Waarom bereikt Wilders niks?

Screenshot_309

(Door: H. Numan)

Lijkt me een simpele vraag met een even simpel antwoord. Omdat niemand die meer dan modaal verdient, of die het CDA een extreemrechtse partij vindt, wat van hem moet hebben. Met niemand bedoel ik zo ongeveer iedereen. Politieke partijen, de bedrijfstop, de media, de rechterlijke macht, het onderwijs – iedereen. De blokkade is absoluut. Het gaat nog veel verder. Actieve PVV-begunstigers worden regelmatig bedreigd, of zelfs vermoord. Dat is het hele verhaal, mensen. Meer hoeft u niet te lezen. Sla de rest maar over, en ga naar het volgende artikel.

Vanaf het moment dat de PVV begon, werd ze scheef aangekeken. Eerst probeerde men het op ‘eendagsvlieg’ te gooien. Die Wilders was een ordinaire zetelrover, hij verdwijnt wel als er verkiezingen zijn geweest. Nee dus. De groep-Wilders werd herkozen, nu onder eigen vlag. Ze bleef. Vanaf dat moment was het oorlog tussen alles en iedereen die zich correct waant. Geen middel is te slecht om van Wilders en de PVV af te komen. Alles kan, en alles wordt gedaan. Tot en met moord, afpersing, mishandeling en chantage.

Er waren eerder politici die waarschuwden voor islamisering, maar Wilders is de eerste die dat stelselmatig probeert aan te pakken. Het begon – een beetje – met Hendrik ‘boer’ Koekoek. Er was toen nog geen echt groot probleem met gastarbeiders, en hij had andere zaken die belangrijker waren. Hendrik Koekoek werd politiek belachelijk gemaakt, en bereikte helemaal niets.

Het gastarbeidersprobleem bleef dus bestaan. Het werd alleen een stuk erger. Waarom? Er waren er nogal wat, inmiddels. En die zaten met hun geile handjes aan onze vrouwen en meisjes. Ook toen al. Onze pappen en nathouden politici, die niets van het mohammedanisme afwisten, hadden een oplossing: “Ze missen hun lieve vrouwen en schatten van kindertjes.” In plaats van te zeggen, nou dan gaan ze fijn terug naar huis naar die vele vrouwen en hordes lieve kindertjes, was de oplossing precies het tegenovergestelde. We laten die vrouwen en kinderen overkomen. Het probleem bleef bestaan, en werd gewoon veel erger.

Toen kwam er een nieuwe partij. Die wilde niet links en niet rechts zijn. Dat was de Centrumpartij van drs. Hans Janmaat. Omdat het probleem inmiddels een stuk erger geworden was, moest Janmaat veel verder gaan. Vanaf het prille begin werd de Centrumpartij bestempeld als een Neonazistische partij. Uiteindelijk werd de CP dat ook. Niet omdat Janmaat een NSB´er was of nazistische ideeën had, maar veel meer omdat hij in die hoek gedwongen werd. Janmaat kwam uit de KVP, stapt over naar DS70 en richtte zijn eigen partij op. Niet direct een nationaalsocialist. Maar hij werd direct als de reïncarnatie van Hitler geteerd en geveerd. Dat bleef plakken. Hij bereikte dan ook helemaal niets. De politieke en sociale boycot was absoluut. Het probleem bleef gewoon bestaan, en werd veel erger. Voor de zekerheid werd er een ‘linkse’ aanslag op Janmaat gepleegd in Kedichem. Zijn vrouw raakte daar een been bij kwijt, en hij kreeg daarna van de Kamer heel begripvol een kamertje achteraf op de zolder, enkel te bereiken via een trap. Stomtoevallig, uiteraard.

Fijn, dacht de politiek. Daar zijn we vanaf. We kunnen weer doorgaan met potverteren. De gastarbeiders kregen gratis en voor niets een tweede paspoortje. En de VVD nam iedereen bij de neus door onder Wiegel net te doen alsof ze een volkspartij was. Onder leiding van Nijpels en Voorhoeve gleden ze steeds meer af naar elitair links. Iedereen een hele tijd blij. En toen … kwam er geen olifant met een lange snuit, maar olifant met een kale knar. Een mastodont van formaat. Pim Fortuyn. De politiek schrok zich niet één, maar twee hoedjes.

Pim benoemde niet alleen het probleem, hij had ook prima democratische oplossingen. Het probleem was dat Pim iets te populair werd, en het oude vrouwtje in het Haagse Bos een beetje bang voor haar zeer lucratieve baan begon te worden. Pim was namelijk behalve een realist ook een republikein. Vrijwel zeker werd dat de stok om de hond mee te slaan. Elitair links en rechts sloegen de handen ineen en lieten Pim uit de weg ruimen. Natuurlijk kon hij niet door een mohammedaan vermoord worden, dat zou waarschijnlijk tot een volksopstand of een spontane pogrom leiden. Dus een huurmoordenaar die het karwei klaarde. De politie blunderde meer dan gebruikelijk. En …. het probleem bleef gewoon bestaan. Het werd, u weet het nu wel, een stuk erger. Omdat het probleem bleef bestaan, kwam er een nieuwe politicus in de markt. Dat was Geert Wilders.

Nu moet u weten dat politiek en vrije markt een overeenkomst hebben: als er ergens vraag is, komt er aanbod. Hoe dan ook. Je kunt het verbieden, maar de vraag blijft en dus het aanbod ook. Je kunt roken best stigmatiseren en/of verbieden, maar dat wil niet zeggen dat men dan maar aan een wortel gaat zuigen. Het drugsgebruik is niet meer onder controle. Dat is niet geheel toevallig.

Dat inmiddels verergerde probleem was nu buiten proporties aan het raken, en Wilders nam het stokje van Fortuyn over. Wijselijk hield hij z’n mond over het oude vrouwtje in het Haagse Bos, of haar zoontje dat zo goed met water om kan gaan.

Behalve het volkomen uit de hand lopende probleem van oprukkend mohammedanisme, ging de wereldeconomie plat, omdat hebberige bankiers elkaar en u openlijk bedrogen en fraudeerden. Ze verstrekten hypotheken waar dat ronduit misdadig was, en toen die hypotheken failliet gingen, probeerden ze elkaar die pakken schuld te verkopen. Dat hoeft u niet te proberen, maar u bent dan ook geen bankier. Dat werd een stuk erger toen duidelijk werd dat de EU zich overduidelijk ontwikkelde tot ministerie van Koloniale Zaken van Berlijn. De belangrijkste kolonie is Griekenland. En haar voornaamste melkkoe graast langs de Noordzee.

Allemaal problemen waar de PVV een antwoord op wil en kan geven – maar dat niet mag doen. Want dat antwoord is niet het antwoord dat de elite graag wil horen. Als je enkel de gewenste antwoorden wilt horen, dan moet je ontzettend veel geluk hebben, en dat geluk is nu zo ongeveer op. Ons geluk was de aardgasbel. Vanaf 1965 hebben de opeenvolgende regeringen niets anders gedaan dan potverteren, boven onze stand leven, en leuke dingen doen voor sommige mensen. Spaarzame ‘Ollanders? Laat me niet lachen. Onverantwoordelijke feestneuzen is een betere omschrijving.

De samenleving spleet door al die problemen in twee delen: het politiek correcte deel, waarin iedereen die meer dan modaal verdient denkt dat de bomen tot in de hemel groeien. En de rest, die minder verdient en uit ervaring weet dat bomen dat nooit doen. Maar die modaaltjes of minder moeten zwoegen, zweten, en bovenal zwijgen.

Als u modaal of minder verdient, weet u dat vaste banen volmaakt verleden tijd zijn. Dan was de laatste magere salarisverhoging waarschijnlijk 15 jaar geleden voor u. U weet donders goed wat voor ramp het is om meer mohammedanen in de wijk te krijgen. Maar u kunt niet verhuizen. Alleen maakt u de dienst niet uit. Dan doen de boven modaaltjes.

Denk even na. Iemand die nu 25 jaar is, heeft z’n hele leven razendsnel en supergoedkoop internet gehad. Weet niet hoe een telefoon met kiesschijf werkt, en is niet in staat om een velletje papier in een typemachine te stoppen. Wat is het probleem met het mohammedanisme? Zijn hele leven lang wonen er mohammedanen in het land. Dat is toch altijd zo geweest?

Die 25-jarige weet niet wat armoede is, want zijn ouders verdienen modaal of meer. Geld lenen voor je vakantie is voor hem normaal. Natuurlijk krijg je een auto voor je achttiende verjaardag! Op schoolreis ga je niet een dagje naar de Efteling, maar minstens een week naar Rome of Parijs. Roken is dan wel verboden op de middelbare school, maar op schoolfeesten wordt ruimschoots alcohol geserveerd vanaf de brugklas.

Die 25-jarige weet niet beter dan dat het communisme niet meer bestaat. De Berlijnse Muur werd geslecht voor hij geboren was. De Koude Oorlog is voor hem hetzelfde als WO1 voor u en mij is. Dat gezeur over communisme en postmodernisme. Dat is voor hem borrelpraat.

Zijn hele schoolopleiding was een multicul verwenfeest zonder veel prestaties. Competitie op school bestond niet, iedereen krijgt een eerste prijs. Tweede prijzen bestaan niet meer, want dat is zo zielig. Laat staan derde of troostprijzen. Krijgen die stakkerds een trauma van. De wereld draait om hem, en niemand anders.

