De “dunne blauwe lijn”

Screenshot_291

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Geweld tegen politieagenten

Screenshot_92Deze beelden zorgden voor plaatsvervangende schaamte: twee politieagenten laten zich in de binnenstad van Plauen bij de arrestatie van een Libiër door lachende en joelende migranten provoceren, voor schut zetten en zelfs slaan. De agenten komen overbelast over en beschikken blijkbaar niet eens over gummiknuppels. Hun aanvallers tonen geen enkel respect voor de Duitse staatsmacht, die zij als slap en weerloos waarnemen.

Junge Freiheit

In de hoofdstad van de deelstaat Baden-Württemberg ging woensdag een groep jonge “asielzoekers” uit Syrië en Iran agressief tekeer tegen een politiepatrouille, die hen wilde controleren. Alleen met de aangerukte versterking van meer dan twintig collega´s konden de agenten de situatie oplossen. Desondanks moeten de aangevallen politieagenten ook nog beschuldigingen van o.a. zogenaamde “Racial Profiling” aanhoren.

Zorgwekkende ontwikkeling

Beide incidenten staan voor een zorgwekkende ontwikkeling in het hele land. Immigranten, die in dit land werden opgenomen, beschermd door de rechtsstaat en verzorgd door de welvaartsstaat, minachten en vallen de Duitse staat en zijn gezagsdragers zonder scrupules aan. Ze testen hoever ze de staatsmacht kunnen uitdagen. Wanneer deze defensief en onschuldig reageert, voelen ze zich bevestigd en uitgedaagd om nog een stap verder te gaan.

Dat mogen we niet te licht opvatten. Des te “multicultureler” een samenleving, hoe geringer haar samenhang, hoe meer de veiligheid in de openbare ruimte wordt bedreigd, hoe hoger de risico´s op criminaliteit en hoe belangrijker derhalve de politie.

De politiekrachten, die kampen met personeelstekort, wellicht niet goed genoeg uitgerust en opgeleid zijn, kunnen we ons niet veroorloven. Maar nu al lukt het vaak niet om vrijgekomen of nieuwe banen te bezetten wegens gebrek aan sollicitanten.

Politieagenten hebben rugdekking nodig

Niveaudalingen en migrantenquota zijn daarvoor geen oplossing. Wij hebben bij de politie de beste en betrouwbaarste mensen nodig. Die moeten dan echter ook naar hun verantwoordelijkheid betaald worden. Ze moeten dusdanig worden uitgerust dat zij zichzelf en de burgers effectief kunnen beschermen – bijvoorbeeld met stroomstootwapens (“tasers”) om aanvallers in situaties tegen te kunnen houden, waarin ze geen gebruik mogen maken van hun dienstwapen.

En vooral: ze moeten de volledige rugdekking van de staat, de samenleving en de burgers hebben als zij hun verantwoordelijke opdracht uitvoeren. De politieagenten, die de burgers beschermen en voor recht en orde zorgen, zijn de “dunne blauwe lijn” die de beschaving scheidt van anarchie. Als we toestaan dat deze lijn breekt, dan is de chaos niet meer ver weg.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, politie. Bookmark de permalink .

52 reacties op De “dunne blauwe lijn”

 1. alwine kerkhof zegt:

  Ook al ben je met weinig man, ze mogen gewoon niets doen, anders zouden een paar tasers wel helpen.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Tasers?
   Als ze politie aanvallen niks tasers. Kogels!

   Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   Dat is al te waar.
   Dat slappe beleid maakt van onze politie een stel slapjanussen die alleen maar praten over hoe stout deze foute apen zijn, maar het ergste is misschien nog wel dat de politie zelf in begint te geloven in dat gelul.
   Mijn overgrootvader zat bij de marechaussee en had een degen en wapenstok bij zijn dagelijkse uitrusting en gebruikte deze ook indien nodig.
   Meppen dat die kon en reken maar dat ze respect voor hem hadden.
   Raddraaiers waren als de dood voor hem, want als die ze te pakken kreeg mepte hij ze verrot.
   Hij hoefde later ook niet op het matje te komen voor verantwoording, want het hoorde bij zijn werk.
   Die man draait zich om in zijn graf als die zou weten hoe het er nu aan toe gaat.

   Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  …………die zij als slap en weerloos waarnemen……………
  * *
  Je moet ’t mee gemaakt hebben hoe zijzelf, de z.g.n. migranten in de landen van oorsprong, die fijne muslimlanden, bang teruggetrokken en geïntimideerd reageren als ze ook maar POLITIE in de buurt zien.

  Kwaad kan ik me erom maken als ik foto’s zie van zulk tuig dat zich in EU-landen zo gedraagt en woedend op regeringen die dit toelaten…………..

  Geliked door 8 people

  • Asgard zegt:

   Delamontage,…je kunt erop wachten toch dat ze geen respect hebben voor de cops,…ze trekken met miljoenen Europa in, onderweg schreeuwen ze in grote getale allahu-akbar op de doorreis door Europa heen, voelen zich gesterkt door wat hen vertelt is door de Imams om wat te doen met Europa, Links hangt een groot Welkomsbord op bij aankomst,..die mossels lachen zich helemaal kapot om dit Europa, dan kom je een paar cops tegen die eruit zien en handelen als een treinconducteur, dit is toch ook om je dood te lachen,…. ik zie het zo,..stel een Arabische Liga besluit om Nederland een land te maken van oorlog, waar 5 kampen het voor het zeggen willen hebben, zelf zit je bij geen enkele kamp, dan word je familie kapot gebombardeerd door de Arabische Liga die verschillende kampen steunen en jij de pech hebt on net in die stad te wonen waar de Liga niets mee heeft, je hele familie dood, iedereen dood,…dan wil ik maar al te graag als vluchteling met meerdere vluchtelingen die hetzelfde is overkomen, richting de zandbak verhuizen en als martelaar mijzelf opblazen in een Arabisch paleis waar alle kopstukken te samen zijn, die de opdracht hebben gegeven om maar ff mijn stad met mijn geliefden te bombarderen,….en zo zien die zogenaamde vluchtelingen van Islamitisch komaf het door de ogen van henzelf zoals ik omschreven hebt.

   Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Als een land vergeven is van misdadig tuig ,kan de politie,ook al is die goed uitgerust weinig doen.Zie het steeds terugkerend geweld hier in Rio de Janeiro,eigen misdadig volk tegen de politie.Als het te bond wordt en velen vermoord zijn ,worden de millitairen er bijgehaald,maar nooit echt wordt er opgeruimd,Is erg moeilijk in Rio,waar het geteisen tussen de bevolking vertoefd in overvolle wijken zowat op elkaar gebouwd.Maar in Europa zit het anders in el kaar….daar màg de politie niet ècht optreden.

   Geliked door 1 persoon

 3. zwartschakel zegt:

  Gisteren stond ook een tweet v de politie online ,”blijf v onze hulpverleners af ? “Ik hoop ,en dat zal ook gebeuren ,dat de politie [video Almere] steeds vaker ,en met nog meer geweld ,worden aangevallen ,dat is de enige manier ,om ook hen uit de”kast te laten komen ,over wat er zich werkelijk afspeelt ,in Nederland ,maar ook in de hele EU ,hetzelfde beeld ,vergeet niet dat er veel meer burgers dan politie slachtoffer zijn van “de verrijkers” ,en zij zwijgen/verzwijgen deze feiten ,criminaliteit ,daalt elk jaar ,in Duitsland ,sinds 20 jaar niet meer zo laag als nu [Nieuwsuur] Trump vertelde het tegendeel over Duitsland ,waarna Nieuwsuur met hun overbekende fakenieuws kwam ,Trump weet er niks van ? Trump ,waarschuwde de Duitsers voor de terrorist ,die gifgas bommen gemaakt had ,hij viel voor de Americanen op ,door zijn online bestellingen van grondstoffen hier voor ,de Duitse schijnveiligheidsdienste schrokken toen pas wakker , dit was anders uitgemondt ,in mega veel slachtoffers !

