VIDEO van de relletjes in Chemnitz (26-08-2018)

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Lees eersthttps://ejbron.wordpress.com

Het is ook genoeg, wat hier in Duitsland door Merkel´s gasten plaatsvindt. Wij burgers moeten beginnen ons te verzetten!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO van de relletjes in Chemnitz (26-08-2018)

 1. Eric zegt:

  Tegen de moslims durven deze agenten niet op te treden, wel tegen blanken die moeten aanzien hoe hun volk op straat door barbaren wordt uitgeroeid. Politie = SCUM !

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   @Eric, ik werd in 2014 eens een keer in een trein bij Chemnitz, toen ik op weg was van Dresden naar Neurenberg, aangehouden door 3 politieagenten die mij haast aan de Gestapo deden denken! Ze waren daar blijkbaar op zoek naar een criminele allochtoon en omdat ik een getinte huid heb en donker haar (ik heb voor 25% Surinaams bloed en ik kan dus fysiek bijna voor een Marokkaan of Turk doorgaan) hielden ze dus mij aan.
   Maar toen zij in mijn tas alleen maar strips van Donald Duck, Paling & Ko, Suske & Wiske, Asterix & Obelix, Lucky Luke, Peter Pan etc. vonden stonden zij flink voor schut ofschoon de politie later WEL een kerel aanhielden in dezelfde trein die sprekend op mij leek maar alleen geen bril ophad! Blijkbaar was hij van plan om in Chemnitz of Neurenberg een hoop rottigheid uit te halen waar hij gelukkig niet in slaagde!

   Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Het lijkt Nederland wel er zijn haast geen politie agenten die tegen deze vuilnis durft op te treden daar zij door die D66 rechters en D66 officieren zullen worden bestraft. Ik zie altijd op Face en op deze site een hoop geklaag over wat er tegenwoordig gebeurt met onze eigen bevolking maar er wordt totaal niks ondernomen om deze vuile regering en deze rechters door ons weg te krijgen en zeg nou niet dat komt door de mensen die verkeerd stemmen want er wordt gewoon gefraudeerd met de stemmen. Gewoon opstaan met ze’n allen het hele zooitje platgooien en gaan lopen met ze’n allen naar Den Haag honderdduizenden dat hele gore teringzooitje moet er uit in Den Haag want mensen de Nederlandse kindertjes van nu zijn dadelijk als wij er met ze’n allen niks aan doen en op onze reet blijven zitten zijn geen Nederlandse kindertjes meer. Mensen ik zeg dit echt niet voor mij zelf mijn tijd is haast om en daar ben ik ook niet treurig want als ik al die ellende van nu zie en wat de Nederlandse bevolking nog te wachten staat nou nou jullie zijn er nog niet. VECHT VOOR JOU EIGEN KINDEREN WANT VAN DEZE REGERING HOEVEN WIJ HET NIET TE HEBBEN ZIJ LATEN JULLIE GEWOON AFSLACHTEN ZIJ HET NOOIT HEBBEN GEWETEN.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Steek de stad in de brand!!!!
  De regering is er NIET meer voor de Duitsers.
  De politie straft de verkeerde mensen.

  Like

 3. Johan zegt:

  The shit hit the fan… het volk is lang genoeg getergd met de ongebreidelde import van islamitische cultuurverrijkers die alleen dood en verderf zaaien. Ik hoop dat we dit soort reacties van het volk massaal in alle Europese landen gaan zien in de nabije toekomst. Want zolang er geen weerstand is blijft het EU-schorem, dat hiervoor verantwoordelijk is doorgaan met de onbeperkte import van dobbernegers en geitenneukers.

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Wij burgers moeten beginnen ons te verzetten!…..er is geen ander alternatief ….vraag is , wie gaat de overheid beschermen ….die islamieten of de eigen burgers ?……juist inderdaad

  Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  https://tpook.nl/2018/08/27/syrier-17-na-horrorsteekpartij-duitsland-in-mijn-cultuur-mag-je-iemand-neersteken-na-belediging/

  Syriër (17) na horrorsteekpartij Duitsland: ‘In mijn cultuur mag je iemand neersteken na belediging’.

  “De beklaagde heeft in zijn cultuur geleerd dat conflicten met een mes worden beslecht. Hij beschrijft de gewoontes in zijn regio als volgt: als je wordt beledigd dan mag je de ander neersteken. In ernstige gevallen mag je de ander doden. Ook vindt de verklaarde dat zijn gedrag niet in strijd is met zijn religie en begrijpt hij niet waarom hij wordt vastgehouden.”

  Like

  • Heniusz zegt:

   Ga me subiet aanpassen aan dat kudtvolk. Groot slagersmes op zak, mij beledig je dan ook niet zo maar meer. Vooral Syriërs uit Aleppo moeten uitkijken…

   Like

 6. Mijnmening zegt:

  Zonder rechts populistisch te zijn ( bestaat er ook links populisme?…) vraag ik mij af of de progressieve partijen van europa doorhebben waar dit alles toe leidt.
  We willen toch geen kaalkoppig schuim der natie op de straat om uiteindelijk paal en perk te stellen aan de overimmigratie?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   U leest de mainstream media begrijp ik? En gelooft die ook nog? Op die hoogstens enkele tientallen “kaalkoppig” schuim wordt door diezelfde mainstream media alleen maar de nadruk gelegd.
   NIETS over duizenden en nog eens duizenden gewone bezorgde burgers die spontaan de straat opgaan om te protesteren tegen de toestanden in Duitsland.
   Die mainstream media en de politiek zullen NIETS, maar dan ook NIETS, schuwen om de opkomende verzetsbeweging in diskrediet te brengen en haar proberen de kop in te drukken. Lees alternatieve media om achter de waarheid te komen.
   In de mainstream media wordt niet anders gedaan dan halve waarheden benoemen, zaken verzwijgen, mensen demoniseren en de feiten verdraaien. Voor mij al jarenlang een gepasseerd station!

   (En voordat u begint met: “ja, maar”… Ik beschouw mezelf als zéér goed op de hoogte zijnde van de Duitse politiek en van hetgeen zich in Duitsland afspeelt)

   Webmaster

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s