Hoewel hij springstof opsloeg: afgewezen “asielzoeker” niet uitgezet

Screenshot_286

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook de in Berlijn gearresteerde terrorist is een afgewezen “asielzoeker”, die al lang uitgezet had moeten worden. De politie wist al dat Magomed-Ali C. in 2016 in zijn Berlijnse woning een “aanzienlijke hoeveelheid” van de springstof TATP had opgeslagen. Maar er gebeurde niets. De asielaanvraag werd weliswaar afgewezen, maar de radicale islamiet mocht blijven. Nog in december 2017 kreeg de man een gedoogstatus – na de informatie dat de man een bom wil bouwen.

journalistenwatch

C. had beweerd psychisch ziek te zijn en kreeg een desbetreffende medische verklaring en daarop de bevestiging dat hij in Duitsland mag blijven. Twee jaar later greep de procureur-generaal in en zorgde voor een arrestatiebevel. Blijkbaar stond de Tsjetsjeen op het punt zijn geplande bomaanslag uit te voeren. De moslim zou een “zware, de staat bedreigende, gewelddaad” hebben gepland – aldus de beschuldiging.

Dat roept de vraag op wanneer er überhaupt nog uitgezet wordt. Zelfs bij terroristen volstaat een simpele medische verklaring om in het land te blijven. Magomed-Ali C. bezit het Russische staatsburgerschap.

“Al een jaar geleden – dus voor het toestaan van de gedoogstatus – dook de politie voor het eerst bij hem op”, bericht “Bild” nu. Daarna had C. zijn volle baard afgeschoren, bleef echter de radicale moskee in Berliin-Moabit bezoeken, die ook werd bezocht door de terrorist van de aanslag op de kerstmarkt Anis Amri. De rechercheurs vonden, aldus de krant, in Amri´s mobiele telefoon het telefoonnummer van een vriend van Magomed-Ali C.: de Fransman Clément B. werd in april 2017 in Marseille gearresteerd. Ook hij sloeg springstof en vuurwapens op.

Terwijl de Fransman in Marseille werd gearresteerd, overkwam de “Rus” in Berlijn helemaal niets. C. werd weliswaar gekwalificeerd als “bedreiger”, maar hij werd noch gearresteerd noch uitgezet.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, politie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoewel hij springstof opsloeg: afgewezen “asielzoeker” niet uitgezet

 1. Hovawart zegt:

  De Duitse rechtbank was benieuwd of het hem ging lukken om een bom te bouwen……een andere reden om niet tot arrestatie over te gaan kan ik niet verzinnen.

  Like

 2. Janszn zegt:

  Het volk, rechts, moet ingrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  Twee dingen : Ook al scheert een moslim zijn baard…, keuringsartsen voor asielzoekers zijn vooringenomen en geloven alles.

  Like

 4. Wolf zegt:

  i.v.v. dat springstof achterin die strotten van die baardapen RAMMEN en exploderen maar..

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Uitgeprocedeerde asielzoeker….Ze zetten hem er heus niet uit, en waarom ? Politiek Duitsland is de grote vriend van dit soort volk. Geen wonder dat ze hem met rust laten. Hij heeft immers een missie. Ons uitroeien !

  Like

 6. Europa (Brussel Eu) en zijn leiders zijn bewust laks en zoeken het risico op…..zonder haar burgers te beschermen….!

  Like

 7. Thoth zegt:

  Kijk eens aan, bij de NOS :

  Duitse politie pakt Rus op voor voorbereiden aanslag.

  https://nos.nl/artikel/2247105-duitse-politie-pakt-rus-op-voor-voorbereiden-aanslag.html

  Aha, een ‘Rus’… dus geen moslim-extremist.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: Hoewel hij springstof opsloeg: afgewezen “asielzoeker” niet uitgezet | toodlessss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s