Na bloedbad op drie Duitsers: Situatie in Chemnitz escaleert

Screenshot_338

Bloemen op de plaats delict in Chemnitz.

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat vanochtend vroeg drie Duitsers door migranten met messen werden aangevallen, waarbij eentje stierf en de twee anderen zwaargewond raakten, escaleert de situatie in Chemnitz in de Duitse deelstaat Sachsen. Het grote stadsfeest werd afgebroken. Volgens berichten op de sociale media komen er bij het Karl Marx monument hooligans en aanhangers van de voetbalclub Chemnitzer FC bij elkaar om de daders te zoeken.

journalistenwatch

Politiek en politie vrezen nu eigenrichting en een klopjacht op buitenlanders. Ongeveer 1000 Duitsers zijn ´s middags spontaan in het centrum van de stad in de deelstaat Sachsen bij elkaar gekomen en lopen richting marktplaats. Ze zijn woedend over de moord. Blijkbaar willen de mensen de opheldering nu in eigen handen nemen, omdat ze zich niet voldoende geïnformeerd voelen.

Tot nu toe weigert de politie de nationaliteit van twee gearresteerde personen bekend te maken, zolang niet zeker zou zijn dat zij de daad gepleegd hebben. Volgens met elkaar overeenstemmende ooggetuigenberichten zou het bij de aanvallers om “Zuidlanders” gaan.

Dat de later vermoorde en zwaar verwonde Duitsers een vrouw te hulp schoten die door migranten werd belaagd, heeft de politie tot nu toe ook niet bevestigd.

Inmiddels werd het stadsfeest afgebroken. Dat heeft Sören Uhle, die het stadsfeest organiseert, bevestigd. De beslissing zou zondagochtend na de dodelijke mes-aanval in het stadscentrum van Chemnitz om redenen van piëteit en deelneming tegenover de familieleden van de overledene genomen zijn, zei hij.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

65 reacties op Na bloedbad op drie Duitsers: Situatie in Chemnitz escaleert

 1. Heniusz zegt:

  Quote: “Politiek en politie vrezen nu eigenrichting en een klopjacht op buitenlanders.” Is er eigenlijk iemand verbaasd? Ik niet in elk geval, had vermoedelijk al veel eerder moeten gebeuren.

  Geliked door 7 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Kan je op wachten natuurlijk. Gaat overal komen als de politie ons niet (meer) beschermd.

   Geliked door 3 people

  • kakipanah46 zegt:

   “Lynchpartijen ” zijn in de toekomst te verwachten,Revival of The Old West ,zogezegd

   Like

  • Harry zegt:

   `Politiek en politie V R E Z E N nu eigenrichting ` ???

   Dan hadden ze GVD bijtijds in moeten grijpen en het al helemaal niet zo ver moeten laten komen !

   Wat een stel labbekakken , zeg !

   Sla eerst maar eens een paar honderd van die misbruikers total loss , op z´n minst ,en zet dan de repatriëring in gang !

   Ik kom er steeds meer achter dat die moffen , met name de leiding en de overheid veel verder verdwaald zijn dan ik ooit had kunnen vermoeden .

   Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Ze moeten de VEROORZAKERS (WIJ KENNEN DE NAMEN!!!) van al deze ellende te grazen nemen!! Maar deze LAFAARDS blijven onbereikbaar, hebben niet eens DE KLOTEN om zich tussen het volk te verantwoorden!! Tuurlijk gaat dit escaleren, kun je zien aan komen! Net als de 1 MILJOEN HALVE WILDEN in je huis halen grote problemen geeft!! Er is geen redden meer an!

  Geliked door 6 people

 3. Pingback: VIDEO van de relletjes in Chemnitz (26-08-2018) | E.J. Bron

 4. droevige mof zegt:

  Dit kan het begin zijn van grotere demonstraties, maar ook van opstand en rellen. De officiële rapportage is onbetrouwbaar, in ARD en ZDF gooien ze mistbommen.
  Ter herinnering, de demonstraties in de DDR begonnen in de herfst 1989 in Saksen. Hier is een korte documentaire uit Chemnitz (destijds Karl-Marx-Stadt) van oktober 1989

  Like

 5. Gerrit zegt:

  Het moment gaat komen, dat is zeker. dat de houding omslaat. Dat import tuig maakt de fout door constant aan het elastiekje te trekken, ooit een keer knapt het.
  En eigenlijk ben ik het ook wel spuug zat.

  Geliked door 4 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Dit is wat het hoernaille belangrijk acht te vermelden.

   Darunter viele RECHTE.

   Rund 1000 Menschen, darunter waren auch viele Rechte, versammelten sich um 16.30 Uhr, zogen durch die Straßen.

