ALLES IS VOOR NIETS GEWEEST…

Screenshot_326
Toekomst van Nederland.

(Door: “Driek”)

Telt de gewone burger nog wel mee onder dezen nieuwe islamitische heerschappij? Ik zie het somber in. Wanneer den Nederlander doorgaat met zijn imbeciel stemgedrag – en dat doet den Nederlander –  moeten wij binnen afzienbare tijd vijfmaal daags op de knieën voor gebed. Somber zwart overheerst dan het straatbeeld. Donker gesluierde vrouwengestalten. Minaretten die hun kwalijke oproep tot gebed tot gek worden toe uitbazuinen. Vrouwen ondergaan zweep en steniging. Joden–, christen– en homovervolging. Als ongebruikt nutteloos vuil worden wij verjaagd en vermoord of als slaven gebruikt. De fierheid en daadkracht der Nederlander, waarmee wij dijken hebben gedicht, oorlog en armoe en wreedheid moedig hebben doorstaan, dat alles is voor niets geweest en vervluchtigd. Slechts verdriet en rampspoed tekenen straks ons van angst gegroefd gelaat. Maar is dan onze dappere strijd tegen al het onheil tevergeefs geweest?

Soms, lezer, vooral in het nachtelijk duister, word ik gekweld door angst en droefenis. Worden wij straks gedwongen ons rustig geordend leven op te geven voor een invasie van zwarte analfabeten uit Afrika, die hier ongevraagd tierend en schreeuwend komen binnenvallen? Natuurlijk, onze Haagse chicaneurs prediken dat wij ongestoord ons leven moeten voortzetten. Er is niets aan de hand. Het zijn mensen die wij straks hard nodig hebben. Handen aan het bed en meer van dergelijke onzin. Edoch, let wel, spitse lezer van “E.J. Bron”, al dien zogenaamde vluchtelingen is de voorhoede. Vandaag of morgen, plotsklaps, worden wij overrompeld. Het is een vooruitgeschoven leger van honderdduizenden mannen die den weg banen om hier straks ons land te islamiseren. Het zijn de wrede strijders van den profeet Mohammed.

Doch zijn wij door onze lakse houding en ons argeloos vertrouwen in onze abominabele regering, die ons een oor aan naait, niet medeschuldig aan de ramp die zich gaat voltrekken? En is het niet de schuld van al dien domme burgers met oogkleppen die op dubieuze partijen stemmen? Flut partijen die ons ten afgrond voeren? Denk maar aan de Partij voor de Dieren. Grotere idioterie als een dierenpartij heeft er in ons land niet bestaan.

Politici zijn niet te vertrouwen. Dat heeft de geschiedenis toch wel bewezen? Zijn we in de dertiger jaren der vorige eeuw niet in de veiling genomen door minister Hendrikus Colijn en zijn valse mede-leugenaars? Nou dan! Nog steeds denken die naïeve Nederlanders aan verbroedering met onze mohammedaanse aartsvijanden die ons straks als slaven behandelen of gewetenloos de kop afhakken. En daarbij blijft het niet. De barometer van de tijd staat op storm.

Mark Rutte is geen leider, hij is een blaaskaak. En zeker geen figuur om het Roer van Staat in handen te hebben. Een man op wiens gelaat een eeuwig krampachtige grijns staat waarmee hij zijn onzekerheid en onkunde camoufleert. Het is een ventje van niks. Het is een leugenaar, een bedrieger. Het is een man om diepe minachting voor te koesteren. Een minister-president die één der machtigste mannen van Europa, Jean-Claude Juncker, moet ondersteunen, omdat de man stom lazarus is en niet op zijn benen kan staan. Lezer, we zijn in handen van gewetenloos geboefte dat het slecht met ons voorheeft. Of dacht U van niet? U droomt liever verder?

Binnen afzienbare tijd wordt ons schone polderland in diepe duisternis geworpen, waar geween zal zijn en tandengeknars. Kunnen wij het tij nog keren? Ik vrees van niet. Wij gaan terug naar het barbarendom. De lichtzinnigheid waarmee onze machthebbers dien achterlijke religie met honderdduizenden binnenhalen, is een misdadige samenzwering om ons te onderwerpen.