Oudere mensen moeten niet zo egoïstisch zijn om over hun opgebouwde AOW en pensioen te zeuren. Ze moeten gewoon ‘deaud’ gaan. Hij, de jongen boven modaal, heeft recht op een hoog inkomen! Mohammedanen hebben recht op alles. Asielzoekers zijn zielig. Geen levensgevaarlijke gevaarlijke infiltranten die hier komen potverteren.

De boven modalen zijn naar elkaar toegegroeid. Er is geen communistische partij meer, maar Groen Links. Haar ideologie wordt nu ook omarmd door alle andere politieke partijen, behalve de PVV. Alleen in iets mindere mate. Maar wel zoals destijds onder het communisme: alleen voor partijleden. De VVD is geen linkse partij, en D66 ook niet. Maar beiden zijn net zo elitair als voorheen. Ze weten zich enkel beter te presenteren.

De PVV kreeg ook concurrentie van handige opportunisten, het Forum voor Democratie. Baudet probeerde aan de haal te gaan met het twaalfjarige werk van Wilders en de PVV. Hij is jong, ziet er goed uit, is zeer ambitieus, en heel erg elitair. Zijn ambitie is minister-president worden, en hoe, dat dondert niet. Het enige wat hij van u modaal wilt is uw stem. Verder kunt u ‘deaud’ vallen. FvD is zo mogelijk nog meer elitair dan D66 en de VVD bij elkaar.

Wilders is regelmatig verwikkeld in rechtszaken. Zijn aangiftes – iedere maand een verhuisdoos of meer vol – worden genegeerd. Maar als hij per ongeluk een windje laat, wordt hij gelijk wegens milieuvervuiling voor het hekje gesleept. De rechterlijke macht haat hem. Met goede reden, want hij laat keer op keer zien dat ze de erfgenamen van Roland Freisler zijn.

De media haten Wilders en de PVV. Geen een krant of online medium uitgezonderd. Ook GeenStijl. Al is die marginaal iets minder negatief dan de rest. Waarom? Onder andere omdat de media gevuld zijn met boven modaaltjes. Boven modaaltjes moeten niks hebben van modaal of minder. Bedelaars – dat zijn u en ik – worden altijd een beetje anders behandeld. Je weet tenslotte niet of het besmettelijk kan zijn.

En toch is die alom gehate partij, die niets voor elkaar weet te krijgen, wel de tweede partij van Nederland!

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

145 reacties op Waarom bereikt Wilders niks?

 1. Tistochwat zegt:

  Geweldig artikel!

  Wijselijk hield hij z’n mond over het oude vrouwtje in het Haagse Bos, of haar zoontje dat zo goed met water om kan gaan.

  Geert houdt over ‘die twee’ ook zijn mond om niet nóg meer vijanden te krijgen. Dat ‘zoontje’ kan trouwens nog geen badeend te water laten.
  Van de jeugd hoeven we inderdaad niets te verwachten. Wee de toekomstige bejaarden zonder kinderen/vrienden/buren, die hen misschien zouden kunnen verzorgen (vooropgezet dat ze hiervoor tijd en geld hebben) want op hulp van de kleptomane ‘overheid’ hoeven zij niet te rekenen.

  Geert heeft al zó veel oplossingen aangedragen voor de problemen die de ‘elite’ met opzet heeft veroorzaakt, maar keer op keer worden die oplossingen smalend weggelachen. Zowel door zijn onfrisse ‘collega’s’ in de Tweede Kamer als door de stommelingen die liever luisteren naar de zalvende praatjes van linkse ‘deugpolitici’.

  Geliked door 16 people

  • BertG. zegt:

   Maar als ie weer een nieuw boek geschreven heeft, staat ie als 1ste daar op de trap om het aan te bieden aan willem de overbodige.
   Een tijdje geleden had ie zelfs een fles drank, bier of wijn mee genomen voor willem ergens vandaan.
   Volgens mij ben je dan een slijmbal.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 25 augustus 2018 om 12:51

    Zou Geert hopen dat Wimpie die boeken leest en er wat van opsteekt?

    Bert, eerlijk gezegd erger ik me daar ook aan, maar ik denk dat dergelijk ‘geslijm’ erbij hoort als je in de ‘politiek’ zit. Onbegrijpelijk, maar helaas.

    Zelf zou ik dat nooit doen; als ik door zijne doorluchtigheid zou worden uitgenodigd, zou ik feestelijk bedanken voor de ‘eer’. Hij kan mijn rug op, figuurlijk dan.
    En ik zou al helemáál geen cadeautje voor ‘meneer de zijne doorluchtigheid’ meebrengen; dat gooit hij tóch achter de rododendrons.

    Misschien walgt Geert wel van zichzelf omdat hij zo moet ‘slijmen’.
    Ach, ‘politiek’, hè? Eén grote poppenkast en toneelspel.

    Ik erger me ook aan foto’s van Trump naast de paus en de ‘koninklijke’ olieboeren in Saudi-Arabië. Trump zal misschien een goede reden hebben voor die bezoekjes, maar ik vind het geen prettig gezicht:

    Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Juliana heeft ooit aan Beatrix gevraagd, “of Willem Alexander wél de juiste antenne had voor die ‘functie’ “ , is dat geen teken aan de wand ?
    Als ze gevraagd had of ie er eigenlijk te stom voor was , was Beatrix natuurlijk helemaal door het lint gegaan .
    Ze had al zoveel in onze eigen dombo geïnvesteerd , ze kon niet meer opnieuw beginnen met een ander zoontje .
    En ik denk dat wimpie wel de volgzaamste was .
    D’as ook wat waard voor een dictator m/v .

    Geliked door 1 persoon

   • IkBenHet zegt:

    @Harry.
    Iedere Oranje is hoogbegaafd. Is het u nooit opgevallen, dat zij allemaal de hoogste opleidingen volgen en deze altijd met goed resultaat afsluiten 😜
    Gymnasium, Lyceum en Universiteiten… allemaal peanuts voor dit geslacht 😂

    Geliked door 3 people

  • IkBenHet zegt:

   “maar keer op keer worden die oplossingen smalend weggelachen”
   Of erger nog: Andere politici komen jaren later met zo goed als dezelfde voorstellen. Klein beetje aangepast voor de bühne en, het aller belangrijkste, niet uit de mond van Geert.

   Geliked door 8 people

   • paulzwueste zegt:

    Geert komt er wel.

    Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Maar de vraag is , Paul , 17.37 ,
    Is ie nog op tijd ?
    De tijd begint steeds meer te dringen en ik zie steeds meer van die baarden en lorrenkoppen in mijn omgeving .
    Een paar maanden geleden hadden die lui , de jonge “kerels” dan , de gewoonte om hier onder een brug in een grote groep bij elkaar te komen ,
    hopen gepraat , geschreeuw , honderden sigarettenpeuken op straat , etc .
    Een buurvrouw heeft de politie gebeld vanwege de overlast en dat heeft gewerkt .

    Van een bevriende agent (nou ja , met reservering dan ) , vertelde me dat ze wisten dat er een drugstransport zou plaatsvinden vanuit een loods .
    De deuren van de loods gingen open en er zwermden zo’n DERTIG auto’s uit , naar alle kanten .
    De agenten hadden vier auto’s ter beschikking .
    Tja , welke ga je dan aanhouden ?
    We zijn gewoon niet opgewassen tegen het denkpatroon van dat soort criminele volken .
    En de correctheid doet ons verder de das om .
    Er moeten andersoortige wetten komen , misschien net als in zuid Amerika , de politie en het leger die gewoon “ uit gaan dunnen “ .
    Verklaar die lui vogelvrij , die oude gewoontes waren heus allemaal niet ondeugdelijk .
    Zo gaan we het niet redden !

    Geliked door 4 people

  • Jack Terrible zegt:

   Jullie praten negatief over Bea en W.A. maar wat denken jullie van die Argentijnse die op de bres springt voor de ‘asielzoekers’? Trouwens Willen Alexander heb ik een paar weken geleden een paar interessante tweets gestuurd over bepaalde zaken. Nu heeft hij me geblokkeerd op twitter…

   Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Daarom zei Jean Jacques Rousseau al dat de meerderheid soms verschrikkelijk dwaalt. Wat de minderheid in zo’n geval moet doen kunt u fijn zelf nalezen op de interwebs.

  Geliked door 1 persoon

 3. tinekevanschagen zegt:

  Goed stuk,heer Numan.
  Heer Wilders zal ooit zijn gelijk krijgen,ook van die laffe bovenmodaaltjes.
  Maar dan is het helaas te laat.

  Baudet heeft net zo goed niets met de gewone man,ook dat heeft u treffend beschreven.

  Heel veel mensen stemmen op hem,terwijl ze het met de heer Wilders eens zijn.
  Maar het bekt wat lekkerder,om te zeggen dat je FVD gestemd hebt.Het gaat immers om de toon.
  Een cruciale fout,als hij gekozen wordt,is hij zelf onderdeel van het partijkartel waar hij nu zo tegen ageert.

  hoe ze heer Janmaat en zijn vrouw hebben gedemoniseerd,daar zijn geen woorden voor.
  Nadat ze haar been verloor,kreeg ze nog niet een bloemetje van de Haagse kliek.
  Ook toen hadden ze de media al in hun zak,denk aan P.Witteman.

