Peiling deelstaatverkiezingen Sachsen (28-08-2018)

Screenshot_379

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Peiling deelstaatverkiezingen Sachsen (28-08-2018)

 1. Trucker zegt:

  Ik zou toch wat minder als euforisch zijn als ik dat lijstje bekijk, de uiteindelijke juiste cijfers zijn er pas bij de verkiezingen en we weten hoe het de vorige keer afgelopen is in Merkelland.
  De champagneflessen stonden al klaar bij velen tot bleek dat de meerderheid voor status quo koos en de grootste naoorlogse misdadigerster Merkel haar perfide rol kon blijven spelen.
  Velen schijnen te vergeten dat politici voor de meerderheid beroeps zijn dus alle belang hebben dat hun partij aan de macht blijft, die steken hun nek niet uit behalve als ze buitengegooid worden of op pensioen zijn (lees niks meer te verliezen hebben).

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De Duitser die nu nog CDU of SPD hoort in een inrichting thuis !

  Geliked door 2 people

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Super! Op naar de 35% en nog meer!!!! Als je beelden ziet uit de Bundestag verwonder je je ook nergens meer over. Wat een Stelletje ZOMBIES zitten daar! Een Rariteitenkabinet is er niks bij. De AfD is een verademing!!! Vanavond in Tagesschau spreken Merkel, Heiko Maas en andere “Gutmenschen” hun afschuw uit over de ‘Rechtse Meute’ in Chemnitz. Maar over de oorzaak natuurlijk geen woord! ‘Chemnitz’ is een menselijke reactie op de Misdadige Politiek van Merkel om nog eens 2 miljoen STEUNTREKKERS te importeren en zodoende 1 op de 4 Duitsers een mohammedaan is en over 20 jaar 2 op de 4! Merkel heeft een desastreuze misdaad begaan en moet voor het gerecht gesleept worden en de consequenties van haar misdadige politiek ervaren.

  Like

 5. Ijzer67 zegt:

  Liever zag ik 50%

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Ook al zouden ze die 25% halen, dan zijn ze er nog niet. CDU en SPD gaan weer gezellig samen, doen er voor de zekerheid nog de groenen erbij- En het blijft zoals het was. Of ze ook nog met die Linke in zee zouden gaan valt te betwijfelen, want dan hebben ze zo iemand als Wagenknecht die het bloed van de CDU wel kan drinken. Dan moest de merkeliaanse bende wel zo ongeveer in doodsnood verkeren vorrdat dat gaat gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s