Screenshot_325
Dom volk in actie.

Wanneer wordt den burger nu eindelijk eens wakker? Is het niet genoeg dat onze dochters worden onteerd, argeloze burgers beroofd en neergestoken, vrachtwagens onschuldige burgers verpletteren en steden met betonblokken worden beveiligd? En dat kan allemaal in naam van een quatschprofeet? We lijken wel gek! Hier moet toch een eind aan komen? Dit is toch geen normaal geordend land? Ik ben te oud om de barricaden op te gaan, maar dit verdraag ik niet langer!

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

59 reacties op ALLES IS VOOR NIETS GEWEEST…

 1. ruud beijer zegt:

  Beste Driek je moet toch echt je familie vrienden buren en kennissen aanspreken.Zij vernielen de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen. Zij houden van de islam en de asielparasieten.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ ruud beijer 26 augustus 2018 om 14:12

   Ach man, dat helpt toch geen ruk?!
   Ik zie steeds meer ‘bekeerlingen’ de moskee in kruipen.

   Geliked door 5 people

   • ruud beijer zegt:

    Toch moeten wij ons er niet bij neerleggen. Overal waar ik kom praat ik over de PVV en over de toekomst die ik somber inzie. De enige weg is de weg van de PVV. We moeten dit land de_islamiseren. Dat zal alleen maar gebeuren als de PVV aan de macht komt .Hopelijk blijft de PVV groeien samen met het FvD. Het mooiste zou zijn een regering met de PVV en het Fvd en de ouderenpartij. Vanaf dat moment gaat de uittocht uit Nederland beginnen. Allereerst alle criminelen met dubbel paspoort. Daarna alle allochtonen die onze Nederlandse normen en waarden niet wil accepteren. Wat zal het weer lekker rustig worden in Nederland. Gelijk geen woningnood meer.Een forse verhoging van de inkomens komt eraan want geld weggeven aan het buitenland is voorbij. Alle die gesubsidieerde luchtfietsers en andere onzinclubjes raken alle subsidies kwijt. De grenzen gaan dicht en Nederland wordt weer Nederland.I have a dream!!

    Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Driek en ruud beijer.Stemmen heeft geen zin,ook europa heeft een ”deep state” oftewel een schaduwregering die de werkelijke macht heeft.Deze satanische club heet de (nazi) bilderberg groep (opgericht in nederland mede door nazi/sser prins bernhard) Deze club wil een new world order daarvoor moet 90 % van de wereldbevolking uitgeroeid worden vandaar de invasie in europa van de soldaten van allah.Google agenda 21 en kijk op youtube.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat denk ik ook, dat het weinig zin meer heeft.
    Voor dat de verkiezing gehouden is, is de winnaar al bekend.
    Dat hebben we de laatste keer ook weer gezien, toen mark al gefeliciteerd werd terwijl er nog niets bekend was.
    Dat is geen toeval, wij hadden het alleen niet mogen zien.

    Geliked door 2 people

   • ruud beijer zegt:

    Natuurlijk kun je het ook opgeven. Je kunt ook bij de volgende verkiezingen in een stembureau gaan zitten om de stemmen te tellen. Wat vind je ervan Bert?Zullen wij dat afspreken?Leve de PVV!!!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ ruud beijer 27 augustus 2018 om 09:40

    Je kunt ook bij de volgende verkiezingen in een stembureau gaan zitten om de stemmen te tellen.

    Ja, en dan heb je je bewusteloos zitten tellen, waarna de uitslag van de telling naar de ‘oppertellers’ gaat.
    Wat zouden die ‘oppertellers’ met die uitslag gaan doen?

    Like

   • ruud beijer zegt:

    De uitslagen staan in de krant.Dat is te controleren. Doe je de volgende keer met mij mee?Ik ga met de volgende verkiezingen daar weer zitten.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ ruud beijer 28 augustus 2018 om 20:30

    Ik zal mijn gedachten er eens over laten gaan.

    Like

 2. Thoth zegt:

  (..) Joden–, christen– en homovervolging.

  En natuurlijk de ongelovigen, genaamd de ‘kafirs’.