  En de jeugd,inderdaad,ze weten niet beter.
  Alarmerend is dit allemaal wel!

  Geliked door 8 people

 4. Ijsbeer zegt:

  Schitterend.

  Geliked door 1 persoon

  • Ijsbeer zegt:

   Dé vraag die tienduizenden, en in gans Europa honderden duizenden, zo niet meer, zwaar op de lever ligt : wat moet dan wél gebeuren ?
   Wat kan er gedaan worden, wat kan er anders om op z’n minst Oostenrijk en Italië te evenaren ?
   ( ik zwijg maar over Oost-Europa, Polen , Hongarije en Tsjechië , daar kan een normaal mens hier alleen nog maar van dromen en op hopen )

   Geliked door 4 people

   • Marlies zegt:

    Precies, WAT kan er gedaan worden? Hr. Numan benoemt de politieke maffia voorbeeldig en 100 correct. Maar wat te doen om de tweede partij van het land de machtspositie te geven, die het toekomt.

    Geliked door 2 people

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dank voor dit stuk, heer Numan. Vooral de “erfgenamen van Roland Freisler” is sterk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 6. Elisah zegt:

  Wat elke vrouw, en normale man, MOET weten!
  Hoezo mensenrechten?

  Like

 7. IkBenHet zegt:

  Geheel tegen Uw advies in; heb ik het artikel lekker tóch gelezen.
  In één woord… g-e-n-i-a-a-l 🙂

  Geliked door 4 people

 8. leefbarbaar zegt:

  Meneer Wilders bereikt niks omdat de media dat zo brengen en holle vaten, dat eindeloos kunnen herhalen. Dat hoor je dan van collega’s, nou die Wilders bereikt nooit wat. Haha.
  Dat is erg stom van nietdenkend Nederland, want meneer Wilders is de enige, die op veel punten de Nederlander vertegenwoordigt.
  Die wilders bereikt nooit, maar ik ben tegen het offerfeest, kindhuwelijk, verspilling in de EU enz…..Ja wat wil je dan?

  Kort verhaal. Meneer Wilders is de leider van de PVV, waar vele mensen goed werk doen en dat vrijwel altijd geblokkeerd wordt door de politieke meerderheid, zodat men kan blijven kraaien dat de PVV niks bereikt. Ongeacht de schade.

  Overigens stemde ik ook CD, never CP.

  Geliked door 3 people

  • Wolf zegt:

   Met 18 jaar was ik reeds gezeteld in het Dagelijks Bestuur der C.P. en ben er nog steeds TROTS op. Duizenden familie leden en achterfamilie stemden erop door mij! Door mijn donkere uiterlijk en waarschijnlijk zwaar Oostelijk accent werd ik met de nek aangekeken door de westelingen met hun hete aardappelen achter in hun kelen en kale koppen bij de Landelijke C.P. en ben na 3 jaren inzet afgezwaaid.

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Wolf 25 augustus 2018 om 16:27

    Duizenden familie leden en achterfamilie

    Huh???

    Geliked door 1 persoon

   • leefbarbaar zegt:

    Meneer Janmaat was van de CD, Centrum Democraten.

    Like

   • Wolf zegt:

    Partij leider wijlen Dhr. Janmaat was van de CENTRUMPARTIJ ,of ik moet al een dubbelganger elke maand gesproken en de handen geschud hebben 3 jaar lang!

    Like

   • Wolf zegt:

    gericht aan @ Leefbarbaar

    Like

   • Wolf zegt:

    Wijlen Drs. Hans Janmaat had weinig aura of aantrekkings kracht of hoe je het ook noemt. In tegenstelling tot onze Geert Wilders huidig WEL heeft over Nederland, Europa en de rest van de wereld. Overal is onze Geert bekend , van Australié tot Japan in de USA enz. enz. Geert Wilders draagt vanuit zijn Hart ONZE zorgen en gedachten uit en deelt die met de Wereld mee.!

    Like

  • IkBenHet zegt:

   Ligt toch voor een groot deel aan de kiezers. Weet nog goed in de jaren ’80.
   Overal waar je je neus om de hoek stak: Verjaardagen, Feesten&Partijen, Kantine en Kroeg; i-e-d-e-r-e-e-n ging op Janmaat stemmen. Verkiezingsresultaat; ik meen iets van 3 zetels in de kamer. Nuff said 😦

   Geliked door 1 persoon

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  in Holland gloort het avondrood…
  het doel is vals, de Vrijheid deaud
  men leeft alleen voor eigen doel
  zonder moraal, zonder gevoel
  en wie laat weten wat er stoort,
  wordt paria en/of vermoord…
  .
  Jasterke
  .
  .

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Kroonenberg.
   Niet slecht voor ’n slecht versje.
   Ik zou zeggen ga zo niet door kerel.

   “De avond valt en wat jij hier allemaal vergalt,
   is datgene wat mij/ons niet bevalt.”

   Ik doe het maar op rijm, want dat schijnt de enige taal te zijn die jij verstaat.
   Probeer eens positief te rijmen.
   En niet met kromme probeersels om populair over te komen bij diegenen die te laf zijn om onze positieve krachten te ondersteunen.

   Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Over 20 jaar zullen andere laffe ZAKKENVULLERS zeggen dat Geert Wilders gelijk had, maar dat ze de KLOTEN niet hadden en/of dat het niet mocht van de partij. Ik kijk uit naar het Stef Blok (ook al geen kloten) debat in september. Pas als er gevochten gaat worden in het parlement, dan is het moment daar!! Over 20 jaar of eerder, weer een opbiechtvideo, maar dan met andere Landverraders!

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Wel bespottelijk dat ze zoveel tijd nodig hadden bij de PvdA om wakker te worden .
   En dan geldt dat nog maar voor enkelen .
   Ook al is deze opname al een paar jaar oud , beter laat dan nooit , gelukkig zit er toch nog iéts goeds in enkelen van hen .
   Inmiddels hebben ze wel al járen schade aangericht en velen op het verkeerde been gezet .
   De ravage die het linkse tuig heeft veroorzaakt is oneindig veel groter dan we kunnen vermoeden .
   Eigenlijk verdienen ze allemaal niet beter dan tegen de muur gezet te worden .

   Like

 11. ruud zegt:

  Heel mooi.
  Een reden te meer om Geert te blijven steunen.

  Geliked door 3 people

 12. Republikein zegt:

  Mooi weer- nee, het regent hier- Numan, halvegaren onder ons.

  Geliked door 2 people

 13. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik weet eerlijk gezegd niet of ik huilen of lachen moet… t is een grandioos artikel… maar ik hoor de doodsklokken wel luiden…

  Geliked door 5 people

  • willie zegt:

   Scarlatti , dit hoort bij je ”doodsklokken” , en ik vrees dat we dit nog dikwijls zullen moeten horen

   ”They shall grow not old, as we that are left grow old:
   Age shall not weary them, nor the years condemn.
   At the going down of the sun and in the morning,
   We will remember them.
   Lest we forget.”

   Geliked door 1 persoon

 14. Qvic zegt:

  De waarheden worden weg gelachen c.q. verdraait door de boven mordaaltjes en hun volgelingen. Alles wordt 180 graden gedraaid, zodat het net lijkt als of zij het over de echte realiteit praten. Wat vele ook niet willen weten is dat het grote kwaad hier in Nederland huist en het Vaticaan de uitvoerende zijn van het beleid op wereld niveau. De echte realistische geschiedenis c.q. waarheden die vooral bij de beneden mordaaltjes van de babyboomers generatie bekent is, worden nu ook al aangevallen door de mediums. Door over de boze witte man te gaan praten. De scholing is al zo erg gedegradeerd dat de normaalste basis onderwerpen, die we 30 jaar geleden leerde en van uit huis meekrijgen grote onbekende zijn geworden voor de jeugd. De islam is heilig verklaard en daarom moet alles en iedereen hiervoor ondergeschikt gemaakt worden goedschiks of kwaadschiks niets is te dol en alle middelen zijn toegestaan om dat doel te kunnen bereiken. Dat dit tevens ook het einde betekent van hen zelf beseffen zij niet eens meer.

  Geliked door 7 people

 15. Jan zegt:

  Linksvolk, waarom de ander niet deugt

  Geliked door 6 people

 16. jungleelephant zegt:

  Grandioos de spijker op zijn kop geslagen!

  Geliked door 1 persoon

 17. Geweldig artikel. Kanttekening bij uw mededeling dat de VVD en D66 rechtse partijen zouden zijn: Het rechtse van de VVD werd er samen met Rita Verdonk uitgegooid waarna Ijzeren Rita samen door haar vroegere maatjes vban de VVD in samenwerking met de andere Bolsjewieken werd kaltgestellt. D66 was al linksaf gebogen toen Gruyters er weg vluchtte en later van Mierlo die trouwens nog even terugkwam toen ie met een interessant baantje werd gelokt.

  Geliked door 3 people

 18. BertG. zegt:

  Hr. Numan, mag je eigenlijk stemmen op onze verkiezingen als je in Thailand woont?
  Of maakt dat niet uit waar of je woont.

