VIDEO: “migranten”geweld in Eindhoven – gemeente doet niets!

 

(Filmpje is van 10-08-2017: www.ed.nl)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t A.M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op VIDEO: “migranten”geweld in Eindhoven – gemeente doet niets!

 1. Neilven zegt:

  Weg met dat tuig, wij zitten niet te wachten op deze idioten.
  Criminele “Vluchtelingen” zo snel mogelijk uitzetten. Geen pardon meer. We helpen ze en we krijgen dit er voor terug, dit is tuig van de bovenste richel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jack Terrible zegt:

  Dood knuppelen!!!

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Die BURGERMEESTERSZOOI is nóg erger dan alle syriërs op een bult!! Met deze KLIEK zijn we ten gronde gegaan, het Land van Onze Voorouders verkloot tot op het bot! Landverraders!!

  Geliked door 5 people

  • tinekevanschagen zegt:

   En juist deze laffe, graaiende (ik zeg het maar even voor u heer ReaGluurder)burgemeester”BETAALD VAN ONZE BELASTINGCENTEN” doet geen moer.
   Maar dat geldt immers voor alle burgemeesters.
   De islamisering mag niet gehinderd worden.
   Daar worden ze voor uitgekozen en betaald van ”ONZE BELASTINGCENTEN”

   Als ze mijn kind met een fietspomp zouden molesteren…..my oh my!

   Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   Rob van Gijzel, PvdA is er burgemeester geweest, maakte er een ravage van. Startte een stadswietkwekerij voor de levering van softdrugs aan coffeeshops, nu is Brabant xtc-leverancier voor Europa

   Like

 4. orelius zegt:

  Met zulke gezagdragers heb je geen vijanden nodig . Die holle het land van binnen uit , uit.
  Inderdaad landveraders van het laagste soort.
  We hebben in dit land een hele kuddes paarden van Troyen. Die moeten allemaal naar het slachthuis.

  Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Conform eerdere jurisprudentie kan deze man niet meer gestraft worden.
   Inmiddels al zó vaak een flagrante inbreuk op zijn privacy moeten ervaren.
   Als voor iedere keer dat zijn foto en/of naam en toenaam in de media vertoond/genoemd zijn één jaar strafvermindering wordt toegepast; hoeft hij nimmer te zitten en krijgt hij nog een schadevergoeding toe 🙂 Beetje advocaten collectief fixt dat wel even.

   Geliked door 1 persoon

 5. Guus Velraeds zegt:

  Als er een of meerdere Syriërs in het ziekenhuis lagen na een afrossing door autochtonen dan waren alle registers opengegaan en zaten de daders lang en breed vast en kwam het “incident” in alle denkbare opsmuk in het nieuws.

  Geliked door 5 people

  • IkBenHet zegt:

   Inderdaad. Haal het als raszuivere autochtoon niet in je hoofd om je te verzetten tegen de vijand!! De politie zal u genadeloos in elkaar trappen en het bloed uit uw oren knuppelen!! Justitie zal u vervolgens opknopen aan de allerhoogste boom. Als voorbeeld.
   Wij moeten ons als makke lammetjes laten bezetten door de vijand. Net zoals gedurende WWII. Toen koos de overheid en vooral politie ook razendsnel de kant van de vijand. Ook toen hoefde je van het volk niets te verwachten. Het verzet werd met een scheef oogje bekeken en bekritiseerd om hun daden.

   Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Als Mark Rutte mag zeggen dat Nederland een fantastisch land is, mag ik zeggen dat het een KUTLAND is (geworden!), waar moord/doodslag/criminaliteit niet meer onder controle is! En ik wrijf hem dat persoonlijk aan!

