Massa-immigratie: Britse hoofddoekbevolking groeit en groeit

Screenshot_299.png

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De enorme bevolkingstoename van de afgelopen jaren heeft Groot-Brittannië te “danken” aan de massa-immigratie. Dat blijkt uit statistieken van de Britse regering. En de bevolking groeit in enorme omvang verder.

journalistenwatch

Als je rekening houdt met zowel het aantal immigranten dat zich jaarlijks in het Verenigd Koninkrijk vestigt als het aantal kinderen dat door immigranten van de eerste generatie ter wereld kwam, bleek uit de studie dat van de 6,6 miljoen nieuwe mensen in de periode van 2001 tot 2016 5,4 miljoen migranten of hun kinderen waren. Meer dan een derde deel van alle in 2016 geboren baby´s had minstens één in het buitenland geboren ouderdeel, aldus Breitbart London.

Hier en daar ontslaat nu onrust. “De regering is met het oog op de ware effecten van de immigratie op onze openbare diensten in de afgelopen zestien jaar erg terughoudend. Slechts weinig mensen nemen waar dat meer dan 80% van de bevolkingstoename terug te voeren is op immigratie. De regering moet nu serieuze inspanningen ondernemen om deze aantallen te reduceren. De immigratie in de huidige orde van grootte verandert de grootte en het wezen van onze samenleving snel”, aldus Lord Green van Deddington, voorzitter van “Migration Watch UK”.

Terwijl het percentuele aandeel van de immigranten en hun kinderen in Groot-Brittannië in het jaar 2009 “slechts” 74% van de totale bevolkingsgroei bedroeg, stijgt dit sindsdien en lag het in 2015 bij de 87% – een bevolkingstoename van 522.000 mensen.

Het toenemende aandeel aan buitenlanders in Groot-Brittannië verandert niet alleen het straatbeeld en de waarden van de samenleving op zich, maar heeft ook praktische gevolgen.

In april gaf de minister van Woningbouw, Dominic Raab, onverwacht toe dat de massa-immigratie de prijzen van onroerend goed met 205 heeft opgedreven – een gevolg van de toenemende vraag naar het beperkte aanbod.

Nadat premier Theresa May geëist had dat er meer huizen gebouwd zouden moeten worden, zonder de effecten van de migratie op de vraag naar eigendom te noemen, zei Raab: “Uit het debat rondom migratie kun je geen woningen halen.”

De door de migratiedruk afgedwongen demografische verandering is ook op andere wijze merkbaar. Londen is de eerste Britse stad, waarin op het moment van de laatste volkstelling in 2011 de blanke Britten een minderheid geworden zijn.

Datzelfde lot dreigt de Britten in Birmingham. Ook daar worden ze een minderheid in het eigen land. Naar schatting bijna 50.000 volwassenen in Birmingham zijn niet in staat Engels te spreken, berichtten Britse media in juni van dit jaar.

En zo zou het er deze dagen uitzien in het Small Heath Park in Birmingham – de islamitische nieuwe burgers genieten van een uitstapje ter gelegenheid van het Offerfeest (foto).

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Demografie, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

39 reacties op Massa-immigratie: Britse hoofddoekbevolking groeit en groeit

 1. ruud beijer zegt:

  De ondergang voor onze kinderen en kleinkinderen

  Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Er is maar 1 oplossing , hoofden onder die luizen doeken afhakken en de Nieuwe ziekte zie de bijdrage van @ Jan van 25/08 [ de verlossing] injecteren bij dat duivels gebroed!

   Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Zie hier het belang van “Brexit”voor de rest van de EU. Nou wij nog.

  Geliked door 1 persoon

  • Pietersen zegt:

   Ik had mij nog wat voorgesteld bij een Brexit, maar als je al die filmpjes ziet is heel Engeland vergeven van de islam en inderdaad, ze fokken als de konijnen.

   Like

 3. Neilven zegt:

  Goodbye England, daar gaat een land de berg af, Zweden is al kapot wanneer Nederland? Dat gaat ook niet lang meer duren.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Dramatisch! Hoe komen wij, Europeanen, van die barbaren af. Zéér drastische maatregelen zijn nodig. Wie moeten dat gaan doen, behalve wijzelf?

