Merkel geschokt door oproer in Chemnitz: “Heeft met onze rechtsstaat niets te maken”

Screenshot_378

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier heeft het woord genomen over de gebeurtenissen in Chemnitz en was geschokt: “We hebben er videobeelden van dat er klopjachten waren, dat er samenscholingen waren, dat er haat op straat was, en dat heeft met onze rechtsstaat niets te maken”, zei Merkel. “Het mag op geen plein en in geen straat tot zulke onlusten komen.”

politikstube

Angela Merkel, die sinds september 2015 de ongecontroleerde immigratie met haar egoïstische beslissing mogelijk maakt om akelige beelden aan de grenzen te vermijden, houdt niet alleen koppig vast aan de “verder zo” koers, maar ze ontkent permanent de gevolgen  die daaruit ontstaan zijn. Je zou kunnen zeggen dat zij deel is van het probleem dat voor de toestanden in Duitsland verantwoordelijk is.

Het heeft ook niets met “onze” rechtsstaat te maken dat overwegend en vooral jonge “vluchtelingen” zichzelf bewust met messen bewapenen, op straat of zoals in Chemnitz over een stadsfeest slenteren, om ruzies of “gekissebis” met bereidheid tot geweld (eigen richting)  te beslissen. Behalve de delicten van “vluchtelingen”, die men zo mogelijk het liefst wil verzwijgen en omschrijft als “mannen” zonder herkomst, kunnen afgewezen asielzoekers vanwege ontbrekende papieren niet uitgezet worden. Dan ontstaat de indruk dat de staat faalt.

Terwijl de ontevredenheid – die niet uit heldere hemel is gevallen – in de bevolking toeneemt, schijnt Merkel niet te willen registreren wat er in het land gebeurt: de ongekende omvang van haar eenzame beslissing.

[…] Bondskanselier Angela Merkel (CDU) was geschokt over de jongste onlusten in Chemnitz. “We hebben er videobeelden van dat er klopjachten waren, dat er samenscholingen waren, dat er haat op straat was, en dat heeft met onze rechtsstaat niets te maken”, zei Merkel. “Het mag op geen plein en in geen straat tot zulke onlusten komen.”

Merkel betuigde haar medeleven aan de familieleden van het slachtoffer. Op de vraag of de politie van Sachsen de situatie in Chemnitz nog onder controle zou hebben, antwoordde ze: “De politie heeft daar natuurlijk alles ondernomen om de dingen tot een verstandig einde te brengen, nog meer geweld te verhinderen.” […] Bron: “Zeit Online” 28-08-2018.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

66 reacties op Merkel geschokt door oproer in Chemnitz: “Heeft met onze rechtsstaat niets te maken”

 1. mahoog zegt:

  Uit geprocesseerden niet uit te zetten zonder paspoort?Maar oppakken en in kampen zetten moet toch mogelijk zijn.De Amerikanen deden het voor veel minder met de Jappen in 1940…….Voorkomen is beter dan genezen toch?

  Geliked door 4 people

 2. Wachteres zegt:

  Dit is hoe de Volkskrant verslag doet:

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/chemnitz-vormt-nieuw-dieptepunt-extreemrechts-geweld-in-duitsland-klopjachten-op-mensen-met-buitenlands-uiterlijk~b0e1e9e4/

  Chemnitz vormt nieuw dieptepunt extreemrechts geweld in Duitsland: klopjachten op mensen met buitenlands uiterlijk

  In de Duitse stad Chemnitz broeit het, nadat zondagochtend een 35-jarige Duitser om het leven kwam bij een steekpartij. De verdachten zijn twee vluchtelingen uit Syrië en Irak. Extreemrechtse groeperingen hielden vervolgens klopjachten op buitenlands uitziende mensen. Rechtse en linkse demonstranten gingen maandag met elkaar op de vuist.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Uiteindelijk komt dit nog even:

   Maar de giftige dynamiek in Chemnitz gaat over meer dan alleen dit incident. De uitbarstingen illustreren de ontbrekende steun voor het vluchtelingenbeleid van Angela Merkel, het toegenomen gevoel van onveiligheid, maar ook de steeds openlijker geventileerde vreemdelingenhaat en het machtsvertoon van extreemrechts.