  Geliked door 2 people

 3. dutchess zegt:

  Ik ben te oud om de barricaden op te gaan, maar dit verdraag ik niet langer!

  Metoo Driek, metoo !

  Geliked door 5 people

 4. Anneke, te Groningen zegt:

  De foto die boven staat zou hier voor de deur gemaakt kunnen zijn, elke dag weer liggen de huisvuilzakken voor, achter, naast de ondergrondse containers, telkens weer zeg ik de “dame” uit Siërra Leone dat ze het pasje moet gebruiken, telkens weer scheld ze me uit en zo zijn er nog een paar van dat soort types die de boel hier vervuilen, het is dweilen met de kraan open, ik geef het maar op, de gemeente blijkbaar ook! De medewerkers blijven stoïcijns de troep opruimen, daarvoor mijn dank anders kwamen we om in het ongedierte. Het verhaal zelf daar van zeg ik, “klopt helemaal”.

  Geliked door 4 people

  • ReaGluurder zegt:

   Ik weet van fam dat het bij de ondergrondse containers altijd een zooi is. Ook dat daar WIEBELENDE zakken liggen met slachtafval! Dit afval kun je zien liggen, maar wat dacht je wat er allemaal ongezien in de riolen verdwijnt!! Jan Lul kuiert wel naar de miljeudienst, maar wat dacht je van de *************???? Echt niet!! Die hebben niks met het nederlandse miljeu! Kijgen zelfs kwijtschelding voor de heffingen, of de overheid betaalt het. Die zooi bij de containers is een metafoor van de toestand in Nederland; 1 Grote Rotzooi (is het geworden)!

   Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Oh ja, Anneke.
   Ik zou al dat vuil gewoon bij haar voor de deur deponeren, en als ze praatjes maakte zou ik ze helemaal, lamgeslagen hebben.
   Ik weet dat dat hier niet kan, maar op’n gegeven moment is het over.
   Enfin, bekijk het maar zou ik zeggen.

   Veel geluk en succes…!

   Geliked door 1 persoon

 5. Gerrit zegt:

  of topic, min of meer,,
  Oorlog hitser McCain is mol, kijk hoe de ‘wakkere’ geesten op geenstijl het beleven en dan RT.
  https://www.geenstijl.nl/5143565/rip-john-mccain/

  Geliked door 1 persoon

 6. louis-portugal zegt:

  Weer goed Driek.
  Maar toch gaat het veranderen.
  Als die lui werkelijk in de meerderheid komen gaat het geld (manna) opraken waarna de revolutie gaat beginnen.
  Nederland heeft zijn aardgas bijna verbruikt en voor de rest hebben we alleen nog mnaar werkende mensen die straks ook gaan staken.

  Geliked door 3 people

 7. Bezorgde burger zegt:

  Bedankt voor uw mooie stukken Driek!
  U heeft volkomen gelijk.
  Er zijn echter een aantal drempels die de multikulti Gutmenschen moeten nemen voordat ze het Europese continent in een diepe ellende kunnen storten.
  Oost Europa is nog vrij van islamisten en ander tuig. Ze zijn koppig en werken niet mee aan deze waanzinspolitiek.
  Er komen volgend jaar belangrijke verkiezingen aan die de machtsbasis van foute politieke partijen wel eens ernstig kan verstoren.
  En dan is het nog wachten op de perfecte storm. Iedere week, maand, jaar weer nieuwe rellen, aanvallen en aanslagen. Ieder jaar weer zwaardere lasten, minder loon, langer werken en alsmaar groeiende nogo wijken.
  De groep mensen die er genoeg van hebben is sterk groeiende.
  Het begrip voor foute politici, dienders en ambtenaren neemt in snel tempo af.
  Via de media durven deze figuren zelfs eerlijke hardwerkende mensen inmiddels uit te schelden voor de meest verschrikkelijke dingen.
  Opruiing en discriminatie zoals je van Zimbabwe en Zuid Afrika verwacht komt nu via de NOS, ZDF, ARD, Channel 4, BBC etc. etc. onze huiskamers binnen.

