“Wir schaffen das!”

Screenshot_273

(Door: B.J.)

Vanmorgen deed ik mijn nieuwsrondje en kom wat opmerkelijks tegen. De moordenaar van Nicky Verstappen is na DNA-onderzoek ineens gevonden. Ene Jos Brech geloof ik. Is dat DNA dan anders dan 20 jaar terug? Na 20 jaar zijn ze nog steeds bezig met het oplossen van deze zaak? Gewoon een DNA- onderzoekje? Maar dat kon in die tijd toch ook met dezelfde uitkomst? Verandert ons DNA op een of andere manier of  is Jos gewoon weer een patsy om de zaak te sluiten. Doofpotje in en weer iemand onschuldig opsluiten, net zoals meneer Hüseyin Baybaşin. Klaar. Niks ten nadele van Nikkie hoor, maar als u iets overkomt heeft de politie geen tijd. Tenzij je natuurlijk 6 km te hard rijdt of je parkeertijd om is. Terwijl rampen met vliegtuigen diep in doofpotten verdwijnen? En over de pedo doofpot zaak Demmink maar te zijgen.

Ons land wordt geregeerd door de liegende clown Rutte en onze koning, de grootste drugsdealer van Europa, zo niet van de wereld. Onze economie draait op volle toeren.. Alleen, merkt u er wat van? Ik ook niet. Werkloosheid is nu op het laagste niveau? De inflatie is dat namelijk niet. Dat komt omdat men steeds meer geld bijdrukt en er geen waarde meer tegenover staat. De reden van het invoeren van bezuinigingen. Altijd in uw nadeel, maar wat voor tegenprestatie is er? Er komt geen verbetering, maar wel de jaarlijkse huurverhoging, de ozb word ingevoerd en noem maar op. Belasting is niets anders dan uw geld afpakken. U krijgt salarisverhoging (geeft u een goed gevoel), maar ondertussen kunt u steeds minder doen met uw zuurverdiende centjes.

Met alle binnenstromende migranten die ons sociaal stelsel leeg melken, wordt ons land verrijkt met geleerden en artsen die niet kunnen wachten om te gaan werken. Tegen een lager loon natuurlijk, want dat is ook een reden waarom ze zo welkom zijn. Zodra ze een vaste baan hebben, krijgen ze rugklachten en altijd maar ziek melden. De figuren die de strijd tegen ons ongelovigen moeten uitvoeren.  U straks gaan bekeren, zodat u ook de koran kunt opdreunen. Kunnen ze dan niks? Moskeeën bouwen kunnen ze echter wel. Hun gezang, of moet ik zeggen gejengel uit de luidsprekers, is nog erger dan met je nagels over een schoolbord krassen. Dat lokt deze figuren. Zie ik al die hoofddoekjes op staat paraderen en achter de kassa, dan word je toch lichtelijk appelig? Is het een verbetering als er noodgedwongen allerlei betonblokken geplaatst worden? Waarom niet op hun hoofd? Niet echt decoratief, maar het helpt misschien wel voor het straatbeeld. Bovendien nemen de migranten ook allerlei ziektes mee, waaronder  mazelen. Een uiterst gevaarlijke ziekte die in Duitsland jaarlijks 1 of 2 doden oplevert. Tijd dus om maatregelen te nemen en de gehele bevolking te vaccineren. Kan dit niet meer slachtoffers maken dan voorkomen? Zag ik onlangs niet op de Nederlandse tv dat ouders geen kindertoeslag meer krijgen omdat hun kind niet is ingeënt is en ook niet meer toegelaten worden op scholen. Zij vormen een gevaar voor andere kinderen. Hoezo? Zij zijn toch ingeënt door hun domme ouders en dus  beschermd? Wat er in die vaccins zit, wil je niet weten.

Een kort speurtochtje levert toch wel zorgwekkende info op (en als ik het kan vinden, kunt u het ook). Van apenpus (geen grapje), geaborteerde foetussen (ook geen grap) en gewoon pure kwik. De stof, die nu verboden is in thermometertjes, spuiten ze gewoon in bij uw kind, want dat beschermt het namelijk tegen die onschuldige, maar o zo dodelijke mazelen. Binnenkort kunt u dus gewoon de buitentemperatuur aan uw kind aflezen. U kunt nu al in Amerika ook een RIFD chipje onder uw huid aanbrengen. Gemak dient de mens. Op uw werk hoeft u niet meer in en uit te klokken. Deuren gaan open als u in de buurt bent. Boodschapjes doen was nooit zo eenvoudig. Gewoon betaald als u de winkel uitloopt.

De andere kant van het verhaal is dat men weet wat u koopt, waar u bent op ieder gewenst moment. Soms hoor ik mensen zeggen: ik heb niks te verbergen.  Maar nee, het gaat gewoon niemand wat aan wat ik doe. Kijk eens naar al die slaapwandelende figuren op straat met een telefoontje in hun hand of oordoppen in. En dan kun je natuurlijk gemakkelijk de btw verhogen, censuur invoeren en allerlei maatregelen nemen die alles en iedereen ontgaan en men protesteert ook niet meer, omdat ze afgeleid zijn. Iedereen leeft nu  in zijn eigen wereldje. In een zeepbelletje, comfortabel  met zijn roze bril met enorm dikke glazen op. Pas wanneer dat zeepbelletje barst en je om je heenkijkt, besef je weer waar je ben. Je bent alleen, want de rest zit nog in dat bubbeltje, vraag je je af waar je  in godsnaam vandaan komt  En de lezers van “E.J. Bron” hoef ik dat niet te vertellen. Oogjes dicht en snaveltjes toe. Nu moeten wij het schaffen, maar waar is iedereen??? Wanneer gaan wij iets ondernemen!? Ik kan ook niks in mijn uppie.

Door:
B.J.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

73 reacties op “Wir schaffen das!”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  B.J.