  Geliked door 1 persoon

  • toetssteen zegt:

   Op de Nederlandse ambassade. Doet mijn zoon in Singapore ook. Da’s wel lastig, want het stembiljet komt hier. Dus moet het opgestuurd enzovoort.
   O ja, u moet natuurlijk nog wel Nederlander zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Bert.
   Zelfs Numan weet dit niet zeker…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou ik toch bezig ben, wat is er eigenlijk zo bijzonder aan dit artikel van Numan.
    Alles wat hij beschrijft moeten we weten, en als je het niet weet ben je nog geen knip voor je neus waard.
    Nou ja, er zijn altijd mensen die zich te buiten gaan, maar in het algemeen is datgene wat hier beschreven wordt ’n platgetreden pad naar de ondergang.
    Nietwaar…?
    Geef toe, u wist het niet…of wel…?
    Nou dan, vanwaar het gejuich…?
    Nee.
    Wilders komt er echt wel.
    Kijk, da’s andere koek, klinkt ook heel anders.
    Positiviteit beste mensen…en ’n helder inzicht in de dingen die spelen en gaan komen.
    Dáár hebben we behoefte aan niet aan doemgezeik of aan het opsommen van historische feiten.

    Geliked door 3 people

   • Oeps zegt:

    @ paulzwueste (25 augustus 2018 om 17:48)

    Dames en Heren.

    De positiviteit van de optimist: het glas is half vol”.
    De negativiteit van de pessimist: “het glas is half leeg”.
    De werkelijkheid van de realist: “het is een half glas”.

    De optimist kijkt een doel en verwacht wonderen.
    De pessimist heeft ervaring en hoort het reeds donderen.
    De realist zoekt naar middelen om het doel te bereiken.

    Hij, die het verleden kent, begrijpt het heden.
    Als je het heden begrijpt, kun je aan de toekomst werken.
    Het is oorzaak en gevolg.
    Op elke actie volgt een reactie.
    En elke reactie is een nieuwe actie.

    Vrijheid van meningsuiting vereist respect voor ieders mening.
    Kritiek uiten op een mening bevordert de discussie.
    Maar een ander afkatten om zijn mening, is een brug te ver.
    Kom in plaats daarvan met uw eigen mening en inbreng.

    Wij allen zijn in principe wereldverbeteraars.
    We staan allemaal voor hetzelfde doel.
    Maar ieder wil het op een andere wijze bereiken.
    We gaan af op onze gevoelens en emoties.
    We gaan voorbij aan ons rationele verstand.
    We kijken niet verder, dan onze neus kort is.
    Onze neuzen wijzen niet in dezelfde richting.
    We willen alles tegelijk.
    We nemen teveel hooi op onze vork.
    Het ontbreekt ons aan een strategisch plan.
    We behoeven dringend leiding en discipline.
    Daarom zullen wij nergens geraken.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @paulzwueste, ik sluit me bij u aan want fatalisme brengt nooit wat. Bovendien zie ik wat de PVV wel voor elkaar krijgt en daar ben ik blij mee.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Petra.
    Keigoeie reactie!
    Hartelijk dank.
    We gaan samen verder.

    En wat Oeps betreft.
    Hij is een cliché-mannetje dat vroeger van z’n mamma tot 20.30 mocht buitenspelen en
    daardoor door ’n vriendjes niet serieus werd genomen.
    Arme jongen.
    Je zult er maar mee zitten.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @paulzwueste, ik zie grotendeels fatalisme en ook bitter weinig realisme want Keulen en Aken zijn ook niet in één dag gebouwd. Velen willen veel te snel en dat is gewoon onmogelijk voor wie weet dat de deep state in de EU geïnfiltreerd is maar ook middels verschillende partijen in de Nederlandse politiek en in onze instituten. Daar heeft met name de PvdA voor gezorgd.

    Ik ben trouwens niet van plan om op alle fatalistische reacties te reageren want dat is onbegonnen werk. Het is juist vandaag zaak om even bij politici op twitter te kijken wie John McCain ophemelt en wie niet omdat hij gisteren is overleden. Dat is weer één monster minder in de deep state en natuurlijk heeft Trump gereageerd (hij kan niet anders want McCain was lid van de Republikeinen) maar niet om hem een held te noemen zoals Guy Verhofstadt vandaag wel deed.

    Geert Wilders doet wat hij kan doen en dat geld voor alle PVV-ers. Daar komen ook positieve resultaten uit voort maar om Nederland van de deep state te verlossen kan hij niet. In elk geval staat hij achter Trump en dat is positief want Trump en vele mensen achter hem zijn bezig die deep state op te rollen. Er word aan een tribunaal gewerkt om al deze mensen van de deep state en verschillende aanhangers aan te klagen. Als het zover is, pas dan kan de linkse media niet meer ontkennen wat er gaande is geweest en bovendien kunnen de mensen die daar achter zitten de media niet meer financieren.

    Dit alles speelt mee waarom de PVV maar stapje voor stapje vooruit komt en ligt niet aan Geert Wilders of de PVV en fatalisme is dus ongepast want dan geeft een mens op…en dan? Op wie gaan ze dan stemmen?

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    Sorry mensen maar ik zat er naast want Geert Wilders heeft respect voor John McCain. Dit is niet best!

    Like

   • Marlies zegt:

    Zou de connectie Wilders/Israël McCain/Israël er debet aan kunnen zijn?

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Maries, zou kunnen maar wie heeft er nu respect voor John McCain die alQaida en IS ondersteunde, en die ook op foto’s is te zien met al Qaida figuren en de leider van IS, waardoor wij in Nederland overspoeld werden met Syriërs en gelukzoekers.
    Ik vind dit heel zorgwekkend.

    Like

  • H. Numan zegt:

   Ja, je mag en kan stemmen in het buitenland. Natuurlijk doe ik dat. Hoe? Je moet je registeren bij het kiesbureau in Den Haag. Die doen behalve Hagenezen ook alle Nederlanders in het buitenland. Daarna krijg je een stembiljet toegestuurd. Dat kan je terug sturen, of inleveren bij Zijne Majesteits’s ambassade. Je kan het ook per post terug sturen. Digitaal stemmen schijnt ook te kunnen, maar heb ik nog nooit gedaan.

   Geliked door 1 persoon

 19. Aegolius cs zegt:

  Regering? Een stukje erfelijk grondwettelijk vastgelegd recht van het Huis door Thorbecke (1848) die daarmee een soort “stemrecht” der bevolking verschafte als schaamlap van wat ons heden toch zeer duidelijk zou moeten zijn!

  Like

 20. Wolf zegt:

  Geweldige bijdrage.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wolf.
   Beginnen met nadenken aub.
   Je bent ’n hele beste kerel, maar als iemand zoiets uit z’n nek lult hoef jij niet blindelings te volgen.
   Laat die Numan toch.
   Hij is ’n fanatiekeling, die beschikt over ’n beperkt inzicht.
   Zoiets moet je mijden…!

   Like

 21. Wolf zegt:

  Waar de hele reutemeteut van links verliezend Nederland niet tegen op kan is , en dat staat als een gewapende betonnen paal boven de waterwindmolens uit is, dat de P,V,V, de TWEEDE PARTIJ is en blijft hiero! Hoe die rooie vara hond, De Hond dat ook probeert te verdraaien!!!

  Geliked door 2 people

 22. BigLJohn zegt:

  Het stukje was bijna compleet geweest. De schrijver van het stukje heeft niet stilgestaan wat er bij de verkiezingen plaatsvind. Stembusfraude ! De PVV blijft telkens binnen de marges terwijl regerende partijen winst boeken. De VVD blijft (raar) altijd maar ver uit de grootste, ook in de laatste peilingen 33 zetels. D66 boekte winst, en Groen Links maakte een sprong omhoog (van 6 zetels naar 16 zetels), terwijl de laatste volgens de MSM nog steeds aan het groeien is. Voelt u hem al ? Straks een Rutte 4 met een minister Klaver erbij ? Op deze manier zal tot in lengte van jaren de smeerlapperij aan de touwtjes blijven trekken, terwijl het FVD ook al aan het proberen is iedereen te neppen. We gaan natuurlijk uit principe wel telkens op de PVV stemmen, al zijn de resultaten na iedere verkiezing telkens teleurstellend door voornoemde stembusfraude.

  Geliked door 10 people

  • Heniusz zegt:

   Dat is dan ook de enkele reden dat die stemcomputers er niet zullen komen. Handmatig tellen en biljetten stapelen… Fraude ligt op de loer…

   Geliked door 3 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @Heniusz, met stemcomputers is fraude zeker. Kijk maar naar Amerika.

    Like

   • willie zegt:

    Met computer stemmen ?? Die wordt geprogrammeerd voor fraude, wake up !!

    Geliked door 1 persoon

 23. Scarlatti Bombatti zegt:

  ik kan die vraag ook beantwoorden BertG.. en het is JA, om vanuit het buitenland te kunnen stemmen moet je je laten registreren.

  Ook moet je als een ADELAAR bewaken DAT je na de registratie, die formulieren, al of niet digitaal, ook KRIJGT.

  Je moet er achterheen blijven zitten. Ik stuur bovendien dan ook nog AANGETEKEND de envelop naar Den Haag, eerst vanuit Belgie, nu vanuit Portugal.

