China zal er blij om zijn: Duitse regering zet geen Oeigoeren (moslims) meer uit

Screenshot_322

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Voorlopig zet de Duitse regering geen Oeigoeren, een islamitische minderheid in de Chinese regio Xinjiang, en andere islamitische minderheden meer naar China uit. Dat werkt als een uitnodiging tot immigratie. De Oeigoeren en andere moslims hoeven alleen maar hun best te doen om op de een of andere manier naar Duitsland te komen, hoewel er genoeg vluchtdoelen voor de huisdeur liggen.

politikstube

In China zorgt vooral de islamitische minderheid van de Oeigoeren voor allerlei problemen. Onder Oeigoeren bevinden zich ook terroristen en sympathisanten van ISIS, waartegen China keihard optreedt. In de westerse wereld ziet men echter alleen maar de repressies door China waaraan de Oeigoeren blootgesteld staan.

[…] Oeigoeren en leden van andere islamitische minderheden mogen volgens een mediabericht voorlopig niet meer naar China uitgezet worden. Dat zou blijken uit het antwoord van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken op vragen van de parlementariër van de Groenen, Margarete Bause, berichtte de “Süddeutsche Zeitung”. De uitzettingsstop zou gemotiveerd worden met desbetreffende landeninformatie van het Rijkskantoor voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF).

“De uiterst dramatische situatie met betrekking tot de mensenrechten is al maandenlang bekend bij de toonaangevende Duitse instanties”, zei Bause tegen de “Süddeutsche Zeitung”. “Dat de Beierse autoriteiten afgelopen april de Oeigoeren in een bliksemactie naar China uitzetten, is een schandaal.” […]

(Bron: “Zeit-Online”)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", asielwaanzin, China, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op China zal er blij om zijn: Duitse regering zet geen Oeigoeren (moslims) meer uit

 1. freda110 zegt:

  Het enigste voordeel van dit soort idioterie is dat de verschillende mislam aanhangers elkaar de tent gaan uitvechten en dat ze elkaar (zoals gebruikelijk is in hun thuislanden) gaan afslachten.
  Iedere dode mislamist is er weer een minder om te boel op te vreten.

  Like

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Vervuil de EU er maar mee. Die paar Oeigoerse fanatiekelingen kunnen ook nog wel bij die miljoenen nazi-maangod-aanhangers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s