  Het jongetje heette NIcky Verstappen. Doe hem alsjeblieft de eer dat je hem bij z’n juiste naam aanschrijft.
  En wat je relaas over DNA betreft: je lult uit je nek. Je schrijft een heel verhaal en ondertussen blijkt dat je niet weet waar het over gaat.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   Beste J. C. Th. Köhler ,
   U zult niet kunnen ontkennen dat het opeens lijkt of er een soort van heksenjacht gaande is tegen deze verdachte. Ik lees nu iedere dag minstens 6-10 artikelen in dezelfde krant over deze man. En dat is de schijver B.J. ook opgevallen.
   Denk daarbij aan het gezegde: “niets is wat het lijkt en alles is anders dan men denkt”

   Geliked door 3 people

  • b.j. zegt:

   sinds wanneer heeft iemand dan 2 hoofdletters in zijn voornaam? verwijd me dingen maar ga hier niet de wijsneus uithangen en geef dan het goede voorbeeld.. heb je mijn bericht wel gelezen? of roep je gewoon wat.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Alles is mogelijk, niet ongewoon bij slaven is een naam met 7 letters waarvan 1 klinker.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Dat is altijd een bewijs van zwakte. Niet op je eigen fout ingaan maar verwijzen naar de typo van de ander. Overigens is het verwijTen, dus niet verwijD, maar verwijT.
    Ik heb jouw bericht alleen gelezen voor wat betreft DNA. Dat was dermate ongefundeerd, dat ik daarna gestopt ben. Voor lulverhalen heb ik geen tijd.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  Onozel artikel waarin de “auteur” een hoop ingrediënten door elkaar klutst.
  Het DNA onderzoek is vorig jaar gebeurd niet vergeten dat DNA afstaan strikt gereglementeerd is, kan behoudens uitzonderingen niet afgenomen worden als de “donor” weigert.
  DNA afstaan is jaren en heikel punt geweest of bent u daar niet van op de hoogte?
  Verder is het van alle tijden dat kinderen ingeënt worden en ik moet eerlijk zeggen dat ik ooit nooit gehoord heb dat er kwik (levensbedreigende stof) in het bloed van babys of kinderen komt.
  Die ingeplante chips, in GB en de US zijn er lieden die dit vrijwillig laten doen, ik denk ‘goed gek doet geen zeer’ (Vlaams spreekwoord), is dit een gevaar voor u ? u laat ze niet inplanten en de kous is af.
  Wanneer gaan wij iets ondernemen!? pent u, moet eerlijk zeggen dat het al een tijdje terug is dat ik nog eens gelezen heb over revolutie en burgeroorlog dus gaat uw gang maak de geesten rijp kan ik (wij) weer wat lachen.

  Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   Waarom zouden niet gevaccineerde kinderen een gevaar zijn voor de zogenaamde “wel” beschermde gevaccineerde kinderen ???? Er deugt geen ene ruk van al die overheids waanzinnige indoctrinatie verhalen. Natuurlijk zijn gevaccineerde kinderen het gevaar en maken andere kinderen ziek en dat is nog maar 1 van de bijwerkingen.!!

   https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/hoe-vaccins-ons-afweersysteem-ernstig-ondermijnen/

   Geliked door 2 people

   • King Arthur zegt:

    @ Trucker ,
    Lees ook even de reacties onder aan de website.
    Alles wat ons opgedrongen wordt door de overheid dient men met de grootste arglistigheid te benaderen!

    Geliked door 2 people

   • Guus Velraeds zegt:

    Enige geneeskundige kennis zou niet overbodig zijn.

    Vaccinaties ondermijnen niet het afweersysteem.

    Vaccinaties prikkelen juist het afweer systeem in positieve zin.

    Bij een vaccinatie wordt een afgezwakte ziekteverwekker ingebracht waardoor het afweer systeem in actie komt en antistoffen gaat produceren.

    Deze antistoffen geven je daarna de rest van je leven bescherming tegen natuurlijke niet afgezwakte ziekte verwekkers die de dood tot gevolg kunnen hebben.

    Er is op dit moment vooral onder alternatief links volk een hele anti vaccinatie hype gaande. Het vaak zijn dezelfde mensen die ook meedoen aan de klimaat waan en de multiculti waan.

    Ze hebben vooral problemen met uit elkaar houden van gefantaseerd gevaar en reëel tastbaar gevaar.

    Geliked door 2 people

   • Frauke zegt:

    Precies , en tevens zit er roundup {glyfosaat} in . Zodra er weer zo’n vaccinazie-ronde is geweest , zijn er veel mensen met z.g griepverschijnselen !

    Like

   • Nemesis zegt:

    Frauke zegt:
    24 augustus 2018 om 07:57
    Precies , en tevens zit er roundup {glyfosaat} in . Zodra er weer zo’n vaccinazie-ronde is geweest , zijn er veel mensen met z.g griepverschijnselen !

    Allemachtig Frauke, voel je wel lekker? Je wilt beweren, dat er roundup (glyfosaat) in de griep (????) vaccinatie(s) zit. Hoe kom je in vredesnaam aan deze wel heel (sorry) geschifte onzin?
    Het is gewoonweg niet te gelovens welke, ook nog gevaarlijke, nonsens sommige mensen uitkramen. Waar weer andere mensen, die van toeten nog blazen hierover weten, graag beginnen mee te schreeuwen. Schaam je en vertel me eens hoe je aan deze wijsheden komt. Wel heel eerlijk natuurlijk, want daar ben ik, om speciale redenen, wel heel nieuwsgierig naar. En ik zal mijn vraag iedere keer weer herhalen, in ieder topic totdat jouw waarheid heb achterhaald. En ik ben benieuwd of je er eigenlijk te laf voor bent, omdat je zomaar iets zit te beweren.

    Ter informatie: dit stukje hier zal ik archiveren, het zal dus in deze vorm iedere keer weer terugkomen.

    Like

  • Rapunzel zegt:

   Het is helemaal niet van alle tijden dat kinderen ingeënt worden. Vaccineren bestaat pas sinds de 19de eeuw en het rijksvaccinatieprogramma begon in 1957. Iedereen van voor die tijd moest maar zien hoe ze bleven leven of ze gingen dood.

   En er komt steeds meer bij, het is goud geld verdienen als een farmaceutisch bedrijf een door hen uitgebracht vaccin verplicht weet te krijgen. Katsjing!
   Van het vaccin tegen baarmoederhalskanker werden al duizenden meisjes strontziek.
   Terwijl je niet mag zeggen dat de variant van baarmoederhalskanker waartegen het vaccin beschermt heel veel zo niet alles te maken heeft met de waardeloze seksuele moraal van de lijders en/of hun partners.
   Veelal de eerste, tweede, derde en vierde vrouw van een geitenneuker die zijn besneden snikkel in alles steekt wat beweegt.

   Geliked door 4 people

   • King Arthur zegt:

    @ Rapunzel ,
    Bedankt voor de hulp, sommige mensen worden hier blijkbaar meteen weggezet als linkse gekkies door bepaalde personen. Heeft de wanttoknow link blijkbaar niet helemaal doorgelezen. In de 20-er jaren van vorige eeuw is de spaanse griep pas een disaster geworden na de vaccinatiegolf en mensen dienen zelf uit te maken of hun kind wel of niet zal worden volgespoten met vergif!!!!

