Messenzwaaier is Syriër uit Zweden

Screenshot_376

(Door: Marieke van Essen)

NAALDWIJK – De Naaldwijkse messenzwaaier die maandagavond door de politie werd neergeschoten, is een 28-jarige Syriër die afkomstig is uit Zweden. De man was op bezoek bij familie. Dit zegt het Openbaar Ministerie. De man liep met een mes op straat en maakte een verwarde indruk. Familieleden waarschuwden de politie, omdat ze bang waren de man zichzelf of anderen iets zou aandoen. Volgens omstanders zou de Syriër “Allahu Akbar” hebben geroepen, maar het OM kan dat (nog) niet bevestigen.

De Telegraaf

Omdat de man zich niet over wilde geven was de politie gedwongen enkele malen te schieten. De man raakte daarbij gewond maar is niet in levensgevaar. Hij wordt op een

Forensisch medewerkers zijn dinsdag bezig met sporenonderzoek. In een boom zit – op een meter hoogte – een kogelgat en ook in de gevel van basisschool de Ouverture zitten sporen van afgevuurde schoten. Naaldwijker Ben Wassink had vanuit zijn woning zicht op het incident: „Toen ik naar buiten liep zag ik meerdere agenten, die riepen dat die man zijn mes moest laten vallen. Het zag er uit alsof hij een politieman wilde steken”, aldus de ooggetuige.

De Rijksrecherche doet onderzoek naar het schieten en de rol van de verschillende agenten. Zij zijn getuige en zullen volgens het OM worden gehoord. Daarnaast loopt een onderzoek naar het incident zelf. De verdachte is aangehouden voor bedreiging.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

42 reacties op Messenzwaaier is Syriër uit Zweden

 1. Yvonne zegt:

  Nee joh, bij ons in het Westland een verwarde man met mes, dat gebeurt in Nederland toch niet, sarcastisch bedoeld, ja beste lezers hier waarom zouden hier geen messentrekkers rondlopen

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Verdomme.
   Die agenten van tegenwoordig kunnen niet schieten.
   Je moet zo’n kerel toch al met een schot dood hebben…?
   Tenminste ik zie dat altijd op de film, en daar gaat het om.

   Altijd dat hypocriete misschieten…

   Like

 2. Republikein zegt:

  Kom in de kas.

  Like

  • Peter zegt:

   Een gevoel voor humor kan Republikein niet worden ontzegd.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Peter.
    Je moet wel echt blijven doorlezen.
    Niet gelijk afhaken.
    Ik weet, het is een natuurlijke obsessie, maar probeer die te bedwingen.
    En dan zal je uiteindelijk op je sterfbed denken “verrek…!”

    En je zult op je wenken bediend worden.

    Like

 3. Trucker zegt:

  Neergeschoten heeft voor mij een andere invulling als verwond, newspeak uit de politiek correcte hoek.

  Geliked door 3 people

 4. Tiurrie zegt:

  Weer een verwarde moslim…roepend aluha akbar met een mes….? …..verward? ..wel wetende , geïnstrueerd hoe je iemand moet steken…nl in de neklas meest dodelijkste plaats……wat lopen toch veel van die verwarde mensen met dezelfde ideologie toch rond !

  Geliked door 3 people

 5. ReaGluurder zegt:

  Die “verwarden” lopen de moskeet in en uit, de moskeet is gewoon een (idd) Open Inrichting!!

  Geliked door 3 people

 6. Heniusz zegt:

  Wanneer leren ze die agentjes eens gericht schieten? Gewond, maar niet in levensgevaar is toch niet uit te leggen.

  Like

 7. mahoog zegt:

  Nou moeten die agenten zich weer toedekken om niet bestraft te worden door een linke linkse rechter.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Laten ze dan maar eens flink zijn en zich verzetten tegen die idiote rechtspraak van het linkse geteisem .
   Agenten zijn ook een soort ruggengraatloze volgers , de Rutte derivaten .
   Je zou eens disciplinaire straf krijgen , zeg !
   Kom op , laffe honden !

   Geliked door 4 people

 8. koddebeier zegt:

  Wat een bijzonder geloof is dat toch, zodra ze met messen beginnen te zwaaien maken ze een verwarde indruk.
  Hoelang denkt de media en de regering dat het volk achterlijk blijft !!