  Straks is er een kleine vonk nodig om de bom te laten barsten.
  In steeds meer Europese landen gaan grote groepen de straat op en eisen verandering.
  Hoe langer foute politici aan de macht blijven des te extremer is straks bijltjesdag.

  Tot nu toe horen we nog niet veel van de hardwerkende burgers die de kar trekken.
  Als deze wel in opstand komen ligt alles stil. Net als de communistische staten in voormalig Oost Europa zal ook het moderne communisme in West Europa ook eens vallen.
  Hopelijk zo snel mogelijk. En ik hoop dat na de revolutie geen enkele foute politici, ambtenaar of NGO-er zijn straf ontloopt. Ik hoop dat instituties en instellingen zo snel mogelijk gezuiverd worden zodat we geen maffia-achtige toestanden krijgen zoals in Rusland, Roemenie, Bulgarije etc.
  En ik hoop dat we net als Polen en Tsjechië in 1945 de allochtone bevolking zonder pardon uit kunnen zetten. Alle Afrikanen en Arabieren op de boot, retour afzender. Hun huizen afgebroken of opknappen en aan de allochtone bewoners geven en de Arabische taal inclusief de koran verbieden.

  Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Iedereen die li8nks denkt en links heeft gestemd/gekozen, heeft het onheil van de islam over zichzelf af geroepen. Lees het boek van peter Siebelt, genaamd de 4e wereldoorlog en u bent volledig op de hoogte van de smerige en kwalijke rol die alle linkse partijen hebben gespeeld en nog spelen om de afbraak van de maatschappij te bespoedigen, Als voorbeeld Duyvendak, was 2e kamerlid en tevens anarchist, activist, brandstichter, terrorist, enz. Peter Klerks, een kwalijke man met en kwalijke rol in de kraakbeweging. Geestelijk vader van staatsondermijnende activiteiten, o.a. de kraakbeweging en nog veel meer. Deze man is nu lector aan de nederlandse politieacademie, althans volgens Peter Siebelt, in zijn boek. Zoals u ziet is de afbraak van onze maatschappij al tientallen jaren aan de gang en het karwei nadert zijn voltooiing. Alleen bruut geweld met gewapend verzet zou ons nog kunnen redden maar zelfs dat is niet zeker. Veel zekerder is het feit dat de zogenaamde vluchtelingen, het Nederlanderschap krijgen met het daaraan verbonden stemrecht. Dan is de staat echt helemaal volledig verloren. Nu zijn alleen nog de gemeenten met veel allochtone stemgerechtigden naar de bliksem. Voor de niet begrijpenden onder ons, stem lekker verder op die shitpartijen. U bent straks ook aan de beurt om uw hoofd op het islamitische blok te leggen. Zoals ik het nu zie, gaan straks, als de islamieten volledig de baas zijn in nederland, al die niet wetende stemmers, gauw zich als islamiet laten registrereren om met de islam mee te heulen. Deden de meeste Nederlanders ook in WOII met de duitse bezetters

  Geliked door 8 people

  • ReaGluurder zegt:

   Over een paar jaar komen er gemeenten met een islammeerderheid. Krijgen dan ook een meerderheid in de gemeenteraad. De BEZETTING gaat via de democratische weg! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is. Al 45 jaar lang!!

   Geliked door 4 people

   • Bezorgde burger zegt:

    In 1943 waren er 125.000 Duitse soldaten nodig om Nederland te bezetten. Naar schatting bestaat de islamitische bezettingsmacht uit bijna 1 miljoen!! mensen. Het aandeel mannen in weerbare leeftijd zal waarschijnlijk al 3 x zo groot zijn als de bezettingsmacht van destijds.
    Deze mannen zijn ook nog eens veel gedrevener.
    We worden overgoten met propaganda voor de nieuwe bezetter, we betalen enorm veel belasting aan de bezetter, onze joden, homo’s en minderheden zijn hun leven niet meer zeker en verzet wordt in de kiem gesmoord. Onze politici, politie en ambtenaren zijn weer hartstikke fout. Waar zijn de verschillen?