    Like

   • Trucker zegt:

    @ King Arthur zegt:24 augustus 2018 om 05:57

    @ Rapunzel ,
    “…Bedankt voor de hulp…”

    Brede grijns op mijn smoel want doet me terug denken aan mijn kindertijd “meester hij pest mij”…later was het “sergeant die ontgroening deed pijn” en nog later werd het “baas hij zit altijd op mijn kap”. hoor de stemmetjes nog altijd.
    Ga vlug om hulp roepen en dat voor een reageerder die de King in zijn nickname plaatst .—-> brede grijns.

    Like

  • Trucker zegt:

   @ King Arthur zegt:23 augustus 2018 om 20:45

   “…Lees ook even de reacties onder aan de website…”

   Is het hier de kleuterschool of wat?
   Ik hoef een ander zijn mening niet te lezen om over iets een visie te hebben (of te kunnen vormen).
   Ik ben een kind van de jaren vijftig het was gebruikelijk dat je voor verschillende ziektes (voor te zijn) gevaccineerd werd PERIOD.
   De rest van uw flauwekul interesseert me geen sikkepit, ik ben dankzij die vaccinaties nu nog in leven.
   capici ?

   Like

  • B.J. zegt:

   Helaas Trucker er zit er veel meer troep in dan jij denkt. Apen pus was helaas geen grapje. Maar laat jij jou kindertjes dan inspuiten met een onbekend middeltje? maar eerst bent u aan de beurt voor een formaline spuit. Interesseert jou dat… zal wel goed zijn en daar staat u ineens als als etalagepop.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Dislexie of zo, ik ben nogthans duidelijk geweest (24 augustus 2018 19:01) hoe ik denk over uw… euh grmpf geschrijf of gekliedder.
    Als u beter bij de les bent weet u dat ik alleen leef en geen familie heb, u kwaakt van alles over van alles tegen alleman en weet niet wat en hoe de vork in de steel zit.
    In Vlaanderen heten wij uw soort ‘van toeten en blazen weten’ 🙂 🙂
    U schrijft zeik zoals dit STUPIDE lijntje ” …eerst bent u aan de beurt voor een formaline spuit…” ik ben een kind van de jaren vijftig wat het product is hoef niemand mij te leren en al zeker geen complotfantast met een overmaatse belangstelling voor zeik zoals u er ene bent.
    DAG DOEI CIAO en rot op

    Like

 3. Peter zegt:

  Respect ? Peter R. de Vries !!!

  Peter R. de Vries (1956) is al decennia lang Nederlands meest bekende misdaadverslaggever en heeft zich tevens ontwikkeld tot een tv-persoonlijkheid die volop deelneemt aan het maatschappelijk debat.

  Like

  • Trucker zegt:

   Dus volgens u is een tv-persoonlijkheid een respectabel iemand misschien zelfs iemand om naar op te kijken ?
   Ik vind dat een drol en heb goed moeten lachen bij het filmpje waar hij rent als een mietje omdat er één of andere penoze jongen hem in elkaar ging slaan op een feestje of zo.

   Geliked door 2 people

   • tinekevanschagen zegt:

    Dat was Steve Brown(drugsbaron in spijkerbroek)
    Dat was inderdaad lachen,dat filmpje,waarbij de opper-narcist de Vries een flinke schop onder zijn kont kreeg.
    Ik heb het nog vaak teruggekeken.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    @ tinekevanschagen 23 augustus 2018 om 22:46

    Thanks meisje Tineke, ik vind die De Vries een kwal kijk ook wel eens naar Geenstijl (de vrijdag de blote madammen 🙂 dus weet onderhand wel wat voor een vies ventje het is.
    Dat was echt lachen hoe hij daar een pak voor de broek zou krijgen en als een bang konijn er van door liep.
    Moest wel eventjes breed grijnzen als ik er aan terugdenk.
    En dat komt dat ventje –>tegen betaling<– zijn politiek correcte mening (nogal wiedes anders kom je niet op tv in die bekakte shitrotzooi tv) geven over alles en nog wat.
    O ja lieden die ook maar het minste probleem hebben met Geert Wilders zitten in mijn diepvries sito presto.

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Het is nog erger dan ik dacht met die Peter.
   Ik heb er de kracht niet meer voor.

   “en heeft zich tevens ontwikkeld tot een tv-persoonlijkheid die volop deelneemt aan het maatschappelijk debat.”

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    @ BertG. zegt:23 augustus 2018 om 21:28

    “…Het is nog erger dan ik dacht met die Peter.
    Ik heb er de kracht niet meer voor…”

    “…en heeft zich tevens ontwikkeld tot een tv-persoonlijkheid die volop deelneemt aan het maatschappelijk debat…”

    Dat lijntje waar hij pent dat hij (bijna) geilt op die kwal De Vries heeft hij zekers gepend om jou eens flink te kloten peins ik 🙂 🙂 🙂

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Peter, en Peter R. de Vries is van de linkse kerk en neemt het op voor de islam. Walgelijke vent.

   Geliked door 2 people

   • tinekevanschagen zegt:

    Ik denk dat hij een deal heeft gesloten met justitie.
    Voor een hoop centjes de promotie doen.
    Omdat de slapende kudde denkt,als Peter het zegt ,is het zo.

    Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @tinekevanschagen, de kudde die Peter R. de Vries geloofd is behoorlijk afgenomen want zijn laatste tv programma had hele lage kijkcijfers en was eigenlijk een flop. Velen kunnen die vent niet meer zien of ruiken.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Wie is de Walgelijke vent de virtuele Peter of die broekschijter op tv of (gelijk in een kwis multiple chocie vragen) allebei 🙂

    Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Als Peter RRRRRRRRRRR de Vries op T.V. verschijnt ben ik meestal weg. Wat niet wegneemt dat ik wel waardeer dat hij de ouders van Nicky al die jaren is blijven bijstaan.

   Geliked door 1 persoon

   • Peter zegt:

    Hoi Guus Velraeds,
    Je hebt daar een punt,
    Peter RR de Vries is achter de ouders van Nicky blijven staan EN hij heeft gezorgd dat ten onrechte veroordeelde mensen weer op vrije voeten staan.
    Ook heeft hij bijgedragen aan de ontmaskering van een zekere Joran van der Sloot.

    Like

 4. Peter zegt:

  Het Openbaar Ministerie mag stoppen met de vervolging van voormalig justitie-topambtenaar Joris Demmink. Dat heeft het gerechtshof in Arnhem bepaald.

  Het OM concludeerde eind juni al dat er “geen redelijk vermoeden” is dat Demmink zich in de jaren ’90 in Turkije schuldig heeft gemaakt aan verkrachting. Hij wordt daarvan beschuldigd door twee Turkse mannen, die destijds door hem zouden zijn misbruikt. In 2014 gelastte het gerechtshof nog een onderzoek naar de beschuldigingen.

