten wie hij als running mate heeft heeft het advocaatje Hiddema en slimme jongens én meisjes in zijn partijraad of hoe dat heet.
    Hij kaapt stemmen weg bij de PVV van (de potentiële) kiezers die afgeschrikt worden door de rauwe (ware) taal van Geert Wilders.
    Volledig vergelijkbaar met de situatie die ik eerder geschetst heb over onze partij Vlaams Belang versus de softe centrum partij NVA.
    Baudet weet heel goed met wat hij bezig is en welbewust melkt hij eerst de PVV uit omdat hij daar (zijn)/een kiezers potentieël vind: de ontevreden rechtse kiezer.

    Like

 6. Pingback: Vrijheid van religie? | eunmask

 7. Tistochwat zegt:

  Heel mooi artikel.
  Ik ben het alleen niet eens met:

  doordat onze bestuurders NOG STEEDS geen flauw idee hebben waar ze mee bezig zijn

  De smeerlappen weten wel degelijk wat er aan de hand is.
  Waarom zouden die overbetaalde ‘bestuurders’ niet weten hoe gevaarlijk de islam is, en wij – domme belastingslaven die hun bek moeten houden – wél?

  Geliked door 5 people

 8. jack black zegt:

  Het is een grenzeloze waanzin !
  Europa laat zich afschlachten,
  Het Rechtsysteem en de linksdominerende
  regering is niet in de lage en willens hun
  landesgrenzen konsequent te beschutten, en
  zijn burger het verbied zich te verdedigen !
  Ergo ! Een geplande Staatovername van
  moslims en met hulp van vaderlandverraders !
  En dat alles onder het mom van legaliteit !
  Legaal-Illi-gaal-Schijt-egaal !

  Geliked door 1 persoon

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Vrijheid van religie?
  Ik vind niet dat het beleven van je eigen religie “achter de voordeur” moet. Je mag het tonen, maar NIET een ander er mee lastig vallen, en zeker niet opdringen aan de ander. Een religie die de principes van de \Verlichting aantast, is niet acceptabel, dus een theocratie ook niet. De persoon/mens dient te allen tijde gerespecteerd te worden, en dat doen mensen die een religie die de absolute waarheid in pacht neemt, niet.

  Like

  • BertG. zegt:

   “maar NIET een ander er mee lastig vallen, en zeker niet opdringen aan de ander.”

   Ik help er nog wel aan herinneren tegen die tijd dat je weer los gaat om je god te verdedigen als waarheid zijnde.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Argumenten en feiten graag. Ik durf de discussie goed aan.

    Like

   • BertG. zegt:

    Die gaan we wel mee maken wanneer ik of Harry weer een opmerking plaatsen over jou fantasie vriend.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @BertG

    Je hebt het over “los gaan”. Dat klinkt al niet respectvol.

    Waarom zou ik mijn mening niet mogen geven en mijn standpunten c.q. overtuigingen niet mogen verdedigen en er voor uit komen? Ik zie dat niet. Dat is nog geen “opdringen”. Jij verkondigt toch ook van alles, o.a. dat allerlei overtuigingen van anderen onzin zijn. Dat doe ik dus niet: ik zeg wel dat ik het met een aantal meningen niet eens ben. Mag dat van jou, of ben je alleen tolerant zolang het niet al te lastig wordt?

    P.S. Ik vind de kritiek op deze site over godsdienst soms zeer pittig , maar ik vind het goed dat die geuit wordt en dat er op gereageerd kan worden. Dat is nou net het interessante van deze site: een pittige, open discussie.

    Like

   • BertG. zegt:

    Had ik eerder al een filmpje gevonden van Patriot op vakantie, kom ik ze kat ook nog tegen op internet.

    https://www.dumpert.nl/mediabase/7500193/aff6db46/mag_ik_naar_binnen_.html

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Zoals verwacht: geen feiten, geen argumenten.
    Dag Bert.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb net zoveel feiten en argumenten als dat jij zelf kan bedenken of iets nou wel of niet waar is.
    Geen enkele dus.
    Je moet het maar aannemen, een andere optie is er niet.
    Dus elke discussie of iets nou wel of niet waar is, is dan ook geheel nutteloos om te voeren.
    Jij meent dat je gelijk heb, en dat mag natuurlijk.
    Ik ben een iets wat meer wat nuchter ingesteld iemand, die weigert iets klakkeloos aan te nemen omdat andere dat ooit verteld hebben.

