De SPD wil de burgers nog meer laten bloeden

Screenshot_314

De SPD wil je nog meer laten bloeden! Belastingverhogingen, verhoging van de btw, handhaving solidariteitstoeslag!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De SPD schijnt door waanzin omgeven te zijn. Want ze overweegt serieus om de bijdragen aan het pensioen, onbepaalde belastingen en de btw te verhogen. Ook wil de voormalige volkspartij graag de solidariteitstoeslag behouden. Als reden hiervoor geven de kameraden een pensioenniveau ter hoogte van 48% tot het jaar 2025 aan.

Zodoende neemt de regeringspartij niet alleen compleet tegenovergestelde standpunten in als de AfD-fractie, die de btw wil verlagen en de solidariteitstoeslag compleet wil afschaffen, maar ze maakt ook het vooral het wanbeheer van de regeringspartijen in de afgelopen jaren duidelijk. Van de zogenaamde redding van Griekenland, waarmee het nu nog net zo slecht gaat als tien jaar geleden, tot aan de chaotische asielpolitiek, die eveneens gefinancierd moet worden, wordt de belastingbetaler constant afgezet.

Duitsland heeft fundamentele hervormingen en een onmiddellijke koerswijziging in de asiel- en europolitiek nodig. Om de mensen nog meer belastingen op te leggen, om hen nog minder te laten houden waarvoor ze zelf nu al hard moeten werken, mag niet de oplossing voor de weinig realistische politiek van de oude partijen zijn.

(www.n-tv.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op De SPD wil de burgers nog meer laten bloeden

 1. koddebeier zegt:

  Iemand zal al die asiel bijstand renteniers moeten betalen en dat zal de autochtone bevolking zijn !!
  Zo ook in Nederland !!

  Geliked door 3 people

 2. Pingback: FOTOSHOPPER . . . | E.J. Bron

 3. Yvonne zegt:

  De Duitsers en wij hier blijven alles maar pikken
  Bij ons ook de btw op boodschappen van 6 naar 9 %, iedereen heeft boodschappen nodig dus pakken ze je wat je nodig hebt om te leven
  Boodschappen zijn geen luxe, maar is zo leuk de burger pesten en dan gelijk weer uitdelen aan onze nieuwe bewoners,nieuwe Nederlanders noem ik ze niet dat ben je als je hier bent geboren,niet als je onze landen binnen komt wandelen

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Yvonne 25 augustus 2018 om 17:48

   Een verwarmd huis is in dit klimaat ook niet bepaald een luxe, maar tóch betalen we ons kapot aan gas. Belasting op belasting op belasting…

   Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   De nederlander is een ras, een volk, een nedersaksisch volk uit duitsland, een slavisch duits volk, dat hier 500 jaar geleden is gekomen. Na de spaanse oorlog hebben ze zich gesetteld in het westen van het land en ook het rivierengebied waarlangs ze zijn gekomen. Ook 1000 jaar geleden zijn ze daar komen binnen druppelen. Zij zijn niet degenen die het land ontginbaar gemaakt hebben van de zee, het was dan ook een wat leger land. De rest van nederland zegt dan ook niet voor niets wij zijn geen hollander, niet in het oosten, zuiden en noorden. Zij staan aan de kust en kunnen zwaaien naar hun broertjes in london en nu in amerika. Dat slavisch duitse volk zit overal in italie en hongarij. Zij hebben de macht wereldwijd in handen. Het eerste kabinet na de WO II kwam uit nijmegen een ss of nsdap gemeenteraad, is ongekozen geheel overgeheveld naar den haag, om daar de toekomst op te zetten. Waaruit de volgende generatie is gekomen de d66.
   Zie hetoeralinda boek waarin de volkeren worden beschreven. Het is een ander volk. Het slavische duitse volk, een meester-slaaf volk, heeft veel regels nodig. Ze maken veel wetten en houden zich er vervolgens niet aan. Je kunt zien dat hitler ook niet germaans is. Een nadeel kan zijn dat ze allemaal de meester willen zijn, zoals de chinese mannen over hun vrouwen, en de volkeren die daaraan verwant zijn, arabieren, russische turkse volkeren. Wij beginnen er ook steeds meer op te lijken omdat mensen het niet herkennen helaas. Dit in tegenstelling tot het volk in de rest van nederland, die wel op zichzelf kan staan en denken kan en verantwoording neemt. Ik denk hier altijd aan dat wij anders zijn, dat maakt het makkelijker. Mensen zijn zoals ze zijn en wat zij nodig hebben.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Solidariteitstoeslag?? Wat is dit voor waanzin? Moet een Duitser soms deze belasting betalen uit ‘solidariteit’ met de meer dan een miljoen vreemdelingen die hen haten als de pest?