  Het lukte het OM niet om de twee Turkse mannen als getuigen te horen. Ook had de aanklager geen aanwijzingen dat Demmink in de periode überhaupt in Turkije was geweest. Het gerechtshof onderschrijft dat nu. “Er is geen enkele steun te vinden voor de stelling dat Demmink in Turkije is geweest”, zegt het hof. “Het onderzoek heeft aangetoond dat er slechts sprake is van speculaties en veronderstellingen.” Volgens het gerechtshof is “geen steen op de andere gelaten”, ofwel: alles is grondig uitgezocht.

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Tja,niks kwaads over de Turken he Peter

   Dat de Demminkzaak in de doofpot is gestopt geloof je natuurlijk ook niet.
   Anders zouden er hele pedonetwerken openbaar worden.

   Dat Turkije een deal maakte met Nederland om Baybassin levenslang te geven,in ruil om Demmink niet veroordeelt te krijgen,ook niets van meegekregen zeker?
   Maar het OM zegt het….toch?

   Goh……dat u zo een vertrouwen in de Nederlandse rechtspraak had,wist ik nog niet.

   Geliked door 2 people

  • King Arthur zegt:

   Staat dit onder verkeerde artikel misschien??????????????????????????????

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De zaak Demmink stinkt als een beerput. Ter illustratie:

   Vorig jaar stond de dr. Phil-show op het punt om een internationaal pedofielennetwerk te onthullen. Van de een op de andere dag werd de Dr. Phil-show zonder enige aankondiging of mededeling gestopt. Dus de bewuste uitzending is in Nederland nooit vertoond.
   Ik laat je zelf de conclusie trekken over hoe dat in elkaar zat. Maar als je mij vraagt is er door “hogerhand” enorme druk uitgeoefend op RTL4 om dat programma NIET uit te zenden. Ter bescherming van figuren die wel eens in een verkeerd daglicht gesteld konden worden.
   Openbaar Ministerie, justitie-topambtenaar Joris Demmink, het gerechtshof in Arnhem. Allemaal één pot nat.
   Zoals de bard uit Stratford upon Avon eeuwen geleden in Hamlet al zei:
   There’s something rotten in the state of Denmark.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   https://www.rtvnoord.nl/nieuws/198049/Serieverkrachter-uit-Veendam-gaat-trouwen

   Serieverkrachter uit Veendam gaat trouwen

   De man werd als 24-jarige opgepakt nadat hij een 13-jarig meisje uit Wirdum op grove wijze had verkracht. Het kind was onderweg naar een bushalte toen zij van haar fiets werd gesleurd. Hij zette het slachtoffer in Overschild uit de wagen.

   De man werd uiteindelijk veroordeeld voor vijf misdrijven. Hij bekende meer, maar de aangiftes ontbraken. De man kreeg destijds het stempel ‘pedofiel’ opgelegd. Die diagnose werd later bijgesteld naar ‘seksuele stoornissen’.

   Like

  • Elisah zegt:

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/volkert-van-der-graaf-helemaal-niet-geemigreerd-enige-reis-die-hij-maakt-is-met-de-bus-naar-harderwijk/

   “Volkert van der Graaf helemaal niet geëmigreerd, enige reis die hij maakt is met de bus naar Harderwijk”

   De beruchte moordenaar van Pim Fortuyn is niet geëmigreerd naar het buitenland, zoals hij aankondigde tijdens de zaak die hij afgelopen voorjaar had aangespannen tegen justitie om van meer voorwaarden van zijn vervroegde invrijheidsstelling uit te komen, zoals zijn meldplicht. Dat beweert Oliver Schomborg, hoofdredacteur van voetbalmagazine SigaarSnor. Hij heeft een foto dat als bewijs dient.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Er stond nog een zaak open van van der Graaf>een moordzaak werd beweerd.
    In ruil daarvoor zou hij deze klus geklaard hebben.
    Ik vind dat redelijk geloofwaardig,als je ziet hoe tolerant justitie met deze politieke moord is omgegaan.

    Geliked door 1 persoon

 5. leefbarbaar zegt:

  Dit hele bericht stinkt aan alle kanten. Men wil de indruk wekken dat justitie af en toe wat zinnigs doet.
  Waarom? Ineens is het beroep bushcrafter uitgevonden en dat riekt erg naar een persverklaring en een verzonnen bericht. Ineens is de privacy van de vermoedelijke dader niet belangrijk.
  Noem mij gek, dat mag. Een complotdenker, dat mag ook, maar ik ben een leefbarbaar en heb veel ervaring met de overheid.

  Geliked door 4 people

 6. Guus Velraeds zegt:

  Nu moeten wij het schaffen, maar waar is iedereen??? Wanneer gaan wij iets ondernemen!? Ik kan ook niks in mijn uppie.

  Wat was je van plan?

  Geliked door 2 people

 7. Rapunzel zegt:

  De politie heeft nogal geblunderd in de zaak van Nicky Verstappen. De nu gezochte Jos Brech was in de nacht van de moord daar aan het fietsen en de dag erop was hij weer een “toevallige” passant.
  Eerder had hij al bekend herhaaldelijk jonge jongens misbruikt te hebben.
  Als je het mij vraagt had dat toen al bellen moeten laten rinkelen.

  En B.J. die dit stuk schreef heeft een punt. Die kale CDA gnoom van een Grapperhaus roept al om een DNA databank waar je verplicht DNA zou moeten afgeven.
  Dat is doodeng want nooiterdenooit dat onze overheid zoiets goed voor elkaar heeft en krijgt.
  En mensen die zeggen dat ze niks te verbergen hebben zíjn knettergestoord! Als je dat laat gaan heb je straks camera’s in je badkamer waar de “kinderbescherming” gaat meekijken of je je kinderen niet mishandelt. Iedereen een NSB-kastje in de auto zodat niet alleen de baas maar ook de zorgverzekering, de bank, je hypotheekverstrekker en de politie kan zien waar je bent geweest, hoelang en waarom.

  En dan dat verplicht vaccineren, pleur toch op! Er komen duizenden en duizenden islamitische neuknegers Europa binnen as we speak! Denk je dat die hun spuitjes op tijd gekregen hebben?
  Dat tuig van AZG en andere NGO’s loopt daar met handschoenen/kaplaarzen/hazardsuites en mondkapje tussen maar eenmaal aan land in Europa lopen die halve wilden gewoon in uw buurtsuper de antibiotica resistente TBC in je gezicht te hoesten.

