Uppsala is gevallen

Screenshot_346.png

(Door: Svenne Tvaerskaegg – Vertaling: “Wachteres”)

Onze Zweedse correspondent Svenne Tvaerskaegg stuurt dit grimmige verslag over de ondergang van de Zweedse stad Uppsala.

De oude stad Uppsala, de op drie na grootste stad van Zweden, met wortels uit de Vikingtijd, is gevallen. Eerder deze week, 23 augustus 2018, verkondigde de politie van Uppsala dat zij niet langer de controle heeft en criminele bendes de stad hebben overgenomen.

Uppsala is de thuisbasis van de immigranten-getto’s Gottsunda en Valsätra, beide door de politie geclassificeerd als de ergste getto’s in Zweden, waar de criminaliteit ongebreideld is en waar de wet in handen is van bende- en clanleiders. De politie en andere diensten worden stelselmatig aangevallen als ze de getto’s binnenkomen en zelfs de brandweer en de ambulances moeten wachten op een politie-escorte, voordat ze kunnen reageren op een noodsituatie. Rellen komen er regelmatig voor. In 2016 waren de twee getto’s het toneel van rellen die twee dagen duurden, waarbij wegen werden gebarricadeerd met brandende containers, en auto’s in brand werden gestoken. Tijdens veldslagen met de politie werden Molotovcocktails gegooid en de getto’s werden te gevaarlijk geacht om te worden betreden door brandweerkorpsen, die vaak op veilige afstand moesten toekijken hoe branden langzaam uitgingen.

In de loop der jaren hebben migranten-bendes in Uppsala hun invloed tot ver buiten de getto’s uitgebreid en voeren ze openlijk oorlog tegen de politie om de stad in handen te krijgen. Schietpartijen zijn gebruikelijk en politiebureaus zijn aangevallen met handgranaten. Als een duidelijke waarschuwing voor de politie en om te laten zien waartoe de bendes in staat zijn, werd de auto van het hoofd van politie buiten zijn huis opgeblazen. Premier Stefan Löfven keurde de aanslag, die in het hele land schokgolven veroorzaakte, af. De minister van Binnenlandse Zaken beloofde dat er strenge maatregelen tegen de bendes zouden worden genomen.

Wat zo’n maatregel zou kunnen zijn, weet niemand. Alles wat tot nu toe is geprobeerd, is mislukt. In 2014 werd een nieuw hoofd van de nationale politie, Dan Eliasson, aangesteld, die beloofde de almaar groeiende getto’s in Zweden weer onder controle te krijgen. In 2018 gaf Dan Eliasson zijn nederlaag toe en werd hij uit zijn functie gezet. Onder zijn toeziend oog nam het aantal getto’s zelfs toe en bleef de immigrantencriminaliteit omhoog schieten. Volgens de afgestrafte ex-politiechef Eliasson wegen de politiemiddelen bij lange na niet op tegen de onbeheersbare immigratie, de schietpartijen en de criminaliteit en “beseffen velen in de Zweedse samenleving niet ten volle hoe verontrustend de situatie is.”

Nu heeft de politie in een Zweedse stad – het is ongelofelijk maar waar – officieel aangekondigd dat ze de strijd tegen de immigranten-bendes heeft verloren. Volgens de woordvoerster van de politie, Lisa Sannervik, zijn het de criminele bendes en niet de politie die nu in Uppsala de touwtjes in handen hebben.

Wie na de parlementsverkiezingen van volgende week tot premier van Zweden wordt benoemd, zal misschien moeten doen wat de huidige premier Stefan Löfven zei, maar nooit durfde te doen: het leger naar de getto’s sturen.

Bron:
https://gatesofvienna.net

Door: Svenne Tvaerskaegg

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

39 reacties op Uppsala is gevallen

 1. Elena zegt:

  Een blinde zag dit aankomen…moet men nu niet huilie huilie doen…met ongebluste kalk en zelf gemaakte vlammenwerpers doen wonderen.
  Toch zijn die dobbertneuqnegerts een verrijking voor de Europeanen om volgens schele Schlaube inteelt te voorkomen. :-))

  Liked by 2 people

  • Cathja zegt:

   @Klaas op 27/8 om 14:43

   Turken horen in Turkije.
   Dat ‘vluchten’ kon wel eens in opdracht van Erdogan gebeuren, zodat hij t.z.t. overal ‘zijn mensen/soldaten’ heeft zitten en de inname van Griekenland wat sneller zal gebeuren.

   Like

 2. ruud beijer zegt:

  Kill them all.

  Liked by 2 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  De enige mogelijkheid om Zweden weer in handen te krijgen van de Zweden.is het leger. Alle Zweden oproepen om voor een bepaalde tijd de steden te verlaten. Daarna zwaar geschut in stelling brengen en de hele boel neutraliseren. Over en uit.