  Geliked door 2 people

 4. Jean zegt:

  Normaal moet de fuhrer ingrijpen maar ze zingt nog steeds het liedje “wir schaffen das” ondertussen is ze aan’t vissen naar het postje van de Luxemburgse jeneverfles…
  Laten we toch dat kotsmisselijk EU gedrocht sluiten en al die leeglopers een C4 in de handen stoppen “zonder oprotpremie” want ze hebben een gigantische chaos en levensgevaarlijke leefomgeving geschapen waar normaal 20 jaar opsluiting moet voor gegeven worden.

  Like

 5. Jo zegt:

  Als ‘mensen’ naar politiemannen brandbommen en stenen gooien waardoor zij vermoord kunnen worden, is het enige antwoord daarop geweervuur !!!

  Geliked door 4 people

 6. De tijd gaat komen dat de stok en het kleine pistooltje wordt vervangen door een snelvurend mitrailleur.

  Geliked door 2 people

  • Glockie17c zegt:

   Ik ben bang dat je daar wel eens gelijk in zou kunnen krijgen …….

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Zal wel een andere regering voor in de plaats moeten komen, Hongarije en nog een paar staten laten zien hoe het kan zonder veel extra beveiliging.
   Geen islamieten invaders binnen laten is eerste prioriteit.
   Die zwaardere bewapening kan dan later wel, first things first.

   Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   Ik denk dat dit echt een song is voor velen???
   Dreamer

   Dreamer, you know you are a dreamer
   Well can you put your hands in your head, oh no!
   I said dreamer, you’re nothing but a dreamer
   Well can you put your hands in your head, oh no!
   I said “far out, what a day, a year, a life it is!”
   You know, well you know, you had it comin’ to you
   Now, there’s not a lot I can do
   Dreamer, you stupid little dreamer
   So now you put your head in your hands, oh no
   I said, “far out, what a day, a year, a life it is!”
   You know, well you know, you had it comin’ to you
   Now, there’s not a lot I can do
   Work it out someday
   Oh ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma
   you can see anything you want, boy
   (If I could be someone) you can be anyone, celebrate, boy
   you can do something
   (If I could do anything) but can you do something out of this world?
   Take a dream on a sunday
   Take a life, take a holiday
   Take a lie, take a dreamer
   Dream, dream, dream, dream, dream, dream, dream, dream along
   Dreamer, dream and dream along
   C’mon and dream, dream along (come along)
   (C’mon and dream, dream along)
   na na na na na na na na
   Dreamer, you know you are a dreamer (c’mon and dream and dream along)
   Can you put your hands in your head, oh no! (c’mon and dream and dream along)
   I said dreamer, you’re nothing but a dreamer (c’mon and dream and dream along)
   Can you put your hands in your head, oh no! (oh, come on, oh, come on)
   Oh no

   Geliked door 1 persoon

  • Ijsbeer zegt:

   Ik denk eerder dat “men” wacht totdat een aantal moegetergde mannen het heft in eigen handen neemt , genre burgerwacht , militia en dergelijke (op zich volkomen terecht en volkomen begrijpelijk) .
   Enkele “racistische” incidenten later, hysterisch gekrijs van regressief links, en dán wordt dat pistoolje vervangen door een snelvurend mitrailleur.
   Tesamen met een veel verder gaande inperking van hetgeen nog rest aan onze vrijheden …

   Like

 7. oud-marinier zegt:

  Net als in NL….Maar ik denk dat er meer dan GENOEG agenten zijn , die het ook MEER dan kotsbeu zijn. Maar wat wil je …als je “orders” van bovenaf krijgt , wetten uitgevaardigd die zgn “racisme en discriminatie” verbieden , de poltie voorgehouden wordt , dat men GEEN rechtzaken aan hun reet wenst te krijgen enz enz + dat je je bron van inkomsten NIET wil verliezen !!! ??? Zeker wanneer je een gezin te onderhouden hebt enz enz… Ik hoop alleen dat ALLE agenten in Europa gaan beseffen , dat ze UITEINDELIJK TOCH een keuze moeten gaan maken , want ook zij worden gezien als ” PLEBS” door de zgn “ELITE” .

