Hildesheim: Burgemeester maakt zich sterk voor NGO-smokkelaars

Screenshot_381

(Door: “Lupo” – Vertaling: E.J. Bron)

“Redding op zee”: Griekse politie uit zware beschuldigingen

Dus toch! Wat door de zelfbenoemde NGO-redders heftig wordt betwist, namelijk gemene zaak te maken met de smokkelaars aan land, werd nu in grotere omvang in ieder geval op Lesbos bevestigd. Talrijke helpers van NGO´s handelden als smokkelaars, is de Griekse politie achtergekomen. Waaronder een Duitser.

PI News (2)

De “Neue Zürcher Zeitung” bericht hier over dat op het Griekse eiland Lesbos 30 personen, onder wie 24 buitenlanders, systematisch de overtocht van migranten van Turkije naar Griekenland ondersteund zouden hebben. Nu deelde de Griekse politie mee dat de NGO-smokkelaars in contact zouden hebben gestaan met mensen in Turkije, die hen informatie over komende overtochten geleverd zouden hebben.

De leden van deze organisatie zouden volgens de “Neue Zürcher Zeitung” ook schenkingen in eigen zak gestoken hebben. Griekse justitie zou een onderzoek zijn begonnen.

Media op Lesbos berichten dat een van de gearresteerde personen een Duitse zou zijn. Hij zou in een auto met een vals kenteken van het Griekse leger hebben gereden. De politie nam ook radioapparatuur in beslag, waarmee de politie, het Europese grensagentschap Frontex en de kustwacht illegaal werden afgeluisterd.

Zulke praktijken schijnen echter menig gemeentepoliticus in Duitsland in het geheel niet te storen. De gemeenteraad van de Duitse stad Hildesheim onder zijn buitenlander-vriendelijke burgemeester Ingo Meyer maakte zich nu sterk voor de redding op zee en eiste in een besluit dat Europese landen onmiddellijk zouden moeten stoppen met de “belemmering van NGO´s in de Middellandse Zee”. De AfD stemde volledig tegen de verklaring. De vraag naar de gemeentelijke bevoegdheid en competentie voor de “redding op zee” in de Middellandse Zee, de afstand Hildesheim/Malta bedraagt per slot van rekening hemelsbreed 1800 kilometer, schoven de gemeenteraadsleden van Hildesheim aan de kant: dat zou “geen kwestie van de bevoegdheid en de competentie, maar van de houding zijn”, zei men.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Lupo”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hildesheim: Burgemeester maakt zich sterk voor NGO-smokkelaars

 1. delamontagne zegt:

  Griekenland: Een honderdtal “migranten” bestormen de snelweg en vallen autobilisten aan met knuppels.

  Bijna honderd migranten vielen op de weg van Lamia naar Athene automobilisten aan o.a. met het
  gebruik van stukken hout.
  De agressie veroorzaakte een grote verkeersopstopping omdat het verkeer langer dan 3 uur werd tegengehouden.
  Het waren migranten, die waren gehuisvest in het opvangcentrum van Malakasa.
  En INDERDAAD,…………ze waren ontevreden over hun huisvesting !

  Geliked door 1 persoon

  • Pietersen zegt:

   Een kogelregen doet wonderen.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Pietersen. Ben helemaal met je eens. Mensen die zich zo gedragen op de weg en riskeren het leven van automobilisten, zijn aanvallende vijanden. Men mag ze zonder pardon doodschieten.

    Like

  • Steven zegt:

   Achteruit rijden?… gewoon gas geven en desnoods nog even naar links of rechts rijden..
   Heel Europa laat zich maar door dit soort gasten intimideren..

   Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    @Steven. Wij worden eerder door onze gekozen regeringen geïntimideerd dan door deze lui. Zodra onze regeringen zouden kiezen voor de veiligheid van hen land en burgers i.p.v. de geïmporteerde zielige ongedierte te vertroetelen, is het hele verhaal over en uit.

    Like

 2. Pingback: CORRUPTIE LINKSE “HULPVERLENERS”- Hildesheim: Burgemeester maakt zich sterk voor NGO-smokkelaars | toodlessss

 3. Williaan zegt:

  Gevaarlijk waanzinnigen daar, het stikt er blijkbaar van in de westerse wereld. De Gutmenschen zijn veranderd in slopers van de westerse beschavingen, nou ja beschavingen :/ samenlevingen kun je beter zeggen. Beschavingen zijn eigenlijk nooit beschaaft. Het zijn en blijven barbaarse samenlevingen met soms hoogstaande kunst en wetenschappen die dan vrolijk worden misbruikt.

  Like

 4. kruisridder zegt:

  Waarom worden die smokkelschepen niet getorpedeerd? Is het binnen 2 dagen afgelopen met het hoppen op zee…

  Like

 5. freda110 zegt:

  Je kunt altijd zeggen dat je van schrik op de gaspedaal hebt getrapt en niet meer zo snel kon stoppen.
  Moet je eens kijken hoe snel er ruim baan gemaakt word.

  Like

 6. Jan zegt:

  11 juni 2010
  Sarrazin: Zuwanderung macht Deutsche dümmer

  “Wir werden auf natürlichem Wege durchschnittlich dümmer” – und führte seine Diagnose auf die “Zuwanderung aus der Türkei, dem Nahen und Mittleren Osten und Afrika” zurück”.
  ..
  …Sarrazin konstatierte auch eine “unterschiedliche Vermehrung von Bevölkerungsgruppen mit unterschiedlicher Intelligenz”. Einwanderer bekämen nämlich mehr Kinder als Deutsche, und Intelligenz werde zu fast 80 Prozent von den Eltern auf den Nachwuchs vererbt…

  https://diepresse.com/home/politik/aussenpolitik/572880/Sarrazin_Zuwanderung-macht-Deutsche-duemmer

  8 jaar later
  Gesundheitsamt: Alarmierende Lücken
  Immer weniger Schulanfänger können Deutsch


  74,2 Prozent der 1369 Kinder, die das Amt seiner alljährlichen Schuleingangsuntersuchung unterzog, haben Migrationshintergrund. Von ihnen sprechen allerdings nur 28,4 Prozent gutes Deutsch – im Vorjahr waren es noch 32 Prozent.

  https://www.op-online.de/offenbach/immer-weniger-koennen-deutsch-gesundheitsamt-attestiert-schulanfaengern-alarmierende-luecken-10179417.html

  Sarrazin had gelijk en domlinks traditioneel fout.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s