  Geliked door 7 people

  • Trucker zegt:

   Niet zo verwonderlijk wat er twintig jaar geleden gebeurd is.
   Politie werkt volgens de geijkte methode van het steentje in het water lees van binnen naar buiten, doen ze altijd want is SOP op de politieschool.
   Is er een duidelijk aanwijzing dat de feiten gepleegd zijn door “buitenstaanders” (lees geen familie) pas dan wijzigen ze hun zienswijze en gaan ze verdere onderzoeksdaden stellen.
   Die verplichte DNA afname zal die kale CDA gnoom van een Grapperhaus er zo goed als nooit doorkrijgen temeer omdat de overheid zichzelf in de voet heeft geschoten met hun “privacy-wetgeving” (boomerangetje in hun eigen tronie).
   Ik deel alleen je mening over mensen die zeggen dat ze niks te verbergen hebben zíjn knettergestoord, dat klopt als een bus.
   Iedereen een NSB-kastje… wat denk je dat een “mobieltje” is(?), in geval van noodzaak vraagt de overheid uw verplaatsing op van een halfjaar of meer.
   Dat NSB-kastje heeft (zo goed als iedereen) en al helemaal vrijwillig.
   “…En dan dat verplicht vaccineren, pleur toch op!…”, het heeft bij mij en miljoenen kinderen gewerkt waarom zou het nu ineens anders zijn.
   Voor de duidelijkheid ik heb het niet over griepvaccinaties daar heb ik al mijn licht over laten schijnen in mijn comment naar een andere reageerder in dit topic.

   Like

 8. Elisah zegt:

  Met alleen een stukje dna van een onbekend iemand kan je niet veel, als hij niet in een databank zit dan vindt je geen match.

  Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Rapunzel, tijd niet gezien.

  “Er komen duizenden en duizenden islamitische neuknegers Europa binnen as we speak! Denk je dat die hun spuitjes op tijd gekregen hebben?”

  Dan is het misschien juist wel handig om te zorgen dat jouw kinderen wel zijn ingeënt. Ik weet wel, het is een onderwerp dat goed in het programma “De Achterkant Van Het Gelijk” zou passen. Er zijn redenen vóór, maar evenveel tégen. Ik ben blij dat ik het niet hoef te beslissen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  ….De stof, die nu verboden is in thermometertjes, spuiten ze gewoon in bij uw kind,….Als oudere (70) behoor ik tot de risicogroepen die aangeraden word om jaarlijks de griepspuit te halen. Ik ben blij dat ik er nooit aan begonnen ben. Vier a vijf jaar geleden was het serum van de griepspuit zwaar vergif. De kranten bagatelliseerden alles, maar ik las tussen de regeltjes door. In de loop van 10 jaar heb ik een keer een zware griep gehad. De huisarts erbij geroepen die mij de schuld gaf omdat ik nooit een griepspuit bij hem haalde. Het kan met u wel eens fataal aflopen zei hij. U zult misschien niet elk jaar ziek worden, maar toch….Bovendien gaf hij te kennen in het vervolg niet meer aan huis te komen als ik weer de griep had. Wie zegt mij dat het geen ander virus was wat ik opgelopen heb, want mijn vrouw was ook al ziek, zij het in mindere mate als ik, en zij haalt wel elk jaar de griepspuit. Mijn vrouw is 61 en heeft o.a. C.O.P.D. Bij toeval kwam ik er dus achter dat er met het serum van de griepspuit bewust geknoeid word. Veel mensen kregen toen hoge koorts en een erg pijnlijke arm. Ik hou het zoveel als mogelijk bij dit gezegde, wat ik eerst van mijn overleden vader hoorde en kort geleden van een volle neef van mij; Houdt de roepert en de poepert maar open, en laat de dokter naar de bliksem lopen !

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ BigLJohn 23 augustus 2018 om 23:09

   De huisarts erbij geroepen die mij de schuld gaf omdat ik nooit een griepspuit bij hem haalde. Het kan met u wel eens fataal aflopen zei hij. U zult misschien niet elk jaar ziek worden, maar toch….Bovendien gaf hij te kennen in het vervolg niet meer aan huis te komen als ik weer de griep had.

   Lekker huisarts is dat!
   Gaat-ie zeker ook niet meer naar mensen die een been breken bij het skiën of die een kwaal hebben vanwege alcohol- en tabaksgebruik?

   Hij zal wel de pest in hebben omdat hij een tientje misloopt.
   Huisartsen krijgen 10 euro per ‘griepprik’ las ik eens ergens.

   Ik ben blij dat ik vroeger tegen polio e.d. ben gevaccineerd, maar tegenwoordig vertrouw ik de overheid en hun vaccins voor geen halve cent meer!

   Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Dat klopt die 10 euro per prik.
    Ik moet m ook elk jaar,maar neem m niet.
    Toen zei hij,er zijn in de twee dagen ruim 3000 man wezen prikken.
    Ik zei : zodan (naam) en dat keer 10 euries ,dan heb jij ook lekker gecasht in twee dagen.
    En hij beaamde dat volmondig.

    En ik voegde daar nog aan toe…..follow de money,en je weet hoe je genaaid wordt.
    We kennen elkaar 30 jaar, dus hij weet wie hij tegenover zich heeft.

    Geliked door 1 persoon

 11. Notitie: in Italië stoppen ze met de vaccinatie bij kleine kinderen. De vraag is waarom.
  2e Peter R de Vries vroeger ooit bij politie geweest, heb ik ergens ooit gelezen, is een omhooggevallen egotripper.
  Vaccinatie: hierbij kan je twee kanten opdenken.
  1e je lichaam kan zoveel mogelijk het eigen vermogen opbouwen tegen parasieten, virussen en bacteriën. De meesten zijn niet schadelijk mits ze in een bepaalde omgeving verblijven, bv de darmflora, maar komt dit in een andere omgeving via de bloedbaan terecht dan kunnen de gevolgen dodelijk zijn. Afhankelijk van weerstand en ons gestel hoeft er niet direct gevaar op te treden.
  2e bij babies en ouderen is de weerstand zwakker geworden. Cellen zijn kwetsbaarder. Bij babies is de celdeling in hoogste versnelling en bij verstoring kan ineens het hele systeem vastlopen. Bij babies komt nog bij dat de reactie van het lichaam heel direct is met hoge koorts, terwijl het bij ouderen langer duurt eer iets werkelijk waarneembaar is, het lichaam reageert veel langzamer.
  Juist bij deze twee wordt er op gewezen om elk risico uit te sluiten.
  2e de farmacie, vindt telkens nieuwe stoffen met gelijkwaardige of betere werkingen uit.
  De testen op zoveel proefpersonen en de resultaten, naast die van de placebo proeven, nemen bepaald tijd in beslag. De farmacie wil echter zo snel mogelijk het product op de markt hebben.
  Onderzoek kost miljoenen en dat moet zo snel mogelijk worden terugverdiend. Wachten dus op de goedkeuring.
  Niet alle nieuwe stoffen zijn meetbaar op effecten en nawerking, vaak gaat daar nogal wat tijd in zitten, tijd die de farma vaak niet heeft of wil uitzitten.
  Bijsluiters zijn soms niet altijd duidelijk hierover.
  Er valt nog genoeg te zeggen hierover. Nog een voorbeeld, iemand die longontsteking heeft gehad of een klaplong (pneumathorax), zijn in princiepe kwetsbare mensen met minder weerstand en zouden dus preventief een griepspuit moeten krijgen. Mij zelf als voorbeeld, in de jaren ´80 had ik een klaplong. De longarts zei, niet meer roken en jaarlijks een griepspuit. Ik ben in de jaren daarna
  blijven roken, geen griepspuit, heb twee maal een forse griep gehad, moet het nu afkloppen op hout, daarna niet meer. Ja wel eens verkouden en wat spierpijnen, Het lichaam is voor iedereen verschillend, al lijkt elk lichaam op elkaar.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Ik ben voor aderlaten, i.v.m. promillage.