  Geliked door 7 people

  • Asgard zegt:

   Het kan altijd nog erger,…allochtone burgermeester, allochtone agenten, de tyfes met ze!

   Geliked door 2 people

  • Ijsbeer zegt:

   Willen we nog enige kans hebben de komende 20 jaar of zo, dan gaan die agenten (en militairen!) op z’n minst NU moeten beginnen met netwerken op te richten.
   En meer.
   Het is uitermate spijtig, maar de kans dat partijen als het VB , PVV, FN (of andere die gelijkaardige doelen stellen, maakt me niet uit) ooit in staat zullen zijn om democratisch orde op zaken te stellen, lijkt mij vrij klein. Ik weet wat er in Denemarken, Oostenrijk en Italië wél kan (als is dat nog heel onvoldoende) maar ik zie het hier niet gebeuren, de elites in het Westen hebben het syteem hier veel te goed op slot.
   Enige kans die ik zie, is als Duitsland zou kunnen kantelen en het Afd zaken kan bewerkstelligen. Dat zou onvoorstelbaar veel invloed kunnen hebben op de rest van West-Europa.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Geachte IJSBEER , ik ben werkzaam en woonachtig op Bali. Hindu bevolking…100% . Hebben GEEN problemen met ons Christenen. WEL met de vele moslim immigranten vanuit Java . Die proberen om de Balinezen , HUN willetje op te leggen dmv “halal”-voedsel te eisen en zelfs een bepaald stuk strand voor moslims te eisen enz enz…NA de 2 bomaanslagen in 2002 en 2004 , hadden de Balinezen al een grote hekel aan de moslims…weliswaar NIET openlijk…maar men boycot hun bron van inkomsten ….als eerste reactie (tot op heden) …Verder , in 2016 waren er Miss Universe verkiezingen in Indonesia en uiteindelijk , weken de organisatoren uit naar Bali , naar aanleiding van dreigementen door extreme islam in Jakarta enz enz…Ook in Bali dreigde men de zaak te komen saboteren enz enz…De balinezen hebben toen gezegd …De eerste de beste die hier op Bali problemen komt maken , ….kan er op rekenen dat hij/zij HORIZONTAAL terugkeert naar zijn geboortegrond . Nu is men hier zover , dat men een (nog) ondergrondse beweging heeft opgezet om verdere islamisering tegen te gaan. ook ik ben hier lid van . Organisatorisch is het idd een hele klus …maar toch..het valt best mee…. Andere leden van deze beweging , zijn lid van politie , krijgsmacht , security forces enz enz enz…Het kan dus wel …In ieder geval , het hangt van de politie mensen en militairen (actief + voormalig) in NL af , of zijdit willen doen. Voor meer info , wil ik je best het e.e.a. toesturen via email.

    Like

   • Asgard zegt:

    Agenten kiezen de kant van de elite, vaak zweren ze op het koningshuis meer dan op het huis van hun eigen ouders, daarnaast als de burger agressief is zien zij dat als burgerlijke ongehoorzaamheid, ze kijken niet waar die burgelijke ongehoorzaamheid vandaan kan komen (totaal falen van de overheid laatste decennia’s), en agenten hebben daarnaast ook een eigen gezin, dus zijn bang hun baan te verliezen, belangen dus, wellicht dat onze witte agenten het verstand wel hebben wat zich afspeelt in NL,..voor agenten uit de zandbak hoef je geen enkel respect te tonen, die zullen hun Glock snel gaan trekken als ze zien dat je anti-mossel ben,..de mossels onder de cops is het smerigste Taqiyya volk waar je als Nederlander geen enkel respect voor dient te tonen,..laten die allochtonen dat maar onder elkaar uitzoeken, net zoals een allochtoon geen enkel respect heeft voor de witte agent, hoef een Nederlander dat niet te hebben voor iemand die uit een zandbak komt en de ideologie aanhangt van vernietiging!

