Internationaal ingesteld en tolerantie bezopen?

Screenshot_354

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Er tekent zich in Duitsland een dramatische ommekeer in de algemene stemming af. In het oosten van het land sterker dan in het westen. De tolerantie bezopenheid maakt plaats voor ontnuchtering. De jongste gebeurtenis in Chemnitz toont aan dat steeds meer mensen in Duitsland er genoeg van hebben dat de politieke elites van het land over hun hoofden heen een migratiepolitiek bedrijven die de binnenlandse veiligheid enorm in gevaar brengt. Na de steekpartij met één dode en drie gewonden was er een enorme golf van protest – vooral in de deelstaat Sachsen.

Contra magazine

De stemming slaat om. Na tienduizenden “incidenten” in de afgelopen jaren, waarbij mensen door immigranten werden vermoord, verkracht en/of verminkt, neemt de onvrede in het land toe. Een onvrede die bij steeds meer mensen woede wordt, omdat de politiek bagatelliseert en de politie – van bovenaf bevolen – tot passiviteit gedoemd is. Juist als het om de “goudstukken” gaat, die in de “bontgekleurde republiek” een zeer grote vrijheid genieten, omdat men zich niet wil blootstellen aan beschuldigingen van “racisme” en “vreemdelingenhaat”. Maar deze politiek is racistisch tegenover het eigen volk en autochtonen-vijandig.

En het zijn immers niet alleen maar de criminelen die met de immigranten naar Duitsland komen, maar ook de “islamisten”, die zich ontwikkelen tot een toenemend gevaar voor de openbare veiligheid. De politiek is zo ziek, dat zelfs de als “bedreiger” gekwalificeerde voormalige lijfwacht van Osama bin Laden na diens uitzetting naar Tunesië weer naar Duitsland teruggehaald moet worden. Hoeveel van zulke bedreigende types moeten er nog meer terugkomen? Wil men zodoende de totale politie- en controlestaat vestigen?

Internationaal ingesteld zijn is op zich geen probleem – wanneer je dit niet verbindt met een zelfvernietigende migratiepolitiek, zoals dat op dit moment juist in linkse politieke kringen het geval is, dankzij welke men zelfs aan ontelbare mensen asiel verleent die daar volgens de Vluchtelingenconventie van Genève (die overigens ook plichten voor asielzoekers omvat) eigenlijk geen recht op zouden hebben. Internationaal ingesteld zijn is zichtbaar in het internationale gedrag om je ook met andere volkeren en culturen bezig te houden en een tolerantie voor andere etnische maatstaven en waardevoorstellingen te ontwikkelen. Maar wel voor de levenswijze in hun thuisland, net zoals migranten de levenswijze hier moeten respecteren en accepteren. Daartoe behoort echter niet de tolerantie bezopenheid van de autochtone jetset.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Internationaal ingesteld en tolerantie bezopen?

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ik kan deze toenemende volkswoede alleen maar toejuichen. Al de vlam in de pan slaat, slaat hij er ook goed in. En niet alleen in Duitsland. Zij die dit alles mogelijk maakten hoeven niet ongerust te worden. Ze zullen beslist niet vergeten worden.

  Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ik wou dat ik de publieke terechtstellingen van de ellendelingen die die mohammedaanse zandvlooien binnengehaald hebben, kon meemaken. Dan zou ik graag helemaal vooraan willen zitten.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Je bent toch nog niet zó oud ?

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 27 augustus 2018 om 23:17

    Tegen die tijd ben ik 120, heer delamontagne.

    Ik ben trouwens tegen deze manier van opknopen. Dat kan beter.
    Je moet hen langzaam ophijsen en dan net zo lang laten bungelen tot ze reutelend naar hun meester in de hel gaan.

    Trouwens, dit prachtige schouwspel zullen wij sowieso niet meer meemaken omdat we over vijf jaar (nou vooruit, voor de optimisten onder ons: over maximaal 10 jaar) volledig zijn ‘gemohammedaniseerd’. Onze ‘vredelievende’, ‘bescherming zoekende’ bezetters zullen ons dan druk aan het onthoofden zijn. Mede mogelijk gemaakt door hun likkende laarzenknechten in Den Haag en Brussel.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Dan weet ik het nog beter.
    Niet opknopen, duurt te kort.
    Het woord is “villen”…!
    Kan uren duren en geeft ongelofelijk veel resultaat.
    Het mooiste is dat je het lichaam daarna kan marineren en onder het volk kan verdelen.

    Like

 3. Elisah zegt:

  https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/die-wahrheit-ueber-verbrechen-und-gewalt-so-unsicher-ist-deutschland-56890118,view=conversionToLogin.bild.html

  NEUE SERIE IN BILD: DIE WAHRHEIT ÜBER VERBRECHEN UND GEWALT
  So unsicher ist Deutschland

  Jeder dritte Deutsche fühlt sich in seinem Land nicht mehr sicher!

