15-20 gewapende Arabieren bestormen club: gasten in acuut levensgevaar

Screenshot_14

Voor de “Frosch-club” in Frankfurt aan de Oder ging een meute beestachtige Merkel-orks met stenen, ijzeren stangen en messen op de vreedzame gasten los. In hun doodsangst verstopten mensen zich onder auto´s. Wie zich tegen de meute verzette, bevond zich in acuut levensgevaar.

(Vertaling: E.J. Bron)

In een club in Frankfurt aan de Oder kwam het in de nacht van 26 naar 27 augustus tot taferelen die je anders alleen maar kent uit horrorfilms (bijv. “The Purge”). Minstens 15 Arabieren bestormen een club, bewapend met stenen, ijzeren stangen en messen, en gaan los op de gasten.

Mitteleuropa

De situatie begon met een in een discotheek gebruikelijke duw-partij tijdens een 90er-jaren feest in de club “Frosch” in Frankfurt aan de Oder. Toen daar 2-3 jonge Arabieren opdoken en de gasten begonnen lastig te vallen, begon de situatie te escaleren.

De Arabieren vielen de aanwezige vrouwen lastig en sloegen de mannen zelfs met flessen op het hoofd. Steeds opnieuw riepen ze “Allahu Akbar!” en dreigden alle gasten te vermoorden.

De exploitant van de club moest toegeven dat ze de situatie niet meer de baas konden en alarmeerden de politie. Voordat zij echter de politie aan de telefoon kregen, stonden ze 15 minuten in de wacht, zodat de Arabieren genoeg tijd hadden zich te organiseren.

Een groep van minstens 15 Arabieren bestormde, bewapend met stenen, ijzeren staven en messen, het terrein. De gasten werden onmiddellijk met de stenen bekogeld, enkelen van hen werden aan hun hoofd getroffen. De exploitant van de club probeerde om de zich nog op de binnenplaats bevindende gasten ertoe te bewegen in de club te komen om ze daar achter gesloten deuren tegen de geweld zoekende buitenlanders te beschermen. Diegenen die dit niet lukte, verstopten zich onder stilstaande auto´s.

Uit woede begonnen de Arabieren de ramen van de club in te slaan en probeerden meerdere keren de deuren open te breken. “Het waren oorlogstaferelen – iedereen verkeerde in acuut levensgevaar”, aldus de exploitant van de club.

Pas na een half uur kwam de politie en kon een einde maken aan de situatie.

Lees ook:
https://philosophia-perennis.com

www.pi-news.net

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

67 reacties op 15-20 gewapende Arabieren bestormen club: gasten in acuut levensgevaar

 1. gordon zegt:

  politie uw vriend…

  Geliked door 2 people

  • Leo 1 zegt:

   ja, hier ook, Waakzaam en Dienstbaar , da s dan ook alles !
   Hou je hart maar vast voor de zeer nabije toekomst.

   Geliked door 2 people

   • hans-e-pans zegt:

    Hier waar ik woon was het jaren geleden al zo dat als er ruzie was waar een bepaalde groep bij aanwezig was de politie pas kwam als men er zeker van was dat de gemoederen al weer tot rust waren gekomen.

    Geliked door 2 people

 2. IkBenHet zegt:

  Er is altijd “voorspeld”, dat bij 20% booslims de hel los zou breken.
  Begint er inmiddels al aardig op te lijken.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @IkBenHet. Islam en de pest hebben een ding gemeen: overal waar ze verschijnen, vallen slachtoffers.

   Geliked door 4 people

  • Madeleine zegt:

   Dat is niet zozeer voorspeld, maar dat staat zo aangeduid in de koran als deel van hun oorlogsstrategie. In het begin moeten ze zich gedeisd houden en de plaatselijke wetten volgen, bij een grotere aanwezigheid moeten ze zich zoveel mogelijk in de plaatselijke besturen en eenmaal ze een bepaald percentage hebben kunnen ze via opgedreven terreur acties hun heilige jihad uitvoeren. Staat gewoon zwart op wit in hun hadith en koran. Men zou denken dat de politici dit even zouden bekeken hebben alvorens deze ideologie te gaan subsidieren en als erkende religie te aanvaarden. Ik durf wedden dat dit de eerste keer is in de menselijke geschiedenis dat een invasieleger wordt betaald [uitkeringen] en gesubsidieerd door de belaagde landen zelf<

   Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  ‘Ze zijn niet allemaal zo’. 👿