  Geliked door 2 people

 24. Helena zegt:

  H. Numan, wat heeft u een fantastisch stuk geschreven, mijn complimenten. Het is helaas zoals het is in hypocriet nederigland en dat oude vrouwtje in het Haagse bos heeft nog steeds – zo oud als ze is – haar tengels in de pap.

  Geliked door 3 people

 25. duinsnip zegt:

  Ik zie uit naar het moment dat Wilders en de PVV eindelijk begrijpen dat zij in Nederland niets gaan veranderen en er mee ophouden te waarschuwen. Ga nog wat leuks doen nu het nog kan want alleen de wal zal het schip keren, niet de kapitein. Ga naar huis Wilders of hou je zo van het pluche.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hallo Duinsnip.
   Wat doe je hier eigenlijk?
   Ga aub. snel weg en verziek hier de sfeer niet meer ja?
   “Donder op, en pleur neer…” zou ik willen zeggen, in navolging van Jan de Hartog.
   En blijf weg!

   Geliked door 1 persoon

   • Gerrit zegt:

    @paulzwueste, ook al ben je het niet eens met duinsnip (ik ook niet!) heeft hij toch recht om zijn mening te ventileren? of maak jij dat uit, kleuter?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Gerrit.
    Ik wilde er eigenlijk nog aan toevoegen: “En krijg het heen en weer…”
    Kan dat wel of verstopt dat het ventileren nog meer…?
    Waar komt die vraag naar een “kleuter” voor jou overigens vandaan?
    Ikzelf heb geen erotisch getinte belangstelling voor kleine kindertjens.
    Je verraad je door die komma…
    Dus ik zal je moeten teleurstellen.

    Like

  • ReaGluurder zegt:

   ‘Alleen de wal zal het schip keren, niet de kapitein’. Vind ik een goeie. Over mss 15 jaar of nog langer, als de Kaaskoppen tot aan de oren in de islamshit zitten, komen de Hooivorken naar buiten. Ebru Umar zegt dat ze ‘De Grote Finale’ (mijn woorden), niet zal beleven. Dus duurt het nog wel even. Maar ‘the writing is on the wall’!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Weet je nog Reagluurder ,
    Dat een turk op tv zei , dat iedere turk wel een wapen in huis had ?
    Bij die mocro bende zal het niet beter zijn .
    Wat maken wij dan nog klaar met een bijl of een hooivork ?
    Wat kun je tegen een automatisch of half automatisch wapen uitrichten ?

    Geliked door 1 persoon

  • toetssteen zegt:

   @duinsnip
   Welk huis?
   Pluche? Ehm, wat heb ik gemist?

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Ga jij ons land dan proberen te redden , duinsnip ?
   Wat is het nut van het stoppen met waarschuwen ?
   Dat die kut moslims daar het nut van inzien , kan ik me voorstellen .
   Maar als je dat niét bent , wat is dan de opzet ?

   Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   @ Duinsnip, Ga naar huis, kruip onder je steen waaronder je bent weg gekropen met je gehersenspoelde meningkjes!

   Like

 26. Thomasson zegt:

  @H. Numan. Uw artikel geeft een prima antwoord op de vraag “Waarom bereikt Wilders niks?”. Speciaal gaat mijn lof niet naar Almhof, maar naar de wijze waarin u de voorgeschiedenis beschrijft. Het probleem van drs. Hans Janmaat was dat hij ver voor zijn tijd was. Het publiek kon gewoon niet begrijpen waar hij het over heeft. Ik kan mij nog het affiche van CD herinneren die in de jaren ’70 ergens in Den Haag hing. Iemand vroeg, wat is dat voor een partij? Het antwoord was: Ja! Ze zijn neonazi’s; net als de gasten van Glimmerveen (NVU). Toen de CD de Kamer in kwam, brak er paniek uit. Men vergeleek de CD met de NSB. Men moet niet vergeten dat de oorlog was toen amper 20 jaar voorbij. Dus het laag allemaal zeer gevoelig. Janmaat heeft paar fouten begaan: a) er kwamen te veel schooiers in zijn partij en b) hij accepteerde de steun van de “Zwarte Weduwe” Rost van Toningen. Dus geleidelijk werd de CD een soort Neonazi partij. c) Hij had geen politieke ervaringen. Dus zijn aanpak was verkeerd en dat werd hem en zijn partij fataal.
  DEEL 2

  Geliked door 2 people

 27. Thomasson zegt:

  @H. Numan. DEEL 2
  @H. Numan. Jaren later pakte Pim Fortuyn de zaken veel beter aan. Hij had veel meer charisma dan Hans Janmaat. Hij was veel beter bespraakt en niet te vergeten de problemen waren in het begin van de 21ste eeuw veel groter dan in de jaren ’70 en ’90. Toen begon de islam zijn gevaarlijke tentakels zien. Men kon er niet omheen. Men moet ook niet de “internetbubbel” van eind jaren ’90 niet vergeten en de economische crash die er volgde. Abraham Lincoln zei eens: “men kan niet alle mensen bedonderen de hele tijd”. Dit is wat er ook gebeurde. Mensen werden bewust van de smerige praktijken die tijdens de Paarse regering werden uitgevreten. Hen haat tegen de oude politiek groeide met de dag. Pim Fortuyn moest door een huurmoordenaar worden opgeruimd. Pim Fortuyn werd vermoord, maar de problemen bleven.

  Het is jammer dat de “Nep Elite van de Valse Munters” (boek Martin Bosma) niet begrijpt dat de houdbaarheidsdatum van Nederland is zeer beperkt zonder de inspanning, toewijding en intelligentie van haar autochtone bevolking. Tegenwoordig vinden mensen lezen niet echt leuk. Dat geldt ook voor de elite. Dus, misschien zijn deze video’s met uitleg beter van pas:


  De Kalergi-Plan, geitenneukers uit Islamitische landen en Afrikaanse negers passen op geen enkele wijze in de Nederlandse samenleving. Al denken de EU en hen gedegenereerde bazen van de NWO/Bilderberg van wel.

  Geliked door 4 people

 28. Gerrit zegt:

  Inderdaad een goed inhoudelijk geschreven stuk. En hoe sympathiek ik Geert Wilders ook vind, en mijzelf ook met vrijwel al zijn standpunten kan identificeren! Kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat de beste man tot de gecontroleerde oppositie behoord en dat hij die rol en opdracht geniaal vervuld. Het is mijn overtuiging dat als wanneer je werkelijk een tegenstander bent van de heersende elite, de EU, het Koningshuis, de NWO etc, dan verdwijn je hoe dan ook van het toneel.
  Net zo als Pim, Theo, Jorg Haider, en het voltallige poolse kabinet.
  (https://www.youtube.com/watch?v=WujtAaY9mn8)
  Ook hoor je Wilders nooit over Chemtrails.
  (https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ikkBAWIxqsg)
  Maar goed, van al die rotzooi in de eerste en tweede kamer is hij het beste wat ‘wij’ hebben, tegen beter weten in hoop ik ook nog steeds dat hij Minister president word, maar in mijn achterhoofd weet ik dat dat nooit gaat gebeuren. Wij krijgen een burgeroorlog geheel conform de brief van Albert Pike aan Mazzini.
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&id=9747:vrijmetselaars-weten-precies-wat-komen-gaat&Itemid=33

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Gerrit. Ik denk dat u zit niet ver van de waarheid. Maar er is nog een vraag: de fractie van de PVV is een van de grootste in de Tweede-Kamer, Helaas zitten al deze mensen in de Kamer als guppy’s in een kom. Behalve van Wilders horen wij van bijna niemand iets in de debatten. .Het lijkt alsof ze daar voor spek en bonen zitten. Veronderstel dat de PVV de grootste wordt en sommige PVV’ers zouden tot minister worden benoemd? Wat dan? Hoe zouden ze hen taak vervullen als ze geen ervaring in parlementaire werk kunnen opdoen? Ik hoop dat behalve de PVV en de FvD nog een partij zou komen, die echte oppositie zal bieden.

   Geliked door 2 people

   • Gerrit zegt:

    En waarom niet aan de grote klok blijven hangen dat minderjarige meisjes in de AZC worden verkracht onder het mom van ‘huwelijken’ met meerderjarige besnedelanders.
    En dat buiten PVV en FvD het voltallige kabinet dit goed keurt. Dit is verboden volgens de nederlandse wet. Dus pedofielen hoeven zich alleen maar tot de islam te bekeren en ze worden niet meer straf rechterlijk vervolgt?
    En dan nog de meisjes besnijdenis, is ook niemand op tegen.
    https://www.nemokennislink.nl/publicaties/vrouwenbesnijdenis-in-europa-is-een-blinde-vlek/

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Tsjonge, jonge.
    Ze hebben mekaar gevonden.
    De wijsheid in pacht… dus niemand kan er meer bij.
    Waarom richten jullie samen geen partijtje op.
    “Wij weten het altijd nòg beter! ”
    Zou zomaar ’n goeie naam voor jullie kunnen zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    En zo zal het hem ook vergaan.
    Plotseling hoor of zie je er niets meer van.
    We zullen het zelf moeten doen.
    Dit ondanks het feit dat “zij” natuurlijk het grootste gelijk van de hele wereld hebben en er altijd nog goedwillenden zijn die zoiets “liken.”
    Alhoewel ik Oeps daar niet in wil betrekken want die weet echt niet beter.