   Veel inwoners van Chemnitz hebben begrip voor de rechtse demonstranten. ‘Dat zijn burgers’, zegt een vrouw tegen Der Spiegel. ‘Mensen met familie en een baan. Ik kan het niet uitstaan dat mensen die protesteren tegen onrecht dat begaan wordt door niet-Duitsers, worden weggezet als nazi’s.’

   Verschillende AfD-politici toonden begrip voor de eigenrichting, zoals volksvertegenwoordiger Markus Frohnmaier. ‘Als de staat de mensen niet meer kan beschermen, gaan de mensen de straat op om zichzelf te beschermen. Heel simpel!’

   Geliked door 8 people

   • Sabeltant zegt:

    De Volkskrant krijgt het voor elkaar om slechts drie vage regels over de dader te vermelden en de rest van het paginagrote verhaal af te wimpelen op extreem recht, nazi’s AFD, hooligans, etc.

    Maar als je de “extreem rechtse” demonstranten bekijkt… de meesten zijn gewone mensen, zelfs met kinderen.

    Leugenkrant!

    Het is goed dat de burgers zichzelf gaan beschermen.
    De staat doet er namelijk niets aan, het westen hatende migrantenvolk kan vrijelijk over straat met hun messen. Het volk moet met de poten van ONZE vrouwen af blijven en zou niet eens in de buurt van Duitse feesten horen te komen!

    Like

   • Louis Portugal zegt:

    Yooral de laatste alinea doet het goed.

    Like

   • Bezorgde burger zegt:

    Een narcistische Übermensch die zich in dit artikel als linkselitair mocht uitleven op het domme klootjesvolk.

    Like

   • Thomasson zegt:

    @Wachteres. Wat is dat toch makkelijk mensen neer zetten als Nazi’s en fascisten die niets anders willen dan demonstreren tegen het onrecht dat ze wordt aangedaan. Demonstreren tegen leiders die niet bereidwillig zijn hen leven van hen eigen burgers te beschermen. Maar ook de sticker Nazi heeft allang zijn houdbaarheidsdatum gepasseerd. De toestand is nu zo erg dat mensen vinden het al helemaal niet erg om nazi’s of fascisten te worden genoemd.

    Like

 3. boorzalf zegt:

  Met dank aan Merkel, lekker feesten want ja, wij zijn oorlog slachtoffers gratis geld en een huis wat wil je nog meer. Dat is zeker een feestje waard, en de blanke vrouwen. Gratis pensioen.
  https://nl-nl.facebook.com/vlbelang/videos/315449482551831/

  Geliked door 2 people

 4. Mary zegt:

  Ach Merkel is geschokt, toneelstukje ten top, raar dat ze dat niet bij al die Islamitische verkrachtingen en moorden is, dat ze überhaupt durft te spreken over een Duitse rechtsstaat is al buiten gewoon lachwekkend als iemand de Duitse wetten aan haar nazi laars heeft gelapt is zij het wel, nee nu gaat het om autochtone Duitsers die het niet langer meer pikken en als er iemand haat gezaaid heeft is zij het wel.

  Geliked door 4 people

 5. Trucker zegt:

  Geschokt…

  Geschokt zal ze enkel zijn als ze La veuve ziet staan met het blad mooi scherp en blinkend en ze beseft dat haar dag er gekomen is.
  Zou wel eens willen weten hoeveel er gefolterd zijn door de Stasi waar zij als communiste voor verklikte.

  Geliked door 3 people

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Önze” rechtsstaat, zegt ze. Ze bedoelt HAAR Dictatuur

  Geliked door 2 people

 7. droevige mof zegt:

  Op deze korte video kun je de dimensie van de demonstratie op maandag zien. Veel doet denken aan 1989. Dat zal niet stoppen. De Duitse staatsmacht weet dat, en zij zal reageren, tenzij Poetin en / of Trump laten zien wie de baas is in Duitsland. Net zoals toen.

