Grenzeloze haat op Chemnitz – theaterschrijver eist: “Napalm op Sachsen”

Screenshot_366

(Vertaling: E.J. Bron)

Nu vallen de laatste maskers van de goedmenschen. “Muur om Sachsen, AfD erin, dak erop, napalm en de deur dicht”, eist de theaterschrijver Reiner Woop (foto). Op Twitter plaatste hij gisteren deze hetze onder de hashtag “#Chemnitz”. Woop behoort tot de categorie moralisten die zich opwinden over vreemdelingenhaat en zogenaamde “hatespeech”, meestal zakelijke kritiek op de vluchtelingenpolitiek, willen verbieden. Terwijl hij oproept tot volkerenmoord.

journalistenwatch

Reden voor de van haat vervulde, bloeddorstige tussen-roep van de “intellectueel” uit Detmold: in Chemnitz gingen gisteravond 10.000 mensen de straat op om tegen de mislukte vluchtelingenpolitiek en de geïmporteerde moorden te demonstreren. In Sachsen wonen meer dan vier miljoen mensen – die wil de theaterman allemaal levend verbranden. Niet veel minder dan de zes miljoen Joden, die Hitler heeft laten vergassen.

Ook al kiest de schrijver bijzonder drastische woorden, hij sluit zich daarmee aan bij de hysterische hetze van de zelfbenoemde elite, die in theaterstukken, krantenartikelen en zogenaamde morele oproepen haar haat op het volk de vrije loop laat. Het blad “Stern” beledigde Sachsen al als “donkerste deelstaat”, andere mainstream media schreven van de “bruine schandvlek”, die van Duitsland afgescheiden zou moeten worden.

De waarheid is: zonder de moed van de inwoners van Sachsen zou er nu geen Duitse eenheid zijn. Zij waren de eersten die in de DDR de straat opgingen en het mens-verachtende communisme met Berlijnse Muur en schietbevel tot instorten brachten. Dat heeft de West-Duitse elite, die in de DDR altijd de betere Duitse staat zag, de mensen in Dresden, Leipzig en Chemnitz tot op de dag van vandaag niet vergeven.

Nu zijn het vooral opnieuw de inwoners van Sachsen van wie het verzet tegen een verwoestende politiek uitgaat. Omdat men geen andere oplossingen meer heeft, moet er nu gewoon met napalm gegooid worden. Wie meer over de man wil weten die oproept tot massamoord, bevelen we diens homepage aan. Want zijn Twitter-account werd zojuist gesloten.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Grenzeloze haat op Chemnitz – theaterschrijver eist: “Napalm op Sachsen”

 1. koddebeier zegt:

  De ware aard van de link/fascistische ratten de zogenaamde deugmens komt boven drijven !
  Het is tijd dat het fascisme tot en met de laatste linkse rat wordt uitgeroeid !

  Geliked door 5 people

 2. Steven zegt:

  Ik mag hopen dat mensen straks massaal op EXTREEM LINKS TUIG gaan jagen. Dat ze straks niet eens meer publiekelijk durven te zeggen dat het linkse idioten zijn…wat zal ik in mijn broek ZEIKEN…

  Geliked door 3 people

 3. Jean zegt:

  Iedereen die opkomt voor zijn eigen volk, tegen geweld is, tegen verkrachtingen en moorden is een populist en een racist.
  Het zootje dat die smeerlapperij binnenhaalt zijn de heiligen.
  Wat zal het snel een aardverschuiving gaan geven en de bom ontploft en die zal ontploffen, zeker weten want elk normaal denkend mens kan en mag die huidige toestanden met dat barbaars geweld komende voor 99% van die import vreemdelingen nooit aanvaarden.
  Wij hebben het echt gehad met dat Afrikaans Arabisch islamitisch gespuis.

  Geliked door 9 people

  • Tiurrie zegt:

   Jean
   Iedereen die opkomt voor zijn eigen volk , tegen geweld is tegen verkrachtingen en moorden , is een populist en een racist…..ehmmmm nu weet ik het zeker , ik ben een populist en een racist met een hart van goud….ik haat niemand maar als anderen mij haten in dit geval de moslims …rest er voor mij niets anders over om met gelijke munt terug te betalen…

   Geliked door 3 people

 4. Williaan zegt:

  Goedmenschen zijn even goed of slecht als de linkse en rechtse populisten, als het erop aankomt hebben ze het allemaal achter hun elleboog zitten. Af en toe zie je hun duistere kanten en zien ze blijkbaar in massamoord geen been.

  Geliked door 1 persoon

 5. J. Vulkanoloog zegt:

  Extreemlinks gaat er niet voor terugdeinzen om (grof) geweld te gebruiken teneinde hun ideologische wereldbeeld óf te verwezenlijken óf voort te zetten/verder op te dringen aan de rest van de maatschappij. En het is helaas ook nog eens zo dat extreemlinks oppermachtig is, tot in de haarvaten van onze landen doorgedrongen. Ik wil niet zeggen dat we verloren hebben, maar er zal een hoop bloed moeten worden vergoten willen wij verandering teweeg brengen ten positieve voor ons, Nederlanders.