    Like

   • BertG. zegt:

    Patriot, en dan nog wat.
    Hoe serieuzer iemand er op in gaat, des te grappiger ga ik het vinden.
    Dat mensen dat zelf nou nooit door hebben.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Argumenten feiten, Bert!

    Like

   • BerG. zegt:

    Patriot, dat wat jij feiten en argumenten noemt, zijn niet meer dan aannames.
    Iets wat zwart op wit staat hoeft niet waar te zijn.
    Anders zou elk sprookje of welk boek dan ook, ook waar kunnen zijn omdat het zwart op wit staat.
    Jij denkt dat het waar is omdat jij zo bent opgevoed en omdat je ouders ook dachten dat het waar was.
    Mijn ouders dachten daar wat anders over.
    Welke ouders hadden er nou gelijk. We zullen het nooit weten.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Bert

    Je moet eerst leren lezen. Ik had het over feiten en argumenten in de discussie.

    Je zegt dat we nooit zullen weten wie er gelijk heeft. Laat ik nou net de indruk hebben gekregen dat je zeker van je zaak bent. Hier proef ik ineens twijfel…

    Prettig weekeinde, Bert.

    Like

 10. droevige mof zegt:

  Kent u de genderreligie LGBTQIA en weet u wat een front hole, ein Vorderloch, een gat aan de voorkant is? Ik heb zelden zo’n gek ding gelezen als getoond in dit artikel. (Helaas geschreven in academisch Duits.)
  Decadentie kent geen grenzen naar beneden.

  http://mannikosblog.blogspot.com/2018/08/genderanatomie-heute-vagina-heit-jetzt.html?m=1

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Of ze in Fr “Boerkameesters” van moslimafkomst hebben, weet ik niet.
  Wel van de equivalente PVV Parti, die van Marine le Pen.
  Sommige voeren dan speciaal weer Oud-Franse-Feesten in met veel varkensvlees-specialiteiten weggespoeld met diverse soorten wijn.
  DE MUSULMANNEN PROTESTEREN.

  Maar er zijn net als in NL ook Dhimmie burgemeesters zoals die van Grenoble in de Alpen.
  Wenste zijn vele,vele muslimonderdanen een fijne Offerbeest, maar stuurde een ondergeschikte van het Gemeentehuis naar de hallal-martel-werkplaats.
  Hijzelf zag wat bleekjes om de neus en is zelf van oorsprong Ecoloog………………..

  Like

  • delamontagne zegt:

   De burgemeester van de Onveilige ( wintersport-)stad, Grenoble ” “Éric Piolle”, vond het nodig om de “feestende moslimmers van z’n stad te feliciteren met het bloederige feest.

   Een van de musulmannen was zo ENTHOUSIAST hierover, dat hij een bedankje stuurde naar de burgemeester met een fotootje van z’n dochtertje onder die ’t bloed gesmeerd was, erbij.

   Dit kwam in de Media.
   Een normale Fransman antwoorde:

   Aan een ieder ??!!
   NEE meneer, de Fransen, de NIET moslims ( [ de Fransen] die nog niet de keel zijn afgesneden of verpletterd door de “VERWARDEN” ) hebben helemaal niets van doen met dit smerige Bloedbad.
   Uw “Feest” is de vuilige, smerige islam $%^&#^%&.

   Uw kleine kinderen zullen U nooit vergeven…….

   Geliked door 1 persoon

 12. Marlies zegt:

  Ze lachen er ook nog bij. Wat een degenerates, onvoorstelbaar. Vele eeuwen incest en je krijgt dit resultaat. Globale eliminatie zo spoedig mogelijk.

  Like

 13. Scarlatti Bombatti zegt:

  Grandioos geschreven Numan, hoeveel duidelijker moet het nog worden vraag ik me af wanneer er tot #samenwerkend tot #VERZET wordt overgegaan tegen de #OMVOLKING,

  #TRUCKER hft m.i. VOLKOMEN gelijk wat Thierry Baudet betreft,
  vanaf het prille begin/optreden v hem heb ik een #buikgevoel omtrent hem gehad,
  m.i. komt hij onoprecht over, kan zo aan het toneel, is ERG vol v zichzelf,
  al juich ik zelfvertrouwen toe, maar dit is #anders…
  ik zie hem als een vvd extractje/pionnetje.

