LIVESTREAM: Demonstratie in Chemnitz

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed. Bookmark de permalink .

40 reacties op LIVESTREAM: Demonstratie in Chemnitz

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Als het kalf reeds verdronken is tracht men de put te dempen.

  Geliked door 2 people

 2. Cleo zegt:

  Beter laat dan nooit! Merkel moet weg!

  Like

 3. Ronald zegt:

  Verschrikkelijk dat er WEER een Europeaan vermoord is door moslimongedierte!!! Geweldig dat de REALISTEN de straat op gaan om te laten zien, horen en voelen wie hier de baas zijn…..mogen er vele moslims aangevallen en in elkaar geslagen worden!!!

  Geliked door 4 people

  • Raymond zegt:

   Doe toch ff normaal hey met je rare wensen..

   Geliked door 1 persoon

   • Raymond zegt:

    Wat heeft een moslim hier nu mee te maken..
    Maak je liever druk over een falend systeem waarvan diezelfde moslim net zo vaak de dupe van is als dat jij je dat voelt..

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Raymond 27 augustus 2018 om 20:55

    Wat heeft een moslim hier nu mee te maken

    WAT DENK JE ZELF?!

    Like

   • Benesha zegt:

    Ik vind de uitspraak van Ronald te ver gaand maar Raymond, wat een vraag stel jij? Kop uit het zand trekken lijkt mij geen slecht idee.

    Like

   • Guus Velraeds zegt:

    De moslims als massale groep hebben er alles mee te maken op basis van hun mens vijandige religie voorschriften die integratie verbieden en op basis van hun archaïsch patriarchaal culturele achtergrond. Of de moslims aangevallen en in elkaar geslagen moeten worden is weer een ander verhaal. Veel moslims hebben in elk geval weinig moeite Joden en Christenen in elkaar te slaan. Dat is iets dat we helaas de afgelopen jaren hebben mogen ervaren. Begrijp goed dat je met de typisch westerse waarden rondom dialoog en begrip opbrengen voor het andere niet veel zult bereiken in het samen leven met moslims als grote groep. Tot nu zijn het nog altijd de moslims geweest die de eisen stellen en niet andersom.

    Geliked door 2 people

 4. Het is toch absurd! Mensen demonstreren uit protest tegen een moord en Antifa organiseert een tegendemonstratie. Wat zijn dat voor mensen.
  Met dank aan de sch**tpers die ze opgehitst heeft door over extreem-rechts te spreken.

  Geliked door 2 people

  • IkBenHet zegt:

   Voor de goede orde: Antifa is een erkende organisatie!!
   Moeten die irritante k*t burgers niet gaan denken, dat zij ook zomaar een beetje mogen gaan lopen protesteren. Dáár zijn de (S(linkse (R)overheden helemaal niet van gediend!!

   Like

 5. Nu hebben zich antifa provocateurs tussen de demonstranten en politie gemengd

  Like

 6. jack black zegt:

  Richting Asia Restaurant staan vele Emigranten
  die zich door de politie beschut voelen !
  Dat zijn dan ook de eerste die vertrokken zijn
  wanneer de politie niet meer daar is !
  Ik wacht nu maar af wanneer de eerste vakkracht
  dood in de sloot ligt !
  De kruik gaat zo lang te water, totdat hij barst !

  Like

 7. Neilven zegt:

  Alle Moslims moeten terug, allemaal stuk voor stuk, het is genoeg geweest het is volk wat constant voor problemen zorgt omdat ze Europa willen overnemen, Moslims ga terug naar jullie woestijn we kotsen jullie uit.

  Geliked door 1 persoon

 8. IkBenHet zegt:

  Best el schokkend. “1000 á 1500 woedende Burgers” die met z’n allen nog geen deukje in een pakje boter weten te slaan. Beetje slampamperen met respect voor de politie.
  Qua protesteren/ageren/vandaliseren heb ik wel “respect” voor de gestaalde kaders der AFA. Als zij “boos” zijn en ten strijde trekken; laten zij een spoor van vernieling, branden en gewonden na.