  Geliked door 4 people

 6. Elisah zegt:

  De mensen moeten verplicht stilzitten en hun bek houden, terwijl ze systematisch neergestoken, verkracht of vermoord worden?

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Die pokdalige linkse gek smeekt en schreeuwt gewoon om de vernietiging van Duitsland.

  Geliked door 4 people

 8. Anneke zegt:

  Misschien is deze Reinier Woop ook wel zo’n wellusteling en “verkrachter” en verbloemd dit door het volk extreem rechts te gaan noemen. Tel eens op hoeveel smeerlappen hier rondlopen en zich voordoen als “rechtvaardige politicus” dat zal elders beslist niet anders zijn. Dominees dochter Angela Merkel zie ik als een gefrustreerde Oostblok trut die Europa vol wil treffen met haar eigen frustraties en tot heden lukt haar dat aardig via de EU.

  Geliked door 2 people

 9. ReaGluurder zegt:

  Dankzij deze Debiel gaan er nóg meer burgers de straat op. ’t Wordt tijd dat er eens zo’n “Gutmensch” een mes in de pokkel krijgt, in plaats van de “gewone” burger. Gun het hem!!

  Geliked door 2 people

 10. Pietersen zegt:

  Hoe krijgt de linkse smeerlap het uit z’n strot. 40.000 Mensen zijn omgekomen in het bombardement op Dresden (Sachsen) dat een vuurstorm veroorzaakte.
  Lijkt me goed deze marionet van Merkel eens te verwennen op een half uurtje in de bakoven op 1100 graden celsius, eens kijken of meneer dan een toontje lager piept.

  Geliked door 3 people

 11. hans zegt:

  Allereerst valt mij op dat hij de typische gezichtskenmerken heeft van een luie achterover gekeilde schnaps alcoholist die alles na-papegaait wat z`n compound/ comfortzone zou kunnen bedreigen en daarom moeten wij deze juist laagopgeleide lelijke bos-trol niet al te serieus nemen!
  Die word in de komende storm (want die komt er, dat staat VAST) gelijk zonder enig nadenken aan de eerst beste straatlantaarn opgeknoopt naar keuze!
  Belangrijker is ons te focussen op het WAAROM en VOORAL WIE precies meedoen met het – aloude – plan de blanken te verdrijven c.q. om te volken!? Zelfs tot in onze thuislanden!
  Ten tweede is het eeuwige opzettelijke en verstrooiende (tot nu toe) omdraaien van oorzaak en gevolg een ware hobby geworden van dit marxistisch links fascisten-schorum wat onze geschiedenis helaas al 100 jaar domineert – Hitler daarbij onlosmakelijk en intrinsiek meegenomen!
  Het zijn natuurlijk de islam en aanhangende zand/ nikkers die de nazi`s en fascisten zijn!!
  Zoveel is zelfs het meest grootste DEBIEL DUIDELIJK op dit moment!
  Onze volkeren nog steeds trachten psychedelische en banaal te mind-fucken met zeer zichtbare en aantoonbare tegenstellingen en tegenstrijdigheden.
  Het werkt niet meer, dus die fles zijn we uit, maar revoluties en wendes gaan soms over decennia, Toch winst!

  Geliked door 2 people

 12. Heniusz zegt:

  Wie denkt deze debiel dan wel helemaal te zijn? Theaterschrijver… Eersteklas kneus en de dorpsgek van Detmold. Kijken of deze drol nog zo piept als zijn cultuur ook eens grondig “verrijkt” is.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Angela Ferkel

  Like

  • Pietersen zegt:

   Dat laatste fragment met handjeschudden naar de camera’s zoals het wijf het instrueert, laat wel zien dat ze gestoord is. Eerst dat blabla in de microfoon en daarna dat lachje van een klein kind. Waanzinnig.

   Like

 14. koosv8 zegt:

  Ja, er moet iets gebeuren, ik ben er wel voor om dit soort mensen tot hun nek in te graven en alleen nog erwtensoep met lakseermiddel te geven, zodat zij wegrotten in hun eigen strond.

  Like

 15. Alex Delarge zegt:

  Napalm op Gaza is een veel beter idee.

  Geliked door 1 persoon

 16. Pingback: Grenzeloze haat op Chemnitz – theaterschrijver eist: “Napalm op Sachsen” – DE SMERIGE GUTMENSCH SCHOFTEN WORDEN NU WEL ERG ANGSTIG | toodlessss

 17. kampersrene zegt:

  Aan zijne smoel te zien heeft hij al een aanval van napalm verwerkt….Een burgeroorlog is nog slechts een kwestie van tijd

  Geliked door 1 persoon

 18. F1802 zegt:

  Zulke gasten zijn de echte criminelen van de westerse beschaving en samenleving.

  Like

 19. Jan zegt:

  Napalm op Sachsen, dan komt de rest van Duitsland er nog goed van af, want als het aan de linksfascisten ligt dan worden alle 80 miljoen Duitsers vermoord

  Herbert Grönemeier’s linksfaschistische Rapp-Freunde “Antilopengang”: „80 Millionen Deutsche abschlachten“

  https://nixgut.wordpress.com/2018/08/28/chemnitz-ausma-der-brgerproteste-vllig-unerwartet-fr-politik-und-behrden-bringt-chemnitz-die-wende/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s