  Liked by 4 people

  • fleckie zegt:

   MEN. kan ook de ‘REFUGEES WELCOME’ – demonstranten ‘ inzetten’, ZIJ immers hadden begrip voor het ongebreideld zooitje, dat Zweden ‘binnenstroomde’, …….dan kunnen ze nu vanzelfsprekend MET. hun ‘begrip’ de ‘binnendringende koppensnellers’ ”TOT REDE. BRENGEN”!

   Liked by 1 persoon

 4. Pietersen zegt:

  Haha, ze hebben een rattenplaag binnengehaald, maar geven het nog steeds niet toe. Ik wacht rustig af wetende dat alleen hele maatregelen helpen en halve niet.

  Liked by 3 people

 5. alwine kerkhof zegt:

  Heel Zweden is al gevallen.

  Liked by 1 persoon

 6. Guus Velraeds zegt:

  Wie na de parlementsverkiezingen van volgende week tot premier van Zweden wordt benoemd, zal misschien moeten doen wat de huidige premier Stefan Löfven zei, maar nooit durfde te doen: het leger naar de getto’s sturen.

  Heeft geen zin het leger te sturen.

  Alleen als ze het mandaat krijgen tot liquidatie, ontruiming, deportatie en uitzetting.

  Als ze erheen gestuurd worden om te bewaken en cursussen te geven kunnen ze beter in de kazerne blijven en wachten tot de verwijfde mannen in Zweden de minderheid zijn en de Vikingen opnieuw zijn opgestaan uit hun graf.

  Liked by 5 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Beste Guus, alleen uw voorstel is de enigste oplossing voor zweden. Er moeten eerst stromen van bloed vloeien om de zaak weer in de hand te krijgen. Persoonlijk denk ik niet dat ze dat lukt. Ze durven niet , kunnen niet en willen niet. Laat ze dan het resultaat maar voelen. Ik gun het ze.

   Liked by 2 people

  • Wachteres zegt:

   Het probleem is: Er zijn nog veel meer steden in Zweden die op ‘vallen’ staan.

   Als het tuig in die steden in de gaten krijgt dat het leger in Uppsala is ingezet dan zul je wat beleven.

   Heel Zweden zal dan in brand staan.

   Liked by 4 people

  • jantjeuitnl zegt:

   Als het leger daar ingrijpt dan heb je binnen no time ellende in heel Europa. Maar dat moet dan maar.

   Liked by 4 people

   • Wachteres zegt:

    Oeps, Jantje, ik ban bang dzt je gelijk krijgt.

    Liked by 1 persoon

   • Jan van Brakenstein zegt:

    Maar heel Europa zal dan in opstand komen tegen dat stinkend nageboorte wat niet eens met het woord ‘ras’ benoemd mag worden. Eindelijk, eindelijk, we snakken er allemaal naar. Maar het moet ergens beginnen, waar dan ook!

    Like

 7. Statler & Waldorf zegt:

  “Werd de auto van het hoofd van politie buiten zijn huis opgeblazen. Premier Stefan Löfven keurde de aanslag af.”

  Zo dan, het zomaar afkeuren van een aanslag, echt waar?
  Dus dat mag ook al niet meer, je mag in Zweden ook echt niks meer.

  Liked by 2 people

 8. yobesommer zegt:

  Van wie mag het leger niets doen ??

  Liked by 1 persoon

 9. yobesommer zegt:

  En waarom wachten op moderatie, het is een noodtoestand !!

  Like

 10. Steven zegt:

  In Duitsland willen ze tenminste de asielparsieten nog tot Politieagentje maken…
  Alleen een LINKSE TROL kan zoiets verzinnen…

  Liked by 1 persoon

 11. Guus Velraeds zegt:

  In Duitsland is de omgekeerde integratie reeds een feit.

  Nog niet meteen overal dat komt nog.

  Heb geduld.

  Liked by 1 persoon

 12. ReaGluurder zegt:

  Moet ik dit erg vinden, dacht het niet. Konden ze tig jaar al aan zien komen. Stik er maar mooi in met z’n allen! Nog geen knip voor de neus waard!

  Liked by 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Wat Uppsala over zichzelf heeft afgeroepen gaat ons allemaal overkomen. Het grootste deel van Europa steekt zijn kop in het zand, en zelfs Rutte c.s. spelen met hun mobieltje als Wilders de kamer toespreekt, ja, zitten hem zelfs uit te lachen ! Het is dezelfde onnozele houding als mensen hadden voor het uitbreken van de tweede wereldoorlog. Toen die dreiging serieus begon te worden zei minister Colijn (enkele jaren ervoor); Landgenoten, gaat u maar rustig slapen, er is niets aan de hand. En dat slapen doen ze vandaag de dag nog steeds. Ook hield het volk er deze denkwijze op na; Ons kan niets overkomen, want we blijven weer neutraal, net als tijdens de eerste wereldoorlog. En nu zou hun weer niets kunnen overkomen omdat de hedendaagse Colijn hun vertrouwen gewonnen heeft. Hun namen zijn; Rutte, Pechtold, Klaver en Buma. Lood om oud ijzer, met als resultaat dat we alweer naar de verdommenis zullen gaan. Regeren is vooruitzien, Het is een eigenschap van een soort waartoe alleen Wilders en zijn voorgangers behoren !