  Geliked door 1 persoon

  • Guus Velraeds zegt:

   De structurele (ondanks dat ze beter weten) aanduiding in de systeemmedia met nazi en extreem rechts zal de burger nog meer aanmoedigen de straat op te gaan.

   Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Dat zijn niet meer dan een paar duizend tientallen.

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @droevige mof. Jij hebt 100% gelijk. Dat zal niet stoppen. De demonstratie lijkt in bijna alles op de 1989 maandagdemonstraties van “Wir sind das volk” in Dresden. De grote heren van de DDR wisten toen dat de “Spiel ist aus” . Erich Honecker, Gregor Gysi and de hele Presidium wisten dat zij zitten op wankelende stoelen die snel onder hen kont zouden vallen. Hetzelfde weten nu ook Angela Merkel, Schaüble, Seehofer en de rest. Toch is er een verschil tussen de mensen van de toenmalige DDR en de burgers van Duitsland 2018. De DDR burgers streden voor vrijheid en tegen een dictatoriale mens verachtende regiem. Zij waren een homogeen volk dat bang was voor de Stasi. Echter ze hoefden niet bang te zijn voor een regering die duidelijke hekel aan hen koestert. Een regering die bereidwillig is samen te werken met de Sorossen en andere NWO-degeneraten aan de systematische uitroeiing van hen eigen volk. De regering anno nu werkt op geniepige wijze. Zij houdt haar handen schoon. Via de open grenzenpolitiek nodigt zij een hele tsunami van islamitische- en Afrikaanse ongedierte om het vuile werk voor haar te doen. Deze inferieure vuilnis moet er voor zorgen dat de Kalergi-Plan zal worden uitgevoerd. Daarom was de reactie op het seksueel geweld van Oudejaarsavond 2015. tegen vrouwen, meisjes en zelfs kinderen zo nietig. Dat geldt trouwens voor iedere seksueel geweld tegenover Duitse vrouwen en meisjes. Daarom is de reactie via de “Leugenpresse” en “Pravda TV” over islamitisch terreur, moorden en aanvallen op dagelijkse basis op willekeurige burgers zo laconiek. En het is niet enkel in Duitsland,, maar over heel west en noord Europa.

   De mensen van Chemnitz net als in 1989 de mensen van Dresden laten de .
   regering van Merkel zien dat zij het gewoon niet meer pikken. Zij strijden voor het terugwinnen van hen land op dezelfde wijze dat men deed tegen de DDR in 1989. Kennelijk zijn de mensen van Sachsen dapperder dan de rest van Duitsland. Maar men kan nu verwachten dat het verzet zou zich over heel Duitsland verspreiden.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Dit systeem is taai. Het bestaat uit miljoenen mensen die afhankelijk zijn van de verzorgingsstaat en zij vrezen terecht dat zij een fundamentele verandering sociaal niet zullen overleven. Het immigratiebeleid van Merkel heeft deze verzorgingsstaat ad absurdum gebracht. Maar de carrousel blijft draaien tot de laatste euro verspild is.
    Maar dat kan lang duren.
    Ik vermoed dat alleen een externe gebeurtenis zal resulteren in een systeemverandering, zoals georganiseerde bendeoorlogen tegen de Duitse bevolking of een Russische of Amerikaanse interventie.
    Men moet niet vergeten dat Duitsland geen soevereine staat is.

    Like

 8. Elisah zegt:

  https://tpook.nl/2018/08/28/schokkend-duitse-publieke-omroep-weigerde-moord-door-asielzoeker-op-huisarts-te-brengen/

  Schokkend: Duitse publieke omroep weigerde moord op huisarts door asielzoeker te brengen.

  Geliked door 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  Merkel betuigde haar medeleven aan de familieleden van het slachtoffer.

  Als dat kreng bij je aan de deur kwam om ‘haar medeleven te betuigen’, zou je toch meteen je scherpste koksmes uit de la gaan halen? 👿

  Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Nee mag zelfs het meest roestige zijn dat er voorradig is (en bot) maakt niet uit… want het kreng verwisselt dan het tijdige voor het eeuwige alleen haar de eerste paar uur uit het hospitaal houden onomkeerbare bloedvergiftiging (gekoppeld aan de leeftijd) doet de rest.