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ik mis nog steeds het geluid van geweervuur en Kalasjnikovs. Hoort wel bij echt verzet. Ook doden horen daarbij anders is het geen echt verzet. Fase 2 zal zijn dat er lijken aan de lichtmasten hangen en dat er razzias zijn van knokploegen in de buurt. Zou dat nou een burgeroorlog mogen heten?

   Like

 6. Cleo zegt:

  Wanneer slaat de vlam in de pan…? Merkel zelf heeft het brandhout en de lucifers met haar achterlijke ‘Wir schaffen dass’ klaar gezet…

  Geliked door 4 people

 7. bandiet zegt:

  TIKTAKTIKTAKtiktaktiktattiktaktikt………..

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  Politiek en politie vrezen nu eigenrichting en een klopjacht op buitenlanders.

  Ik denk dat ik wel weet voor wie de ‘politiek’ en de politie partij zullen trekken.

  Geliked door 1 persoon

 9. freda110 zegt:

  Jetzt Gehts los, Ik mag hopen dat ze de daders aan de hoogste boom opknopen, wat een ongedierte om mensen die iemand te hulp schieten met messen aan te vallen.
  Maar in dit geval zouden zich wel eens heel erg vergist kunnen hebben, want de Oost-Duitsers zijn niet zo verwijfd en verwend als de mensen in het westen en hebben een grote saamhorigheid.
  Gezien het aantal protestmarsen is de emmer zo goed als vol en dit zou wel eens de druppel kunnen zijn waardoor men het niet langer meer pikt.
  Misschien, heel misschien is dit de opmaat naar een grondig verzet door het hele land en komt er eindelijk een einde aan deze horrorfilm.

  Geliked door 2 people

  • Guus Velraeds zegt:

   heel misschien is dit de opmaat naar een grondig verzet door het hele land en komt er eindelijk een einde aan deze horrorfilm.

   Er komt geen einde aan de horror film.

   De film is net begonnen en gaat nog lang duren.

   Geliked door 4 people

 10. Thomasson zegt:

  Dat is pas het begin. Net als op het voetbalveld rolt de bal nu in de richting van de vijand.

  Geliked door 2 people

 11. Bij de 2e invasie 150 miljoen te verwachten die rituele mesgebruik normaal vinden.
  Daarna de 3e invasie die het zal afmaken………..om een idee te krijgen…..kijk eens naar die film met Brad Pit…..waar debielen over elkaar heen kruipen en waar bij een muur een horde zich opstapelt om over die hoge muur heen te komen.
  Ach …….mijn verbijsterde fantasie……..zoekt weer eens een vergelijking.

  Geliked door 3 people

 12. Sabeltant zegt:

  Het bloed van de slachtoffers en hen die gaan vallen in een op handen zijnde burgeroorlog kleeft aan de handen van mevrouw Merkel en haar collaborateurs.

  Geliked door 4 people

 13. Armani zegt:

  Je kan dit extreme geweld alleen stoppen als je Merkel en haar fascistische collega,s in het openbaar ophangt met al hun familieleden , zij zijn verantwoordelijk voor het vernietigen van ons sociale systeem en ook voor de moorden , verkrachtingen die worden gepleegd door analfabete moslims die zich NOOIT aan zullen passen

  Geliked door 4 people

 14. kampersrene zegt:

  Chemnitzer FC bij elkaar om de daders te zoeken…..en als die messenhelden gevonden worden wat dan ? Uitleveren aan het gerecht ? of….ik kies voor het laatste…maar spijtig genoeg zullen die wraaklustigen een serieuse straf krijgen ….Waarom …..? Het zijn geen arme onbegrepen , getraumatiseerde islamieten , bovendien waren ze verward en hadden ze ernstige psychiatrische probemen en dat kan van voetballertjes niet gezegd worden

  Geliked door 1 persoon

 15. BertG. zegt:

  En we hebben bewegende beelden.

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 27 augustus 2018 om 08:02

   MEER, MEER, MEER! Nu doorgaan, leg het land plat!
   De wegen moeten net zo vollopen als de wegen waarop die ‘vrome’, buiten ‘biddende’, mohammedaanse koppensnellers hun reet omhoogsteken!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Beste mensen.
    Maak je geen illusies.
    De Duitse blanken zien met lede ogen het dagelijks moorden, verkrachten en beroven door het islamitisch ongedierte aan.
    Ze zijn het er niet mee eens, maar wat kan je doen…?
    Het gevoel van onrecht bij die blanken wordt steeds sterken, maar tegelijk ook het gevoel van machteloosheid.
    Tegen de overheid vechten is voor de moderne Duitser ’n brug te ver.
    Zo zijn zij niet opgevoed.
    Voorlopig moet je dus alle reacties, protesten, demonstraties en geweld dat door blank rechts wordt gepleegd zien als een poging om het hijgende en kwijlend islam-monster dat tegenover hun staat terug naar af te sturen.
    Niet dood, of de grens over….
    Zo ver zijn we nog lang niet.
    Twee dooje Duitsers, nu in een keer nadat er al zoveel Duitsers zijn vermoord en verkracht, zal nog geen aanleiding zijn voor een totale revolutie.
    Lees, massale geweldsuitbarsting door praktisch het hele land.

