Onderzoek ingesteld tegen Salvini: “Dat is een schande”

Screenshot_321

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse justitie is een onderzoek gestart tegen de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), wegen vrijheidsberoving, illegale arrestatie en machtsmisbruik. De beschuldigingen houden verband met de “vluchtelingen” op het “reddingsschip Diciotti”.

politikstube

Vrijheidsberoving? Illegale arrestatie? Matteo Salvini weigerde de vermeende “vluchtelingen” de binnenkomst, die stond het echter vrij om te beslissen om op elk gewenst moment terug te keren nar waar ze eigenlijk vandaan komen. Deze gelukszoekers stappen vrijwillig in een boot/notendop en weten dat ze gered worden en met behulp van de NGO-schepen naar de Europese kusten gebracht worden. Zo dwingen ze hun opname en deelname aan de sociale stelsels af. Heeft tot nu toe steeds goed gefunctioneerd, nu zet Matteo Salvini uit en maakt hier een eind aan en de linksen janken van woede.

“Focus-Online” bericht:

Justitie in Italië is volgens mediaberichten een onderzoeksprocedure tegen de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini gestart. In verband met de op de boot “Diciotti” vastgehouden vluchtelingen zou tegen Salvini een onderzoek worden ingesteld wegens “vrijheidsberoving, illegale arrestatie en machtsmisbruik”, berichtten Italiaanse media gisteravond. Het onderzoek zou ook betrekking hebben op Salvini´s kantoorchef.

Salvini had scherpe kritiek op het onderzoek tegen hem: “Het is ongelooflijk in een land te leven, waarin tien dagen geleden een brug ingestort is, waarbij 43 mensen om het leven kwamen, en dat er niemand is tegen wie een onderzoek ingesteld wordt”, zei hij tijdens een optreden in het Noord-Italiaanse Pinzolo. “En ze stellen een onderzoek in tegen een minister die de grenzen van het land verdedigt. Het is een schande.” Hij zei verder tegen het applaudisserende publiek: “Jullie hebben een regering die de Italiaanse burgers tot het eind zal verdedigen. Ze kunnen mij arresteren, maar niet de wil van 60 miljoen Italianen.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Onderzoek ingesteld tegen Salvini: “Dat is een schande”

 1. Steven zegt:

  Zo zie je maar weer wat LINKSE MAFKETELS wel allemaal niet verzinnen om van iemand af te komen. Hetzelfde verhaal voor Trump. Daar zijn ze ook dag en nacht aan het zoeken om hem ergens voor aan te klagen en proberen af te zetten.
  Gevaarlijk volk die rooie rakkers…maar het zijn tegelijk ook de LANDVERZIEKERS onder ons..

  Geliked door 2 people

 2. Freddy zegt:

  Dit is het antwoord van de EC, nadat hun eerste poging om deze regering onmogelijk te maken is mislukt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  “Ze kunnen mij arresteren, maar niet de wil van 60 miljoen Italianen.”

  Ik zou willen dat hij gelijk had en kreeg. Maar ik vrees met grote vreze dat binnen zeer afzienbare tijd, eerst in de VS door impeachment van Trump, dan in overige westerse landen, te beginnen met Italië, er simultane machtsgrepen van ongekende omvang zullen plaatsvinden.

  De situatie met Trump is het meest urgent: media, rechterlijke macht en corrupte politici (Democraten, maar ook binnen de Republikeinen) bereiden een aanval voor op basis van vooronderstellingen die juridisch nooit waargemaakt kunnen worden. Maar dat interesseert ze niet: zodra er voldoende Republikeinse senatoren te vinden zijn die door Soros en de Democraten omgekocht kunnen worden, is het gedaan met de democratie in de VS, en daarmee met democratie in de rest van de wereld!

  Geliked door 1 persoon

 4. freda110 zegt:

  Willen ze in Italië nu een Tommy Robinsonetje doen?
  Mocht dat zo zijn dan zouden ze zich wel eens heel erg in de vinger kunnen bijten want wat ik ervan gelezen heb staat een groot deel van de bevolking achter Salvini.
  Ik hoop dat hij de kans krijgt om zijn politiek door te zetten en een statement maakt tegen de eu.

  Geliked door 6 people

  • Steven zegt:

   Iedereen stond ook achter Robinsonetje… maar daar had men ook SCHIJT aan, net als wat het volk wil….