   Geliked door 1 persoon

 10. Klaas zegt:

  Like

 11. Patriot 2.0 zegt:

  Het heeft alles met de rechtstaat te maken. Als die niet functioneert, nemen mensen op een gegeven moment het recht in eigen hand, Angela.

  Geliked door 2 people

  • ieznogoedh zegt:

   Klopt, het heeft alles met de Duitse Rechtsstaat te maken.
   Of liever gezegd, het ontbreken daarvan, met dank aan merkel en haar vazallen!

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Natuurlijk.

    Stel eens: ik zit in mijn huis en een zwerver klopt aan.

    Ik wil hem niet in mijn huis laten, en vervolgens wordt ik door “de linksen” voor fascist uitgemaakt. Hij vraagt om eten, en ik geef hem wat te eten, en zeg dat ik niet meer wil doen voor hem. Ik wordt nu voor racist uitgemaakt. Hij gaat nu naar de voedselbank en krijgt meer eten, van mijn belasting centen. Ook krijgt hij gratis ziekenzorg en zwemles van mijn belastingcenten.

    Vervolgens verkracht hij mijn vrouw en vermoordt mijn zoon. Ik vraag om hulp van de politie (= de rechtsstaat), maar die doet niets. Ik ben nu eindelijk echt boos, en trommel wat vrienden op, en ga protesterend de straat op. Ik word nu in de media betiteld als “rechts-extremist”, neo-nazi en meer…

    Dit heeft allemaal wel degelijk met de rechtsstaat te maken, Angela!!!

    Like

 12. Harry zegt:

  De NWO bende ging tot het uiterste om haar doel te bereiken .
  Wat Merkel nu uit, lijkt een wanhoopsdaad van een verslagene .
  Ik denk dat ze in een soort paniekfase zitten .

  “Het mag niet tot zulke onlusten komen “ !
  Nee , stomme mongool , het mag niet van de NWO .
  Het meer rationele deel van het volk , ziet het wél juist en trapt hopelijk nog net bijtijds op de rem .
  Wat moet je anders met dat Afrikaanse en islamitische uitschot ?

  En nú doorpakken , jongens !
  Jullie hebben nog een enorme last op jullie schouders door de vorige dictator .
  Laat dit secreet niet winnen !
  Jullie kunnen nu nooit meer zeggen : ich habe es nicht gewuszt .
  Duizenden keren is het jullie verteld .
  Laat zien dat er in Duitsland nog gezond verstand overheerst , want anders gaan jullie de geschiedenis in als de smerigste wegkijkers ooit !

  Geliked door 6 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Inderdaad. Toen op grote schaal wegkijken van het nazi tuig en vandaag wegkijken van het politiek correcte tuig dat in het geniep doet wat de nazi nog open deed.

   Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Harry. Prima geformuleerd. Maar geldt dat ook niet voor ons? De mensen van Chemnitz laten nu Europa zien dat niet iedereen is een wegkijkende bange haas; een lafbek. Ook wij moeten doorpakken ..Opschieten jongens!. Voor ons is de laffe wegkijkende houding VEEL GEVAARLIJKER dan voor de Duitsers. Daar kan het land wel paar eeuwen wegkwijnen er zal op zich weinig gebeuren. Deze luxe heeft Nederland niet. Nederland zonder de meerderheid van haar autochtone bevolking en leiding van autochtone Nederlandse intelligente leiders (die wij nu helaas niet hebben) is de houdbaarheidsdatum van het land zeer beperkt. Voor de kuststreek, Zeeland, stukken van Brabant, stukken van Groningen en Friesland is dat niet langer dan ongeveer 30 jaar. De Friezen die het zouden overleven, kunnen weer op hen terpen gaan bivakkeren.