    Daarvoor zal er nog veel meer druk op de bevolking moeten worden gezet.
    Met te weinig druk krijg je het volk niet in beweging.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 27 augustus 2018 om 17:44

    Zo ver zijn we nog lang niet.
    Twee dooje Duitsers, nu in een keer nadat er al zoveel Duitsers zijn vermoord en verkracht, zal nog geen aanleiding zijn voor een totale revolutie.
    Lees, massale geweldsuitbarsting door praktisch het hele land.

    Daarvoor zal er nog veel meer druk op de bevolking moeten worden gezet.
    Met te weinig druk krijg je het volk niet in beweging.

    Vertel mij wat.
    Ik roep niet voor niets dat ik het niet meer zie zitten en dat we over vijf jaar geïslamiseerd zullen zijn. Dan noemt men mij een pessimist.

    Maar het was wel een leuk gezicht, die kwaaie Duitsers in die video.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Off topic:

    @Tistochwat

    Kan het kloppen dat ik u hedenmiddag om een uur of 12.45 uur samen met uw gade in uw voiture tegenkwam?

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 27 augustus 2018 om 18:29

    Kan het kloppen dat ik u hedenmiddag om een uur of 12.45 uur samen met uw gade in uw voiture tegenkwam?

    Jazeker kan dat kloppen. Ik was even onderweg om mijn dissertatie te laten printen.
    Had ik een zonnebril met grote glazen op of herkende u mij aan mijn flitsende rijstijl?
    Maar wat deed u daar dan in vredesnaam?
    Daar ben ik nou toch wel heel nieuwsgierig naar. 😆

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, duidelijk de beide handen keurig aan het stuur en uiteraard de flitsende rijstijl!
    Ik kwam juist terug van een familiebezoek.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 27 augustus 2018 om 18:57

    O jee, had ik mijn zonnebril niet aangetrokken!
    Meestal zet ik die op over mijn truttige brilletje, dat me totaal niet staat.
    Met die zonnebril kan ik dat ‘truttige’ een beetje camoufleren. 😳
    Heb ik dus twee brillen tegelijk op.

    Like

   • Republikein zegt:

    Jezus Tis, zo’n bril heeft mijn vrouw ook.
    Een paar jaar geleden smeerden ze haar een zonnebril aan op sterkte, je moet op het terras wel de prijskaart kunnen lezen.
    Maakt niet uit overigens, Bassie betaalt.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Republikein 27 augustus 2018 om 20:09

    Ik draag alleen een bril in de auto, hoor!
    Mij te irritant, een bril.
    Bovendien hou ik van soft focus.

    Like

  • Republikein zegt:

   Staan ze nou op het balkon te wippen?
   Bier en zwere sjek, be be be be bier en zwere sjek.

   Like

 16. kampersrene zegt:

  Raar geen tegenbetoging van de Groenen

  Like

 17. Elisah zegt:

  Gedood met 25 messteken…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Vijfentwintig messteken…
   Er is heel veel fysieke kracht en energie nodig om zoveel messteken toe te brengen.
   Drie, vier vijf.
   Dat gaat nog.
   Je staat wel even te hijgen… maar het doel is bereikt.
   Maar vijf en twintig…
   Het doel is dan allang niet meer om iemand te doden…
   Dit doen alleen psychopaten, die in dit geval, bewust de samenleving waarin ze leven willen vernietigen.
   En alléén ’n psychopaat krijgt het voor elkaar om vijfentwintig keer ’n mes in ’n stervend lichaam te steken.
   Zelf zit hij dan ook helemaal onder het bloed.
   Alles plakt en druipt.

   En niemand realiseert zich dat diegene die dit een maal gedaan heeft…dag en nacht zal dromen om het wéér en wéér te doen!!!

   Geliked door 2 people

 18. Pingback: Na bloedbad op drie Duitsers: situatie in Cemnitz escaleert | eunmask

 19. Ronald zegt:

  Ik hoop dat er heel wat smerige, stinkende moslims worden AFGESLACHT!!!

  Like

 20. Pingback: Het volk neemt letterlijk nu het recht in eigen handen? - Lang Leve Europa!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s