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlander zegt:

   Nou Marlies, Ik kan je vertellen dat Europa er helemaal niet van af komt.
   Als je bedenkt dat elke asielzoeker of migrant binnen afzienbare tijd een Europeese nationaliteit krijgt is het duidelijk dat de EU en de regeringen er niet van af willen.
   Daarbij zal er over niet al te lange tijd weer een zogenaamd generaal pardon komen.
   Leer er maar mee leven dat je binnen enkele jaren aan beide zijden van je huis een vreemdeling hebt wonen.
   Al dat gelul over repatrieeren gaat op voor de mensen die er graag in geloven maar in werkelijkheid komt het hierop neer eentje eruit en een paar duizend erin.

   Like

 5. Marlies zegt:

  Slapeloze nachten krijg je ervan, als je een heel klein beetje in de toekomst kijkt en alleen maar hun fokgedrag rekent…

  Like

 6. Eric zegt:

  Cijfers om van te huiveren. En dan vind je nog kwezels, bij duizenden, die hierin geen graten zien. Die deze genadeloze veroveraars en moordenaars met genoegen ontvangen, verwelkomen, knuffelen en aanmoedigen.

  Like

 7. Peter zegt:

  Gewalt gegen Polizisten nimmt zu
  Um 22 Prozent ist die Zahl der Gewaltdelikte gegen Polizisten zwischen 2013 und 2017 gestiegen. Polizeigewerkschafter warnen vor „zunehmender Respektlosigkeit“ den Beamten gegenüber.

  Bron FAZ ( Frankfurter Allgemeine Zeitung)

  Like

 8. Taljaard zegt:

  The minstrel boy to the war has gone.
  In the ranks of death you’ll find him.
  His father’s sword he has girded on.
  And his wild harp slung behind him.
  ”Land of songs.” said the warrior bard.
  ”Should all the world betray thee.
  At least one sword shall guard thy right.
  One faithfull heart shall praise thee.”

  The minstrel fell, but the foemans chains.
  Could not keep his proud soul under.
  The harp he loved never sang again.
  `Cause he tore it’s cords asunder.
  And said; ”No chain shall sully thee.
  You soul of love and bravery.
  Your songs were made for the pure and free.
  They shall never sound in slavery.”

  Het Britse volk (1066-20..)

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ze werden al eens overrompeld, William the Conqueror 1066, maar die heeft er o.a. voor gezorgd dat de Engelse taal luisterbaar werd……………

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Leuken aardig maar kan je dat ook in het Nederlands schrijven Taljaard, of vindt je dat niet interessant genoeg!?

   Like

  • Wachteres zegt:

   Rule Britannia – Last Night of the Proms 2009

   When Britain first at Heav’n’s command,
   Arose from out the azure main;
   This was the charter of the land,
   And guardian angels sang this strain;

   refrein:
   Rule, Britannia! Britannia, rule the waves;
   Britons never shall be slaves.

   The nations not so blest as thee,
   Shall in their turns to tyrants fall;
   While thou shalt flourish great and free,
   The dread and envy of them all.

   refrein

   Still more majestic shalt thou rise,
   More dreadful from each foreign stroke;
   As the loud blast that tears the skies,
   Serves but to root thy native oak.

   refrein

   Thee haughty tyrants ne’er shall tame,
   All their attempts to bend thee down;
   Will but arouse thy generous flame,
   But work their woe, and thy renown.

   refrein

   To thee belongs the rural reign,
   They cities shall with commerce shine;
   All thine shall be the subject main,
   And every shore it circles thine.

   refrein

   The Muses, still with freedom found,
   Shall to thy happy coast repair;
   Blest Isle! With matchless beauty crowned,
   And manly hearts to guide the fair.

   refrein

   Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Om bevolkingsaanwas van ongewenst volk in den lande tegen te gaan hoeft men slechts enkele ingrepen uit de eugenetica toe te passen. Erg doeltreffend.

  Like

 10. Francois zegt:

  Schuldig verzuim door de politiek. Een zieke bende psychopaten aan de top,die met voorbedachte rade en ter kwader trouw ons allen naar de slachtbank leiden .En wij staan er bij en kijken er naar. Ik kan er nog altijd niet bij hoe dit mogelijk is.