    Geliked door 1 persoon

 8. Nemesis zegt:

  Mevrouw Weidel u weet toch zelf best wel, dat uw directeur of CEO van de GmbH BRD, het bezette land Das Deutsche Reich, dat nog steeds niet souverein en onder het krijgsrecht valt, hoogst persoonlijk aan de politie de opdracht heeft gegeven, zich alles te laten welgevallen door de door haar uitgenodigde goudstukjes. Verweren mogen zi zich hoogstens met hun handen en misschien voeten, wapens hebben ze aan hun zijde hangen, maar die zijn meestal ongeladen een wapenstok mogen ze niet gebruiken en kontroleren mag ook niet.

  Geen wonder dat ze geen sollicitanten meer krijgen, je was toch wel gek als je voor een salaris van 1.600,– euro netto voor de gewone agent, dat is voor dag en nachtdient en incl. ook de overuren je zo moet laten behandelen door dat tuig dat nog brutaler te keer gaat als een horde wilde apen.

  Eigenlijk is het een belediging ze met wilde apen te vergelijken, die zijn wel wild en brutaal, maar die zijn niet imbiciel of krankzinnig, dat tuig is dat wel.

  Geliked door 4 people

 9. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Bijzonder. Ik heb hier ook over gelezen maar toen de andere richting op “schandalig dat de politie zo hard optrad, onnodig”blablablabla”! Persoonlijk vind ik de hele vertoning ook gênant, dat je, je zo moet laten behandelen door zulke schoften. Een pistool maar in ieder geval honden, knuppel, pepperspray etc was hier m.i volkomen terecht geweest. Het duurt denk ik niet lang meer voor er geen een Europeaan te vinden is voor het rot baantje van agent.

  Geliked door 2 people

 10. droevige mof zegt:

  De stemming in de politie is buitengewoon slecht. Agenten worden door politici gehinderd in hun werk en mogen niet terugvechten als ze geslagen worden.
  Maar er zijn ondertussen ook politieagenten die openlijk sympathiseren met Pegida en AfD.
  Onze “onafhankelijke” pers is verontwaardigd. Leuk om te lezen.

  https://www.merkur.de/politik/pegida-demonstrant-ist-lka-mann-journalisten-aussage-macht-fassungslos-zr-10146814.html

  Geliked door 3 people

 11. Thomasson zegt:

  Dr. Alice Weidel schrijft: “Beide incidenten staan voor een zorgwekkende ontwikkeling in het hele land. Immigranten, die in dit land werden opgenomen, beschermd door de rechtsstaat en verzorgd door de welvaartsstaat, minachten en vallen de Duitse staat en zijn gezagsdragers zonder scrupules aan”. Men kan aannemen dat zelfs de AfD is niet ervan bewust dat dit gedrag is voor moslims de normaalste zaak van de wereld. Zij kwamen naar Duitsland als religieuze Űbermenschen.
  Men kan ook vaststellen dat de Staat heeft oneindig geduld met de nieuwkomers. Voor de Staat blijven de beesten van Allah onschendbaar; wat ze ook doen. Aanvallen op de politie, massaverkrachtingen en veroveringen van steeds grotere gebieden wordt door de Staat als triviaal beschouwd. Men kan beter vragen: hoe lang zou het (voet)volk dat accepteren? Hoe lang zou het duren totdat de Staat zal in twee fronten moeten strijden? Het tweede front kan voor immense problemen zorgen. De Staat zou het moeten opnemen tegen Breivik-achtige Lone Wolves, maar ook tegen gewapende ondergrondse groeperingen die in de Staat collaborerende vijand zien. Goede vraag is ook: hoeveel politieagenten en militairen zijn bereid de huidige staat te steunen en voor deze Staat te vechten? Een Staat die geen rugdekking geeft aan haar politie en strijdkrachten en laat de autochtone samenleving in de kou, heeft weinig kans. De count-down is al op gang.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Het móét me hier toch een paradijs zijn voor de ‘migranten’?
  Gratis een weelderig leventje, allerlei rottigheid ongestraft uitvreten, verzorgd tot aan het graf en vertroeteld door de ‘overheid’.