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  En het heeft niehiehiets met de islam te maken. 👿

  Like

 5. freda110 zegt:

  Mooi, zo vlak na het drama in Chemnitz, een beter tijdstip hadden ze niet uit kunnen zoeken om de Duitse bevolking wakker te schudden, waarbij ik meteen wil aantekenen dat het een ongelooflijk drama moet zijn geweest voor de ongewapende mensen die dit geweld over zich heen kregen.
  Gelukkig zijn hier geen doden gevallen maar de manier waarop dit ongedierte tekeer gaat tegen ongewapende mensen is buiten alle proporties.
  Zo langzamerhand is niemand meer veilig voor dit gespuis wat er op getraind is alles wat blank is te haten dus ga er maar van uit dat het nog veel erger gaat worden.
  Jezelf bewapenen lijkt een steeds aantrekkelijker idee te worden want bellen naar de politie heeft geen zijn blijkt wel.

  Geliked door 5 people

  • Thomasson zegt:

   @freda110. De geschifte Merkelina en haar pathologische regering beseffen nog steeds niet dat Duitsland is nu in een oorlog met de islam. De dagelijkse aanvallen op de mensen die ze asiel hadden verleend en de moordlust die ermee gepaard is, zijn de meest kenmerkend voor de wijze waarop moslims tegen anderen beginnen te vechten. Iemand die zich in de materie verdiept en leest over islamitische aanvallen op niet-islamitische bevolking in landen waar moslims zich wanen sterk te zijn, komt dit gedrag automatisch tegen. Naarmate de zwakke kant zich zwak vertoont des te meer ze neigen zo veel mogelijk te doden. M.a.w. het “Merkelina” beleid m.b.t. Islamitische buitenlanders is funest. Het zorgt ervoor dat steeds meer Duitsers worden aangevallen, verkracht en vermoord. Je opmerking: “Zo langzamerhand is niemand meer veilig voor dit gespuis wat er op getraind is alles wat blank is te haten …enz.” Is 100% waarheidsgetrouw. Niemand is meer veilig voor dit geïmporteerde gespuis enz.. Het is erop getraind blanken vooral te doden. Nog erger is dat de leiding van de blanken geeft dit gespuis “A LICENSE TO KILL”.
   Verder schrijf je: “Bellen naar de politie heeft geen zin”. Dat is waar. Zodra de politie hoort over aanvallen van moslims, heeft ze duidelijke opdracht zich niet ermee te bemoeien. Dat gebeurde ook op Oudejaarsavond 2015 in Köln en in talloze soortgelijke gevallen. De bevolking moet een andere denkmodus implementeren:
   “Wij staan er alleen voor omdat de rechtstaat bestaat niet meer. De bevolking van iedere stad of dorp moet eigen verdedigingseenheden van vrijwilligers oprichten – een soort Binnenlandse Strijdkrachten – om de bevolking te beschermen. Zorgen dat niemand van de geïmporteerde exoten zou zich zonder risico buiten de AZC’s kunnen bewegen. Burgers hebben het recht op bescherming. Als de Staat dat niet kan garanderen, moeten de burgers er zelf voor zorgen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Om ze later neer te zetten als populistische gemeenschap

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Peter. Wat moeten ze anders doen? Iedereen die probeert zijn of haar recht op andere mening is al bij voorbaat extreem rechts en populistisch. Angela Merkel heeft een hele bagage van DDR-ideologie en tactieken met zich naar het westen genomen. Als niets tegen de extreemrechtse populisten zou helpen, zou ze weer heropvoedingskampen oprichten. Ze zou net als bij de GESTAPO en de Stasi mensen midden in de nacht latten oppakken. Zij was ooit lid van de Stasi. Ze is met deze ideologie opgegooid. .

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Wie zegt dat die kampen er niet al zijn, goed gecamoufleerd, net als de FEMA kapen n de VS, op- en ingericht door de VN. Hier en daar hoor je wel eens wat gefluister van bijvoorbeeld bouwlui die op montage waren.