  Geliked door 4 people

 7. Armani zegt:

  Tja die Fascistisch geïndoctrineerde schijnheiligen in Eindhoven komen alleen in opstand als hun eigen kinderen worden verkracht door Islamitische Beesten

  Geliked door 3 people

 8. boorzalf zegt:

  Met dank aan Rutte 3.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  zie 25/8 intellectueel realisme….Ik geef die professor groot gelijk…Ik schreef ook nep nieuws als grap bedoeld …..Breaking news…..tijdens zijn bezoek aan Ierland , heeft de heilige vader Paus Franciscus een flater begaan .Hij begon zijn toespraak voor tienduizenden gelovigen met””” Allahu Akbar.”””….Hij verbeterde snel … God De Vader Akbar ……maar het kwaad was geschied….De meesten verlieten het plein… Als doorwinterde E.J.Bron… al geloof hechte aan mijn “nep” nieuws moet ge niet afvragen wat ze den brave Nederlandse burger allemaal in zijn oren kunnen blazen

  Like

 10. BertG. zegt:

  Dit is toch al meer dan een half jaar geleden gebeurt, misschien wel een jaar inmiddels, of nog langer geleden.

  Like

 11. Steven zegt:

  Zo zie je maar weer wat voor schijtbakken het zijn.. iemand zegt iets en meteen met 20 man 1 jongen pakken. Die gozers waren met mij nog niet klaar geweest.. al had ik ze moeten opwachten tot er ergens één alleen is..

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Het is toch uniek in de geschiedenis sedert de primaten recht konden lopen ….dat geweld hoort tot de import… en dan vooral in die Europese landen met een godsdienst die liefde prediken….zijn we te goed of te onozel ?

  Like

 13. ildiko zegt:

  de burgemeester zou alle kosten van de behandeling van de jongens moeten betalen ! hij is wel medeschuldige aan alle rotzooi van deze barbaren, wie door belasting van eigen volk hier in de watten zijn gelegd.

  Like

 14. paddekopje zegt:

  Het word zoveel mogelijk weggestopt, maar dit geweld tegen kinderen word met geweld terugbetaald. De leugens van de krant en het verzwijgen van de pers is mensonterend.
  In Duitsland zijn mensen de straat op gegaan na het neersteken van drie mensen omdat die iets zeiden van het lastig vallen van een vrouw door allachtonen. Nu is iedereen daar ineens extreem rechts omdat ze iets zeggen en de straat opgaan, en de pers verzwijgt de rol van de allachtonen en legt een nazi stempel op iedereen die iets zegt. De indoctrinatie is nu echter aan het wankelen, wat duidelijk blijkt uit het stuk van de telegraaf….zo slecht geschreven dat de letters huilen. Journalisten zijn volksverraders.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2483237/voortijdig-einde-duits-stadsfeest-na-betogingen

  Like

 15. Frans Brassens zegt:

  Namen van daders bekend en na bijna 2 maanden nog altijd geen actie?
  Dat is een levensgroot schandaal!
  Waar zijn ‘de politie’ en ‘de burgemeester’ van Eindhoven nou eigenlijk mee bezig?
  En is de LPF daar alwéér de enige partij die op de schandalige nalatigheid wijst en een tijdige ‘aanpak’ wil zien?

  Geliked door 1 persoon

  • dutchess zegt:

   Ja, hr. Brassens, de LPF is de enige. Nou staat het Henri Dunantpark al jaren in een kwaad daglicht, ook ivm kinderprostitutie en als ontmoetingsplaats voor stiekeme homo’s die niet uit de kast durven komen. Iedere rechtgeaarde Eindhovenaar mijdt dit park ( overigens een prachtig park) na het donker worden als de pest. Het is een grote schande dat verrotte buitenlanders hier voortaan de dienst uit mogen maken, zijn immers onaantastbaar. Zouden ze worden opgepakt door de politie, staan ze enkele uren later breed grijnzend alweer buiten.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Dat het (ook) in Eindhoven behoorlijk mis is met van alles en nog wat, is me min of meer bekend ‘dank zij’ enkele Eindhovense Facebook vrienden, waaronder Rudy Reker en Tjerk Langman. Eindhoven doet helaas weinig onder voor de Randstad…….

    Like

 16. BertG. zegt:

  Ik blijf me verbazen over hoe het gesteld met het geheugen van de meeste reageerders.