  Politieagenten moeten dergelijk schorem meteen kunnen/mogen afschieten. Al was het maar met een schot in hun poot.

  Geliked door 5 people

  • Glockie17c zegt:

   Lijkt me niet echt verstandig Tistochwat.
   Vliegen ze het eerste de beste (volgende) all inclusive ziekenhuis in.
   Worden ze daar weer in de watten gelegd.
   Wat dacht je wat de maatschappij dat weer gaat kosten.
   Nee …… lijkt me geen goed idee.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Glockie17c 24 augustus 2018 om 19:19

    Tussen de ogen, dan? Vind je dat een beter idee?

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Wel je kan een patroon altijd prepareren met een iets “onaangename” substantie, schotwond is voldoende dat het spul in de bloedbaan komt en hopla (onomkeerbare bloedvergiftiging).
    Open forum dus geen verdere details.

    Like

   • Glockie17c zegt:

    Meerdere wegen leiden naar Rome ( of waar ze maar heen willen 😉😉😉) Tistochwat.
    Maar jouw idee is de kortste route.

    Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   het enigste dat echt helpt, is een voorbeeld stellen voor de rest van het gespuis. Openbare executie voor de Keulse dom bijvoorbeeld. Maar ik weet, voordat het zover is, moet er eerst een echte revolutie uitbreken waar de huidige politieke kopstukken van duitsland allemaal ondergespit moeten worden. Daarna volgt er een grote schoonmaak die misschien wel honderdduizenden slachtoffers zal kosten. Daarna volgt een Turkse invasie, Erdogan wacht zijn kans af. Tot nu toe gaat hem in duitsland naar wens. Zijn troepen zijn al binnen, nu de wapens nog. Er wordt aan gewerkt

   Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  De veroorzakers van deze ellende : de politiek, de media, de rechters, het OM,de advocatuur, de linkse burgemeesters en de linkse politie baasjes, het gedrag van de burgers, de opleiding van de agenten, de geweldsinstructie van de politie !!
  Fijn werken joh, wie wil er nog agent worden ??? Met deze vijanden en dat salaris ????

  Geliked door 2 people

 14. Claudia M. zegt:

  Tja, als ze zoiets als dit in het thuisland zouden flikken, hadden ze allang de lange lat in de nek gehad om over de vervolgstraf maar helemaal niet te spreken. Ik vermoed een toch behoorlijke gevangenisstraf waar de gevangenissen in geen enkele vergelijking staan met die van ons alhier.

  Het kan heel simpel zijn; bij gedrag als is dit, nemen wij afscheid. Dan gaat u terug naar eigen land, punt uit! Als u zich hier niet weet te gedragen en niet weet te conformeren aan die afspraken die wij hier gemaakt hebben, heeft u hier niets te zoeken!

  Geliked door 2 people

 15. Tiurrie zegt:

  Ik heb de beelden gezien…met alle respect …de agenten kunnen beter een zelfverdediging cursus volgen..nog een geluk voor deze agenten dat hun wapen niet is afgepakt en tegen hen is gebruikt…dit respectloos volk woont onder ons allen !!!

  Like

 16. Glockie17c zegt:

  Dit is op glockie17c herblogden reageerde:
  Helemaal mee eens.

  Like

 17. Trucker zegt:

  Dit is eurabia, in de USA is er een POTUS die dit niet zou toestaan, zelfs geen enkel gouverneur of burgemeester op lager niveau.
  Hier in eurabia dicteert de multikulle genegen overheden hoever er mag ingegrepen worden bij zware rellen met islamieten invaders-negers en dat is beschromend weinig tot niets.
  De opdracht is dat de politie niet met gepast geweld mag ageren.
  De NIET regerende overheden in eurabia lijken niet te (willen) beseffen dat dit een vicieuze cirkel geworden is.
  De islamiet-neger invader weet dat er van de overheid weinig tot geen gevaar te duchten is, pak rammel of gevangenis liggen ze niet wakker van, integendeel het eerste is status omhoog en het tweede is luxe omgeving als een hotel (voor hun).