  Hij heeft #nietdoor# dat gekozen burgemeesters een islam burgemeester oplevert gewoon door het AANTAL islamitische stemmen en kijk DAT geloof ik dus niet dat ie dat niet door zou hebben,
  daar is ie ook te slim weer voor… dus je zou er uit kunnen opmaken dat ie dus VOOR de OMVOLKING is…
  HOOTON PLAN: The German Genocide! https://www.youtube.com/watch?v=_bQ1-IqTiC8

  IK heb me OOK vergist in de NVA toen ik in Belgie woonde, ik dacht in mijn onnozelheid dat zij SAMEN met het Vlaams Belang zouden gaan strijden, NOG voel ik t in mijn maag samentrekken toen steeds duidelijker werd dat dat nou net NIET t geval was, werd. bleek…

  en over religie?
  t zal wellicht een storm aan #hoon uitlokken over ‘mijn fanasievriend Jehovah dan’,
  maar ik begin steeds meer over te hellen naar God Jehovah, waarvan ik steeds meer achter kom dat die uit LIEFDE t.o.v. ONS staat! Dat is andere koek dan die paus franciscus… ff tsn 2 haakjes..

  en jaaaa die #voettussendedeur was 50, 60 jaar geleden en is idd een bijzonder nare herinnering over JGetuigen. ook ik heb dat ‘persoonlijk meegemaakt en hen v mijn deur gejaagd net als ik trouwens die mensen v LdH zag…

  Maar nu en toen ook nog in Belgie ervaar ik niets dan vriendelijkheid en behulpzaamheid van hen en trouwens ook van Baptisten,
  terwijl v #katholieke zijde waartoe ik behoorde omdat ik als baby gedoopt toen ben, je vaak alleen jaloezie en achterklap ontvangt en je geestelijk en lichamelijk eerder benadeeld wordt dan bevoorrecht.. en ja.. ook DAT uit eigen ervaring, helaas…
  ik was nogal recalcitrant als kind en had toen al #last van EERLIJKHEID# en #RECHTVAARDIGHEIDS drang…iets dat zeer ongewenst was.

  En NEE, zij, JG, zijn NIET ZONDER WERK, maar doen al hun #ONVERPLICHT #VRIJWILLIGERSWERK van deur tot deur en ander werk in hun #VRIJETIJD NA en NAAST hun BETAALDE banen. IK zie mijzelf dat nog niet zo gauw doen maar heb en krijg steeds meer respect voor hen.

  en NEE zij hoeven NIET te betalen aan eventuele slimme #hogehereninBrooklyndieditgeloofzoudenhebbenuitgevonden,
  of hun loon af te staan zoals de leden vd #SPmarijnissen.

  en NEE, zij roepen niet op tot geheimhouding wanneer er weer #pedofielen onder hen zijn ontdekt maar roepen de politie in en zorgen er overigens voor dat zij NOOIT meer ALLEEN bij kinderen in de buurt kunnen komen

  en Nee, zij hebben t niet over branden in de hel wanneer je niet dezelfde zienswijze hebt en/of wanneer je niet een JG wordt,
  als JIJ interesse hebt meer over de bijbel te weten te komen,

  iets waar een ex-katholiek niet mee is opgegroeid maar alleen OT en NT,

  om meer te weten over die God Jehova die alleen uit LIEFDE bestaat,
  die in de bijbel spreekt over Het Koninkrijk op Aarde te zullen herstellen weer….
  waar wij allen, mens en dier in vrede en geluk met en naast elkaar leven….
  geen oorlogen, geen mslms meer die ons naar t leven staan, geen ziektes, geen dood meer…

  wie wil daar niet meer over te weten komen toch en zeker in deze griezelige wereld…

  dan willen zij jou er graag bij helpen dat te begrijpen, de bijbel die ik niet eens kende en TOCH een oordeel over dacht te kunnen vellen… ach ja, gelukkig krijg ik steeds meer V.I. aka Voortschrijdend Inzicht… ik hoop echt op een dag te kunnen zeggen: ja ik geloof oprecht dat God Jehovah bestaat… lijkt me ideaaaal!!

  Fijne dag allemaal laten we in #VERZET komen want t zal toch ECHT van ons zelf moeten komen en de #PVV steunen zodat zij ONS steunen om VRIJ en VERLOST te worden v de schofterige politici die voor deze misere hebben gezorgd, pas als wij ons van die verlost hebben, kunnen wij het tij nog keren… denk ik…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s