De mes-moordenaars horen bij de Merkel-republiek

Screenshot_363

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De jongste gebeurtenissen in Chemnitz – de moord, de spontane reactie, de volksdemonstratie op maandag – zullen de polarisatie tussen groeiende delen van het volk en de gevestigde krachten in de politiek, de media en de samenleving verder aanwakkeren. De politieke positiebepalingen van de Duitse regering en lokale functionarissen, de verslaggeving door de televisie en de pers zijn tegenover de slachtoffers van de mes-moord door twee “beschermingzoekers” uit de Oriënt zó kil, zó gevoelloos, zó verachtend tegenover het vreselijke lot van de slachtoffers, dat er van nu af aan realistisch van uitgegaan zou moeten worden: de gevestigde machtigen zijn desnoods bereid om met alle middelen ook consequent oorlog tegen het eigen volk te voeren.

PI News (2)

Deze machten zijn echter niet meer bereid het eigen volk te beschermen. Dat hebben diegenen instinctief herkend, die na de daad spontaan hun woede de vrije loop lieten. Dat verontschuldigt geen overvallen op onschuldigen, geen aanvallen op vermeende of daadwerkelijke Merkel-gasten. Maar het maakt het doen en laten wel begrijpelijk voor al diegenen die nog verschil maken tussen een barbaarse moord en de reactie hierop. Om dit verschil te maken, ja, ook alleen maar te begrijpen, daartoe zijn de volkverachtende vuilspuiters in de politiek en de media niet meer bereid, deels ook niet meer in staat.

Niet de vermoorde jonge man, niet de op dit moment voor hun leven vechtende, voorgoed getraumatiseerde zwaargewonde jonge mannen staan in het middelpunt van de belangstelling en de deelneming van de op dit moment in Duitsland heersende kringen, maar de belastering en buitensluiting van al diegenen die niet bereid zijn om de Chemnitzer martelaren van de immigratie van mes-moordenaars en halsafsnijders als treurige, maar gewoon onvermijdelijke nevenschade van de toestroom van asielzoekers in de sociale stelsels en goedkope arbeidskrachten te accepteren.

Met deze cynische arrogantie tegenover het eigen volk heeft iedereen, die zo minachtend met de slachtoffers omgaat, dit goedkeurt of zonder deelneming accepteert, de kloof onoverkomelijker gemaakt, die kris kras door het land, door instellingen, verenigingen, families en zelfs huwelijken en partnerschappen verloopt.

Na Chemnitz is het definitief zinloos geworden om de dialoog te zoeken, ja, om deze dialoog te smeken met krachten, wier leugenachtige “Refugee”-liefde begeleid gaat van diepe haat op het eigene en de eigenen. Duitsland is het in het 13e jaar van de Merkel-regering diep met elkaar oneens. En als hiervoor nog een spectaculair bewijs nodig geweest zou zijn, dan hebben de nu eerste openbaar geworden onthullingen over de spanningen onder de voetbalmiljonairs van de Duitse voetbalbond dit nog extra duidelijk gemaakt.

Voor alle patriottische krachten, inclusief de AfD, volgt daaruit: niet deze splijting mooipraten, niet haar betreuren. Maar je erop instellen en je geestelijk zowel als organisatorisch bewapenen voor de oorlog, die de volksverachters in de politiek, de media en de samenleving geen seconde zullen schuwen wanneer er serieus aan hun heerschappij getwijfeld wordt. De machtigen hebben al een levensgevaarlijke troef in handen: want wat hen betreft horen de mes-moordenaars bij de Merkel-republiek.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op De mes-moordenaars horen bij de Merkel-republiek

 1. Tiurrie zegt:

  Dan maar oorlog ……beter dan onderwerping….

  Geliked door 3 people

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De burgeroorlog komt eraan. Laten we ons klaarmaken…

  Geliked door 4 people

 3. Republikein zegt:

  Geen mogelijkheid om op vorig artikel te reageren, kan ook de comments niet lezen.
  Wie?