    Geliked door 2 people

 9. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/08/26/de-europese-unie-leidt-rechtstreeks-naar-fascisme/

  De Europese Unie leidt rechtstreeks naar fascisme
  Immigratiebeleid EU één grote flop

  De redactie van The Economist doet in het nummer van 24 augustus een aantal interessante voorstellen voor een verantwoord immigratiebeleid. Hoe correct en doeltreffend die voorstellen ook kunnen zijn, ik meen dat precies door de aard van de EU die voorstellen nooit gerealiseerd kunnen worden. Dan blijft er slechts één oplossing mogelijk: een nieuw fascisme! Ik haast mij erbij te zeggen zo’n ontwikkeling afschuwelijk te vinden. De enorme fout die na de Eerste Wereldoorlog in Versailles werd gemaakt, waardoor nazi-Duitsland mogelijk werd, krijgt nu een vervolg wegens het gebrek aan leiderschap en durf binnen de EU.

  Geliked door 2 people

 10. Tistochwat zegt:

  @ louis-portugal 26 augustus 2018 om 14:43

  waarna de revolutie gaat beginnen

  En waarmee moeten wij, ouwe knarren, dan ten strijde trekken? Met onze rollator en wandelstok?
  We mogen al blij zijn dat we tegen die tijd niet de hele dag in een volle luier zitten.

  Van de jeugd hoeven we niks te verwachten; die wordt al zo jong mogelijk, al dan niet via het ‘onderwijs’, geïslamiseerd.

  De rest zit de hele dag met de duimpjes over een schermpje te aaien.

  Geliked door 5 people

 11. Ijzer67 zegt:

  En het gaat escaleren zeker te weten . Je hoort en ziet dat om je heen . Ik weet zeker dat er straks blanke milities opstaan en gaan puinruimen. En dan staat dat flut zooitje te gillen . Ik kan niet wachten tot het zo ver is .En ja ik ga er staan boven op . Net zo als mijn opa opstond tegen die nazi’s. Smerige linke stinkende groene honden. . Er uit dat honden tuig .

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Moet ik me nog druk maken om een oerdom volk, welke om de vier jaar als een stel achterlijke
  muppets weer op de zelfde landverraders stemt, ik ben het zat en denk er hard over om in één van de Visegrádlanden te emigreren en dat stel idioten hier in hun sop gaar te laten koken !

  Geliked door 5 people

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   je bent niet alleen hier in koddebeier, alles wat we hebben aangedragen de laatste jaren werd in de wind geslagen… en Driek heeft helaas volkomen gelijk en net wat scherpschutter zegt met bruut geweld en gewapend verzet zullen we toe moeten overgaan en dan nog is t niet gezegd dat we t zullen redden, niet voor niets mag je in NL de wapens niet mee nr huis nemen… ik ben bang dat de Portugese mp vhzelfde soort is als die markrutte, voor t subsidiegeld wil Costa 75.000 mslms binnenhalen, dus dan krijgen we hier in no time t zelfde… Polen en Hongarije zit je nog t meest safe denk ik inmiddels… ER valt niet op te boksen tegen de apathie die er onder zovelen heerst en degenen die zeggen dat t toch allemaal wel meevalt…

   Geliked door 2 people

 13. boorzalf zegt:

  De tijd is rijp dat we ons zelf maar moeten gaan bewapenen. En niet naar de slachtbank laten leiden, want de overheid heeft schijt aan de bevolking. Bedankt Driek, goed stuk!!

  Geliked door 4 people

 14. Oud-Commando zegt:

  Lulkoek….. islamieten zullen hier NOOIT……, MAAR DAN OOK NOOIT de baas worden….
  Ja.., de baas van de vuilnisbelt misschien…..

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Nog 25 jaar en dan is het voorbij in Nederland .
   De Nederlanders hebben gekozen voor de islam en voor de asielparasieten. Dat vinden zij veel belangrijker dan hun kinderen en kleinkinderen die in de toekomst zullen moeten buigen voor de islam .Al dat buitenlandse soort neuken zich te pletter.Wij Nederlanders gemiddeld een kind .Dat buitenlandse soort 4 of 5.Nog 5 generaties en we gaan hoofddoekjes breien voor de klein kinderen .Allemaal de schuld van de Nederlandse bevolking die niet op de PVV wil stemmen. Veel geluk verder dwazen!!!