  Like

 13. zijlstra zegt:

  Een verplichte DNA-afname kan niet volgens Hiddema omdat niet iedereen als verdachte
  aangemerkt kan worden.

  Like

 14. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In zijn artikel “Wir schaffen das” laat B.J. duidelijk merken, dat hij verdraaid goed begrijpt, hoe de “grote mensen wereld” reilt en zeilt. Maar uit de reacties blijkt overduidelijk, dat velen van u dit inzicht nog lang niet hebben. Zij kijken niet verder dan hun neus kort is. Zij herkauwen, wat hen wordt voorgekauwd.

  Deze reacties zijn een reflectie van de emoties van het moment en gaan volkomen voorbij aan de diepere oorzaken. Er wordt gevallen over een klein detail. Dat wordt uit zijn verband gerukt. En daarover wordt vervolgens tot in den treure doorgezeurd. Maar het geheel is meer, dan de som van de delen. Kijk niet alleen naar de bomen, maar probeer ook het bos te zien.

  Inzicht verkrijg je niet, door je te laten meeslepen door je gevoelens en emoties van het moment. Dat levert hooguit kokervisie op.

  Inzicht verkrijg je door rationeel wetenschappelijk te werk te gaan. Dat wil zeggen fenomenen afstandelijk en neutraal observeren, bestuderen, analyseren, reduceren, combineren, interpreteren en deduceren. Dat is beslist geen eenvoudige zaak. Daarvoor heb je echt wel iets meer in je mars nodig, dan het pretpakket van de MAVO.

  Gisteren zijn we getuige geweest van een misselijkmakende egotripperij van Politie en Justitie. Met heel veel bombarie hebben ze gemeld, dat ze de cold case van de moord op Nicky Verstappen hebben opgelost. Met een grote grijns op het gezicht bralden ze over het behaalde succes en gaven zichzelf volop schouderklopjes. De emoties, die deze case omgeven, kwamen rijkelijk aan bod. En de media deden er nog een paar schepjes bovenop.

  Het komt erop neer, dat men een verdachte op het oog heeft. De verdachte is nog niet aangehouden. Ze weten namelijk niet, waar hij vertoeft. Inmiddels werd deze verdachte wel met naam en toenaam en herkenbare foto te kakken gezet. Zijn doopceel en zijn handel en wandel werden te grabbel gegooid. Wat zijn dit voor misselijkmakende wild-west-praktijken. Die horen niet thuis in de cultuur van een hoogbeschaafd land als Nederland. Niet beter te weten, dat in Nederland een verdachte onschuldig is, tot zijn schuld wettig en overtuigend in rechten is bewezen. Politie en Justitie hebben gisteren de verdachte als dader aan de schandpaal gezet, zonder zijn weerwoord en zonder dat er een rechter aan te pas is gekomen. Vervolgens roepen ze de bevolking op, om als klikspaan op te treden. Foei, foei, foei !!!

  Het vermeende resultaat, waar Politie en Justitie zo over pochten hebben ze verkregen door gebruik te maken van zeer omstreden praktijken, het DNA-verwantschapsonderzoek. In eerste instantie lijkt dat een geweldig resultaat. Maar bij nadere beschouwing zijn ernstige bezwaren aan te voeren. Het DNA-verwantschapsonderzoek druist in tegen de ethiek en principes van het Nederlandse strafrecht. Het Nederlandse strafrecht erkent expliciet het verschoningsrecht voor verwanten. En daar is een hele goede reden voor.

  Alle normale ouders vertellen hun kinderen, dat ze altijd met al hun problemen thuis kunnen komen. Dat betekent, dat thuis een veilige haven is. Als ouders kinderen direct of indirect aangeven, dan is thuis geen veilige haven meer. Dan kunnen kinderen niet meer thuis komen met hun verhaal en hun problemen. Dan is de band tussen kinderen en ouders verbroken. Dan zijn de gevoelens en emoties jegens elkander ernstig beschadigd. Dan valt er een belangrijk element uit het leven weg. Wat is dan nog de waarde van het leven ??? De weg naar egoïsme, leugen en bedrog staat open. Dit geldt natuurlijk ook wederkerig.

  Vrienden kun je kiezen en laten vallen. Je familie krijg je. Daar kun je niet vanaf. Je hebt te pas en te onpas met elkaar van doen. Besef, dat als de hele wereld instort en je nergens meer terecht kunt, je familie je laatste strohalm is. Je moet altijd bij je familie kunnen aankloppen. Je familie is je achterdeur. Familie dient je met open armen op te vangen en te helpen. Familie dient geen vragen te stellen. Familie dient geen tegenprestatie te verlangen. Wees zuinig op die achterdeur. Hou je familie hoog. Het bloed kruipt immers, waar het niet gaan kan. Dit is in essentie ook de strekking van de parabel van de verloren zoon.

  Als iemand een van zijn verwanten direct of indirect aangeeft, dan zal de familie zich dat na vele generaties nog steeds herinneren. Neef Jan heeft destijds Pietje aangegeven. En met neef Jan en zijn nageslacht wil niemand uit de familie meer iets te maken hebben. Ze worden niet meer gekend. Ze horen er niet meer bij.