   Like

   • Benesha zegt:

    Klopt Steven, maar wat ze= elite boven onze regeringen, vergeten is dat het volk het op den duur eens teveel zal worden en de macht zal grijpen. Ceaucescu dacht ook dat hij onaantastbaar was. Maar de opgekropte frustratie was groot en een paar moedigen waren genoeg. Leger en en politie zijn ook gewoon klootjesvolk en zouden ook wel eens de andere kant kunnen kiezen.

    Geliked door 1 persoon

   • Peter zegt:

    Steven
    Robinson ? Toch iets van een andere orde.

    Like

  • Peter zegt:

   freda110
   Ook ik hoop dat hij de kans krijgt om zijn politiek door te zetten en een statement maakt tegen de EU.
   Ik geloof dat Salvini een kerel met ballen is en ik vermoed op grote bijval van zijn landgenoten.

   Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  Omgekeerde wereld..
  https://tpo.nl/2018/08/26/bootvluchtelingen-mogen-eindelijk-reddingsschip-af-van-italiaanse-minister-salvini/

  De overige 137 opvarenden, vooral Eritreeërs die asiel willen aanvragen, verkeerden nog lang in onzekerheid.

  https://fenixx.org/2018/08/25/de-minister-van-buitenlandse-zaken-van-eritrea-osman-saleh-mohammed-zegt-dat-alle-gevluchte-eritreeers-terug-kunnen-keren/

  De minister van Buitenlandse Zaken van Eritrea, Osman Saleh Mohammed, zegt dat alle gevluchte Eritreeërs terug kunnen keren

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: DE GROTE ASIEL GEKTE VAN EUROPA! | eunmask

 7. Benesha zegt:

  De tentakels van de globalisten vrijmetselaars reiken heel ver. Dit is een poging Salvini uit te schakelen door die machten, waaronder de EU, die de vernietiging van blank Europa als doel hebben gesteld. Ik zie het steeds somberder in. Zonder revolutie is het over.
  en uit zijn

  Geliked door 2 people

 8. Aegolius cs zegt:

  Als het net zo werkt in NL dat het OM (aansturing) valt onder het min. van Justitie dan hebben we daar snel nieuwe verkiezingen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Gevalletje Oregon, Amerika

  IJzersterk antwoord van politie op klacht van kopsvod in Portland die bij de politie vertelt dat haar gevoelens zijn gekwetst omdat iemand vies naar haar keek en vervolgens zijn middelvinger opstak en op de grond spuugde.
  Antwoord van agent: Als wij reageren op iedereen die klaagt over gekwetste gevoelen kunnen wij iedereen in Portland wel arresteren.

  HAMAS-Amerika natuurlijk direct in actie

  Kopsvod zit nu zwaar getraumatiseerd thuis

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Tegenwoordig zien we niet anders dan Rechters die hun regering tegenwerken, hoe dwaas kan je zijn als je dit als werkgever blijft accepteren !
  Trap die lui de laan uit !!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Charles Martel zegt:

  Mani pulliti,”afgekapte handjes”, heet dat bij het Italiaanse ‘gerecht’. .

  Like

 12. ildiko zegt:

  dus mensensmokkelaars geen probleem, duizenden illegalen zonder papieren geen probleem, duizenden misschien met wapens, messen, ziektes geen probleem, MAAR EEN IEMAND DIE VERDEDIGD ZIJN EIGEN LAND EN VOLK GROOT PROBLEEM !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Eric zegt:

  Laat ze maar doen, het Italiaanse volk zal steeds massaler de kant van Salvini en de regering kiezen. Als het zo verder gaat verlaat ook Italië de EU. Een bindend referendum daarover organiseren is een makkie voor deze regering en de uitslag ligt bij voorbaat zo goed als vast.

  Like

 14. Jan zegt:

  Universiteit in Bologna roept op om Salvini te vermoorden

  This week at an event in Bologna, the far left Autonomous University Collective (CUA) debuted posters calling for the assassination of Italian interior minister Matteo Salvini, newspaper Il Giornale reports.

  The posters read the caption “Assassins. Take aim at this”. With a photograph of Salvini in the crosshairs.

  The group is justifying these calls for assassination by claiming “Today, from via Zamboni, the heart of the university area, the cry of hostility and contempt for racism and the supremacist policies….

  https://voiceofeurope.com/2018/10/disgusting-italian-university-calls-for-the-assassination-of-interior-minister-matteo-salvini/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s