   Geliked door 4 people

  • ReaGluurder zegt:

   Over 15 jaar heeft 1 op de 3 ‘een immigratieachtergrond’, nog 15 jaar later 2 op de 3!! Wensdromen is nog niet verboden in Nederland!!

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Oud-Commando; Een goed streven, maar of het zo ook zal lopen ? Voor de tweede Wereldoorlog wisten veel Nederlanders het zeker; we blijven weer neutraal (net als in de eerste wereldoorlog). Een ieder weet hoe het afliep. De politiek en het koningshuis verdwenen naar Engeland, terwijl de politie alhier aan de verkeerde kant stond. Islamieten worden simpelweg de baas in Europa daar ze zich gesteund weten door de politiek, de E.U, de justitie, alsmede door de MSM. En noem maar eens EEN ge-islamiseerd land op in de wereld dat er in geslaagd is de islam te verdrijven. Eenmaal islam betekent voorgoed islam. Wie de islam binnenhaalt word zelf de islam. De islam werd een warm bedje aangeboden, en ze hoefden er alleen maar in te stappen. Wat ze natuurlijk ook deden !

   Geliked door 6 people

  • Harry zegt:

   Oud-Commando ,

   Ik ben bang dat je wat optimistisch bent .
   Wat hebben wij nog aan gewone Nederlandse knullen aan te bieden in de strijd ?
   Ik zie wel hordes islamieten samenklonteren op verschillende plaatsen .
   Zie jij dat ooit van Nederlandse jongens ?
   Op een muziekfestival misschien ?
   En wat zijn dat nog voor gasten ?
   Nooit in dienst geweest , ze kunnen zichzelf niet eens verdedigen .
   Watjes die op hun mobiele telefoontje zitten te vingeren .
   Een fors deel is links geïndoctrineerd en zal ons niet helpen .
   En de rest ???
   Ik verlies steeds meer de moed .
   Ik ga de strijd wel aan , maar hoeveel doen er mee ?
   En hoeveel staan er klaar om mij dan te verraden ?

   Geliked door 7 people

   • Roni zegt:

    Triest maar o zo herkenbaar. Altijd maar weer dat willen praten………Nee, tijd voor actieve dat moet er gebeuren. Op zijn Arabisch, oog om oog tand om tand……x100?

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Oud-Commando.
   Je hebt 100% gelijk.
   De massa hier wil er niet aan.
   Want stel je voor het kanariepietje zou eens kunnen schrikken.
   Heeft ook geen zin om te proberen aan te geven dat wij er ook nog zijn en dat die islam niks voorstelt als het er echt op aan komt.
   Ze zijn allemaal al zo oud.
   Niks aan te doen.
   Je hebt gelijk.

   Like

 15. BertG. zegt:

  En dan speciaal voor Driek.

  Like

 16. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  alles, alles was voor niets,
  het dagelijks heen-en-weergefiets,
  het eindjes aan elkaar-geknoop
  de burenhulp voor Ome Joop
  het weer her-lappen van de broeken,
  het schoenen bij elkander zoeken,
  het zwoegen en ploeteren van de vrouwen
  om ’t kroost wat toonbaar nog te houen
  ons rest ellende in ’t verschiet,
  want we zien het maar beseffen ’t niet !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

 17. Jules Vismale zegt:

  Dat het links-extremisme blijkbaar nog niet geheel Nederland heeft kunnen hersenspoelen en diens wil heeft opgelegd bewijst dit artikel:

  Rood slagersgilde terug van weggeweest: ‘Nieuwe Communistische Partij’ wil Nederland vanuit Deventer veroveren.

  Het communisme heeft in de 20ste eeuw aan vele tientallen miljoenen mensen het leven gekost. Toch vinden Bram Bosman, Elmyr Visser en Roy Dean het tijd worden voor de NCPN.
  De Stentor heeft een ‘interessant’ interview gepubliceerd met de grondleggers van de Nieuwe Communistische Partij (NCPN) en de hemel besparen het ons als een dergelijke partij hier aan de macht komt! Als je denkt dat het om een paar losgeslagen, stoffige, wereldvreemde mafketels gaat kan ik je… geruststellen: dat klopt inderdaad.

