Intellectueel realisme . . .

Screenshot_317

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Censuur, Desinformatie, Linkse Kerk, meningsdictatuur, NOS, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Intellectueel realisme . . .

 1. boorzalf zegt:

  Daar hoef je geen professor voor te zijn om dat te weten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tja, ik denk dat naast degenen, die de echte waarheid kennen en ook verkondigen, een nóg grotere groep “journalisten” is, die het nieuws dat het volk mag horen en zien, dit (nep)nieuws bewust manipuleren! Wat de reden hiervan is, kunnen we wel raden toch?

  Like

  • Elisah zegt:

   Zeer ernstige misdrijven nooit opgelost,
   https://fenixx.org/2018/08/26/kindermoordenaar-marc-dutroux-eist-vrijlating-getuige-berichtte-van-rijke-en-machtige-mannen-die-bij-seksfeesten-kinderen-doden/

   Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen doden

   Dutroux: “Ja, er is een netwerk, dit zijn zware misdadigers”

   In het proces van 2004 verklaarde Dutroux zelf dat hij niet alleen had gehandeld: “Ja, er is een netwerk, dit zijn zware misdadigers. Ik had contact met bepaalde mensen”.

   Jaren later schreef hij een brief aan de vader van Eefje, een van de gedode meisjes. Hij schreef dat hij werd opgeofferd “op het altaar van de belangen van de criminele onaanraakbaren”. Deze mensen zijn “perfect” georganiseerd en hebben de middelen om zelfs “de koninklijke instellingen” te beïnvloeden. In de zaak Eefje, schreef Dutroux, heeft de rechtspraak alles in het werk gesteld “zodat de waarheid slechts bij één dader kon worden gevonden”.

   Als voorbeeld dat deze praktijken bestaan…

   Like

 3. kampersrene zegt:

  Breaking news…..tijdens zijn bezoek aan Ierland , heeft de heilige vader Paus Franciscus een flater begaan .Hij begon zijn toespraak voor tienduizenden gelovigen met””” Allahu Akbar.”””….Hij verbeterde snel … God De Vader Akbar ……maar het kwaad was geschied….De meesten verlieten het plein

  Geliked door 1 persoon

 4. aquarius4422 zegt:

  Daarom kijk ik ook nooit.

  Geliked door 2 people

 5. Alphons Mantel zegt:

  eindelijk een hoogleraar met gezond verstand

  Geliked door 2 people

 6. ruud beijer zegt:

  Wist u al dat de NPO ogenblikkelijk word opgeheven als de PVV aan de macht komt ?

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  Nu de Verkiezingen naderen in Zweden gaat de Publieke Omroep de debatten ook in het Arabierisch uitzenden.
  Dit zal worden gedaan om “hen” vertrouwd te doen geraken met de Zweedse politiek.

  * *
  De Zweedse openbare radio Sveriges Radio heeft een nieuwe reeks debatten en workshops in de regio Stockholm aangekondigd die uitsluitend in het Arabisch zullen zijn om de “nieuwe Zweden” ook te bereiken”.

  Met het project, dat deze week begon, wordt de Arabisch sprekende luisteraar uitgenodigd om deel te nemen aan de debatten door de
  Arabisch sprekende leden van de Zweedse politieke partijen.

  https://static-cdn.sr.se/sida/images/83/f1e5e18a-964c-4134-9e7a-1c9860328468.jpg?preset=768×432
  SAMAR HADROUS

  De verantwoordelijke voor dit programma de Zweed “Samar Hadrous” begon dit nieuwe initiatief met de woorden:
  “Allereerst hoop ik echt dat dit ook een echt debat zal gaan worden”.
  Ik wil echt dat zij meer vertrouwd zullen raken met de politieke debatten van de Zweedse partijen en hierdoor inzicht gaan krijgen in het functioneren van de Zweedse Politiek.
  Zij voegde eraan toe:”Dit en afgelopen jaar zijn er heel veel nieuwe kiezers uit Arabisch sprekende landen aangekomen in Zweden.

  Het is belangrijk dat zij weten hoe het in zo’n debat toegaat.
  BRON:
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7028536
  .

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Dat zij die Arabisch spreken ook Zweeds kunnen leren valt de goede man natuurlijk niet in.
   Dan vinden ze het ook nog raar dat er geen integratie is. Maar goed we maken dat al 30 jaar mee. Van gemeente folders in 6 talen tot Arabische ondertiteling in programma’s gericht op het woestijnvolk.

   Geliked door 2 people

 8. Wolf zegt:

  Bij ons komt dat USSR gedrocht al 14 jaar via de beeldbuis de kamer niet meer in. Soms lees je er wel eens wat over via andere web sites en dankzij Arnold Karkskens met de NOS zwartboek die wordt bijgehouden. Die rooie fries Hiemstra komt de leugens afmaken met zijn opwarmings obsessie sekte leugens.

  Geliked door 1 persoon

 9. Claudia M. zegt:

  Ik wil toch graag altijd even horen welke leugens ze nu weer verspreiden.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Nou nee.
   Tijdverspilling.
   Ik heb andere bronnen, waar ik het nieuws vandaan haal, betrouwbare bronnen die man en paard noemen en geen zielige, brave, links correcte onzin verkopen.

   Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  https://tpook.nl/2018/08/25/amerikanen-kijken-nog-liever-sponge-bob-herhalingen-law-and-order-of-home-and-garden-tv-dan-cnn/

  Amerikanen kijken nog liever Sponge Bob, herhalingen Law and Order of Home and Garden TV dan CNN

  “When you’re losing to wrestling, “Law and Order” reruns — and even SpongeBob SquarePants — you’re doing something very wrong.”

  Geliked door 1 persoon

 11. ReaGluurder zegt:

  Bij mij verdween alle geloofwaardigheid met de berichtgeving over de kampioensfeesten in Frankrijk. Geen woord over de 1000 afgefikte auto’s, 100en geplunderde winkels, ander sloopwerk. Geen woord! Maar wél lofprijzingen over de oh zo succesvolle integratie van het banlieuevolk in de Franse voetbalwereld! Frankrijk heeft niet gewonnen, Afrika! Weg met de leugenpers!!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Toen pas? Niet eerder dus.
   En voor die tijd was het je nooit opgevallen dat er alleen maar leugens werden verteld.
   Wat heb jij dan al die tijd hier zitten lezen.
   Of sla je alle artikelen over het NOS standaard over.

   Ik denk eerder dat jij verplicht bent om op de bank te blijven zitten omdat je vrouw zo graag kijkt, maar dan wel zonder commentaar van jou er bij.

   Geliked door 1 persoon

 12. BertG. zegt:

  Ik ben altijd wel blij wanneer ik weet of iemand elke dag het NOS journaal bekijkt.
  Dan weet je meteen dat je daarmee geen zinnig gesprek mee moet proberen te voeren.
  NOS kijkers neem ik al tijden niet meer serieus.

  Geliked door 5 people

 13. ed zegt:

  De hele bende is alleen maar hun baantjes aan het verdedigen tegen beter weten in,lijkt me lastig met zo,n betonblok voor hun kop om de realiteit te willen zien.

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Dit is wel geschikt voor Nederlandse kindertjes van het NOSS-jeugdjournaal. Een schaapje gaat uit rijden met zijn slachtertje in een wandelwagen.https://gatesofvienna.net/2018/08/goat-in-a-baby-stroller-a-sacrifice-for-eid-al-adha/

  Like

 15. Ijzer67 zegt:

  Ik vindt het prachtig .ook die kletskoek programma’s . 6 lui aan de tafel altijd wel een zwarte of islamer. Erbij . De rest zijn ja knikkers . Puur satire . Prachtig hoe baudet werd afgemaakt omdat hij ontslag eisten van die Hiemstra de fabel verteller . Met geen woord werd er gerept dat deze deskundige op elk van zijn 3 punten ongelijk had en gewoon leugens verkondigde .maar nee hoor . En dan komt natuurlijk altijd trump . Dan komt vaak Israël en de heilig verklaarde Palestijnen. Dan uiteraard een pedofiele ngo . Want daar zitten de meeste pedofielen bij die ngo.s. ook zo mooi. Die Jos brecht wordt met foto en al in de media geplaatst hoor al dagen er over . En prima hoor de smeerlap. Alleen beetje jammer dat je van die andere smeerlap die die studente op beest achtige wijze verkrachte en bewerkte met een fietsketting . Zijn foto en naam niet zag .niks gehoord bij al die kul programma’s. Oorzaak hij is van de cultuur liefde en vrede . Kruisigen dat moesten ze met die gasten doen . En Let op straks is Wilders aan de beurt om de cartoon wedstrijd . En je kunt het zo invullen . Dat mag je niet doen de islam verdient respect en meer van die bla bla .Dan zitten daar straks die figuren met hun doortrokken zuuren smoelwerk die zelf in de jaren 60 en 70 tegen alles wat maar wat met geloof te maken had schopten . Maar tekeningen maken van de profeet van onrecht oorlog .verminking slavenhandel . Onderdrukker .pedofilie . Dat gaat veel te ver .Dan die vuile gore stinkende groene hond klaver .met zijn emotionele brief bah bah bah .laat hij maar een emotionele brief naar die moslims sturen . Te beginnen met de vrijlating van dat ter dood veroordeelde dametje daar in sa. En over de mensenrechten en die smerige pedo huwelijken .En die geweldige rechten van de vrouw .En dierenleed . Van dat fantastische geloof . Kost en kotsmisselijk wordt ik van die rotzakken

  Geliked door 1 persoon

 16. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/08/Vloot-van-15-Russische-schepen-bij-Syri-om-nieuwe-Westerse-aanval-te-stoppen

  Vloot van 15 Russische schepen bij Syrië om nieuwe Westerse aanval te stoppen

  Rusland is bang dat de verliezende rebellen opnieuw zo’n false flag chemische aanval in scene zullen zetten, in de hoop dat het Westen wederom Assad de schuld geeft, maar nu wel besluit om ondanks de aanwezigheid van de grote Russische vloot toch militair in te grijpen. Een rechtstreeks militair treffen tussen Oost en West lijkt dan niet uit te kunnen blijven, en met de al maanden torenhoge spanningen tussen Amerika/Israël en Iran erbij zou zo’n aanval heel snel op een grote oorlog kunnen uitlopen.

  Like

 17. Pingback: Intellectueel realisme . . . Het 8uur Journaal van de NOS | toodlessss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s