  Like

 9. BertG. zegt:

  Hij wou alleen maar aan ze familie laten zien hoe ze het in Zweden doen, zonder ergens last van te hebben.

  Geliked door 2 people

 10. Thomasson zegt:

  Vroeger, toen de zon scheen over Nederland en er was geen vuiltje aan de lucht, hoorde wij in onze autoradio’s of op TV: VERONICA KOMT NAAR U TOE DEZE ZOMER. Echter, in de laatste zomers is de sfeer in Nederland sterk veranderd. Niet Veronica komt naar ons toe, maar eerder messenzwaaiende Allah Akbar monsters die steeds dichterbij komen. Ze komen zelfs al naar Appie Hein van Naaldwijk. Eeffe, paar hardwerkende Westlanders te prikken. Gezellig hé? Hoe vaak heb ik niet mijn boodschappen daar gedaan? Het is een van mijn favoriete Albert Hein winkels. Een winkel waar gezelligheid troef is. Leuke mensen, aardige meisjes en jongens bij de kassa’s en rust. Oplettende lezers komen bij zulke berichten ALTIJD dezelfde dader beschrijving: “De man liep met een mes op straat en maakte een verwarde indruk”’. : Had hij toevallig geen lage bloedsuiker? Last van zweetvoeten? Kwam hij niet met een giftige SOA uit de COA? Als hij uit Zweden kwam om zijn COA-familie in Naadwijk te bezoeken, waar vandaan haalde hij de pecunia voor deze “expeditie Robinson”? Dan krijgen wij ook bijna altijd het volgende bericht: “Familieleden waarschuwden de politie, omdat ze bang waren de man zichzelf of anderen iets zou aandoen”. Deze mededelingen zijn psychologisch altijd bedoeld om het publiek in de maling te nemen. De indruk te geven dat ze niet allemaal zo zijn … een paar!. De anderen zijn prima mensen! Als men de hoeveelheid van prikkende asielzoekende moslims bij elkaar telt, komt men tot de conclusie dat ze allemaal geestgenoten zijn van Michael P. Ze zijn afkomstig uit de gesloten afdelingen van gestichten uit alle mogelijke islamitisch- en negerlanden. Moet de Nederlandse belastingbetaler zijn karige centen uitgeven voor mensen die hem willen vermoorden?
  OPROTTEN MET DIE HANDEL. De tyfus van de COA en Vluchtelingenwerk mag mee. Wij zijn ze liever kwijt dan rijk!. .

  Geliked door 6 people

  • delamontagne zegt:

   Het bedriegen, misleiden en half informeren van de lezers van kranten en luisteraars van “n.ieuws” bij de omroepen is echt niet iets voor NL alleen……………
   * * *
   Interview met een vroegere medewerkster van de moordenaar uit Trappes [ vorige week ]

   In een artikel door Riposte Laïque gepubliceerd liet Ghislaine Dumesnil onze lezers weten dat zij bij de RATP heeft samengewerkt met de moordenaar uit Trappes, Kamel Salhi.
   Ze vertelde o.a dat deze man zijn bus stil liet staan bij Puteaux en naar de passagiers in de bus schreeuwde:”Bij allah, jullie zullen allemaal sterven”.
   +Haar getuigenis werd door de conventionele, gesubsidieërde kranten niet interessant gevonden en niet gepubliceerd.
   Noch toonde enig journalist belangstelling.
   Deze laatsten riepen “in-koor”:’dat de moordenaar zonder enige twijfel een woede aanval had gekregen en dat het helemaal niets te maken had met de islam”.
   HET WAS EEN HÉÉL VRIENDELIJKE MAN.

   Alleen het blad “PRESENT” wilde wel meer publiceren.


   1 )Terrorisme: Hoeveel chauffeurs staan klaar om tot daden over te gaan ?.

   [Cartoon om de vele Mohammedaanse chauffeurs in dienst van de stad Parijs. ]
   2 ) Pech ? Wel weet ie de oorzaak al ?
   Welnee, hij ligt te bidden !

