Duitsland: Organisaties voor vluchtelingenhulp kregen meer dan € 100 miljoen subsidie

Screenshot_302

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering gaf in het jaar 2017 meer dan € 104 miljoen aan subsidies uit voor verenigingen en organisaties op het gebied van vluchtelingenhulp. Dit jaar gaat het tot nu toe al om een bedrag van € 58 miljoen. Waaronder ook islamitische verenigingen.

Die Freie Welt

De Duitse regering is behoorlijk gul wat betreft de ondersteuning van verenigingen en organisaties die zich bezighouden met vluchtelingenhulp. Zoals blijkt uit het antwoord op vragen van de parlementsfractie van de AfD werden daarvoor in het jaar 2017 meer dan € 104 miljoen uitgegeven. In de eerste helft van dit jaar werd al bijna € 58 miljoen verdeeld. Het ministerie die het meest met subsidies strooide, was het ministerie van Gezinszaken. Dat gaf in 2017 meer dan € 76 miljoen uit. In 2018 tot nu toe € 41 miljoen.

Behalve kerkelijke hulporganisaties en sociale instellingen hebben daarvan ook allerlei Turkse en islamitische instellingen geprofiteerd. In het jaar 2017 kreeg de Turkse gemeenschap in Duitsland meer dan een miljoen euro en in dit jaar al meer dan € 920.000,- De Centrale Raad van de Moslims kreeg in de beide jaren respectievelijk € 914.959,- en € 812.942,-, de Turkse bond in Berlin-Brandenburg respectievelijk € 64.000,- en € 79.149,-

Ook de omstreden Turks-islamitische religievereniging DITIB kon zich in het jaar 2017 verheugen over € 724.911,-. De vereniging geldt als verlengde arm van de Turkse autocraat Erdoğan in Duitsland en waartegen de procureur-generaal een tijdlang een onderzoek instelde wegens de verdenking van spionage voor Ankara.

Ook de “Nieuwe Duitse Mediamakers” kreeg in 2017 ongeveer € 578.000,- van de bondskanselarij en nog een keer € 453.394,- tot nu toe in 2018. De organisatie beschouwt zichzelf als “belangenvertegenwoordiging voor mediamakers met migratiehistorie”. Via de Rijkscentrale voor Politieke Ontwikkeling, die ressorteert onder het ministerie van Binnenlandse Zaken, stroomde er respectievelijk  € 53.876,- en € 2.600,- naar de Amadeu-Antonio-Stiftung.

En dan is er nog de Zeit-Stiftung, gelieerd aan de krant “Zeit” uit Hamburg, die van het ministerie voor Gezinszaken in 2017 en 2018 beide jaren € 700.000,- ontving. De “Zeit” behoorde immers ook tot de kranten die in augustus 2015 onder de kop “Welkom!”de aankomst van steeds meer “vluchtelingen” en de desbetreffende koers van open grenzen van bondskanselier Angela Merkel bijzonder luid bejubelde.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitsland: Organisaties voor vluchtelingenhulp kregen meer dan € 100 miljoen subsidie

 1. BertG. zegt:

  En ondertussen kunnen de zwangere op straat sterven.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Vrienden onder elkaar, ratten met dassen, schijnbaar niet uit te roeien.

  Like

 3. Rini Stegeman zegt:

  is er al bekend hoeveel NEDERLAND “gegeven “heeft aan dat rattenvolk ? Iets voor Geenstijl via een Wobje misschien ?????

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Allemagne : La télévision ZDF incite les jeunes filles et les enfants allemands à passer du temps avec les migrants. (Vidéo)

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Sorry.

   De Duitse TV ZDF spoort jonge meisjes en andere Duitse kinderen aan om hun tijd met migranten door te brengen………

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 25 augustus 2018 om 11:55

   Wat geeft dat toch een lekker gevoel, dat helpen van die ‘vluchtelingen’. 👿
   De ‘deugers’ gaan er zó in op, dat ze hun eigen bevolking (zieken, bejaarden) totaal vergeten.
   En ach, je kan pas goede sier maken met je ‘deugdoenerij’ als je je helemaal – en alleen maar – inzet voor de mohammedaanse ‘vluchteling’.

   Het mutsje in de video zal zich ook wel een keer laten pakken door een mohammedaanse neger. Kijk maar naar de verrukking op haar gezicht als ze het heeft over ‘vluchtelingen’.

   Like

 5. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  HEIL MERKEL !

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  En de eigen bevolking kan barsten.
  Nu vind ik dat helemaal niet erg voor de linkse ‘deugidioten’, maar voor de realisten onder de bevolking is het een regelrechte ramp.
  De burger in nood moet elke cent met grote moeite uit de klauwen van de islamofiele ‘overheid’ trekken.

  Zie er maar eens wat aan te doen als je overal wordt weggezet als een ‘nazi’, enz.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Dat islam onkruid moet je niet gaan bemesten, want eens word het je dood. Het zal heel Europa overwoekeren en onleefbaar maken voor ons. Probeer dat maar eens uit te leggen aan dat linkse krapuul !

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://fenixx.org/2018/08/25/ruzie-tussen-italie-en-de-eu-duitsland-escaleert/

  Ruzie tussen Italië en de EU (Duitsland) escaleert

  Gisteren meldden we al dat Italië dreigt om de bijdragen aan de EU stop te zetten als de EU niet met een oplossing komt voor de ‘migranten’ op het schip de Diciotti en de verdeling van migranten.

  Wat er in Italië gebeurt, is ongekend. Het hele establishment: het staatshoofd, de rechterlijke macht en de media bedreigen Salvini, ook met gevangenisstraf, omdat hij weigert de migranten op het schip de Diciotti te ontschepen. Salvini staat alleen met het Italiaanse volk achter hem.

  In reactie daarop dreigde Salvini met aftreden, wat tot nieuwe verkiezingen zou leiden. Als dat zou gebeuren wordt de Lega de grootste partij. Lega is in recente peilingen gestegen van 17% naar 30%, en dat heeft alles te maken met het immigratiebeleid van Salini, maar liefst 72% van de Italianen steunt dat beleid:

  Like

 9. fleckie zegt:

  “Hebben is hebben, en krijgen is de kunst,”, en in die kunst van ‘ krijgen’, zijn islamieten ‘ware meesters’ gebleken.( niet goedschiks, dan kwaadschiks zal hun slogan blijken! )

  Like

 10. Subsidies om de Islamisering te bespoedigen.

  Like

 11. Subsidies voor het opvissen van drenkelingen en gelukszoekers……..maar ze vergeten dat de jihad meereist……!
  Of ze weten het juist wel………en vinden het goed…..want dat versnelt de vernietiging van Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s