  Geliked door 3 people

 5. Bezorgde burger zegt:

  Nederland uit in hetzelfde schuitje als Duitsland. Ieder jaar komen er meer allochtonen bij via immigratie en door geboortes. Vrijwel niemand van hen draagt op een zinvolle manier aan onze samenleving en economie bij. Gevolg: oplopende tekorten die verdoezeld worden door hogere belastingen onder linkse slogans zoals “de sterkste schouders dragen de grootste last”.
  Nederland en Duitsland kopen aanslagen en ellende af met uitkeringen, subsidies, gratis huisvesting en ziekenzorg. De autochtone bevolking betaald de rekening en moet steeds harder werken voor steeds minder netto-loon.
  Hetzelfde werk wordt door steeds minder mensen gedaan en de lasten worden ieder jaar verzwaard om het systeem overeind te houden. Net zo lang totdat het echt niet meer gaat.
  Straks kunnen de lasten en de offers aan de multikulti waanzin niet meer worden opgebracht en nu al is politie en leger wegbezuinigd en zijn de goeden vervangen door slapjanussen.
  De volgende stap zijn aanslagen, rellen en toenemende criminaliteit. De allochtone bevolking gaat het echt niet accepteren dat zij worden gekort op hun goede voorzieningen en uitkeringen.
  De combinatie van een exploderende allochtone bevolkingsgroei in combinatie met het (morele) faillissement van de staat zal tot een machtsverschuiving leiden van autochtone Nederlanders naar allochtonen. Straks loopt in Nederland en Duitsland de sharia politie op straat te patrouilleren en zal ieder ingrijpen van de staat in de slinkse handeltjes van de allochtonen beantwoord worden met aanslagen, moord en brandstichting. Net zoals nu In Engeland, Zweden en Frankrijk gebeurt.
  Dit is nog maar het begin, het wordt nog veel erger!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Bezorgde burger 26 augustus 2018 om 14:36

   Velen zullen mij verketteren om wat ik nu ga zeggen, maar er komt een tijd dat mensen geen zin meer hebben om te ‘leven’, vooral degenen die straks bejaard, weerloos en zwaar hulpbehoevend zijn.
   Zou het ons dan op zijn minst vergund zijn om ‘humaan’ te sterven, of moeten we ons laten onthoofden door de ‘heilige’ mohammedaan of moeten we dan maar onder de trein gaan liggen, waarna de ‘stoeren’ onder ons roepen hoe ‘slap en laf’ dat wel niet is?

   Like

   • Bezorgde burger zegt:

    Met zelfmoord redt je het nageslacht niet. En om te voorkomen dat je straks hulpeloos aan je lot bent overgeleverd moet er nu iets gebeuren om het tij te keren.

    Sta voor je principes. Kom in een discussie met niet te weerleggen feiten waarom jou leven er volgens jou constant op achteruit gaat. Haal skeletten uit de kast over Rutte, de PVDA, GL, D66, Merkel, de Clintons etc etc. zonder mensen een mening op te leggen.
    Zelfs de gladste politici kunnen de vuiligheid en achteruitgang van 40 jaar socialisme en vriendjespolitiek niet ontkennen. Zelfs zij zullen moeten toegeven dat er no-go zones bestaan, dat de integratie totaal is mislukt en dat opsporing verzocht wel erg confronterend is.
    Niemand kan ontkennen dat jou baan erg zwaar is geworden omdat je nu met 2 man hetzelfde werk moet doen dat 15 jaar geleden nog door 4 mensen werd gedaan.
    Niemand kan ontkennen dat het niveau van het onderwijs er enorm op achteruitgaat en dat de ziektekosten onbetaalbaar zijn geworden zonder zicht op enige verbetering.
    Dit zet mensen aan het denken over hun eigen situatie en laat ze misschien inzien dat ze altijd op de verkeerde partij hebben gestemd.

    Als het zo door blijft gaan en ik uiteindelijk de dood ingejaagd wordt, dan zou ik proberen om i.i.g. zoveel mogelijk mohammedanen mee te nemen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Bezorgde burger 26 augustus 2018 om 18:06

    Je moest eens weten hoeveel argumenten ik al heb aangevoerd.
    Keer op keer zonder resultaat.
    Hoewel: het resultaat was dat ik er steeds weer een vijand bij had.

    Ik laat de ‘bekeringsbeker’ in mijn ‘echte’ leven aan me voorbijgaan.

    Gelukkig heb ik geen kinderen die ik moet redden.
    Trouwens: als ik om me heen kijk en ik aanschouw ‘de jeugd’, dan heb ik geen greintje medelijden. Ach, ach, wat een slappelingen met hun smartphones en hun ‘social media’.
    Als ze naast elkaar zitten, praten ze niet met elkaar, maar sturen ze elkaar sms’jes.

    Like

 6. Republikein zegt:

  Tis, je staat niet alleen, als puber vroeg ik me al af “wat doe ik hier op deze planeet”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s