    Like

  • Trucker zegt:

   Ené Gerrit zegt:25 augustus 2018 om 20:56 ondermeer dit fraaie lijntje :

   “…Wij krijgen een burgeroorlog geheel conform de brief van Albert Pike aan Mazzini…”

   Aha eindelijk is er éne die het thema burgeroorlog weer eens op de kaart zet…
   Ik dacht al bij mezelf lang geleden dat ik nog eens heb gelezen dat er éne over een burgeroorlog begint te orakelen en zie 🙂
   Haal de hooivorken maar boven, vergeet niet om veel kaarsen en bijbehorende tondeldozen, fietsdynamos (voor elektriciteit van) de stencilmachines…
   Zal behoorlijk veel werk worden om de jeugd uit te leggen dat mobieltjes niet meer mogen en ze morse gaan moeten leren (geen rooksignalen want die kan de overheid meelezen).
   Ik voorzie ook enige problemen met logistiek en wapens als de hooivork is beperkt in reikwijdte, speer kan ook of pijl en boog.

   Geliked door 3 people

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Vergeet de kruisboog niet! Mooi wapen!

    Geliked door 1 persoon

   • Gerrit zegt:

    @Trucker, Chemtrails en een aanstaande burgeroorlog is voor u allemaal een brug te ver?
    Vraagje; kan ik uit u nick name op maken dat u een vrachtwagen chauffeur bent of Ex?
    Dat zou namelijk een hoop verklaren, want laten wij eerlijk zijn, de eerste einstein of nicola tesla onder die groep moet nog gevonden worden. Maar ik doe een paar stapjes terug en dan vind ik ook wel iets wat ons bind..

    Hoppa..plop..

    Like

   • Trucker zegt:

    @Gerrit NEUZELT 28 augustus 2018 om 16:26

    lees deze –>Trucker zegt:26 augustus 2018 om 19:06<– reactie, kan ik geschrijf sparen.
    Ik stel vast dat ook u aan de wijdverspreide ziekte lijd die heet : 'iets lezen wat er niet staat'.
    Goed dat we de zoveelste zeiker over burgeroorlog en volksopstand onder onze gelederen treffen, de generaals zijn ondertussen niet meer te tellen allen besluiten hetzelfde burgeroorlog 🙂
    Ach never mind zo kan ik nog eens goed lachen en spaart het me bovendien ook tijd uit om humor op te zoeken op het www, als de alu en andere hoedjes hun kop opsteken is het ALTIJD lachen.

    Like

  • Wolf zegt:

   Een opdracht en rol spelen of vervullen??? Dhr. Wilders ziet het als een ROEPING om zichzelf op te offeren met gevaar voor eigen leven en zijn vrouw 24 uur lang ELKE DAG!!, voor het hele Nederlandse volk die GEZOND verstand hebben. Opdrachten en rollen spelen is voor de linksmensjes.Dat is voor de linkse polder partijtjes. incl. dat verdoemde cda,vvd,wat zo links is als de neten!

   Like

 29. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Paulzwueste rekent zich niet rijk
  en zet zich zelf mooi niet te kijk
  “liever de lucht in” zei van Speijk
  dàt zette zoden aan de dijk…
  .

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Kroon en Berg.
   Ik kan het niet rijmen met wat je zou willen bedoelen.
   Maar als je wat te zeggen hebt… zeg het dan maar gewoon, dan kan ik je van antwoord dienen.

   Ben je ook free-lance op het gebied van SinterKlaas-versjes?…

   Like

  • Trucker zegt:

   R.Kroonenberg …

   Kan rijmen en dichten
   zonder zijn gat op te lichten

   Vlaamse spreuk hoewel ik peins dat de Vlaamse jeugd daar niks meer over weet.

   Geliked door 1 persoon

 30. Gerrit zegt:

  Voor het plaatsen van die link over Chemtrails kreeg ik bij geenstijl een perma ban omdat ik de huis regels had over treden!

  Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Ha. U bent een luchtfietser?
   Kan U de site van Xander van harte aanbevelen.
   Alufolie kunt u het best bij de groothandel inslaan.
   Simpel hoedje is niet meer voldoende; U kunt het beste een koepel over Uw gehele huis plaatsen!

   Geliked door 3 people

   • Gerrit zegt:

    Wanneer je Chemtrails met de informatie die nu beschikbaar is nog steeds classificeert als zijnde een complottheorie dan heb je of het verstandelijke vermogen niet om te zien wat is, of je lijd aan een ernstige vorm van cognitieve dissonantie.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Cognitieve_dissonantie
    U bent zeker ook van mening dat de invasie van moslims en afrikanen sinds de jaren zeventig goed is voor de arbeidsmarkt en om de vergrijzing tegen te gaan.
    En dat het niets te maken heeft met de resolutie van straatsburg.
    https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/06/de-resolutie-van-straatsburg-olie-in-ruil-voor-moslim-immigratie-en-islamisering/
    En het coudenhove-kalergi plan
    https://ejbron.wordpress.com/2017/09/10/het-coudenhove-kalergiplan-de-genocide-van-de-volkeren-van-europa/
    En iedereen die het hier niet mee eens is is: extreem rechts,een nazi, islamofoob,racist etc
    Maar blijf gerust de blauwe pil slikken: ignorance is bliss.

    Geliked door 4 people

   • abouneenee zegt:

    Elektromagnetische straling kan in de meeste huishoudens het meest effectief worden bestreden door thuis geen draadloze telefoon (DECT) en geen wifi meer te hebben of ECO-dect en een Stralingsarme Eco Wifi Router te overwegen. Als je in de buurt (minder dan 1 km afstand) van een zendmast woont (zie antenneregister) is de makkelijkste manier wanneer je niet wilt verhuizen om stralingswerkende verf op de muren aan te brengen.

    Koepels zijn niet praktisch…

    Like

   • IkBenHet zegt:

    @Gerrit.
    Met de beste wil lukt het mij niet om enig verband te zien tussen de luchtfietserij m.b.t. “chem-“trails en de dagelijkse realiteit inzake de Afrikaanse- en/of mosliminvasie.
    Zoiets als Appels met Peren vergelijken 👀

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Joh Gerrit, ga toch ergens anders je gelijk halen…

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Ik zou mijn geld inzetten op IkBenHet en toeststeen, figuren als een Gerrit… tja wat zinnigs kan ik daarover pennen, zal er eens een nachtje moeten over slapen.
    Trouwens dat wikipedia linkje (zegt reeds genoeg) over Cognitieve_dissonantie, niet zolang geleden heeft één of andere neuzelaar in zijn reactie op mijn comment krék hetzelfde geplempt.
    Het zou me niet verbazen dat u dit nog eens herhaald bij een ander klinkt lekker geleerd nbaar al die idioten op een blog.
    Studeer toch maar eerst wat Su Tzu wist over oorlog en peins daarna over uw kansen op een burgeroorlog, hoewel laat ons meegenieten van uw plannen kwestie dat er al eens wat humor op tafel komt in deze sombere tijden.

    Geliked door 1 persoon

  • toetssteen zegt:

   @Gerrit
   Als u vaak vliegt op grote hoogte, kunt u van bovenaf zien hoe die contrails ontstaan.

   Deze condens strepen ontstaan namelijk als een straalvliegtuig door vochtige lucht vliegt. Die knetterhete motoren zuigen de vochtige lucht aan en net zoals bij een fluitketel zult u de waterdamp zien ontstaan.
   Vliegtuigen vliegen allemaal volgens een uitgestippelde route en ja die liggen in wiskundige patronen. Van bovenaf echter kunt u die blinkende vogels zien en ook zien dat ze een paar honderd meter boven elkaar vliegen alwaar ze elkaar kruisen.
   Zo heb ik van bovenaf de meest fantastische patronen zien ontstaan.

   Komt zo’n toestel echter in droge lucht, kunt u zien op uw eigen beeldschermpje, dan houdt het spoor plots op. Allemaal heel natuurkundig te verklaren.

   Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Goed opgemerkt , Toets .

    Stel dat het omgekeerde waar was , dat er – burger – vliegtuigen iets van een bepaald soort gif zouden lozen , zou het dan mogelijk zijn dat geen énkele medewerker op de vliegvelden of vluchtpersoneel daar dan eens over aan de bel getrokken had ?
    Jaren achtereen ?
    Geen enkele klokkenluider ?
    En waarom zijn dan alle linksen vatbaar voor dat gif en hebben rechtse mensen daar dan geen last van ?
    Persoonlijk ben ik kennelijk vreselijk immuun .
    En militairen , die overwegend rechts zijn , zouden die dan daar willens en wetens aan meewerken ?

    Sommigen draven toch echt door , hoor !

    Persoonlijk geloof ik dat mensen die dit soort niburu achtige waanideeën aanhangen , geestelijk nogal labiel zijn of op z’n minst een beetje doorschieten !
    Oppassen dat je niet totaal verdwaalt in fantasie .
    Dan maak je deze site en óns , de reageerders totaal belachelijk .
    En ons probleem is té belangrijk voor dit soort onzin .