   Like

 13. Juanito zegt:

  Idioot Merkel is van een ancien regiem. Wat heeft het eigenhandig uitnodigen en binnenlaten van anderhalf miljoen criminele islamitische opvreters met de rechtstaat te maken? Europeanen onderwerp als een ongevraagd sociaal experiment.
  Wat hebben euroreddingen van belastinggeld van Eu burgers met rechtstaat te maken?
  Wat heeft de eenzijdig afekondigde Energiewende met rechtstaat te maken?

  Geliked door 3 people

 14. Tistochwat zegt:

  We hebben er videobeelden van dat er klopjachten waren, dat er samenscholingen waren, dat er haat op straat was, en dat heeft met onze rechtsstaat niets te maken

  Het heeft ALLES met jóú te maken, links loeder!

  Geliked door 4 people

  • Wachteres zegt:

   Ik vermoed dat wij die zogenaamde videobeelden nooit te zien krijgen.

   Geliked door 2 people

   • ieznogoedh zegt:

    Het enige wat tot nu toe te zien was op de Duitse TV was iemand die misschien 15-25 meter achter iemand aan joeg en vervolgens stopte.
    Misschien moet de video van de klopjacht gefabriceerd worden?

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ze bedoelde dus klopjachten op de asieligers en samenscholingen en haat van wat ze noemen extreem rechts.
    Nu die videobeelden krijgen we ook niet te zien, simpelweg omdat er geen klopjachten waren en ook geen samenscholingen en haat van de recttsextremisten en er dus ook geen videobeelden van kunnen existeren.

    Wat ik gisteren wel per toeval gezien heb en een flinke teil nodig had, was het journaal van de NOs. Die gaven me toch een kommentaar waar de honden geen brood van lustten en lieten een video van de zogenaamde rechtsextremisten uit Chemnitz zien. Nu wat ze lieten zien de smerige gillende en schreeuwende Antifa genootschap, ze hadden dus beslist “per ongeluk” de verkeerde mensen laten zien. Ook bij de NOS een vies, goor smerig zooitje leugenaars en ze weten het.

    Geliked door 1 persoon

 15. Marijke zegt:

  Nee, natuurlijk heeft het niks met de Duitse rechtsstaat te maken; er is namelijk geen Duitse rechtsstaat meer. Allochtone daders zijn automatisch zielig, verward en getraumatiseerd en autochtonen mogen er niks van zeggen want dan zijn ze “extreem rechts”. De rechtsstaat ist kaputt. En niet alleen in Duitsland.

  Geliked door 3 people

 16. freda110 zegt:

  Als je zulke uitspraken doet ben je psychisch duidelijk niet in orde en ben je er bewust op uit je eigen land en de bevolking kapot te maken.
  Hoog tijd dat dit takkewijf in broekpak geëlimineerd word, dan heeft het land misschien nog een kleine kans er weer bovenop te komen.

  Geliked door 1 persoon

 17. koosv8 zegt:

  McCain is dood, had ook president kunnen worden. Tumoren doen er jaren over tot de hele zooi aangetast is. Moet Merkel ook niet eens een keertje doorgelicht worden, want dat het allemaal goed gaat onder dat schedeldak dat gaat er bij mij niet in.

  Geliked door 2 people

 18. En de Duitse Heks roerde in haar gifpotje zonder enig benul te hebben over de slachtoffers en de burgers…..!

  Geliked door 1 persoon

 19. Elisah zegt:

  Insiderbericht uit Chemnitz, wat er nou werkelijk speelt en niet de vuile verdraaide versie van de media.

  Geliked door 2 people

 20. Stuur haar foto eens door naar 10 onafhankelijke psychiaters en laten die de foto eens analyseren……..ik ben heeeeeel benieuwd wat hier uit komt.

