Is Kramp-Karrenbauer gek geworden? Dienstjaar voor “vluchtelingen” – het liefs wapentraining?

Screenshot_313

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De secretaris-generaal van de CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer (foto), stelt voor om ook een algemeen dienstjaar bij het Duitse leger mogelijk te maken voor “vluchtelingen” en “asielzoekers”. Dat zou bovendien ook de acceptatie in de bevolking verhogen.

politikstube

In welke hypothetische wereld leeft Kramp-Karrenbauer? De meerderheid van de “vluchtelingen” gaf gevolg aan Merkel´s uitnodiging. Ze zijn gekomen om een beter en gratis leven te genieten na al die vermoeienissen en inspanningen kriskras door tig derde landen en/of de overtocht over de Middellandse Zee met hulp van NGO-smokkelschepen. Veel van de jonge mannen zijn er vooral in geïnteresseerd om bijvoorbeeld bij stations en in parken hun drugs te slijten, anderen op hun beurt zijn geschoolde krachten in het overdragen van eigendom of specialisten in de gedwongen gynaecologische uitvoeringen. En de vrouwen – als het moslima´s zijn – mogen grotendeels toch niet werken en houden zich bezig met vermenigvuldiging met het oog op de royale kinderbijslag. Bovendien gaat het bij een groot deel van de “vluchtelingen” om analfabeten, dus uitstekend gekwalificeerd voor het Duitse leger.

Het beste voorbeeld is de Syriër in Pinneberg, die met twee vrouwen en acht kinderen, misschien is het negende er inmiddels ook al, in een groot huis woont en niet wil werken, omdat hij liever zijn kinderen wil verzorgen. Het geld wordt automatisch op zijn rekening gestort.

“Zeit-Onlinie” bericht:

In het debat over een algemene dienstplicht voor jonge mannen en vrouwen bij het Duitse leger evenals op sociaal gebied heeft de secretaris-generaal van de CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer, zich er voor uitgesproken dat ook asielzoekers in Duitsland een dienstjaar zouden moeten doen. “Wanneer vluchtelingen zo´n jaar doorlopen, vrijwillig of verplichtend, dient dat hun integratie in de staat en samenleving”, zei ze tegen de kranten van de Funke Mediagroep en de Franse krant “Ouest-France”. Bovendien zou dit in de bevolking “de acceptatie vergroten dat er vluchtelingen bij ons leven”.

In de CDU zouden veel mensen er voorstander van zijn dat deze dienst een jaar zou moeten duren en voor mannen zowel als vrouwen zou moeten gelden. “En ze gaan er eveneens van uit dat deze dienst niet alleen voor Duitse staatsburgers geldt, maar ook voor vluchtelingen en asielzoekers die meerderjarig zijn en in Duitsland leven.” Zij zou dit als een beginsel zien “dat de moeite van het overwegen waard zou zijn”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op Is Kramp-Karrenbauer gek geworden? Dienstjaar voor “vluchtelingen” – het liefs wapentraining?

 1. Elisah zegt:

  Er zijn veel meer gekken…
  https://fenixx.org/2018/08/25/duitse-socialistische-president-verklaart-dat-er-geen-etnische-duitsers-zijn-wij-zijn-een-natie-van-immigranten/

  Duitse socialistische president verklaart dat er “geen etnische Duitsers zijn, wij zijn een natie van immigranten”

  De Duitse president Frank-Walter Steinmeier heeft verklaard dat Duitsland “een natie van immigranten is en zal blijven”, en beweert: “Er zijn geen halve of hele Duitsers, geen biologische of ‘nieuwe’ Duitsers”.

  Geliked door 4 people

 2. Aegolius cs zegt:

  Genoemd: “algemene dienstplicht” in het artikel, hetgeen ook wordt bedoeld met plaatsvervangend sociale hulpverlening als in een bejaardenoord. Die oudjes toch en ach wat dement of werkelijk hulp aan bed nodig.

  Maakt niet uit wat dit mens, Annegret Kramp, uitkraamt namens Merkel als CDU parool, zolang de Duitse stemmers het “geloven”.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Mijn buurman is al sinds vanmorgen hier en heeft bij ons middag gegeten. Hij bouwt een nieuwe motor in bij de loopband en vervangt de kapotte olieleiding naar de kiepkar en daar moet nog een paar dingen aan gerepareerd worden. Hij is daarin een vakman. Je kunt hem reken tot de afdeling arbeiders die altijd SPD hebben gestemd. Hij is nu 67,5 en mag over enkele maanden met pensioen. Je had hem eens moeten horen over laten we het maar gemakshalve zeggen de hele regering, Vooral Merkel, de groenen en zijn ooit eigen partij moesten het ontgelden, hij zei letterlijk de hele ratten bende zou men tegen de muur moeten zetten vooraan de krankzinnige Merkel. Hi zei verder nog, dat er heel veel zo over dachten. Ik vroeg hem, wat ga je nu doen als er verkiezingen zijn. Hij keek me een beetje verontwaardigd aan en zei, wat dacht jij dan, de AfD natuurlijk. Ik dacht dus oeps, eigenlijk nog nooit een Duitser bij mij in de buurt zo duidelijke taal horen uitslaan.
   Hier en daar hoor ik best wel eens mopperen en mekkeren over de regering en daar heb ik dan maar geen commentaar op, want dan krijgt ik gezegd, dat ik als buitenlandse toch niet mag kiezen en er dan schijnbaar ook geen oordeel over mag hebben. Het enige wat ik wel eens zeg als ze vragen wat zou jij kiezen, ik dus antwoord met de AfD wat anders. Dan is het politiek hebben we ook weer gehad en verder met de rest van de dorpsroddels.

   Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  De Europese Commissie stelt voor het budget voor migratie en grensbewaking te verdriedubbelen. „Grotere uitdagingen vereisen grotere budgetten.”
  De kans bestaat dat de veiligheid en toegang van de Europese buitengrenzen bewaakt gaat worden door dezelfde mensen die eerst aan de andere kant probeerde om de economische vluchtelingen binnen de EU te smokkelen. Een geldstroom van de EU naar Turkije wordt al gebruikt voor het met verregaande middelen en methodes tegenhouden van Syrische vluchtelingen.
  De specialisten in mensensmokkel aanstellen als grensbewaking, eerst een jaartje in militaire opleiding en dan overplaatsen naar Frontex of het European Gendarmerie Force (EUROGENDFOR) dat is opgericht om conflictsituaties binnen de lidstaten te onderdrukken, “Yes we can!” zoals men nog dagelijks in de Linksche Looney Farm met weemoed terugdenkt, of zoals de bij Oosterburen ” Wir schaffen das”……….aber wir nicht.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. zwartschakel zegt:

  Nee !! Net als dat Merkel begin 2016 al stemrecht aan migranten zonder status wilde geven ,behoort dit alles bij haar,eenplan om de EU bevolking om te vormen ! Als iemand ,vader v een gezin van tien kinderen ,een pitbull in huis haald ,die 1 kind doodt ,en dat blijft herhalen ,met dezelfde gevolgen ,wat zegt iedereen dan over deze vader ? Dit is wat Merkel ook doet ,uitroeiên van het EU volk , alleen onder een “vriendelijker”vlag ,”de hulp aan vluchtelingen ! Maar met hetzelfde doel en uiteindelijke resultaat ,als dat van haar grote voorbeeld Adolf Hitler ,die het “slechts bij een bevolkingsgroep hield !

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   zwartschakel.Klopt deze vrouw is niet gek maar voert gewoon de bevelen van de (nazi) bilderberg groep uit.90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden zodat de satanische elite hun new world order krijgen.Google agenda 21 kijk op youtube.

   Like

 6. renato zegt:

  Ik heb geweigerd om dit artikel verder uit te lezen. In twee woorden begreep ik waar het over ging. Pathetisch hoor. De kop van dit namaakgleufsujet zegt al weer genoeg. Klaarblijkelijk vindt het haar oorsprong in de chronische frustratie van sexuele uitsluiting die zij zichzelf heeft aangemeten of is overkomen. In andere woorden, een tekort aan vruchtbare zaadcellen, welke een mogelijke bevruchting tot een succes zou kunnen leiden, maar slechts een uiting bevestigt tot een ingekakt soort van betongestorte refomassa tegen beter weten in. Zoiets dussss.

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Zij zit in een geestelijke kramp

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Wanneer de linksche invloed binnen de politiek het toppunt van zijn onvermogen heeft bereikt, schaft de samenleving de democratie af…

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Bovendien zou dit in de bevolking “de acceptatie vergroten dat er vluchtelingen bij ons leven

  Vraag:
  Kunnen die achterlijke ‘deugers’ nu écht alleen maar dwaasheid uitkramen?

  Antwoord:
  JA!

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Nu is het duidelijk dat dit achterlijk wezen Kramp als naam heeft, die heeft echt krampen in die paar hersens waarover ze beschikt.
  Waarom zeggen ze niet wat ze willen bereiken nl. opruimen van de 65+ers dat bespaard enorm op de pensioenuitgaven.
  Toch in elk land hetzelfde nl. “De Lafaards” (lees: uitgerangeerde volksverraders) zitten/liggen oververtegenwoordigd in de politieke stallen.

  Geliked door 1 persoon

 11. tinekevanschagen zegt:

  Dat loopt wel een beetje achter daar.
  Ze denken blijkbaar nog steeds dat het om vluchtelingen gaat?

  Like

 12. Jan zegt:

  Misschien iets voor Eindhoven

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Hang dat soort debiele zweef mutsen op zij zijn medeplichtig aan alle onheil die nog over de autochtone bevolking komt en daar hoeven we niet lang op te wachten !

  Geliked door 1 persoon

 14. jungleelephant zegt:

  Is de kat op het spek binden,dom wijf!

  Geliked door 1 persoon

 15. BigLJohn zegt:

  Dat tuig via het leger een gratis training geven met vuurwapens is niet meer dan de goden verzoeken. Na hun diensttijd zullen ze met hun wapenkennis en hun illegaal aangeschafte wapens ons met plezier omleggen !