   Like

   • Thomasson zegt:

    @delamontagne. Nogmaals hartelijk dank voor berichten uit Frankrijk. Dankzij uw berichten krijgen wij meer informatie over dit land. Vandaag zag ik op het NOS Journaal hoe Franse vissers tekeer gaan tegen hen Britse collega’s die op Sint Jabobschelpen vissen voor de Franse kust. Zij lieten de Britten zien dat met hen valt niet te sollen. Het is heel vreemd dat de autochtone Franse bevolking toont niet dezelfde woede tegenover de gevaarlijke moslimbevolking die hen land herbergt. Waarom accepteren ze mensen in hen midden die ze non stop aanvallen? Mensen die de moord op Fransen tot doel hebben gemaakt?

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Jean-Luc-Melenchon partijleider van “Parti de Gauche” , een afsplitsing van de Franse PvdA, de Parti Socialiste.
    Je zou het kunnen vergelijken met een oudere uitvoering van Jassus Klaver, alleen deze man is ouder en bovendien verkleedt hij zich als moslim om bij de musulmannen te gaan “slijmen” in hun mosketen.
    Een foto heb ik zo gauw niet bij de hand,
    Alles om stemmetjes te winnen.
    Of hij ook meedoet met moslimgebedjes in de moskeet zoals die andere gek aan de overkant in Canada, Trudeau, weet ik niet.
    Zou me ook niets verbazen.
    Ik dit korte stukje Video zegt hij:”Jullie allemaal worden ondergedompeld in de politieke angst, het sentiment om de angst van de invasie [ van de migrants !], de invasie bestaat niet, DEZE INVASIE BESTAAT NIET.
    Schande aan degenen die dit verkondigen…………………
    https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/B6X8XqDSZNntloHX58I5.mp4?_=1
    * * *
    Het luisterende publiek zal wel van het soort zijn zoals bij Groen links in NL.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wordt het hier toch nog gezellig!
    Als je maar lief blijft voor elkaar…

    Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Het ministerie van Financiën is aandeelhouder van Nederlandse Loterij. Ze is een van de drie partijen die de opbrengst van Nederlandse Loterij elk jaar verdelen. 63% van onze totale opbrengst gaat jaarlijks naar het ministerie van Financiën: daar profiteren we dus allemaal van.

   Het Fonds Psychische Gezondheid zet zich in voor mensen met psychische problemen en de verbetering van de psychische gezondheid in Nederland. Het fonds werkt ook aan een samenleving waarin mensen met psychische problemen een volwaardige plaats hebben. Dit wordt bereikt door onderzoek en projecten te financieren die de geestelijke gezondheidszorg verbeteren en door voorlichting te geven over psychische problemen.

   Kansfonds (voorheen Skanfonds) helpt mensen omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. Het fonds steunt kansrijke initiatieven die kwetsbare mensen helpen om hun situatie te doorbreken. En die zijn opgezet door betrokken mensen die iets willen doen voor de ander. Die initiatieven, zo’n 600 per jaar, worden versterkt met giften van betrokken medemensen en door kennis en ervaring te delen. Zo zorgt het fonds, samen met zijn donateurs, voor een samenleving waarin plek is voor iedereen.

   Like

 11. Japio zegt:

  Een klote Syriër uit Zweden nog wel, komt die rotzooi nou hier naar toe? Krijgen we hier langzamerhand ook Zweedse toestanden? Waarom loopt dat tuig altijd met messen rond? Allemaal deporteren naar land van herkomst ook dat islam-schorriemorrie wat hier geboren is. Een islamvrije wereld hoe mooi is dat?

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Al hebben ze geen mes bij zich dan pakken ze er 1 in IKEA in Zweden waar toen moeder en zoon dood werden geprikt omdat een stuk tuig zijn asielaanvraag was afgewezen

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Japio. In het begin van de jaren ’80 hadden Mient Jan Faber en andere anti kruisraketten en slagzin: “Alle kernwapens de wereld uit, te beginnen bij Nederland.” Deze slagzin is – in andere strekking – nog steeds bruikbaar. “Alle moslims Europa uit, te beginnen bij Nederland”.

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  De man liep met een mes op straat en maakte een verwarde indruk. Familieleden waarschuwden de politie, omdat ze bang waren de man zichzelf of anderen iets zou aandoen. Volgens omstanders zou de Syriër “Allahu Akbar” hebben geroepen, maar het OM kan dat (nog) niet bevestigen.

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA!
  Die lulkoek is zó idioot en afgezaagd, dat je er eigenlijk alleen maar om kan lachen.