  Like

 4. tinekevanschagen zegt:

  Het begint zo langzamerhand overal te rommelen in de verschillende lidstaten.
  Juncker zal wel in de bekende kramp schieten.

  De (jenever)kruik gaat net zolang te water tot ze barst!

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Elke dag in Frankrijk meer dan 1000 gevallen van agressieve aard.

  Niets kan de opkomende stroom van ‘gratis geweld’ in Frankrijk nog tegen houden.

  Sinds 1 januari grenst het aantal aanvallen met een ander doel dan diefstal, tegen de duizend. Een record.

  Het overzicht van misdaad voor de eerste helft van 2018, door de politie verstrekt meldt meer dan 173.000 gewelddaden (met uitzondering van diefstal), een gemiddelde van 956 aanvallen per dag.

  Aan dit getal moet die van het seksueel geweld nog worden toegevoegd.

  Bijna 140 incidenten van seksueel geweld worden gemiddeld dagelijks aan de politie gemeld.

  En opnieuw zijn dit alleen de gemelde delicten, omdat het zwarte getal, volgens de enquêtes verkregen door peilingen bij slachtoffers, minstens vijf keer groter is.

  LE FIGARO
  http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2018/08/26/01016-20180826ARTFIG00129-pres-d-un-millier-d-agressions-chaque-jour-en-france.php

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Wat mij betreft kan de volkswoede niet groot genoeg worden. Ik hoop dat de getergde Duitsers massaal de straat opgaan en in het hele land zullen demonstreren. Ontregel de heleboel maar. Doen jullie het niet, dan veroorzaken de ‘kansenparels’ wel een enorme puinhoop op allerlei gebied.

  De maat is toch al meer dan overvol dunkt me?

  Like

 7. Yvonne zegt:

  Ik denk dat ik en anderen er diep in ons hart hopen dat dit 1 grote puinhoop gaat worden en dat er eindelijk eens wat in positieve zin gaat veranderen, we hopen dat anderen het opknappen ik kan moeilijk met een bezem in de aanval gaan,dit gaat niet langer zo
  In de winkels overal komen ze als onkruid uit de grond, je haalt je onkruid eruit de volgende dag kan je opnieuw beginnen

  Like

 8. delamontagne zegt:

  PARIJS: Zondagmiddag 15h45, 14 lieden uit Shri-Lankha gearresteerd.
  Zij waren in het bezit van: bijlen, machetes en jachtmessen.
  ( om op jacht te gaan in het Bois de Boulogne ? )

  Ze vervoerden 2 tassen vol met bijlen, machetes, jachtmessen, ijzeren staven en traangas.
  De politie heeft een [klein] vermoeden dat zij van plan waren om geweld te gaan gebruiken tegen mensen of goederen te vernielen.
  francebleu.fr

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Citaat van de Franse President “de Gaulle”… ( jaren 50- 60 )

  Als een gemeenschap niet wordt geaccepteerd, komt dat omdat zij geen goede gaven presenteren, zo niet dan worden zij zonder problemen opgenomen.
  Als zij klagen over RACISME die zij ondervinden, komt dat omdat ze zelf voor wanorde zorgen.
  Maar als ze wel goede dingen doen, zal iedereen hen met open armen ontvangen.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Het lijkt Jan Marijnissen wel van de SP in de jaren ’80. ! ? !
  Georges Marchais, Secretaris General van de Franse Communistische Partij 6 Januari 1981:

  Omdat er in Frankrijk [1981 !] bijna 4 en een half miljoen immigranten plus gezinsleden zijn, stelt het doorzetten van immigratie ons tegenwoordig voor grote problemen.

  Het Punt dat we gewaarschuwd moeten zijn is al bereikt. We moeten de immigratie Stoppen zodat we niet nog meer arbeiders in de W.W moeten gooien.
  Ik zeg het heel duidelijk:”We moeten de officiële EN clandetine immigratie Stoppen”.

  Ze zitten opgehokt in Ghetto’s, die arbeiders en familie met hun tradities en [vreemde] talen, ze leven op een heel andere manier [dan de autochtone Fransen ! ]
  En dit geeft moeilijkheden met de verhouding tot de Fransen.

  Brief gericht aan de [hoofd] Imam van de Moskeet van Parijs

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Refugees Welcome staat op een plakaat te lezen , maar dat rood hartje zouden ze beter vervangen door een getaande penis in erectie

  Like

 12. Elisah zegt:

  Iets anders,

  Politie in de VS is snel klaar met antifa krapuul.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s