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  ‘ZWARTE BLADZIJDE’, NW.Isr.Weekblad 17.8.2018. Commentaar van Esther Voet.
  Opgegroeid met een moeder die twee jaar lang als au pair in Engeland woonde,is anglofielie me met de paplepel ingegoten. Letterlijk., want de gebakken eitjes kwamen nooit zonder gebakken tomaatjes erbij en werd gin-tonic gedronken toen het nog niet hip was. Mijn favoriete tv- programma’s zijn steevast Brits : Storage Hunters’, Flog IT, Master Chef, en niet te vergeten de prachtige documentaires en kostuumdrama’s. Ik neem afscheid van de dag met de BBC World Service op de achtergrond. Maar we mogen onze ogen niet sluiten voor de zwarte bladzijde in de Engelse geschiedenis als het om antisemitisme gaat. De mythe van het bloedsprookje heeft een Engelse oorsprong. Dan is er hun hypocriete politiek t.o.v. het Midden Oosten waar miljoenen inclusief de Israëli’s en de Palestijnen nog altijd de consequenties van ondervinden. ( lees op pag.20 het verhaal van Hannah de Rotschild,waarin duidelijk wordt hoe diepgeworteld het antisemitisme in de. ENGELSE UPPER CLASS. was ten tijde van koningin Victoria, ook bij haarzelf. En zie het voorbeeld van hedendaags zeer discutabel gedrag van Labourleider Jeremy Corbyn, die nog steeds niet lijkt in te zien wat hij fout deed, biddend en een krans leggend bij de graven v.d.terroristen van Zwarte September, verantwoordelijk voor het bloedbad in Munchen in
  1972. .Ik sprak deze week met de weduwe van een v.d.atleten, Ankie Spitzer, ook bekend als correspondente Ankie Reches. Zij en de weduwe van Yossef Morano, een ander slachtoffer,die VOOR de moorden door de terroristen voor het oog van zijn medesporters was. GECASTREERD
  , Richtten zich tot Corbijn met de volgende woorden:”we herinneren ons geen bezoek van meneer Corbijn aan de graven van onze vermoorde vaders,zonen en echtegenoten.(…)
  Dat meneer Corbijn deze terroristen eert is een ultieme daad van haat,wreedheid en domheid. Als u echt de politiek wil transformeren,meneer Corbijn, vragen wij u eerst de geschiedenis te bestuderen om te begrijpen hoe terrorisme de mensheid zwart kleurt en ondermijnt. Vergeet niet,meneer Corbijn,dat u zult worden beoordeeld naar de mensen met wie u zich omringt. Wij hebben medelijden met het Britse volk,mocht de met haat vervulde Corbyn ooit premier van het Verenigd Koninkrijk worden”.
  Laten we hopen dat de Britten die zwarte bladzijde niet aan hun dubieuze geschiedenis zullen hoeven toevoegen. Maar het feit dat Corbijn binnen eigen gelederen zo populair blijft is een veeg teken#. Esther Voet, hoofdredacteur, …NIW.*~*~*~###…….
  Fleckie: IN FEITE…: zijn Australië, en Nieuw-Zeeland ..en de …MALVINAS( FALKLANDS) OOK door ENGELAND ( ingenomen) bezette gebieden!! toch?

  Like

 12. Thoth zegt:

  (..)In april gaf de minister van Woningbouw, Dominic Raab, onverwacht toe dat de massa-immigratie de prijzen van onroerend goed met 205 heeft opgedreven – een gevolg van de toenemende vraag naar het beperkte aanbod.

  Dat hebben we ook in Nederland. Dit komt, omdat de ‘vluchtelingen’ eerder een huis krijgen van iemand die er 15-20 jaar op wacht. Vorig jaar waren het zo’n 31000. En met nu Halsema als opperhoofd… zal dit niet veranderen. In A’dam is de WOZ-waarde inmiddels zo’n 340000 Euro.

  Like

 13. fleckie zegt:

  ‘REIZEN’…….NIW! 17.8.2018: ……….JERUSALEM NIET. LANGER. ‘NEDERZETTING’.
  Internetgigant Booking.com noemt Jerusalem niet langer een ‘Israelische nederzetting’. De web-site herzag de omschrijving nadat het Vlaamse maandblad JOODS ACTUEEL daarover tekst en uitleg vroeg. Hoofdredacteur Michael Freilich vroeg Booking.com o.a. of de keuze voor de term nederzetting’ ‘ een poltiek standpunt was v.h. bedrijf. Het maandblad kreeg naar eigen zeggen geen reactie van Booking, maar een dag later bleek de website aangepast en de referentie naar Jerusalem als nederzetting verdwenen. Booking .com is in meer dan 40 talen beschikbaar en biedt meer dan 29 miljoen locaties aan.
  Volgens het bedrijf boeken dagelijks 1.550.000 mensen een overnachting via de website. *~*~###

  Like

 14. Blaffertje zegt:

  Outbreeding.