  Was het maar niet zo triest…

  Geliked door 2 people

 13. Roni zegt:

  Jaja, de ratten kunnen kriskras overal naar toe reizen……..wat een verrijking…

  Geliked door 3 people

 14. freda110 zegt:

  Zonde van de verspilde kogel, die had op een andere plek veel effectiever kunnen zijn en dan hadden de doktoren er verder ook geen werk aan gehad.
  Maar goed, we zijn weer landelijk geschokt door wederom een verwarde messenman die de weg naar de snackbar zocht.

  Geliked door 2 people

 15. Het hele OM is als een mislukt circus met artiesten die strijden om broodnijd

  Like

 16. Guus Velraeds zegt:

  De man liep met een mes op straat en maakte een verwarde indruk.

  Ik denk dat het in elkaar zetten van een IKEA meubelstuk bij deze import Zweed niet wilde lukken.

  Je kunt hier aardig verward van raken.

  Like

 17. Republikein zegt:

  Hij verstaat je niet hoor, ouwe bullebak, spreekt knekkerbreuts.

  Geliked door 1 persoon

 18. Yvonne zegt:

  Ik zag iemand schrijven kijk eens nieuwe reclame plus supermarkt, ik wist niet waar die reclame over ging heb het net opgezocht en ja hoor een blond jongetje die ze een niet blond jongetje aan dat knulletje opdringen, tenenkrommend, het moet en zal ons door de strot geduwd worden
  Ik vind de Plus toch al een rotwinkel,mij zien ze er niet meer boycotten die Plus

  Like

 19. Peter zegt:

  Het wordt de hoogste tijd om op de kreet Allahoeakbar een forse boete te zetten.
  Wellicht kan ook de Kinderombudsman een onderzoek doen bij de Nederlandse kindjes die hiervan schrikken.
  Dat zou nuttiger zijn dan haar bestrijding van Zwarte Piet en het zich inzetten voor UITGEPROCEDEERDE kindjes.

  Like

 20. Steven zegt:

  En de Politieman zit nu zwaar getraumatiseerd thuis omdat er een onderzoek tegen hem wordt ingesteld. De keeldoorsnijder krijgt een schouderklopje met de mededeling “niet meer doen hoor” en wordt weer heen gezonden….

  Like

 21. Jan zegt:

  Intussen in GB

  Like

 22. Ijzer67 zegt:

  Prachtig maar kan nog erger .in de ochtend editie van het ad . Stond de indentiteit van de man is nog niet vast gesteld volgens oog getuigen riep de man alkahu akbar. De politie kon dit niet bevestigen. Nou dan weten wij al genoeg . Die hele stink arrogante media denken dat wij klootjesvolk volkomen achterlijk zijn . Zodra er staat .indentiteit is niet bekend .of het heeft geen belang om de indentiteit te vermelden . Of geen initialen er bij staan .dan weet je al uit welk stinkhoek de wind waait . Dat is bij Jos brecht wel even anders . Iemand nog gehoord over de indentiteit van die smerige laffe hond die de studente verkrachte en bijna wurgde met een ketting . Maakt het uit we weten genoeg . Valt mij ook al op hoeveel media aandacht er over Jos brecht is . Logisch ook want dat is geen hond van een islamiet. En dan mag dat .die hele media is een grote stinkende islamitische beerput.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Wat maakt het uit wat er vanochtend in de krant stond.
   We weten nou toch al dat het een Syriër is, dus een mossel.
   En of ie nou mo, achmed of abdullah heet zal mij verder een worst wezen.

   Geliked door 1 persoon

 23. Thomasson zegt:

  @Ijzer67. De houding van de media m.b.t. prikkende, moordende, aanvallende- en vervrachtende apen uit de Derde Wereld spreekt boekdelen over de vrijheid van de pers. De media is niet vrij om informatie te geven zodra die ongunstig valt voor strontkleurige mensen uit verre landen. De autochtone Nederlanders zijn al decennialang vogelvrij verklaard. Echter niemand wordt gedwongen de kranten van de “Lugenpresse” te kopen en niemand is gedwongen het nieuws op de TV te geloven. De NOS zakt steeds meer naar het niveau van een TV zender in de voormalige Oostblok.

  Like

 24. Republikein zegt:

  De wereld verandert voortdurend, de scharenslieper had er nog wel handel in gezien.

  Like

 25. Republikein zegt:

  Verplichte landelijke afname DNA wordt u aangeboden door Jos B.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s