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Als ze met “chemtrails” die witte, dunne strepen hoog in de lucht bedoelen en die gevaarlijk zouden kunnen zijn, waren wij hier allang vergiftigd.
    Ik zie op bepaalde dagen heel, heel hoog in de lucht allerlei strepen als ’n “tik-tak-torretje” spel loodrecht of onder allerlei hoeken in verschillende graden elkaar kruisen heel hoog in de lucht
    Wij wonen op de aanvliegroute van Toulouse Airport, weliswaar 120 -130 Km ietsje N-Westelijker.
    Ze zullen dus wel 10 -11 km hoog vliegen.
    Wonen zo’n beetje in ’t bos dus gezonde lucht.
    Mensen die terug uit NL komen van bezoek, komen dikwijls ziek terug.

    Geliked door 2 people

   • willie zegt:

    @ toets en harry, wishful thinking ??? @ Harry:”En militairen , die overwegend rechts zijn , zouden die dan daar willens en wetens aan meewerken ?” RECHTS zegt u ??? Die, en de politie volgen slaafs de bevelen van de ”overwegend LINKSE dickheads
    Desnoods schieten die eerder op jouw kloten dan op een islam moordenaar
    TIME TO WAKE UP !!!!! vooraleer de nwo uw voorgoed laat slapen

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ willie 26 augustus 2018 om 21:56

    Leger en politie zijn ambtenaren willie.
    De overheid is hun werkgever en het is van alle tijden dat de gewapende macht(en) de bevelen van de overheid opvolgt.

    “…Desnoods schieten die eerder op jouw kloten dan op een islam moordenaar…”

    Klopt, indien de omstandigheden het rechtvaardigen (vanuit het standpunt van de overheid) zou dit best kunnen gebeuren.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Kan me dat goed voorstellen, over dat ziek terugkomen uit NL.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    paulzwueste zegt:27 augustus 2018 om 16:27

    Delamontagne.
    Kan me dat goed voorstellen, over dat ziek terugkomen uit NL.

    kreeg de slappe lach want dit zijn de beste –> gortdroog 🙂

    Geliked door 1 persoon

 31. abouneenee zegt:

  We hebben in Nederland helaas een nijpend tekort aan mensen die zelfstandig kunnen nadenken, dat is de reden waarom de PVV wel iets gegroeid is, maar lang niet ver genoeg. De gehele Staten Generaal is met niets anders in de weer dan Wilders op z’n huid te zitten in plaats van de regering te controleren, Daarmee maakt die poppenkast zich geheel overbodig en de controle kan beter overgeheveld worden naar het volk in de vorm van directe democratie naar Zwitsers voorbeeld. Uit die EU, in de EFTA en nooit meer terug…

  Geliked door 3 people

 32. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wat een geweldige inbreng van de heer Numan. Met een komische noot en zonder onvertogen woord toch de vinger op de zere plekken weten te leggen en een en ander keurig op een rijtje gezet. Bravo !!!

  Geliked door 1 persoon

 33. Trucker zegt:

  ON TOPIC (voor een keer)
  Ik peins omdat hij door de mainstream uitgespuwd wordt, in Vlaanderen hebben we het Vlaams Belang die hebben hetzelfde voor krijgen geen aandacht door de mainstream media en dat is funest voor een politek partij.
  Partij die alle dagen in de picture komt krijgt de meeste aandacht van de domme onnadenkende luie kiezer.
  Is van alle tijden..

  Like

 34. merel zegt:

  @Gerrit, ik zie bij die film geen nederlandse ondertiteling??
  Helaas!

  Like

  • Martijn zegt:

   Die moet je waarschijnlijk aan zetten met de knopjes onderaan. Eerst bij instellingen (het tandradje) Nederlandse ondertitels selecteren en dan het knopje dat links ernaast staat aanklikken zodat er een rood streepje onder komt te staan.

   Like

  • Gerrit zegt:

   Hoi Merel, een Nederlandse ondertiteling zul je ook niet snel vinden over dit onderwerp.
   Het punt van dit filmpje is dat die gene die het filmde als eerste ter plekke was en vast legde dat er geschoten werd verschillende keren. Geschoten op overlevende..?
   Ook is die persoon meteen daarna gezelf-moord. Verder zouden 98 personen aan boord moeten zijn, wat ook niet zo was. Die poolse regering wat toen is omgekomen/verdwenen was fel tegenstander van de EU en tegen vaccineren. En toen kregen ze Tusk, zeg maar het equivalent van rutte en timmermans. Wanneer je op dit onderwerp gaat googelen krijg je behoorlijk wat informatie.

   Geliked door 1 persoon

 35. Bagul zegt:

  Wilders gaat het niet redden. Hoe dan ook. De datum van zijn overlijden is al bekend. Op het meest smerige speelveld moet je van goede huize komen om deel te nemen. Om mee te doen. De geheime dienst van Nederland en daaromheen de uitvoering van politie en justitie zijn een onneembare vesting. Als u ligt te stinken in uw bed zijn zij op hun best. Iedere nacht weer. Week in week uit. Nee, er is maar één oplossing. Zoals we al jaren zien. Decennia. Eeuwen. En dat is opruimen. Even los van alles. Ja,echt alles. Het praten. Het overleggen. De sympathie. Het slijmen. De hypocrisie. De behoefte. Het begrip. Het graaien. Het instituut democratie dus..zorgvuldig gekneed. Geboetseerd. Opgebouwd. Dat moet omver. Weg. Vernietigd worden. En dat…..gaat niet gebeuren. Tenzij je de ‘Mother’ aanpakt. Zij die de eitjes legt. Heel basaal. Moet ik nog verder gaan? Plop, meer is er niet nodig. Dan zal er iets veranderen. Het is ozo simpel. Waarom het nog niet gebeurd is? Vraag het mij maar…..een andere keer.

  Geliked door 2 people

  • Gerrit zegt:

   Plop, meer is er niet nodig..
   Met een fles bier open trekken verander je ook niks..?
   ( just kidding)

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Bagul
   Ik zie net tussen alle reactie s dat ik vanmorgen u gemarkeerd had met een vlaggetje.
   Mijn reminder dat ik wil reageren.

   Uw reacties intrigeren mij.
   Ik kan niet precies duiden waarom.

   Je leest heel lang niets van u,en plots bent u er weer.
   Ik herinner mij,dat u een verleden als.marinier? of in ieder geval iets in dat kader was?
   Uw reacties geven mij soms het idee,dat er iets in de planning zit,waar u weet van hebt.
   Althans,zo komt het bij mij over.

   Ik heb u al eens eerder gevraagd om een tipje van de sluier op te lichten.
   u beëindigd uw reacties ook zo onheilspellend.
   Ik krijg er altijd een Alfred Hitchcock gevoel bij.
   Maar wat ik graag wil weten is: wie is de ”MOTHER” in uw optiek

   Geliked door 1 persoon

   • Bagul zegt:

    Tineke, uw interesse in wie ik ben en waar ik voor sta is mij al langer duidelijk. De reden waarom ik niet al te vaak reageer is simpel. Deze website, ik bezoek hem graag, publiceert teveel onderwerpen per dag. Daardoor, vind ik, is het niet mogelijk om zinnig een goede onderlinge discussie op te bouwen waar we stilstaan bij de inhoud van het onderwerp. We hollen te snel door. Dit vínd ik. Mijn enorme honger naar de dagelijkse gang van zaken gecombineerd met wat ik doe en mijn verleden, laten zien hoe ik over zaken denk en wat ertegen te doen. Tel daarbij op mijn intuïtie, gezond denkvermogen en ziedaar, ik ben al voor de helft geprofiled. Ik heb ze op een rijtje,Tineke. Meer niet. Echter, dat is anno 2018 toch wel vrij bijzonder.
    De Mother is diegene die ons land een gezicht geeft in de dagelijkse uitvoering. Hij is verantwoordelijk voor de gang van zaken in dit land. Als afstammeling behorende tot een familie die dit land verlammen. Al eeuwen. Laat ik het hier bij houden. We spreken elkaar vast wel, in de nabije toekomst. Ook dat zegt mijn intuïtie. Nog een fijn begin van de week!

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Zeg Tineke.
    Het ging net zo goed tussen ons.
    ik bedoel,we zouden gaan kaarten en zo.
    Begin je ineens iets met “Bagul”.
    De naam alléén al Tineke.
    En dan ook nog direct die sluier op te willen lichten…..
    Lijkt mij inderdaad een onheilspellende man met die intuïtie!.
    Dat kan nooit goed aflopen.

