TERUG NAAR DE ACHTERLIJKHEID…

Screenshot_295

“De islam lijkt erg veel op onze wereldbeschouwing.” (Heinrich Himmler).

(Door: “Driek”)

Steeds opnieuw blijkt dat het volk van medelijden is vervuld en bedriegen zij hun dwaze harten met leugens, zelfs als met bijlen en messen bewapende zwarten uit Afrika de burgers beroven, bedreigen, neersteken, doodknuppelen en hen den keel doorsnijden en hun woning bezetten, blijven ze geloven dat onze regeringsleiders het beste met ze voor heeft. De lichtzinnigheid waarmee den Nederlandsche burger de kop in het zand steekt om de naderende gesel der islam niet te willen zien, grenst bijna aan het ongelooflijke. Het lijkt wel alsof de werkelijke wereld aan hem voorbij gaat. Openbare zweepslagen, steniging van vrouwen, ophanging en het gooien van homo’s van flatgebouwen, is inmiddels geen ontstellend nieuws meer.

Volgens onze Socialistische Couranten, die hun gore leugens bedekken met de mantel der schijnheiligheid, hebben deze walgelijke misdaden niets, maar dan ook helemaal niets met de werkelijke islam te maken. Welnu, ik vind dat zij zich schuldig maken aan vervalsing van de werkelijkheid. Nog altoos zijn lieden die deze vreselijke misdaden plegen van harte welkom. Kortom: we halen de achterlijkheid binnen. Is de bevolking niet goed snik? Zit er een stofje in het water dat onze weerbaarheid verslapt? Wat moeten we in hemelsnaam met een volgevreten figuur als Frans Timmermans die de islam verheerlijkt en alom predikt dat de islam deel van Europa uitmaakt? En wat moeten wij met een vilein sujet als Mark Rutte die aan ene leugen niet gebarsten is? Heeft die man nog vrienden en kennissen die vriendschappelijk hem op den schouder slaan? Neen, met zo’n figuur wil je niet gezien worden. Daar wil je toch niet mee omgaan?

Over honderden jaren leest men in de geschiedenisboeken dat de wereld in de Eenentwintigste Eeuw werd overweldigd door een ‘Zwarte Plaag’ uit Afrika die de mensheid bijna in zijn geheel vernietigde. Steden en dorpen, spoorwegen en alle technische vindingen waren weggevaagd. Edoch, ik vraag mij af of er ooit nog geschiedenis wordt geschreven! Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, ik ben bang van niet. Want met dat volk uit Afrika is niks te beginnen. Ieder weldenkend mens moet dat inzien. Als ik alleen al de achterlijkheid aanschouw van al die mannen in djellaba en vrouwen in dat zwarte boetekleed achter de kinderwagen, vergaat mij eigenlijk de lust om er nog iets van te maken. Maar misschien ben ik te pessimistisch. Misschien heeft de hittegolf van de afgelopen weken mijn brein aangetast. Doch het kan ook de leeftijd zijn.
Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op TERUG NAAR DE ACHTERLIJKHEID…

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Heeft Timmermans niet een klein beetje gelijk, als hij stelt dat de islam deel uitmaakt van Europa? Kijk ‘ns om u heen in de meeste EU landen, m.u.v. de Visegrad republieken, wat is het straatbeeld?

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Moet het nog even lezen. Niet alleen terug naar de achterlijkheid!! Nee, nog véééélllll erger, Europa gaat in de hens!!! Afgelopen nacht in Zweden een dikke fik en…….
  http://www.dvhn.nl/buitenland/Minister-Brandenburg-vermoedt-brandstichting-23482210.html

  Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  Nabrander; ISIS, of welke ploflimsterreurgroep dan ook, kan best wel orders geven om Europa in de fik te steken, INTIFADAH!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het merendeel van het Nederlandse volk en hun politici hebben schijnbaar een doodswens, alleen jammer dat de rest erin meegesleept wordt in deze doldwaze achterlijkheid !!