  Liked by 4 people

 14. Willem Sterk zegt:

  Het is niet te geloven, met dank aan links en de feministische regering. Wat een stupiditeit, ik zag dit jaren geleden al aankomen en het wordt nog veel erger, niet alleen in Zweden, maar ook in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Nederland, Belgie. De enige oplossing is het leger, want dit is geen vluchteling/integratie probleem, dit is een invasie, wij moeten ons aan hun aanpassen, niet andersom. De criminelen afschieten, want er is niet mee te praten en geweld is het enige wat ze begrijpen, en de rest van de familie direct uitzetten.

  Liked by 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Onze soldaatjes doen dat niet, schieten op vluchtelingen. Zij zijn aangenomen om de vrede te bewaren (zie tv.spotjes van defensie, personeelswerving). Onze soldaten zijn hedendaagse schijtlijsters die in een uniform mooi lopen te zijn. Trouwens, geen politicus die toestemming geeft om te schieten. Kijk naar de politie, staat mooi een pistool aan je riem. Maaaar gebruik het niet want je gaat de gevangenis in. wordt ontslagen of doodgesp
   choten omdat je je niet durfde te verdedigen.

   Liked by 3 people

   • Jack Smits zegt:

    Geef mij mijn M16 eerst terug dan zal ik laten zien dat we wel degelijk bloed kunnen laten vloeien. Het probleem is die advocaten en D666 rechters. Als je alleen al kijkt naar een zwarte roepen ze discriminatie en ga je de bak in. Stop daar eerst eens mee en geef een premie uit voor criminele gelukszoekers. Tevens dienen alle illegalen opgepakt te worden, vastgezet en zsm uitgezet. Niet meewerken? Lekker vast laten zitten.

    Liked by 1 persoon

 15. Jean zegt:

  En zeggen dat die ondergang hėėl Europa staat te wachten en dat door het lafhartig wanbeleid gepleegt door die bende EU misdadigers.
  Hoelang gaan wij die onverkozen bende nog meer ellende laten toebrengen?

  Liked by 2 people

 16. jack black zegt:

  Een Student uit Uppsala ?
  Altijd al Links geweest !

  Like

 17. Tiurrie zegt:

  Tijd om op te schalen…hermetisch omsingelen afsluiten….speciale eenheden de boel uitkammen. …wie schiet gelijk beantwoorden dood schieten …invangen isoleren …uitzetten …controlle terug !!!!….

  Like

 18. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Het enige wat elk fatsoen gebiedt te doen
  is zichtbaar maken wat de Pers bewust “vergeet”
  opdat u de reden van onze woede kent en weet:
  al ’t bewuste Landverraad zonder ’n grein fatsoen…
  .

  Jasterke
  .

  Liked by 2 people

 19. jantjeuitnl zegt:

  Net zoals met alle uitvindingen kan je razzia’s ten goede en ten kwade gebruiken.
  Ten kwade is natuurlijk al eens gebeurd.

  Liked by 1 persoon

 20. Eric zegt:

  Waarom het ganse leger deze zware dobber laten oplossen? De luchtmacht is voldoende. Gooi al die wijken waar deze criminele migranten samenhokken plat. Bombarderen tot er geen rat nog in zijn hol te treffen valt. Assadgewijs het tuig chemisch vernietigen. Dat lost niet alleen de zaken ter plaatse op maar heeft ook een ontradend effect naar andere bendes in andere steden en naar gans Afrika dat het voorlopig in Europa nog veel te leuk vindt. Maak van Europa een hel voor dobbernegers en ze zullen wegblijven ! Geef ze de tijd niet om adem te halen, geef ze de mogelijkheid niet om maar zelfs een droge boterhamkorst van straat op te rapen. Dan zullen ze vanzelf uit het zicht verdwijnen, terug naar hun achterlijke krochten in de woestijnen van hun verloren continent !

  Liked by 3 people

 21. Pingback: Uppsala is gevallen | toodlessss

 22. Ben zegt:

  We moeten allen gaan protesteren, zo kan het niet verder, het land een week plat, ze zullen wel luisteren…

  Like

 23. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/29/woonwijk-in-zweden-overgenomen-door-salafisten-de-politie-maakt-zich-grote-zorgen/

  Woonwijk in Zweden overgenomen door salafisten – de politie maakt zich grote zorgen

  Het “kwetsbare” gebied Pettersberg in Västerås is een van de vele woongebieden in Zweden dat in het spoor van het links-liberale immigratiebeleid is getransformeerd tot een etnische enclave voor migranten en het centrum is geworden van een vaak gewelddadige islamitische radicalisering. De politie in Västerås maakt zich zorgen over de ontwikkeling en de misdaden die de radicale groeperingen aanwenden om alle inwoners ertoe te bewegen zich aan te passen aan de wet- en regelgeving van de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s