    Geliked door 1 persoon

 36. Thomasson zegt:

  @Bagul. U schrijft: “Wilders gaat het niet redden. Hoe dan ook. De datum van zijn overlijden is al bekend. Op het meest smerige speelveld moet je van goede huize komen om deel te nemen”. Misschien zal Wilders het niet redden. Dat hangt af van zijn aanpak en de wisselwerking die de PVV heeft met haar achterbaan. De zelfmoord van Willie Dille heeft de PVV niet veel goed gedaan. De laconieke houding van de PVV fractie in Den Haag en de landelijke PVV zijn er debet aan. Hoe dan ook, als de PVV het niet redt, zal een nieuwe partij het doen. Iets net als “Alternatieven voor Nederland”. Die zal heus wel op het toneel verschijnen. De situatie in Nederland is als zodanig dat mensen niet meer de werkelijkheid kunnen bagatelliseren. Vooral jongeren en jonge mensen vallen op dagelijkse basis ten prooi aan islamitisch geweld. Bijvoorbeeld: de willekeurige aanvallen op passanten die onderweg zijn naar huis. De homo’s die na een islamitische aanval stervend of zwaargewond op straat worden gevonden. Niet te vergeten de regen van kogels die de straten van Amsterdam overspoelt, de handgranaten die tegen winkels worden gegooid, roofovervallen in huizen waarin moslims en Antilliaanse negers (steeds vaker bondgenoten van moslims) hele gezinnen half doodslaan. Het maakt niets uit of in het huis zijn stokoude mensen, gehandicapten en zelfs kinderen. Vroeger had de gegoede burgerij minachting voor slachtoffers van dergelijke overvallen. Zij waren losers. Maar de aanvallen hebben zich o.a. verplaatst naar hen deftige buurten/dorpen met gemanicuurde gazon, leuke tuintjes en nette buren. Mensen die persoonlijk in aanraking komen met islamitisch en negers geweld, ondergaan een metamorfose. Zij beginnen mensen zoals Wilders de Hongaarse Viktor Orban en Mateo Salvini beter te begrijpen.

  Wat de Veiligheid van Wilders betreft: er zou alles, maar ook alles aan gedaan worden om deze man te beschermen. Zijn tegenstanders zijn doodsbang dat hij de status van een martelaar zal krijgen. Ze herinneren zich nog steeds de chaos die was ontstaan na de dood van Pim Fortuyn en Theo van Gogh. Nu zou de chaos wel honderd keer groter worden.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Thomasson.
   Ik zou zeggen zoek ’n uitgever en geef in een keer ’n heel dik boek uit voor die mensen die
   getroost willen worden in hun desolaat gevoel van de komende ondergang.
   Het boek kan heetten: “Je hebt gelijk…”
   Er is geen mooiere titel te bedenken.
   Enfin, iedereen gelukkig…en wij zijn van jouw gezeur af.

   Like

  • willie zegt:

   @ Thomasson Nu zou de chaos wel honderd keer groter worden. Denk je ?? Met al die NL apps aanbiedende idioten ?? Die liggen daar geen minuut over wakker, als ze maar met hun ”veeg-kastje ” kunnen rondlopen

   Like

 37. Republikein zegt:

  Dit is nr. 100, mooi he!

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   ??? soms spreek je in raadsels Rep of alleen voor ingewijden.

   Like

   • Republikein zegt:

    Truck, trek het je niet aan, mijn vrouw zegt dat regelmatig, zo van, wat praat je moeilijk.
    Kan er niks aan doen, want is niet gauw goed, op een eenvoudige vraag al 5x een eenvoudig antwoord, maar bij de 6e keer een uitleg van 10 minuten, weer niet goed.
    Ik maak me er van af dat dingen van alle kanten bekeken en besproken moet kunnen worden, niemand heeft daarna nog een toelichting nodig.
    Het moet me denken aan Bobzelf, die zei dat hij schreef zoals hij lulde, niet slecht toch?
    Cheers.

    Geliked door 1 persoon

 38. Mooi, 100 reacties over chemtrails en aluhoedjes onder een topic dat de mogelijkheden van Geert im Frage stelt. Zó hebben de Tirannen Het Nederlandse Volk het liefste.

  Geliked door 3 people

 39. Republikein zegt:

  Burgers betalen regelmatig mee aan onderzoek van de 11e letter van de berberaap.
  Toch vond Maarten van der Weijden dat er geen schot in zat, ging daarom een potje zwemmen en burgers waardeerden dat door een paar miljoen te doneren.
  Als tegenprestatie gaf burgemeester Kleingeld hem een erepenning.
  Hoezo krankzinnig.

  Geliked door 1 persoon

 40. Republikein zegt:

  Voor en aan verwisseld, zoals de wisselslag.

  Like

 41. tinekevanschagen zegt:

  Bij de schijnheilige tweet van Obama ben ik afgehaakt

  Like

 42. Door drukte was ik hier nog niet beland bij dit zeer goede artikel.
  Wacht maar…..er komen nog slechtere tijden ……..nieuwe crisis is volop in de maak……..een kwart van de Engelse banken hebben hun deuren gesloten……..Duitsland heeft biljoenenschuld die ze proberen weg te poetsen.
  Het kan niet uitblijven na twee gekliste terroristen….een in Frankrijk en de ander in Duitsland met grote hoeveelheid springstof……..er zullen nog veel meer grote aanslagen gaan komen……en dodelijke aanvallen met messen. Het hele klimaat hiervoor is geschapen.

  Like

 43. Jules Vismale zegt:

  Als Geert Wilders WEL iets wil bereiken dan wordt hem dat helaas weer niet door een stel linkse stommelingen in dank afgenomen! Lees maar eens wat zijn linkse tegenstander Michael van der Galien thans weer durft te beweren:

  Walgelijk: 39% steunt fascistisch PVV-plan om “islam te weren uit publiek domein”

  Blijkbaar is 39 procent van de Nederlanders niet zo vies van fascisme.

  Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen kwam PVV-leider Geert Wilders met een voorstel om “de islam uit het publieke domein te weren.” In dit geval betekent dit dat hij niet alleen hier boerka’s wil verbieden, maar ook moskeeën en zelfs de Koran en nog terecht ook omdat die hier in Nederland en daarbuiten niets dan ellende veroorzaken!
  Het is een schandalig idee dat doet denken aan het zwarte hoofdstuk in onze geschiedenis van 1940-1945. En nee, ik zeg dat niet lichtvaardig. Het voorstel is écht zo onverkwikkelijk a hoeven we er niet van uit te gaan dat van der Galien ZELF de gehele geschiedenis over WO II kent!

  Het is al erg genoeg dat Wilders met dit ‘wetsvoorstel’ op de proppen kwam, maar wat het allemaal nog erger maakt is dat 39% van de kiezers hem steunt. Dat beweert Maurice de Hond (een hond die alleen maar openlijk blaft maar niet bijt!) tenminste:

  Het is met name opvallend dat het voorstel gesteund wordt door 41% van CDA-kiezers én 41% van VVD-kiezers. Dat PVV kiezers er wel iets in zien (93%), soit, dat hadden we allemaal zien aankomen. Ik bedoel maar: die mensen stemmen op een neo-fascistische partij (o ja?). Dat zij weinig tegen fascistische maatregelen hebben is volstrekt logisch en weet van der Galien ook waar het fascisme werkelijk vandaan komt? In ieder geval NIET uit Duitsland maar uit Italië!

  Maar 41% van de CDA’ers én 41% van de VVD’ers? Dat is écht zorgwekkend.

  Ik troost mezelf maar met de gedachte dat veel mensen misschien niet wisten wat het voorstel van Wilders daadwerkelijk inhield. Voor veel mensen komt “de islam weren uit het publieke domein” ongetwijfeld neer op “een boerkaban.” Maar Wilders gaat veel verder; hij wil moskeeën verbieden, de koran moet een illegaal boek worden, etc.!
  Die hebben hier namelijk NOOIT thuisgehoord in Nederland en ze worden tegenwoordig zelfs opgedrongen aan de Nederlanders zonder dat hun mening ooit werd gevraagd!

  Misschien dat dit niet goed uitgelegd is aan het panel. Als dat wél zo is moeten we ons écht zorgen (dat is zo hypocriet want als links hier decennia’s lang niet zo’n puinhoop had gemaakt dan hadden we zelfs niet eens van Wilders en de PVV gehoord!) maken over ons land. Dan schurkt 39% van de kiezers namelijk gewoon tegen het fascisme aan.
  En waar de Hond en van der Galien het gore lef hebben om al die kiezers voor fascisten uit te maken is zo ziekmakend als maar kan zijn! Heeft Wilders namelijk plannen om heel Europa te veroveren, moslims te gaan vergassen of dood te schieten in massagraven, een soort PVV-EU te scheppen of deze kunstmatig te verenigen?
  De EU-politici proberen al jaren Europa in een beeld van Nebukadnezar te veranderen maar zij slagen door NOOIT in en daarbij waren de islam en het fascisme tijdens WO II juist elkaars beste bondgenoten geweest als het ging om het uitroeien van joden en andere “minderwaardige en ongelovige” mensen!
  Laat deze twee stomkoppen alsjeblieft de muil worden gesnoerd omdat voor hen geldt uit de Spreuken 26:11-12: Een zot die zijn eigen dwaasheid constant herhaalt is als een hond die zijn eigen braaksel inslikt!

  Like

  • BertG. zegt:

   Jij kan er anders ook wat van.
   Jij hebt het zo vaak over de WO2 of dat je ze alle 2 live heb meegemaakt.
   Zelfs oudere mensen, die het daadwerkelijk hebben mee gemaakt hebben het er niet zo vaak over.
   Volgens mij doe jij niks anders dan alle DVD’s daarover 100den keren te bekijken, na dat je alle Donald Ducks gelezen te hebben.
   Alles doet jou denken aan WO2.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Mijn opa, Jules Vismale Sr., heeft WO II echter WEL meegemaakt en het racisme van de nazi’s overleefd ofschoon hij een Surinaamse neger was! Ze vonden het echter geweldig dat hij zo goed kon boksen in Maastricht!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s