  Geliked door 1 persoon

 16. freda110 zegt:

  Is dit nou met een omweg bedoelen dat als er een opstand onder de Duitse bevolking komt er genoeg anderen zijn die anders dan de rasechte Duitsers zonder enige scrupules op de bevolking zal schieten?
  Achter zulke verhalen en/of uitspraken zit altijd een addertje en het zou mij niets verbazen als dit de uiteindelijke bedoeling is.

  Like

 17. renato zegt:

  Dat bedoel ik meneer Bron.

  Like

 18. Elisah zegt:

  Off topic,

  https://fenixx.org/2018/08/25/rusland-terroristen-zijn-bezig-met-de-voorbereiding-van-een-false-flag-aanval-in-syrie/

  Rusland: Terroristen zijn bezig met de voorbereiding van een “false flag”-aanval in Syrië

  Islamitische terroristen zijn momenteel bezig met de voorbereiding van een geënsceneerde gasaanval in Syrië. Dit om de schuld aan de president van het land Bashar al-Assad te geven en zodoende nieuwe westerse bombardementen uit te lokken, kondigt het Russische Ministerie van Defensie aan.

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Talibanner maakt 11-jarige zwanger

  Fall vor Gericht in Bad Hersfeld: Elfjährige geschwängert?
  Ohne Urteil ist der zweite Tag im Prozess gegen einen nach eigenen Angaben 19 Jahre alten Afghanen zu Ende gegangen, der eine Elfjährige geschwängert haben soll.

  Dem jungen Mann wird vorgeworfen, ein mutmaßlich erst elf Jahre altes Mädchen sexuell missbraucht und es anschließend zu einem Schwangerschaftsabbruch gedrängt zu haben.
  ….
  https://www.hna.de/lokales/rotenburg-bebra/bad-hersfeld-ort56532/sex-mit-minderjaehjriger-haftbefehl-aufgehoben-noch-kein-urteil-10138073.html

  Like

 20. jack black zegt:

  Die troyaanse paarden worden met vlüchtende deserteuren in stelling gebracht !
  Het Soros schlachtplan neemt vorm aan !

  Like

 21. Jo zegt:

  Al eerder heb ik gezegd, en met mij héél velen, dat wij ‘geregeerd’ worden door krankzinnigen, die, laat zeggen, zeventig jaar geleden opgenomen zouden worden in gekkenhuizen, zoals die instellingen in de volksmond toen nog werden genoemd.
  Het zijn ‘gewoon’ gevaarlijke gekken !!!
  En deze gevaarlijke gekken zitten niet alleen in de regering maar ook in de Provinciale- en Gemeentebesturen.
  In feite in alle instituten, zoals de Raad van State waarvan de vice-president Jan Pieter Hendrik Donner zei dat als de meerderheid van de bevolking de sharia, de islamitische wet wil invoeren, dat dan dient te gebeuren, de rechterlijke macht, Openbaar Ministerie, politie enz. enz.
  WIKIPEDIA: ‘In september 2006 veroorzaakte Donner grote opschudding door in een interview met het weekblad Vrij Nederland te verklaren dat de islam als nieuwe zuil in Nederland moet worden aanvaard als een tweederdemeerderheid van alle Nederlanders dat zou willen, ook als dat betekent dat de sharia wordt ingevoerd of als dat gepaard gaat met afwijkende gedragsregels t.a.v. vrouwen of homo’s’.

  Like

 22. kampersrene zegt:

  Wie is Kramp Karrebauer op de foto die linkse of de rechtse ?

  Like

 23. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://fenixx.org/2018/08/25/de-minister-van-buitenlandse-zaken-van-eritrea-osman-saleh-mohammed-zegt-dat-alle-gevluchte-eritreeers-terug-kunnen-keren/

  De minister van Buitenlandse Zaken van Eritrea, Osman Saleh Mohammed, zegt dat alle gevluchte Eritreeërs terug kunnen keren

  De Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking heeft gezegd dat er minder migranten uit Eritrea worden verwacht nu het land vrede heeft gesloten met Ethiopië. In een interview zei de topdiplomaat van Eritrea dat degenen die al vertrokken zijn vrij zijn om terug te keren.

  https://www.dw.com/en/eritreas-foreign-minister-osman-saleh-mohammed-says-eritreans-are-welcome-home/a-45220912

  Like

 24. Jan zegt:

  Duitse moeder brengt haar kind naar kinderdagverblijf maar merkt dat er maar twee Duitse kinderen zijn, die van haar en een ander en vraagt terecht wat er van haar kind terecht moet komen als de rest, 23 in totaal, geen Duits spreken. Moeder wordt uitgescholden, is nazi, bedreigd, gedreigd wordt haar bestaan te ruïneren enz. Kortom, linksvolk trekt alle registers open.

  Video

  Mijn kind voelt zich een buitenlander
  Mutter klagt über Kita: „Mein Sohn fühlt sich als Ausländer“
  https://www.waz.de/staedte/essen/mutter-klagt-ueber-kita-mein-sohn-fuehlt-sich-als-auslaender-id215145919.html

  Like

 25. Pingback: Asiel betekent noch integratie noch dienstplicht! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s