  Volgens Bram Bosman, één van de drie, is er “zeker animo” voor zijn partijtje in ons land. “We missen hier een revolutionaire partij, die opkomt voor de werkende klasse. Die werkende klasse verliest het contact met de gemeente.”
  In 2022 willen de heren meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Deventer. Daarna zal het hele land (laat alsjeblief het neo-communisme, gelijk aan de islam, maar de pest en de pokken krijgen!) eraan moeten geloven. Ofzo.

  “Die stad kent een communistisch verleden. Decennia terug. Daar willen we een blauwdruk maken, om vervolgens ook in andere oostelijke gemeenten te kunnen deelnemen. Ná 2022.”
  Nou kunnen we hierom lachen, maar er is wel een probleempje: in De Friese Meren (2) en Heiloo (1) heeft de partij al raadsleden. Het is dus niet zo dat deze Nieuwe Communistische Partij (gaan ze Lenin, Stalin en Mao Zedong dan ook vereren?) volstrekt irrelevant is.

  En dat betekent dat het wel degelijk belangrijk is om mensen te waarschuwen voor de walgelijke ideologie van het communisme. Vergis je niet, het communisme is net zo ziek, moordzuchtig en dictatoriaal als het nazisme. Nee, dat is geen overdrijving. We hebben het over zo’n 100 miljoen doden door het communisme. Meer dan 100 miljoen!
  En dat is zelfs nog veel meer dan de nazi’s op hun geweten hadden en daarbij heeft het communisme in de periode 1945-1990 heel Oost-Europa bezet gehouden, uitgebuit en West-europa met gruwelijke kernwapens bedreigd!

  Daarom is het bijzonder vreemd dat een krant als De Stentor de leiders van de NCPN zo vriendelijk behandelt. Als ze zich nationaal-socialisten hadden genoemd waren ze terecht kapotgemaakt door de media.
  Nou, communisten zijn geen haar beter en wie verstand van geschiedenis heeft weet dan ook heel goed dat toen Hitler en Stalin in de periode 1939-1941 hun beruchte pact sloten zij al een groot deel van Oost-Europa onder elkaar verdeelden en later overal een gruwelijk schrikbewind veroorzaakten!

  Laten we dus ophouden ze a) met respect te behandelen of b) ze al te gemakkelijk weg te lachen. Deze mensen zijn representanten van een gevaarlijke, bloeddorstige ideologie die ik taan net zo erg haat als de radicale islam!
  We moeten niet nalaten dat steeds weer te herhalen — net zolang totdat de mainstream media het communisme en het nazisme op gelijke manier behandelen, namelijk door ze beide te portretteren als zieke ideologieën die massaal lijden veroorzaakt hebben.
  En het communisme wil toch zo graag bondgenoten zijn van de islam, wat de nazi’s daarvoor al deden, om er uiteindelijk door schade en schande achter te komen dat de islam juist links net zo verfoeid als andere “ongelovigen”! Tel uit je winst!

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   De hoofdredactie van de stentor is ook links, dus wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Niks nieuws dus die softe publicitaire aanpak De nieuwe communistische partij in nederland zal door de linksen in de politiek aanvankelijk hartelijk welkom worden geheten want de linksen zijn ontstaan uit het comunisme. Ik heb wel de hoop en de verwachting dat de liefde tussen links en de communisten snel zal bekoelen want bij meningsverschil tussen deze partijen passen ze direct geweld toe op elkaar. Nou, laat maar komen. Waar 2 honden vechten om een been, gaat een derde ermee heen.

   Like

 18. Giny zegt:

  Ruud beijer op 26 augustus 2018 om 18:49

  Het lijkt me verstandiger om het FvD erbuiten
  te houden, die gaan echt niets doen om de islam te stoppen. Deze partij kiest er voor op een regering te vormen met VVD en het CDA.
  Knok liever voor een grote PVV!!!

  Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Beste regeerders als u naar de Kamerdebatten kijkt dan stemt het Fvd bijna altijd mee met de PVV. Voor mensen die vinden dat de PVV te ver gaat kunnen dan hierop stemmen.Ik zeg doen!!