  Geliked door 1 persoon

 18. Blaffertje zegt:

  Dat is al te waar.
  Dat slappe beleid maakt van onze politie een stel slapjanussen die alleen maar praten over hoe stout deze foute apen zijn, maar het ergste is misschien nog wel dat de politie zelf in begint te geloven in dat gelul.
  Mijn overgrootvader zat bij de marechaussee en had een degen en wapenstok bij zijn dagelijkse uitrusting en gebruikte deze ook indien nodig.
  Meppen dat die kon en reken maar dat ze respect voor hem hadden.
  Raddraaiers waren als de dood voor hem, want als die ze te pakken kreeg mepte hij ze verrot.
  Hij hoefde later ook niet op het matje te komen voor verantwoording, want het hoorde bij zijn werk.
  Die man draait zich om in zijn graf als die zou weten hoe het er nu aan toe gaat.

  Geliked door 3 people

 19. Tistochwat zegt:

  Bonnen uitdelen, durven ze nog wél:

  Geliked door 2 people

 20. BigLJohn zegt:

  Die ellende die we nu meemaken is het beleid van de Bilderberg-groep in samenwerking met Brussel en NWO. De grenzen mogen, ter wille van een soepele – immigratie – der zwarten, nooit meer gesloten worden. Er word samengewerkt met mensensmokkelaars, Frontex en NGO om zoveel mogelijk islamieten en zwarte Pieten hier naartoe te krijgen. Ze komen met of zonder ID papieren, maakt niets uit. Uitgeprocedeerden mogen eindeloos door procederen tot dat zij een moment beleven dat zij mogen blijven. De politie mag – immigranten – niets in de weg leggen, ook niet bij provocaties of geweld. Autochtonen daarentegen moeten door justitie wel hard aangepakt worden. Stembus fraude word toegepast om te bereiken dat tegenstemmers absoluut geen kans krijgen hun stem te verheffen. Na de verkiezingen worden de tegenstemmers (PVV) gebasht door de rest. Dit alles blijft niet mooi staan natuurlijk. Zo makkelijk als nu heeft de islam het in de geschiedenis nog nooit gehad om vaste voet in Europa te krijgen. We moeten ons op het ergste voorbereiden !

  Geliked door 1 persoon

 21. scherpschutter1943 zegt:

  De politiek en de autoriteiten hebben alle schuld voor het huidige slappe overheidsbeleid. Dat is in de jaren van1960 al begonnen met de pvda en de communisten. Die hebben het staatsgezag gesloopt en er zelf mooie baantjes aan overgehouden., Nu zit nederland met de gebakken peren. Een meer dan slappe, misdadige en corrupte overheid. Politie die geselecteerd wordt op goed kunnen lullen en diienstbaar zijn aan de maatschappij, wat ze daar dan ook onder verstaan. De politie, niet opgewassen tegen de intimidatie en geweld van de moslims, uitgerust met wapens die ze niet mogen gebruiken van de linkse politiek en linkse rechters en die huilend naar het bureau vluchten waar ze ook niet veilig zijn. Beschimpt door het zwarte tuig en de moslims en bekritiseerd door hun eigen leiding, die vanuit hun veilige kantoren vanuit de 12 verdieping naar beneden kijken of hun voetvolk zich aan hun orders houdt. Ik kan zo nog wel even doorgaan maar ik besluit met de zin: “Een beetje vent wordt geen agent. Doe je dat toch en je kan daar niet langer mee, ga dan naar de marechaussee”.

  Geliked door 1 persoon

 22. Republikein zegt:

  Eten gevulde koeken, in de kantine 2x.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s