  Like

 4. freda110 zegt:

  https://ejbron.wordpress.com/2018/08/25/is-kramp-karrenbauer-gek-geworden-dienstjaar-voor-vluchtelingen-het-liefs-wapentraining/
  Dit artikel verscheen al eerder op dit blog en met het oog op de demonstraties zou het maar wat handig zijn als ze een leger moordenaars hebben die zonder enige terughoudendheid op de Duitse bevolking zou schieten.
  Het is te hopen dat e.e.a. dusdanig escaleert dat dit soort ideeën geen voet aan de grond krijgt anders ziet de toekomst voor de Duitse burgers er somber uit.

  Like

  • Trucker zegt:

   als ze een leger moordenaars hebben die zonder enige terughoudendheid op de Duitse bevolking zou schieten.

   Daar hebben ze zelfs geen islamieten invaders voor nodig.
   Bloody Sunday vergeten of in belgie de rijkswacht (was onderdeel van het leger) die op mijnwerkers schoot bij een betoging in de vorige eeuw (shoot to kill voor de duidelijkheid).
   Leger of politie (die in opdracht van de overheid) op burgers schiet is van alle tijden en behoort niet alleen tot extreem rechtse/linkse dictaturen, verbreed je horizon eens ipv onnauwkeurigheden te schrijven.
   Tot slot heb het al TIG keren gepend : de gewapende machten zijn ambtenaren dus in dienst van de overheid, velen hebben een probleem om de draagkracht van dat statement te begrijpen en zijn steeds verwonderd over houding politie/leger ten overstaan van de burger.
   Wat baten kaars en bril ….

   Geliked door 1 persoon

 5. Vanavond of morgen weer 10 voetgangers neesteken……alleen op deze wijze zal het de burgers doen besluiten in grote opstand te komen……
  Volgende week nog een grote vrachtwagen aanslag er bovenop met “tig” doden……….het kan niet anders……de druk zal ergens moeten worden opgevoerd…….
  Ik zou bijna gaan zeggen …….met dank aan de migranten zelf.

  Like

 6. Freddy zegt:

  Foutje in het artiel :”ze zijn bereid om desnoods oirlog te voeren tegen hun eigen bevolking”. Dit is verkeerd. “Ze voeren nu al oorlog tegen hun eigen bevolking”. En dit niet alleen in Duitsland. Neem er gerust Nederland, Zweden, den belziek en Frankrijk maar bij.

  Geliked door 6 people

 7. Jeanette K zegt:

  G.Curio nog maar een keer, ter herinnering, over MESSEReinwanderung:

  Geliked door 1 persoon

 8. flyer210b zegt:

  Zou Merkel wel een spiegel in huis hebben? Zo ja, zou ze er in durven kijken? En hoe zou dat voelen?

  Like

 9. BertG. zegt:

  En het lukt ze maar niet om aan een stage baan te komen.
  Hoe zal dat nou komen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2487797/allochtone-mbo-er-vindt-moeilijker-stageplek

  Like

 10. fleckie zegt:

  De verachting ‘ van het ‘gewone’ volk kwam al veel langer voor : de zich noemdende ‘adel’ minachtte gewoonweg ‘de ‘onder hun staanden’, en meende zich ALLES te kunnen permitteren,( lijfeigenschap was dan wel afgeschaft, desalniettemin was. HET. volk grotendeels NOG. afhankelijk ) .. Ze , de adelijken, zaten grotendeels immers in BESLISSENDE. posities, ( en merendeels nog, BRUSSEL?)……. . HET KALERGI-plan geeft correct weer, hoe de adelijken, waar KALERGI uit voortkwam , dergelijk voorstel, plan , de Europese bevolking te laten minimaliseren, omdat de adel in de gaten kreeg, dat hun ‘ondergeschikten’. mondiger begonnen te worden, door ontwikkeling, en dus niet altijd maar als makke schapen, o.a. als kanonnenvoer ‘mochten’ dienen, in verband met uit breiding van hun gebieden,…en ‘belastingopbrengsten’, ( waarvan de clerus, die gezinsvergrotingen ‘voorstonden’! dwz dwang, tevens de adel steunde op DIT. gebied) . Enfin als men goed doordenkt, ::: de clerus ondersteunt dus weer !