  Like

  • Respect voor vernielingen en branden? Het is een laf zooitje dat zich verschuilt achter de nuttige idioten, de naïevelingen. DE llatste worden door ze opgezweept om te demonstreren en zelf houden ze zich verscholen tot ze uit hun holen en hun stinknesten komen en rotzooi beginnen te trappen. Als dan de politie charges gaat uitvoeren zijn ze zelf weer verdwenen naar hun kraakpanden en laten ze de naïevelingen de klappen opvangen.
   Ratten zijn het. Zie hun kapsels.
   Ik begrijp je jaloezie op de gedrevenheid van dat tuig, maar respect? Nooit of te nimmer. Het is tuig van de richel. Het laagste van het laagste.

   Like

   • IkBenHet zegt:

    Relax. Rustig door de neus blijven ademen. Blijven lachen 🙂
    Door mijn van sarcasme doorspekte “voorzet” heeft u eens lekker uw hartje kunnen luchten. Enne… voelt u zich al wat beter?

    Geliked door 1 persoon

   • orelius zegt:

    Ze kunnen ook rotzooi trappen hebben niets te verliezen . Wonen in kraakpanden en leven vaak van een uitkering . Worden door het werkende volk betiteld als profiteurs. Daarom hebben ze ook zo,n hekel aan het eigen volk. Het dredlockvolk. Slopen en niks bijdragen.

    Like

 9. Harry zegt:

  Onvoorstelbaar dat er niet een aantal van die kut/moslims naar de andere wereld worden geholpen !
  Ben benieuwd wat er dán gebeurt !
  Tienduizend agenten en militairen op de been om de racisten op te pakken ?
  En iedereen is medeplichtig ?

  Geliked door 2 people

 10. Thomasson zegt:

  @Marijs van Slag. Antifa demonstreert altijd tegen iedereen die iets aan de verschrikkelijke situatie in Duitsland probeert wat te doen. Antifa hebben niets met anti-fascisten. De naam is een grote misleiding. Ze zijn in feite huurlingen van degenen die hun land proberen te islamiseren.

  Like

 11. Cleo zegt:

  Opvallend hoe de media stug in zeer welbewust gekozen bedekte termen/verhullende bewoordingen de dodelijke slachtoffers (2 !) van het zoveelste steek-en-afslacht voorval in Duitsland afdoen; wat een vuile huichelaars zitten er bij al die media!
  Vergelijk dat eens met de berichtgeving over de ‘zielige’ Rohinyas, de islamieten die door Myanmar het land uit worden gejaagd.
  Soros heeft blijkbaar heel veel journalisten op zijn loonlijst staan; ook verdenk ik de regering Rutte ervan ook te doen aan ‘media-management’ met ons belastinggeld om het volk rustig te houden: hoe lang nog!

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Ja, die ‘zielige’ Rohinyas’ zag ik net ook weer in het nieuws.. zoals ik die al tal van keren heb gezien.
   Altijd verhaaltjes over ‘zielige’ Afrikaantjes of moslims ophangen… maar nooit iets wat de westerling treft, zoals de afslachting van boeren in Afrika,…GEEN WOORD!

   Like

 12. jack black zegt:

  Moslims daar = Problemen – Moord en Doodslag !
  Moslims weg = Problemen weg !
  Ergo !
  Eruit met die moslimhap !

  Like

  • Steven zegt:

   Nou..het zijn niet alleen de mossels hoor waar westerlingen last van hebben, waarbij 9 van de 10 keer de autochtoon het slachtoffer is..
   Kijk maar eens naar opsporing verzocht.

   Like

 13. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/27/bundespolitiedienst-asielzoekers-zijn-12-keer-oververtegenwoordigd-bij-seksuele-misdrijven-en-17-keer-oververtegenwoordigd-bij-moorden/

  Duitsland – De onveiligheid op straat is in geen geval een “gemoedsaandoening”, zoals de media en de politiek ons willen overtuigen. Het is een bittere realiteit: Volgens het Bundeskriminalamt (BKA)-rapport “Misdaad in de context van immigratie” hebben immigranten in het eerste kwartaal van het jaar dagelijks een misdaad tegen het leven gericht.