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Dus het stomme kutwijf van een Angela Merkel is toch zo “geschokt” dat er in Chemnitz een volksoproer is uitgebroken en daar haat tegen allochtonen van de grond komt na de moord op een autochtoonse Duitser? En dat zou niet in een rechtstaat mogen?
  Inderdaad niet, stom varken, want Duitsland is ten eerste allang geen rechtsstaat meer met al die huichelachtige linkse rechters en politici, ten tweede mochten de moslims en allochtonen WEL overal haat zaaien omdat ze hun broodheren zo ondankbaar bejegenen, ten derde omdat vrijwel iedere autochtoonse Duitser al voornamelijk wordt uitgemaakt als hij/zij de islam bekritiseert en omdat het hele land in een kruitvat is veranderd door al die bevolkingsgroepen die nooit en te nimmer in een eenheid kunnen worden omgevormd als je buitenstaanders constant blijft voortrekken!
  ik hoop gewoon dat jij, al je linkse soortgenoten en de radicale islamieten, inderdaad een enorme hoop haat van de autochtoonse Duitsers op jullie dak krijgen dat jullie al wensten dat je NOOIT in Duitsland was geboren en opgegroeid! Wie haat zaait zal gewoon haat oogsten of wat gij wilt dat u geschied doet dat ook een ander niet!

  Like

 22. Charles Martel zegt:

  Die madame heeft met onze rechtstaat ook niets te maken. In een eeuw tijd zijn de teutonen er in geslaagd drie maal Europa op de rand van de afgrond te brengen. En de derde maal lukt het dank zij de hulp van de betweterige news-fakers en snullige academici.

  Geliked door 1 persoon

 23. Marc zegt:

  Dit is wat kwaliteitskrant VK hierover zegt:

  “Zondag en maandag meldden ooggetuigen, onder wie verslaggevers van Der Spiegel, klopjachten op mensen met een buitenlands uiterlijk. Ze zijn een nieuw dieptepunt van een inmiddels bekend fenomeen in Duitsland: de terugkerende uitbarstingen van extreemrechts geweld in het oosten, vooral in Saksen.”

  ??????????????????

  ‘een inmiddels bekend fenomeen’: het is helemaal geen bekend fenomeen! Dat kan ook niet, want VK beweert in dezelfde regel dat het ‘nieuw’ is.
  ‘terugkerende uitbarstingen van extreemrechts geweld.’: tot Chemnitz sprak geen enkel medium over gebeurtenissen die met ‘extreemrechts geweld’ gepaard zouden gaan. Er is dus geen sprake van ‘terugkerend’. Er is ook geen sprake van ‘extreemrechts geweld’, hoewel ze spreken over ‘klopjachten’ en ‘eigenrichting’, zijn daarvan nergens beelden te zien of beschrijvingen te lezen over de precieze toedracht.

  Kortom, een precies staaltje van nepnieuws, zoals ook dat wijf van een Merkel loopt te ‘moraliseren’ waar er niets te moraliseren valt.

  Geliked door 2 people

 24. Steven zegt:

  Dit gaat natuurlijk door totdat ze straks zelf uitgerookt wordt..hehe

  Geliked door 1 persoon

 25. Kempenaer zegt:

  Politici als Merkel zijn een extreme bedreiging voor de veiligheid en het voortbestaan van het oorspronkelijke volk. Ze moeten zo snel mogelijk “uit hun functie worden ontheven”. Zonodig door het volk.

  Geliked door 2 people

 26. Ijzer67 zegt:

  Het verbaast mij niks dat het in het voormalig oosten de pleuris uitbreekt . Heel toevallig was ik daar toen de muur viel . Later ben ik naar het concert de wall geweest . Geweldige euforie hing er .amper 2 jaar later ging ik samen met mijn huidige vrouw . Je struikelde over de bedelaars als je op een terrasje zat in het voormalige oost Berlijn. Verontschuldigde de bediening zich voor deze figuren hele gezinnen overrompelde je op een terras. De ober zei .En dit hadden we vroeger niet .En ik durf te zweren dat daar de ommekeer komt . Je kunt niet ongestraft roepen dat gewone burgers neo nazi’s zijn . Het ergste is dat er straks geen midden weg meer is .