  Omwille van het verschoningsrecht geschiedt het DNA/verwantschapsonderzoek op basis van vrijwilligheid. En daar wringt dus de ethische schoen. Daarom zijn dit soort onderzoeken, zoals ze dus al enkele keren hebben plaatsgehad, zeer verwerpelijk. Bezint eer ge begint. Het is geen ver van je bed show. Iemand zit straks met de traumatische ervaring, dat hij een bloedverwant heeft aangegeven. Dat gebeurt beslist niet altijd alleen bij een ander. Dat kan jou ook overkomen.

  Als DNA-verwantschapsonderzoek per se tot het instrumentarium van Politie en Justitie moet gaan behoren, dan zal dat op een andere wijze moeten worden ingericht. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een databank waar het DNA van alle burgers is opgeslagen. Maar ook daar kleven hele ernstige bezwaren aan. Dan zal van heel veel vaders opeens vaststaan, dat zij niet de biologische vader van hun kinderen zijn. Oei !!! Tevens zal vaststaan welke overerfelijke kwalen, defecten en eigenschappen iemand heeft. Zorgverzekeringen zullen zeer zeker grote druk uitoefenen om over die gegevens te kunnen beschikken. En dat zal ze uiteindelijk nog lukken ook. Oei, de premie vliegt omhoog !!! De NAZI’s hebben destijds dankbaar gebruik gemaakt van de goede administratie van de burgerlijke stand, om Joden op te sporen. Met een DNA-databank
  wordt dat nog veel gemakkelijker. Oei !!! Dit is slechts een greep uit de vele argumenten, die tegen een dergelijke databank spreken. De politiek is niet voor niets zeer huiverig en terughoudend. Blijft vooralsnog het feit, dat DNA-verwantschapsonderzoek door Politie en Justitie zeer omstreden is.

  In de onderhavige cold case van de moord op Nicky Verstappen is er na 20 jaar eindelijk een verdachte, die als dader aan de schandpaal is gezet. Maar ze hebben hem niet. Hij is niet thuis. Voortvluchtig is hij niet. Daarvoor moet eerst zijn schuld wettig en overtuigend rechtens bewezen
  zijn bewezen. Of de verdachte ooit voor de rechter zal verschijnen is nog maar de vraag.

  In de alternatieve media wordt momenteel volop gespeculeerd met complottheorieën over de achtergronden van deze moord. Deze case vertoont inderdaad een aantal hele duidelijke overeenkomsten met andere gevallen, waar vraagtekens bij geplaatst worden. Het zou heel goed kunnen, dat er geen sprake is van een gewone lustmoord door een pedofiel, maar dat er iets veel ernstiger achter steekt. Iets dat het daglicht niet kan velen. Iets dat tegen elke prijs in de doofpot moet. Als dat zo zou zijn, dan zou het mij niet verwonderen, dat de verdachte nooit wordt gevonden, of net gezelfmoord blijkt te zijn.

  Vooralsnog moeten we afwachten wat er gaat komen.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Ze hebben ook dna van de man zelf, omdat hij al een tijd vermist is heeft de familie spullen met zijn dna erop aan de politie gegeven.

   Like

  • BertG. zegt:

   Wie zegt dat ze je DNA niet allang hebben bewaard bij een hielprik die iedere zuigeling krijgt.
   Of wanneer je een keer bloed heb laten afnemen in een ziekenhuis.
   Ze vertellen niet alles wat nu nog op tegenstand kan rekenen.

   Like

   • Republikein zegt:

    Ik heb daar een zeer nare ervaring mee, heb een paar jaar geleden hier iets over geschreven.
    Wat een mens niet ziet is er niet.

    Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Hoe ze met de dna van criminelen omgaan, dus kwijt maken….

   Ondertussen wil men van onschuldige mensen wel hun dna (mis)bruiken.

   https://www.geenstijl.nl/5142463/openbaar-ministerie-maakt-een-grote-teringzooi-van-dna-bank-mist-profiel-21-248-boeven/

   Openbaar Ministerie maakt een grote teringzooi van DNA-bank, mist profiel 21.248 boeven

   Er zijn meer dan 21.000 dna-profielen kwijt, terwijl de achterstand in 2015 nog zo’n kleine 12.000 was. Minister Van der Steur beloofde verbetering, er kwam verslechtering. Voor zover bekend zit er onder de 21.000 boeven wier profiel kwijt is geen enkele dader van het verschrikkelijke misdrijf lekken uit een burgemeestersbenoeming. In 2015 bleek dat het gaat om onder meer moordenaars, verkrachters en mensenhandelaren.

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   @ Oeps 24 augustus 2018 om 01:45

   “…eer omstreden praktijken, het DNA-verwantschapsonderzoek…”

   moet je in de USA eens gaan uitleggen aan familie van mensen die ten onrechte op deathrow verblijven of –>verbleven hebben<– de laatste dus verleden tijd Oeps.
   Vrijgepleit van de ten laste gelegde feiten (deathrow is steeds een halszaak geweest) door middel van de (dixit uw retoriek) omstreden praktijken
   Ik had u in deze ernstiger ingeschat, maar nu lees ik dat u complotten vermoed….
   Lustmoord door rechtop lopende wezens als die moordenaar zijn van alle tijden (mogen ze vierendelen voor mijn part) dus waarom zou het nu ineens “…iets veel ernstiger achter steekt. Iets dat het daglicht niet kan velen. Iets dat tegen elke prijs in de doofpot moet…” kunnen zijn volgens u.
   Verder is het zo dat wat enkele reageerders schrijven over DNA wel strookt met de waarheid waar de “auteur” getuigd van onzin en geprevel over de materie.

   Like

 15. Trucker zegt:

  “…eer omstreden praktijken, het DNA-verwantschapsonderzoek…”
  één letter vergeten moet zijn
  “…zeer omstreden praktijken, het DNA-verwantschapsonderzoek…”

  Like

 16. Tiurrie zegt:

  B j. heeft gelijk …commentaar wordt geleverd door onwetende die nog steeds de verkeerde kant op kijken….