  Geliked door 7 people

 5. BigLJohn zegt:

  U heeft alweer de spijker op zijn kop geslagen Driek ! Een citaat van u; Als ik alleen al de achterlijkheid aanschouw van al die mannen in djellaba en vrouwen in dat zwarte boetekleed achter de kinderwagen, vergaat mij eigenlijk de lust om er nog iets van te maken. Inderdaad een rotgezicht ! En de mensen maken zich hier niet meer druk over. Ja, waar maken ze nu nog wel druk over ? O ja, over het voetbal en de vele baggerprogramma’s op de NPO TV. Als wij in vroeger jaren vernamen over de koppensnellers in Afrika die na het onthoofden in een vloeistof hoofden lieten krimpen ter grootte van een tennisbal, werden wij meteen al zenuwachtig. Nu er van uit de islam vele miljoenen koppensnellers in Europa rondlopen, ontkennen vele Europeanen de ware bedoelingen van de islam, en zien velen hun zelfs als vrienden. Volwassen mensen die net zo naief zijn als pasgeboren kinderen !

  Like

  • Lot zegt:

   De mensen kunnen zich wel onthouden aan dat deel van de bevolking. Het zijn echter geen bezoekers die tijdelijk mogen verblijven, reizigers, tijdelijke werkers, schrijvers, zoals aanvankelijk de bedoeling was met de buitenlanders. NEe. Zij hebben zich gevestigd in het weefstuk van onze maatschappij.
   De kinderen die op scholen zitten en weerloos zijn die moeten het dragen. En hun herinneringen de rest van hun leven meedragen. Turkse jongens die kleine meisjes tussen de benen graaien. En de meisjes nog niet goed in de gaten hebben wat dat betekent, maar wel weten dat het daar beneden gevoelig is. Omdat de turkse ooms hen dat dagelijks vertellen dat te doen en te schoppen en vechten. Later zal dat voor de meisjes voelen als een drukkend corset en zal dat hen lichamelijk en geestelijk veranderen en zullen zij zich niet vrij voelen, omdat er mensen zijn die hun grenzen zijn overgegaan. Terwijl mensen in vrijheid geboren zijn, om zich vrij te kunnen voelen met zichzelf.

   Like

 6. Even ver terug in de tijd dat de bibliotheek van Cartagena in de fik werd gestoken en alle zeer deskundig geschreven papyrus-geschiedrollen opgingen in een alles vernietigend vuur.
  Ik stel mij direct voor….dat na een tweede of zelfs nog een derde grote invasie…..het definitief is gedaan met het bestaan van dit oude Continent en dat zoals alle moderne voorzieningen die in Afrika zijn gebouwd met Europees geld, tot moes is geslagen en vernietigd, dat ook hier alles vernietigd zal worden en in de fik gestoken wordt, van musea tot waardevolle archieven.
  Alles zal er aan gaan…..tot er niets meer over is.
  Dat is het beeld wat ik zie…..en dat is de realiteit straks……terug naar de stone age.

  Geliked door 2 people

 7. flyer210b zegt:

  |De islam werk verlammend, de islam is in zijn kern zo ver verwijderd van ons dagelijks bestaan dat de impact niet echt gevoeld wordt, dat ontstaat pas als het botte mes der islam je strot doorsnijd en het allemaal te laat is.Mens wordt toch wakker, islam stopt pas als wij het een halt toeroepen en die gasten het land uit kieperen.

  Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Er is te lang vrede in Europa. Een oorlog maakt alles anders. Kijk naar de zweden, die weten niet eens wat oorlog is. Bij gebrek realiteitszin houden zij vast aan hun socialistische principes. Het zal ze berouwen. Een verloren land met een verloren autochtone bevolking. De islamieten zullen vanuit het noorden hun gesel aan de rest van Europa laten voelen en hen onderwerpen.. Vroeger kwam de vikingen, tegenwoordig de moslims. met de dit verschil dat moslims erger zijn.

  Like

 9. ildiko zegt:

  de westerse idiote leiders vrezen van Russen, daarom mogen alle zwarte barbaren binnen. Denken ze soms dat deze barbaren zullen ons redden?????