  Geliked door 1 persoon

 27. Jan zegt:

  De Merkelmaffia censureert het nieuws van Chemnitz

  Like

 28. Jan zegt:

  Was dat wijf maar ont-zet, dan was zij tenminste niet meer op deze aarde

  Like

 29. kampersrene zegt:

  Ik denk dat zij voor de rest van haar carrierke schokkend door het leven gaat

  Like

 30. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  `
  Frau Merkel heeft “de Schuldigen” al snel gevonden

  het zijn de lui, die foeterend de straat op gaan…

  om oom agent zonder genade in elkaar te slaan

  en die worden uiteraard door uiterst Rechts gezonden…

  .

  maar over de reden wordt geraffineerd gezwegen

  daar is frau Merkel een grote kanjer in

  en te lang al trapt het Duitse Volk daar in

  maar nu komt zij zichzelf dan toch nog tegen…

  .

  dus de laatste woorden zijn nog niet gesproken

  want steeds meer raakt nu ieder overstuur

  en dringt Gezags-misbruikers resoluut tegen de muur

  omdat het Volksbloed eindelijk, eindelijk begint te koken…

  .

  Jasterke

  Like

 31. aad zegt:

  (Ijzer67) Je kunt inderdaad niet ongestraft roepen dat gewone burgers neonazi’s zijn, mevr. Merkel zet burgers en slachtoffers met de rug tegen de muur. Mev. Merkel verdiend daarom een kroontje, als terroristen koningin.

  Like

 32. koddebeier zegt:

  De ‘rechtstaat’ heeft Merkel en haar consorten zelf om zeep geholpen !!
  Net als Rutte en zijn handlangers in Nederland.

  Like

 33. Wachteres zegt:

  https://vera-lengsfeld.de/2018/08/29/nun-sind-sie-halt-tot-ich-wuesste-nicht-was-ich-anders-machen-sollte/

  Torsten Kleditztsch: “Hetzjagden haben wir hier nicht beobachtet”

  Torsten Kleditztsch: ” Klopjachten We hebben wij hier nog niet gexien gezien”.

  Die SPD-Oberbürgermeisterin von Chemnitz betrauert nicht etwa den furchtbaren Mord, sondern beschimpft die trauernden Bürger:
  „Wenn ich sehe, was sich in den Stunden am Sonntag hier entwickelt hat, dann bin ich entsetzt“, sagte Oberbürgermeisterin Barbara Ludwig (SPD) dem MDR. „Dass es möglich ist, dass sich Leute verabreden, ansammeln und damit ein Stadtfest zum Abbruch bringen,durch die Stadt rennen und Menschen bedrohen – das ist schlimm.“

  De burgemeester van Chemnitz treurt niet om de verschrikkelijke moord, maar beledigt de rouwende burgers:
  “Als ik zie wat zich hier zondag in de uren heeft ontwikkeld, dan ben ik geschokt”, zei burgemeester Barbara Ludwig (SPD) tegen MDR. “Dat het mogelijk is dat mensen met elkaar af spreken, bij elkaar komen en daarmee een stadsfestival kapot maken, , door de stad rennen en mensen bedreigen – dat is slecht.

  Aber es gibt ihn noch, den Journalisten, der den Mut hat, den Mainstreammedien und der Regierung zu widersprechen. Torsten Kleditztsch, Chefredakteur der Freien Presse Chemnitz, erklärte heute in einem Interview mit Deutschlandradio Kultur wörtlich: “Hetzjagden haben wir hier nicht beobachtet.” Die Bundesregierung und viele Medien hätten vorschnell geurteilt und Zustände (G7) wie in Hamburg seien in Chemnitz nicht vorgekommen. Mit sochen Ausagen würde das Vertrauen in die Presse nicht gestärkt.

  Maar hij bestaat nog steeds, de journalist die het oneens durft te zijn met de reguliere media en de overheid. Torsten Kleditztsch, hoofdredacteur van Freie Presse Chemnitz, legde vandaag in een interview met Deutschlandradio Kultur letterlijk uit: “We hebben hier geen klopjachten ontdelt”. De federale regering en veel media hadden te vroeg geoordeeld en in Chemnitz hadden zich geen omstandigheden voorgedaan (G7) zoals in Hamburg. Dergelijke verklaringen zouden het vertrouwen in de pers niet versterken.