   Like

   • BertG. zegt:

    De SGP stemt ook vaak mee met de PVV.
    Waarom haal je die er dan niet bij en wel het FvD.
    Of heb je toch een voorkeur voor Terry en ze praatjes.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ ruud beijer 27 augustus 2018 om 10:03

    Thierry kan schitterend oreren, maar hij heeft geen bezwaar tegen de invasie van de mohammedaan, dus wat mij betreft, kan ook híj de boom in.
    Misschien kan hij zijn tijd beter besteden aan wat extra pianolessen, want zijn techniek laat ietwat te wensen over. Ik speelde vroeger een stuk beter op mijn Bechstein.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ruud is een soort van crypto PVV’er.
    Door overal het FvD er bij te halen, verdeeldheid te zaaien en ruzie te maken als je het niet volledig met hem eens bent.
    En door dan heel hard te roepen dat wij op de PVV moeten stemmen probeert hij die twijfel weg te nemen.
    Een stemmentrekker gaat het nooit worden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Tis, ik had toch meer een Bösendorfer type achter je gezocht i.p.v. een Bechstein.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 28 augustus 2018 om 11:20

    Tis, ik had toch meer een Bösendorfer type achter je gezocht i.p.v. een Bechstein.

    Ja, daarmee ben ik begonnen. Tegenwoordig staat er hier een digitale piano, daar zit van alles in.
    Ik heb ooit ook een viool bij Antonio Stradivari gekocht, aardige vent was dat.

    Like

 19. kampersrene zegt:

  Het valt nog mee…op die vuilbakken liggen (nog) geen onthoofde lijken

  Geliked door 1 persoon

 20. Net 73 jaar vrijheid genoten…….dat kunnen de meeste Nederlanders nog zeggen die geboren zijn na 1940……..de generatie vlak daarvoor is in de 80 en beginnen met bosjes om te vallen.
  Ik zelf ben van 1950 maar heel bewust mij zelf in gelezen wat er tussen 1940 en 1945 heeft plaats gevonden……en nog leer ik bepaalde zaken opnieuw omdat ik er weinig of niets van wist……zoals artikelen over vernietigingskampen in Kroatië……
  73 jaar is best veel voor ons in vergelijk met het MO waar nog geen 25 jaar aan een stuk vrede is geweest. Die 73 jaar moeten wij koesteren en zorgen dat het er 200 jaar worden……dan hebben onze kinderen en kleinkinderen en daar weer de kinderen van, ook nog plezier om van het leven te genieten. De laatste 25 jaar is van die 73 jaar vrede……met steeds meer afbraak gekomen…..ingezet door linkse regeringen die dachten dat dit goed voor het land zou zijn.
  De onvrede na al die veranderingen werden toen al steeds duidelijker…….en toen ze begonnen met geld in te pikken waar we ons leven voor gespaard en gezwoegd hadden………kwamen pas echt de protesten naar boven. Het mocht niet baten…….de regeringen daarna zette het beleid voort en er werd steeds meer gekort op salaris…..loonbevriezen….terwijl alles in prijs omhoog ging.
  Nu in 2018 hebben we het goed en doen we het goed want de economie draait op hoge snelheid……..maar dat is een leugen…….van dit sloopkabinet…..die telkens iets nieuws verzint om geld binnen te halen.
  Het gaat helemaal niet goed met de burgers……..de kosten voor alles worden nog hoger…….de prijs voor elektriciteit blijft stijgen ……en ze spraken destijds over groene stroom……dat zou u en mij in de beurs schelen……..leugens.
  Nu moeten we elektrisch gaan rijden want dat is goedkoop en goed voor onze omgeving en dat daarom de diesel verbannen wordt………maar let op…..het geld zal straks nog harder uit uw handen vliegen……..want het zal duurder uitpakken voor de gebruiker………niet voor de regering….die heeft er aandelen in zitten en verdient er fors aan.
  Ik blijf daarom zeggen wat ik vijf jaar geleden al zei over het klimaat……………dat is een verdienmodel voor de regering. Ondertussen gaat dit SLOOPKABINET verder met slopen…….
  in plaats van opbouwen en zorgen voor eigen burgers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s