  Wij worden een zeldzaamheid in eigen land.
  Zij fokken wel door terwijl aan het werk zijn voor hen.
  Wij zien in dat overbevolking alleen maar armoede en honger brengt, gaan zij maar door als popcorn.
  Één aan de hand, één in het karretje en één in het buikje.

  Like

 15. Jan zegt:

  Vroeger kon iedereen zijn zegje doen in Speakers Corner, tegenwoordig is het een plek van uitschot en ongedierte uit Azië en Afrika dat alleen kan krijsen

  Geliked door 1 persoon

  • Pietersen zegt:

   Zelfs op een kistje gaan staan zoals vroeger zal hem niet meer helpen z’n woordje te doen. Moslim schorem in aktie.

   Like

  • Eric zegt:

   Last came Anarchy: he rode
   On a white horse, splashed with blood;
   He was pale even to the lips,
   Like Death in the Apocalypse.

   And he wore a kingly crown;
   And in his grasp a sceptre shone;
   On his brow this mark I saw–
   ‘I AM GOD, AND KING, AND LAW!’

   With a pace stately and fast,
   Over English land he passed,
   Trampling to a mire of blood
   The adoring multitude.

   And a mighty troop around,
   With their trampling shook the ground,
   Waving each a bloody sword,
   For the service of their Lord.

   And with glorious triumph, they
   Rode through England proud and gay,
   Drunk as with intoxication
   Of the wine of desolation.

   O’er fields and towns, from sea to sea,
   Passed the Pageant swift and free,
   Tearing up, and trampling down;
   Till they came to London town.

   And each dweller, panic-stricken,
   Felt his heart with terror sicken
   Hearing the tempestuous cry
   Of the triumph of Anarchy.

   For with pomp to meet him came,
   Clothed in arms like blood and flame,
   The hired murderers, who did sing
   `Thou art God, and Law, and King.

   Percy Bysshe Shelley, 1819

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Interessant.
    Schrijf nu zelf eens wat…
    En graag in duidelijk Nederlands
    Malloot!

    Like

   • Eric zegt:

    Ik antwoord niet op gescheld. En als u niet voldoende Engels kent om deze éénvoudige tekst te begrijpen, leer die taal dan. We zijn niet alleen Nederlanders of Vlamingen, maar ook Europeanen. Met mensen als u komen we echt geen centimeter vooruit in de strijd tegen islamisering.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Speciaal voor Paul

    Like

 16. delamontagne zegt:

  Als ik zo’n foto zie van die biddende idioten dan denk ik “nou ja, het is daarginder die Achterlijkheid”.
  Maar als je dan beseft dat ’t in Europa is.
  Ik maak gelukkig bijna nooit mensen mee die dit allemaal goedpraten, zoals blijkbaar veel reageerders ervaren.
  Zou me kapot ergeren………….

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Voor wat bidden die feitelijk….om eens goed te kunnen neuken….voor de verovering van Europa….voor een hoger leefloon….voor een langere baard….voor de verhoging van hun IQ…of voor het kalifaat England

  Like

  • Pietersen zegt:

   Zeker niet voor de verhoging van hun IQ, want daar hebben zij het IQ niet eens voor.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Pietersen; Er is geen I.Q. bij deze personen aanwezig. Sterker nog, zij hebben geen hersens maar ook geen hart. Gewetenloze figuren dus. Dat word een heel karwij voor een arts om zulke personen, als er al geen hartslag meer waar te nemen is, hersendood te verklaren !

    Like

 18. Pietersen zegt:

  Al die filmpjes, brrrr, het lijkt wel doomsday of nog erger.
  Zolang het Nederlandse volk dit niet dagelijks te zien krijgt op zijn kijkbuis, ontstaat er geen besef en heeft de ‘elite’ de zaak keurig onder controle.
  Dit probleem gaat niet weg, maar schreeuwt iedere minuut meer, om een oplossing.

  Like

 19. Elisah zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2018/08/25/belgien-land-illegale/

  Belgien ist das nächste Land, das sich weigert, Illegale aufzunehmen

  Belgien hat angekündigt, keine illegalen Einwanderer mehr akzeptieren zu wollen.

  Geliked door 1 persoon

 20. Jos Vroomen zegt:

  Ze neuken toch als konijnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s