    Like

 7. onze ‘pleegkinderen’ denken, helaas, maar welverdiend anders over onze politievrienden

  Like

 8. F.Ukkov zegt:

  Wat is de spreuk ook al weer? De politie, slechts minuten ver verwijderd als elke seconde telt…

  Like

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De politie is je beste vriend. Handhaven en waakzaam. Dat zal wel zo zijn, want ze beweren het immers zelf. (De slager keurt zijn eigen vlees.) Maar als je ze nodig hebt, zijn ze onbereikbaar. Dan hebben ze het te druk met het schrijven van parkeerbonnen. Binnenkort mogen we een afspraak maken, als er iets aan de hand is.. En als ze tijd hebben, komen ze over 3 weken even langs, om de boeven op te pakken. Oh, die zijn dan al gevlogen. Hè, een typisch geval van jammer dan. Over 20 jaar ontketent Peter R. de Vries wel weer psyop voor een heksenjacht.

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-zaak-nicky-verstappen-dader-jos-brech-en-bushcraft-vriend-van-t-padje-het-succes-van-peter-r-de-vries/

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/jos-brech-is-100-de-moordenaar-en-seksueel-misbruiker-van-nicky-verstappen-en-moet-publiekelijk-opgeknoopt-worden/

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/making-a-murderer-in-de-nicky-verstappen-jos-brech-psyop/

  Like

 10. T.Troubadour zegt:

  Tandartsen,verplegers etc.volgens Merkel,Merkel muss weg.

  Like

 11. Het lijkt op een bewuste oefenactie van moslims om later ergens anders definitief weer toe te slaan.
  Ze weten nu dat het 15 min. duurt eer de politie er is, ze gebruik kunnen maken van de ontstane chaos…….en veel konden weer ontkomen zonder te worden opgepakt. Slechts twee werden voor korte tijd vast gehouden.

  Like

 12. Pietersen zegt:

  15 Minuten in de wacht. Bel dan het landelijke noodnummer domme gans.

  Like

 13. Elena zegt:

  Dat verwacht je toch niet he?
  Merkel slaven en maangod aanbidders wilden zonder enig aanleiding Duitsers doden.
  Water voldoende daar om hen te verzuipen….ja toch?
  Wat schuift het om Duitsers te vermoorden?

  He joepie de poepie…nu vindt men mij een nazi.
  Trots om nazi te worden genoemd.
  Nazi is heden voor de Europeanen een GEUZENnaam.

  Geliked door 1 persoon

 14. Yvonne zegt:

  Gezellig om zo uit te gaan, kom ik thuis, of ziekenhuis of mortuarium?

  Like

 15. Elena zegt:

  Wanneer worden de rollen eens omgedraaid.. dat het arabisch (kleine letter) schorem moet rennen voor hun leven?

  Viel het u ook op dat de plisie erg veel tijd nodig had om op plaats delict te zijn?
  Hadden zeker eerst toestemming nodig van merkel.

  Geliked door 3 people

 16. BigLJohn zegt:

  De politie komt alleen nog maar (snel) om Arabieren te beschermen tegen boze autochtonen. Voor de Duitsers zelf loopt de politie niet zo hard zoals gebleken. Zoals bij die grote demonstratie tegen die moord door 2 allochtonen op een onschuldige Duitser, het halve Duitse politiekorps was ineens aanwezig. Hoe langer Duitsers dit blijven pikken, hoe sneller Duitsland vergeven gaat worden aan de Islam. Die islamieten ondervinden nog steeds geen enkele weerstand van het Duitse volk, terwijl ook nog eens de overheid en de politie, c.q. justitie, zich tegen hen keert. Als Duitsland zich niet snel gaat bewapenen zal het islam karwei zo gepiept zijn !

  Geliked door 3 people

 17. Robby zegt:

  De politiek is bezig om te proberen haar eigen falen onder het tapijt te houden, mensen trappen er niet meer in en ondervinden zelf de ellende. De boel escaleert zichtbaar steeds sneller. Dit geeft mij, hoe gek het ook klinkt, hoop.

  Geliked door 2 people

  • Francois zegt:

   Politiek heeft niet gefaald Robbytjé !!! Die politiek is er bijna in geslaagd ! Ze zijn steeds met voorbedachte rade en ter kwader trouw. En wij zijn steeds kop van jut. Je moet zoals hier boven ergens iemand opmerkte een andere denkmodus nemen man.

   Geliked door 2 people

 18. Marijke zegt:

  Ik heb een verhaal gehoord over de politie in Duitsland dat ze allochtone (vuurwapengevaarlijke!) criminelen laten lopen omdat ze hen niet vast kunnen houden zonder papieren. Je word beroofd, bedreigd en de politie laat ze weer gaan. Niet te bevatten.