  Das Vertrauen haben die Medien längst verspielt. Ob eine wahre Aussage daran noch etwas ändert, bleibt abzuwarten. Denn Vertrauen muß man sich verdienen.

  Vertrouwen in de media is al lang verloren gegaan. Of een waarheidsgetrouwe uitspraak iets zal veranderen, valt nog te bezien. Omdat je vertrouwen moet verdienen.

  Like

 34. Waarheid zegt:

  Merkel en haar ideeën uit MEIN KAMPF !!!

  Ik vecht voor het werk van ALLAH !!!

  A.Hitler

  Like

 35. Williaan zegt:

  “Chemnitz” Heeft met onze rechtsstaat niets te maken. Zo?? ik denk het wel! Duidelijk het totale falen van de machteloze rechtsstaat.

  Like

 36. jackholland zegt:

  klopjachten op mensen met een buitenlands uiterlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  hoort u ooit wel eens dat er een moslima is verkracht ,of een oude oma met hoofdoek is overvallen door onze zandparels.

  De nl autochtoon is voor de mossels een mens met vanuit hun gedachten een buitenlands uiterlijk
  waar al jaren klopjachten op worden gehouden.

  Al het moslimgespuis moet het land uit je krijgt er alleen maar kak van.
  willen privileges, willen niet werken, willen subsidie , willen moskeeen , willen niet aanpassen, willen niet meewerekn , willen zich aan hun eigen cultuur en gebruiken houden zonder te integreren.
  Willen via democratische weg uiteindelijk een moslimstaat creeren waar de sharia als wet geldt:
  Kortom het is NIET te mixen
  Nu kunnen we nog tegenstand bieden en er iets aan proberen te doen .
  Vanwege het hogere geboortecijgfer bij moslims en door import wordt de verhouding moslim niet moslim straks 51 % moslim en 49 % niet moslim dan zijn we het haasje.
  Alle moslims vertegenwoordigd in diverse partijen nu ,stappen direct over naar een nog op te richten moslimpartij en via de democratie wordt de sharia ingevoerd en de democratie afgeschaft.

  Dit is niet eens alleen de wil van de moslim maar ook hun religieuze plicht dus reken er maar op dat het gaat gebeuren.
  Kijk maar in bepaalde rotterdamse wijken waarbij bijvoorbeeld pvda fracties dmv voorkeurstemmen alleen uit moslims bestaan ..
  Dus nl/ers stem massaal pvv

  Geliked door 1 persoon

 37. sjuad zegt:

  De kool is in het vuur geworpen.
  Het zal een kit worden een jut daarna een wagon vol.
  Angela Zuur zal de vluchtroute nemen, das volk zal schaffen,, de tijd is ernaar!

  Like

 38. richard zegt:

  de griezelige gedragingen uit de dertiger jaren door de nazi’s worden nu herhaald door mensen die beweren dat ze progessief en links zijn.
  hoe progessief ben je als je een filosofie uit 1848 als je bijbel neemt.

  Like

 39. Jan zegt:

  Nu komt ook nog eens aan het licht dat de burgemeester van Chemnitz, Barbara Ludwig (jawel, SPD) een doodrijder is die in 2002 een invalide in zijn rolstoel in de voetgangerszone dood reed. De gebeurtenis ging in de doofpot en werd in de leugenpers omschreven als „Zusammenstoß“.


  Die Chemnitzer Oberbürgermeistern Barbara Ludwig spielt nach dem Trauermarsch für das Massaker auf dem Stadtfest die Empörte. Doch wirklich empörend ist, was sie verschweigt: Die SPD-Politikerin hat einen Rollstuhlfahrer totgefahren – und zwar nicht irgendwo, sondern in einer Fußgängerzone.

  Der Unfall ereignete sich bereits 2002, wurde aber bisher totgeschwiegen

  https://www.journalistenwatch.com/2018/08/27/die-wahrheit-chemnitzer/

  Like

 40. Waarheid zegt:

  Duivelin Merkel

  Toestanden als voor de tweede weredl oorlog!
  De ene groep wordt opgehitst tegen andere …
  En andere groepen worden opgehitst tegen de ene!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s