  Geliked door 1 persoon

  • B.J. zegt:

   Iedereen bedankt voor de reacties en speciaal die mensen die mij begrijpen.. Maar Ik kan nog een stapje verder gaan. Heeft iemand ook vernomen dat er tegenwoordig Syrische mannen lesgeven op kleuterscholen? Zodat onze kindertjes ook kennis kunnen maken met de islam. Eenmaal op de lagere school hadden wij vroeger schoolreisjes naar Drievliet of de Efteling. Nu gaan ze een moskee bezoeken. Scholen zijn een soort opvoed gestichten geworden om je te leren gedragen in deze verrotte linkse maatschappij. Ze leren je daar de leugens van de geschiedenis , Het klimaat maar ook onwaarheden uit de bijbel. Misschien iets nieuws maar Eva was niet de eerste vrouw van Adam. Het heelal is geordend? Ooit van de kuiperbelt gehoord ,meteoren en ander ruimtepuin. Dat er ooit mensen wandelde op de maan en stonden bij een wapperende vlag. Best raar want er is geen atmosfeer en ook de sterren waren verdwenen. Niet echt kleine bolletjes. En er is nog meer verrot hier zoals de media ,muziek, sport en film industrie (en grote bedrijven).. Mega sterren die bakken met geld verdienen. Geld willen we blijkbaar graag bezitten want onze god is Geld. Kijk wat er met deze sterren gebeurd. Stralen even en doven weer uit. Hun leven word kapotgemaakt en door met de volgende. Ik zou nog zoveel meer kunnen vertellen maar helaas zijn er mensen hier die nogal sceptisch tegenover mij staan. Ik laat het dus maar even hierbij. En ja het is nog erger dan je kan vermoeden. Vele vele malen erger. Zoek alleen maar eens op H.A.A.R.P.

   Geliked door 1 persoon

   • BerG. zegt:

    Je zou eens wat minder de site Niburu moeten lezen, en die als waarheid beschouwen.
    Dan gaat het een stuk beter met je.

    Like

   • Trucker zegt:

    Op de Vlaamse blog Golfbrekers (is al meer als een jaar dat ik daar nog op vertoefde) was er indertijd een reageerder die mij sterk doet denken aan uw … euh proza.
    Kan best zijn dat u van daar met een andere nick hier komt orakelen de schrijfstijl en denkwijze zijn identiek en o ja de reactie van uw kant ook bij gebrek aan de juiste “input”.
    In ieder geval een goede zaak dat u weet dat het vele vele vele malen erger is en dat u ook weet heeft van mega sterren die bakken geld verdienen en die er opeens niet meer zijn.
    Zwart gat eens proberen….
    De US vlag op de maan heeft nooit een millimeter gewapperd, de soorten (jawel) als u complotfantasten hebben dat en vele onwaarheden er later bijgehaald.
    Ooit eens gepend op deze blog, de laatste overlevende (ondertussen ook overleden) van de eerst vlucht ik dacht Buzz Aldrin heeft (op bijna tachtigjarige leeftijd) zo’n idiote complotzeiker een knal tegen zijn stomme kop gegeven.
    PRACHTIG (moment) de zeiker had onmiddellijk gedaan met zeiken over complot en leugens over de landing op de maan.
    Ga maar kwaken op al die obscure weblogjes van fantasten en paranormalen gedoe.

    Like

   • Republikein zegt:

    Nee, gooi het maar hier op de site, kijk er naar uit.

    Like

   • Elisah zegt:

    Geintje…

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Nou dat blijkt wel als ik alle reacties hier zo lees, al bedoel ik het waarschijnlijk anders als ene B.J., of misschien ook toch niet.
   Bovendien wordt van de hak op de tak gesprongen en ook nog eens een Peter R. de Vries, de alwetende er bij gehaald, omdat hij een zo bekende BN’er op TV is. Als het niet om te huilen was, zou je er een lachkramp van krijgen.

   Het ging dus o.a. ook om vaccinaties (vaccinazZies, zoals de wetenschappelijk onderbouwde dame Frauke schreef).

   Als alle vaccinatie nu niet deugen, hoe zijn we dan van de pokken en kinderverlamming afgekomen?

   Ik heb van mijn levensdagen nog nooit griep gehad, wel eens een flinke verkoudheid af en toe eens per zoveel jaar en dat is wat men in de volksmond al griep noemt, is het echter niet. Het is een infectie die er op lijkt en waar je inderdaad een paar dagen flink beroerd van kan zijn. Dus daartegen te laten inenten is voor mij simpelweg nutteloos.
   Gevaccineerd tegen de pokken en de toen reeds bestaande vaccinaties tegen allerhande kinderziektes heb ik ook nooit gehad toentertijd. Er was toen en geen entstof en geen dokter meer in de hele buurt.

   Aan de eerste keer mazelen ben ik dus bijna overleden, scheelde niet veel. Daarna heb ik de mazelen nog drie keer gehad, evenals de bof 2 keer. De laatste keren mazelen en de bof als volwassene. Niet prettig. Als ik weet dat iemand een kind heeft dat de mazelen of de bof heeft blijf ik daar ver van uit de buurt.

   Daar ik dus voor mijn werk ook naar landen moest waar je wel een flinke lading inentingen voor nodig hebt, werd ik dus op mijn werk, waar we een eigen medische afdeling en een klein ziekenhuis hadden, toch tegen de pokken gevaccineerd. Dat was dus niet ongevaarlijk en dat bleek. Maar ik was op mijn werk in goede medische handen dus heb ik dat ook overleefd.

   Ik ben niet tegen vaccineren, maar wie het niet wil om welke redenen dan ook, die moet het dan maar laten. Je bent baas over je eigen lichaam (nog wel) en als ouders mag je kiezen voor je kind. Niemand kan je dwingen.

   Evenals niemand je kan dwingen je DNA af te staan. Maar als ze willen, komen ze daar toch wel achter, je hebt misschien geen idee waar je overal DNA uit kan halen en dat is uit heel veel dingen.

   Like

   • Trucker zegt:

    @ Nemesis zegt:24 augustus 2018 om 18:07

    “…Bovendien wordt van de hak op de tak gesprongen…”

    U heeft (hopelijk) opgemerkt dat het proza van de “auteur” onderhevig was aan wat u pent en wat ik er dus uitgelicht heb.

    Like

 17. Republikein zegt:

  God heeft de bui al zien hangen en voorzag de natuur een geneesmiddel tegen alle kwalen.
  Natuur, nat uur, na tuur.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Nog ff dit, is iedereen bekend met de Nederlandse Cocaïne Fabriek, afgekort ncf, of de no cancer foundation, deze keer afgekort tot ncf.

  Like

 19. B.J. zegt:

  Trucker,waarom allemaal van die negatieve reacties? Sorry maar ik hou niet van iedereen bij of ze wel of geen kinderen hebben. Kijk, u hoeft mijn berichtjes niet te lezen. Eet u trouwens ook met diezelfde mond? Ik respecteer uw mening ook hoor, maar het is de manier waarop. En over die formaline was niet zo bedoeld maar wilde duidelijk maken dat mensen het zo gemakkelijk accepteren dat een vaccinatie veilig is. Omdat de arts dat zegt.( Had u eerlijk gezegd toch wat hoger ingeschat.) Hebben geen idee wat er ingespoten word. Maar u waarschijnlijk wel. Plaats zelf ook eens een berichtje. Zie ik naar uit. Jij kan het veel beter dan ik denk ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s