  Like

 19. tinekevanschagen zegt:

  @BLJ

  Duitsland ligt een paar uur rijden hier vandaan.
  Vindt je hier zo veel beter.
  Als die EU niet klapt,zijn we allemaal aan de beurt.

  Geliked door 2 people

 20. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/moordlustige-geschorste-cricketspeler-biedt-e20-000-aan-degene-die-geert-wilders-vermoordt/

  Moordlustige geschorste cricketspeler biedt €20.000 aan degene die Geert Wilders vermoordt

  Cricket is tegenwoordig kennelijk dé sport van islamistische extremisten. Niet alleen de nieuwe Pakistaanse premier speelde ooit cricket, maar ook een nieuwe doodsbedreiger van PVV-voorman Geert Wilders. Zelf is hij te laf om te proberen de Nederlandse parlementariër om te leggen, maar hij looft wel meer dan de helft van een modaal jaarsalaris uit aan degene die Geert Wilders om het leven brengt.

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Gebrek aan stageplaatsen zeker?
  Alle Turken terug naar Marokko, of we gaan ’40 – ’45 nog eens overdoen.

  Like

 22. Sharon zegt:

  Brazileaanse toestanden waar bendes uit achterstandswijken terassen bestormen om toeristen te beroven van geld, gsm en sieraden………………echter die doen het voor het geld , hier gebeurd het uit haat tegen ongelovigen….

  Geliked door 1 persoon

 23. BertG. zegt:

  Zaten er soms maar 10 man in die club, waren daar geen honkbal knuppels achter de bar aanwezig, hadden alle uitsmijters een vrije avond.
  Ze hadden geen vuurwapens bij zich, waarom kropen de mensen dan onder auto’s.
  Met een club vol met bezoek trap je toch met gemak 15 – 20 van die gasten in mekaar.
  De angst zit er blijkbaar goed in daar.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Djeezzzz BertG, bij een thema feest zitten er maar 10 man. Dat geloof je toch zelf niet. Nou a, ik hou je ten goede, dat je nog nooit op dergelijke feesten in het buurland bent geweest.

   Like

 24. Hendrik zegt:

  Ik kan niet wachten tot we ze het continent uitjagen!

  Like

 25. Elisah zegt:

  Vandaag de dag is het beter om donkere mannen te mijden?
  Drie op een rij,

  De politie zoek twee donkere mannen van 19 a 20 jaar met zwart krullend haar, die rond 17.00 u een jongen ernstig hebben mishandeld in centrum Bussum. Zijn op zwarte fiets zonder zadel weggefietst ri Brinklaan. PRT

  Man op Stationsplein Haarlem zomaar gebroken knie getrapt door Noord-Afrikaanse man met lichte snor.
  “Een voorbijganger vroeg hem om een sigaretje, maar toen hij die niet wilde geven werd hij getrapt door de voorbijganger.
  In het ziekenhuis bleek dat zijn knie op twee plaatsen gebroken was.”

  Steekincident #18septemberplein #Eindhoven. Jongeman in nek gestoken en naar ziekenhuis gebracht. Aanleiding onbekend. Wij zoeken nog onbekende verdachte: negroïde man in donker gekleed. Getuige geweest of tips? Bel ons via 0900-8844

  Like

 26. Perfide Albion zegt:

  Waarom leven die Arabieren nog?

  Geliked door 1 persoon

 27. Trucker zegt:

  In een wereld die is zoals in de US ligt er en CAL 12 (“handzaam” gemaakt zodat hij zelfs onder de jas past) en wordt dit gebruikt zoals in bovenstaande item nodig blijkt.
  Dan is het vlug opgelost want op korte afstand(en) is het klodders die in het rond spatten (letterlijk) en gaan ze met hun staven en ander gerief niet veel meer uitrichten.
  Maar ik droom dit is eurabia waar dit niet mag maar je alles gelaten moet ondergaan want de politie zal het wel oplossen, lig nu in een deuk.

  Geliked door 1 persoon

 28. Pingback: Mohammed-cartoon . . . | E.J. Bron

 29. Jan zegt:

  Interview met de eigenaar van de disco

  Like

 30. Pingback: “Brandenburger Vluchtelingenraad ondersteunt radicaalislamitische geweldplegers van Frankfurt aan de Oder – AfD wil onmiddellijk uitzetten” | E.J. Bron

 31. Pingback: “Brandenburger Vluchtelingenraad ondersteunt radicaalislamitische geweldplegers van Frankfurt aan de Oder – AfD wil onmiddellijk uitzetten” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s