  Geliked door 1 persoon

 11. ReaGluurder zegt:

  De regeringen na de WOII hebben grote misdaden begaan tegen hun eigen burgers en kan niet onbestraft blijven!! Zijn wij ooit gevraagd om ingepikt te worden door de islam?? ‘Chemnitz’ heeft Merkel zelf gecreëerd met haar verdorven en idiote politiek. De Geest komt steeds verder uit de fles en Duitsers zijn geen Nederlandse, Belgische, Zweedse Mietjes!

  Like

 12. Gerrit zegt:

  Vrijwel iedereen weet dat het punt gaat komen van no return, wanneer een paar moslims met het i.q van een fruit vliegje aan die mensen gaan komen die voor ons heilig zijn (bejaarden en kinderen)
  dan is het hek van de dam. De omstandigheden worden precies zo gecreeerd om die gewenste toestand te bereiken. Dan kan dat vervolgens weer de kop worden ingedrukt en het draagvlak voor een europees leger staat boven aan het lijstje van de eurofielen. Militairen uit bijvoorbeeld romenie of bulgarij of turkije worden hier in gezet om de orde te herstellen.
  https://ejbron.wordpress.com/2017/06/10/mohammed-als-grote-broer/
  De geschiedenis herhaalt zich, ook nu zullen politie, militair, media,politiek, koningshuis, en antifa aanhangers de kant van de islam kiezen, wat je al overal in europa ziet gebeuren. Tegen de autochtone die demonstreren tegen dit islam geweld word buiten proportioneel geweld gebruikt, terwijl ze zich door allochtonen in het gezicht laten slaan en zich laten vernederen.
  In de tweede wereld verruilde ze ook massaal hun nederlandse uniform voor het duitse. Hoe kun je hier nou respect voor hebben! Snappen ze nou werkelijk niet dat ook hun vrouw en kinderen, moeders en zussen verkracht en vermoord worden, man man man, verlies dat toch gewoon je baan
  en je zogenaamde zekerheden.
  Gisteren las ik een reactie; als alle allah snackbar roepende en moordende moslims verwarde mannen zijn, wat zijn dan mosketen? Open inrichtingen..

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Niet zo somber Gerrit.
   Het komt allemaal in orde.
   Alléén zal de tijd nadat de orde is weergekeerd totaal anders zijn dan de huidige.
   Lijkt me geen slecht vooruitzicht.
   Het is duidelijk dat onze cultuur zijn tijd heeft gehad.
   We hebben een andere cultuur nodig.
   De huidige cultuur is verrot.
   Gaat er ook komen.
   Zal veel slachtoffers kosten.

   Maar dan heb je ook wat.

   Like

 13. droevige mof zegt:

  De Aanklager onderzoekt niet naar moord maar alleen naar doodslaag.
  Uiteindelijk was het zelfverdediging.

  Geliked door 1 persoon

 14. Pietersen zegt:

  Hier nog een recente verwardeling uit Syrië met een mes in Nederland op familiebezoek.https://www.powned.tv/artikel/messenzwaaier-naaldwijk-was-syrier

  Like

 15. kampersrene zegt:

  “””ook consequent oorlog tegen het eigen volk te voeren.””” Dan is het niet uitgesloten dat de politie en …of het leger zich keert tegen dat Merkel gedrocht …..dan is de chaos ….compleet !!….dat allemaal omwille van een nest uitschot en krapuul

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s