  Moord en doodslag: 17-voudige oververtegenwoordiging

  Seksuele aanvallen: Asielzoekers 22 keer oververtegenwoordigd

  Seksuele misdrijven in groepsverband: Bijna alle verdachten zijn buitenlanders

  Asielzoekers worden 15 keer meer van een misdrijf beschuldigd dan Duitsers

  2.706 Duitsers werden het slachtoffer van seksuele misdrijven begaan door migranten.

  Like

  • kampersrene zegt:

   Bij betogingen in de Oost-Duitse stad Chemnitz, waar extreemrechtse betogers de straat op zijn getrokken nadat een 35-jarige Duitser door migranten was doodgestoken, zijn zeker zes gewonden gevallen….Dat stond te lezen in een Vlaamse krant Er was ook een tegenbetoging van zogezegde anti-fachisten tegen de”” extreemrechtsen”” …dat is de tittel die je krijgt als je angst krijgt voor de toekomst , moordenaars ,verkrachters en terroristen weg wil …..dan ben je extreem

   Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik vind die demonstranten nog veel te braaf en te kalm.

  Geliked door 2 people

 15. Kristy zegt:

  Je haalt massa’s migranten binnen die je voorziet van gratis huisvesting, zorg en uitkering. Als dank verkracht deel daarvan op grote schaal je dochters, vermoordt je zonen en maakt hele steden onleefbaar.
  Maar als mensen demonstreren tegen moord worden ze wederom door de msm als extreem rechts weggezet.

  Geliked door 2 people

 16. Guus Velraeds zegt:

  Weet je waar ik misselijk van wordt.

  Van het standbeeld van Karl Marx dat pontificaal midden tussen de demonstranten staat.

  Niemand komt op het idee het om te trekken.

  Of op zijn minst bloedrood te spuiten als symbool voor de immense plas bloed vergoten door het socialisme annex communisme.

  De ellende met de islam in Europa is een direct uitvloeisel van de communistische waan van een maakbare wereld.

  Like

 17. Benesha zegt:

  Ik vind de uitspraak van Ronald te ver gaand maar Raymond, wat een vraag stel jij? Kop uit het zand trekken lijkt mij geen slecht idee.

  Like

 18. ReaGluurder zegt:

  Niet raar opkijken als mohammedanen uit Duitsland wegtrekken / vluchten naar het zo overtolerante buurlandje Sufkut!! 100.00oen kunnen hier zo de grens overkomen als het uit de hand loopt! Leer mij de Duitsers kennen!

  Like

 19. ReaGluurder zegt:

  Kun je zien hoe wereldvreemd, naïef, dom, laf, zo’n burgermeester en andere hotemetoten zijn met hun reacties en statements. Dat is gewoon olie op het vuur gooien. Maar de geest komt steeds verder uit de fles en de oorspronkelijke Duitsers zijn geen doetjes, zoals de Kaaskoppen. Meer en meer mensen moet het duidelijk worden dat er 1000en MILJARDEN in ‘Het Project’ zijn gedumpt om een nieuw soort mens in Europa te FOKKEN; een soort van Asbakkenras! Lieden die actief hebben meegewerkt aan de introductie van de islam in W-Europa hebben de grootste misdaden begaan tegen de oorspronkelijke West-Europeanen sinds de 2e WO, misschien nog wel groter!! Dit kan niet ongestraft blijven!!

  Like

 20. aad zegt:

  Europa moet meer respect hebben voor Duitse rechtse groeperingen
  De Duitse regering heeft deze opstand volledig aan zichzelf te danken, België, Frankrijk en Zweden moeten zich na de vele aanslagen schamen zich niet achter rechts te scharen.
  Duitsland moet gereinigd worden van mogelijke terroristen, omdat Duitsland een gevaar vormd voor de rest van Europa.
  ik heb genoten van de beelden uit Chemnitz, Natuurlijk ben ik bezorgt, ik ben geen racist en ik zal daar ook altijd tegen blijven strijden.
  mijn vriendenkring bestaat uit net zoveel zwarten als blanken.
  salafisten, islamisten en moslimterroristen zijn pure racisten en getto vormers en hebben niets met een europese samenleving.

  Like

  • Asgard zegt:

   Aad de geboren zwarten in Nederland vanaf 1955 zijn goed te pruimen, ik werk ook wel regelmatig met de 60er jaren generatie, allemaal okay hoor,…maar wat er van uit Afrika nu onze continent opkomt dat zijn geen goeie jongens, moeten we hier ook niet willen hebben,..maar goed , we moeten ons voorbereiden wat komt, wat zeker komen gaat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s