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Beste Driek. Uw artikel slaat spijkers met koppen. Uw zin: “De lichtzinnigheid waarmee den Nederlandse burger de kop in het zand steekt om de naderende gesel der islam niet te willen zien, grenst bijna aan het ongelooflijke”.
  Dat is bijna helemaal correct. Echter men moet niet vergeten dat de gemiddelde Nederlandse burger weet donders goed wat er gaande is, maar hij (of zij) durft niet de werkelijke wereld aan te schouwen. Hij (of zij) is net zo bang uit te komen voor de waarheid, als de burgers van de vroegere DDR of andere land van de Warschau Pact. Men moet toegeven dat Nederlandse dissidenten worden niet fysiek door een geheime dienst gevolgd zoals: de Stasi of de Hongaarse AVO. Maar er zijn andere manieren met Nederlandse – of Europese – anti islam en anti EU patriotten af te rekenen. Kijk maar hoe de aanhang van de PVV wordt verguisd? Mensen lopen om hen heen omdat ze bang zijn als racisten, xenofoben en zelfs Neonazi’s te worden aangezien. Vraag is of iemand die durft voor zijn PVV ideeën uit te komen, zou een baan krijgen? Hen status is (bijna) net zo fragiele als de status van de vroegere CPN’ers. Dat men vroeger CPN’ers niet vertrouwde, had te maken met de Koude Oorlog. De Sovjet Unie was immers onze vijand. Hier komen wij tot een interessant gegeven. Als wij een eerlijke vergelijking zouden maken tussen de vijandige (fysieke) activiteiten die de Sovjet Unie (1945 – 1990) ontplooide tegen de bevolking van Europese NAVO-landen en ze vergelijken met de vijandige activiteiten van de geïmporteerde moslimbevolking in deze landen, komt men tot de volgende conclusie. De oorlogactiviteiten van de Sovjets kwamen zelfs niet op 2% tegenover de oorlogshandelingen, fysieke geweld en bloedvergieten op dagelijkse basis die moslim immigranten en asielzoekende negers uit Afrika aanrichten tegen Europese burgers.
  DEEL 2

  Geliked door 1 persoon

 11. Wolf zegt:

  Geachte Heer Driek , dank voor uw zeer belangrijke en prachtig uiteen gezette bijdrage!

  Like

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Waarom is de gemiddelde Nederlandse burger zo bang voor de realiteit uit te komen? Al wetend dat onze toekomstperspectieven hangen van onze alertheid af? Het antwoord is, dat wij bijna 50 jaar lang onderworpen zijn aan non stop zware hersenspoeling. Wij mogen niet de realiteit als zodanig aanschouwen, al wordt de realiteit met de dag grimmiger. Al wordt de slachtofferskring van islamitisch geweld in Nederland met de dag groter. Onze regeringen werken actief mee aan het in slaap houden van de burger. Ze hebben het liever dat wij zingen: “Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap” in plaats van: “Slaap kindje slaap daar buiten loopt een Marokkaan die van plan is je huis in te sluipen en jou en je ouders in de naam van de islam half dood te slaan”. Het geval van de twee Armeense kinderen spreekt boekdelen. De Armeense kinderen mogen niet in Nederland blijven, al weet men bij voorbaat dat deze kinderen zouden opgroeien tot voorbeeldige burgers. Aan de andere kant, wordt er een massa gejank op de NOS georganiseerd t.b.v. de ISIS moedertjes met hen kindjes die in de Koerdische kampen zitten. Oh ze zijn zo zielig! Ze hebben het zo slecht, ze maken zich zorgen over de gezondheid van hen kinderen enz.. Maakten deze terroristische moeders zoals: Hafida van gisteravond, ook zorgen over de christelijke en Jezidische kinderen en baby’s die door hen echtgenoten koelbloedig hadden vermoord en hen ledematen afgehakt? Vonden deze zielige vrouwen het erg dat hen echtgenoten kleine meisjes als seksslavinnen hadden gebruikt en/of verkocht? Vonden ze überhaupt erg dat hen echtgenoten en hen gabbers kannibalen zijn of waren? Of waren ze heel blij dat manlief het bloedige hart van zijn vijand als een steak voor het avondeten meebracht? Leuk op de BBQ. De Nederlandse regering weet al bij voorbaat dat de ISIS kinderen die bij zulke ouders opgroeien, zijn een toekomstige tikkende bom in de NL samenleving. Ze zouden net zo bloeddorstig en gevaarlijk zijn als hen ouders. In 2028 of 2032 zouden ze de Nederlandse baby’s en kinderen van nu in groot gevaar brengen. Niemand durft zich te uiten dat dit gespuis van terreur moeders en kroost hoeven hier niet te zijn. Ze zijn Marokkaanse of Turkse burgers. Laat maar Koning Mohammed VI of Erdogan met ze verder bemoeien. In Nederland hebben ze niets te zoeken.

  Daarom is dat heel belangrijk dat wij ALLEMAAL op tijd wakker worden. Wij en onze kinderen en kleinkinderen hebben recht op een fatsoenlijke toekomst.

  Geliked door 2 people

 13. scherpschutter1943 zegt:

  De staat en zijn kompanen, is uw ergste vijand

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s