  Like

  • BertG. zegt:

   1 voordeel heeft het wel, een slecht geheugen.
   Alles wat je leest of ziet is dan weer even spannend als de 1ste keer.
   Je verveeld je dan nooit meer als iemand je iets voor de 10de keer verteld.

   Like

 17. edwin vissers zegt:

  De VVD, oppositiepartij in Eindhoven, is volgens de eerste einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Eindhoven de grootste partij. Grootste winnaar is GroenLinks. Beide partijen komen uit op zeven zetels. PvdA, D66 en SP, drie van de vier partijen van de huidige wethouders
  hoehahoehahoe lachen met kneuzen nederland

  Like

 18. Bastiaan2000 zegt:

  Zoiets is niet nieuw, jaren 90’ werd ik bedreigd, achtervolgd door een groep buitenlanders. Dit heeft jarenlang geduurd. Ze zouden mij doden etc, politie deed niets. Ik begreep hun cultuur niet en was dus dom vertelden ze mij.
  Ze waren niet altijd agressief, als ze alleen waren reageerden ze heel anders. Wegduiken, angstig lopen en kijken. Ik ‘denk’ dat dat komt omdat ze nogal laf zijn en alleen met groepen durfen, en dan alleen nog mensen aanvallen waarvan ze weten dat ze vaak alleen zijn.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  De huidige overheid is de grootste vijand van de autochtone Nederlander, hoe dom kan je als Nederlander zijn om iedere keer weer de zelfde landverraders in het zadel te helpen ???

  Geliked door 2 people

  • Frans Brassens zegt:

   Een al vele decennia oude uitspraak van me is:
   “Het kwaad regeert bij de gratie van domheid en onnozelheid.”
   Iedere keer weer hoop ik op verandering.
   Iedere keer weer wordt mijn hoop de bodem ingeslagen.
   Ja Koddebeier, ZO dom is de gemiddelde Nederlander.
   Die is te geïnteresseerd in oppervlakkigheden en wil in feite geen problemen kennen, kijkt weg of ontkent ze als er op gewezen wordt. Ziet niet in dat hij/zij de eigen toekomst naar de ondergang leidt, evenals die van eventuele kinderen en verder nageslacht.
   Evenals ook de dito toekomst van wie wél ogen en oren open heeft.
   Hoe gaat dit aflopen ???

   Geliked door 1 persoon

 20. freda110 zegt:

  De politie doet wel degelijk wat, probeer maar eens een demonstratiemars tegen dit soort geweld te houden dan zul je zien hoe geweldig ze zijn.
  Tegen hun eigen volk durven ze op te treden, maar de daders vastnemen schijnt een graadje moeilijker te zijn.
  Dan vraag ik me af of deze politiemensen wel Nederlanders zijn of…….worden ze dik betaald om de geijkte schuldigen te laten lopen.

  Like

 21. Jo han zegt:

  Hulde aan studio 40!

  Like

 22. Thomasson zegt:

  Waarom hebben de Eindhovense jongeren niet hen best gedaan om de Syrische gasten een lesje te leren? Laten zien dat hen verblijf in dit land niet is gewenst? In plekken zoals Dokkum of Harlingen zouden de Syriërs zich zulke daden niet kunnen permitteren. In een reclame voor Karl Opel op de TV, zegt de verkoper : Duitsers maken geen grappen. In Friesland zegt men: De Friezen houden niet van verkeerde grappen.

  Like

 23. Henk.V zegt:

  Het kan haast niet anders dat Eindhoven een zeer links bestuurscollege heeft… Links heeft ”oog klachten” : de blik scherp instellen op problemen waar verrijkende lieden uit het buitenland bij zijn betrokken is nagenoeg ”onmogelijk” Politiek correct kan dat soort problemen niet goed inschatten.Dus ”valt het mee met dat soort problemen” denken de elites en hun zwakzinnige aanhangers. Die geloven in de helende kracht van een ”goed gesprek” waarin men nader tot elkaar komt.” Eindhoven zou zulke problemen niet hebben wanneer het bijwonen van de Iftar vieringen voor iedereen verplicht zou worden.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s